Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Παρακαλώ ο κύριος να μας κανει παρέα τουλάχιστον μεχρι το σκ. Μετά ανάλογα με τις εξελίξεις περιμενω να επιληφθούν αν χρειαστεί οι διαχειριστές. Προκλητικό τοσο το ύφος οσο και το περιεχόμενο.
Mε τετοιο καύσωνα ας παραταθούν οι διακοπές της ΠΑΕ Πέμπτη και Παρασκευή και Σαββατοκύριακο μην πάθουν και τίποτα από τη ζέστη και υπογράψουν κανά μπόνους καταλάθος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα αυτομπαναριστεις όμως αν δεν βγουν αυτά;PAOK1LIFE έγραψε:Έλα αγορίνα μου να χαρώ εγώ μα αφού σας τα έδωσα είμαστε όλος ο ΠΑΟΚ σε τριήμερη άδεια από Πέμπτη Παρασκευή επιστροφή με μεταγραφές τι θες να χαλάσουμε άδεια τζάμπα θα έρθουν οι παίχτες πως κάνετε έτσι. Μη κάνετε σαν νηστικοί θα έρθουν παίχτες τα είπαμε ο Λουτσεσκου δεν λέει κάτι τυχαία απλά ο Λουτσεσκου θέλει συγκεκριμένους δεν λέει φέρε μου ότι γουστάρουμε. Θέλει Μεητε, θέλει επιθετικός που να είναι και αριστερό εξτρέμ και να πρεσαρει δεν θέλει αγγούρι.
Θα έρθουν ότι σας είπα θα βγουν εδώ είμαστε μόλις θα έρθουν οι μεταγραφές θα ανέβω και εγώ σε ένα άλογο γιατί τις έδωσα πρώτος και θα γνωρίσω μεγάλες δόξες.
Ή πάλι τρέλα θα πουλάς;
-
PAOK1LIFE έγραψε:Έλα αγορίνα μου να χαρώ εγώ μα αφού σας τα έδωσα είμαστε όλος ο ΠΑΟΚ σε τριήμερη άδεια από Πέμπτη Παρασκευή επιστροφή με μεταγραφές τι θες να χαλάσουμε άδεια τζάμπα θα έρθουν οι παίχτες πως κάνετε έτσι. Μη κάνετε σαν νηστικοί θα έρθουν παίχτες τα είπαμε ο Λουτσεσκου δεν λέει κάτι τυχαία απλά ο Λουτσεσκου θέλει συγκεκριμένους δεν λέει φέρε μου ότι γουστάρουμε. Θέλει Μεητε, θέλει επιθετικός που να είναι και αριστερό εξτρέμ και να πρεσαρει δεν θέλει αγγούρι.
Θα έρθουν ότι σας είπα θα βγουν εδώ είμαστε μόλις θα έρθουν οι μεταγραφές θα ανέβω και εγώ σε ένα άλογο γιατί τις έδωσα πρώτος και θα γνωρίσω μεγάλες δόξες.
Να χαρώ εγω; O Mιχάλης ο βραζιλιάνος είσαι;
Τοσκιτης:
Η νεα βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ενεργή για τον Μπρέιθγουεϊτ αλλά ο Δανός επιμένει να θέλει κλειστό διετες για 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Δικέφαλος εξήγησε στον μανατζερ του οτι δεν μπαίνει σε νέα παζάρια.
Η νεα βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ενεργή για τον Μπρέιθγουεϊτ αλλά ο Δανός επιμένει να θέλει κλειστό διετες για 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Δικέφαλος εξήγησε στον μανατζερ του οτι δεν μπαίνει σε νέα παζάρια.
- pagotatzis
-
- Dimitris_L4
dalas10 έγραψε:Τοσκιτης:
Αυτος σεν ηταν ο απλας που δεν τον νοιαζουν τα λεφτα
Αλλα το κινητρο??
Μά`ι`στα…..
-
Καλά δεν νομίζω να ειπώθηκε οτι δεν τον νοιάζουν. Ότι δεν τα χει ανάγκη γράφτηκε.
Ο Διαμαντοπουλος ελεγε φτανουμε τα 5 για δυο χρονια. Αλλοι χτες βγαζαν οτι δωσαμε διετες κλειστο. Βγακε ακρηdalas10 έγραψε:Τοσκιτης:
The same Pantelaki mou the same Panteli mou
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- cristiano4

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Τρί 16 Ιούλ 2024, 19:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ελπιζω να τελειωνουμε αμεσα με το θεμα Μπρειθγουειτ και να εχουμε ετοιμη μια σοβαρη εναλλακτικη. Να γιατι δεν πρεπει να κολλαμε σε περιπτωσεις π κανουν μπαμ οτι δεν καιγονται. Ειδικα οταν προκειται για ελευθερους παιχτες, ή τους κλεινεις αμεσα ή οσο τους περιμενεις ρισκαρεις να χασεις αδικο χρονο.
Αν δεν υπαρχει ηδη καποια συμφωνια κ με Μειτε, περιμενω να ληξει και αυτη η υποθεση μεσα στη βδομαδα και να παμε παρακατω.
Αν δεν υπαρχει ηδη καποια συμφωνια κ με Μειτε, περιμενω να ληξει και αυτη η υποθεση μεσα στη βδομαδα και να παμε παρακατω.