Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από navigator11 »

DamoN έγραψε:Αυτό το σκηνικό που γίνεται με πρωταγωνιστή τον Γάλλο , αν μπορώ κάπως να το ερμηνεύσω με βάση την λογική είναι ότι υπάρχει μια συμφωνία κύριων ανάμεσα σε λουτσεσκου και παιχτη για μελλοντική συνεργασία και ο πρώτος με τις δημόσιες τοποθετήσεις του προσπαθεί να πιέσει την διοίκηση να ενδώσει στις απαιτήσεις του παιχτη .
Λογικά τις θεωρει δίκαιες ενώ οι από πάνω του θεωρούν ότι θα τον φέρουν στα μέτρα τους με την παρόδου του χρόνου .Απλα ο προπονητης καίγεται και είναι σε φάση κλείστε τον να τελειώνουμε .
Άλλη λογική δεν βλέπω και δεν είναι λογικό σε φάση διαπραγματεύσης και ενώ οι διοίκηση έχει αποσύρει ταχα το ενδιαφέρον ο προπονητης να τονίζει ποσό σημαντικός είναι και ότι δεν υπάρχει άλλος

Συγγνώμη αλλά δεν είναι δουλειά του προπονητή να λειτουργεί ως κάτι σαν βοηθός πλήρωσης των αξιώσεων συγκεκριμένου παίχτη, που θεωρεί απαραίτητο για τη δουλειά του. Ξέρω βέβαια ότι ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ουκ ολίγες φορές έχει αναλάβει και ρόλους μη αμιγώς προπονητικούς.Τέλος πάντων, εύχομαι και ελπίζω το αργότερο Παρασκευή να έχουμε τελειώσει οριστικά με αυτήν την υπόθεση. Δεν πρέπει να τραβήξει άλλο για πολλούς λόγους.
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Εμπιστοσύνη σε ΠΑΕ και Λούτσο, ΑΛΛΑ εντελώς αντικειμενικά, αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουμε ομάδα Champions League.
Και για να είμαι ειλικρινής, ακόμη κι αν γίνουν αυτές οι 2+1 προσθήκες που ζητάει ο κοουτς δεν ξέρω αν φτάνουμε το επίπεδο π.χ. της Μπριζ.

Μακάρι!
:pano:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε:Αυτό το σκηνικό που γίνεται με πρωταγωνιστή τον Γάλλο , αν μπορώ κάπως να το ερμηνεύσω με βάση την λογική είναι ότι υπάρχει μια συμφωνία κύριων ανάμεσα σε λουτσεσκου και παιχτη για μελλοντική συνεργασία και ο πρώτος με τις δημόσιες τοποθετήσεις του προσπαθεί να πιέσει την διοίκηση να ενδώσει στις απαιτήσεις του παιχτη .
Λογικά τις θεωρει δίκαιες ενώ οι από πάνω του θεωρούν ότι θα τον φέρουν στα μέτρα τους με την παρόδου του χρόνου .Απλα ο προπονητης καίγεται και είναι σε φάση κλείστε τον να τελειώνουμε .
Άλλη λογική δεν βλέπω και δεν είναι λογικό σε φάση διαπραγματεύσης και ενώ οι διοίκηση έχει αποσύρει ταχα το ενδιαφέρον ο προπονητης να τονίζει ποσό σημαντικός είναι και ότι δεν υπάρχει άλλος
Πως το ειχε πει να δεις ενας απο τους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ (ο Στεργιος) οταν βγηκε η ειδηση οτι χαλαει και το βραδυ πηραν το φτυαρι και αρχιζαν να θαβουν;;; Ααααα ναι. Αν αρεσει τοσο στον Λουτσεσκου να βαλει 100.000 απο τον δικο του μισθο να ερθει...
Αποψη και κριτικη δημοσιογραφου ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η ιστορια με τον Μειτε ειναι τοσο παράξενη που ότι υπόθεση και να κάνουμε θα μοιάζει πιθανή γιατί στην πραγματικότητα τίποτα δε βγάζει νόημα.

Για τον φόρ, αν παιζει στα αλήθεια για Αλκαθερ, μακαρι να γίνει. Ο πρώτος που με ψήνει πολυ απο οσους ακούστηκαν.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναβι συμφωνώ αλλά το θέμα είναι στο μυαλό του να γίνει η δουλειά.
Νιουνιεζ το συγκεκριμένο παρεάκι δεν ξέρω για ποιον λόγο ακριβώς από την πρώτη στιγμή τον κράζουν τον παιχτη.και λογικά ο ένας επηρεάζει τον άλλον . Τον λόγο δεν τον ξέρω λογικά για να μην κάνουν κωλοτουμπα. Εγώ πχ από το ματς με το σκουλήκι (0-0) τον είχα ερωτευτεί ποδοσφαιρικά που ήταν ανέτοιμος.
Αλλά να βλέπεις όλα τα ματς του ΠΑΟΚ περυσι και να μην θέλεις Μειτε λογικά έχεις θέμα αντίληψης.ειδικοτερα αν είσαι στο γήπεδο . Ώρες ώρες ήταν εντυπωσιακός σαν παρουσια.
Να θεωρείς ότι μπορείς να πάρεις καλύτερο θεμιτό. Να νευριασες με την στάση του ψιλοχαζομερα γιατί αν ήσουν στην θέση του το ίδιο θα έκανες αλλά το δέχομαι. Παικτικα να μιλας απαξιωτικά είναι τουλάχιστον αστείο . Ξανά βάλτε να δείτε το ματς στο Χαριλάου που δεν ήταν και καλά από τα καλύτερα του . Δείτε τι κάνει.
Δεν λέω να βάλεις να δεις με Άιντραχτ γαύρο στην τούμπα π.ο. ΑΕΚ στην τούμπα και τα 2 , βαζελο λεοφωρο π.ο κλπ …
Ένα κέντρο μόνος του ήταν περυσι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Pachanga έγραψε:Εμπιστοσύνη σε ΠΑΕ και Λούτσο, ΑΛΛΑ εντελώς αντικειμενικά, αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουμε ομάδα Champions League.
Και για να είμαι ειλικρινής, ακόμη κι αν γίνουν αυτές οι 2+1 προσθήκες που ζητάει ο κοουτς δεν ξέρω αν φτάνουμε το επίπεδο π.χ. της Μπριζ.

Μακάρι!
Έχει λογική αυτό που λες και καλό είναι να το θυμόμαστε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι να θυμόμαστε; ο προπονητής θέλει τρεις παίχτες για να μεγαλώσει την δυναμικότητα της ομάδας και να αυξήσει τις πιθανότητες εισόδου στο chl ,αν συμβεί αυτό αμφιβάλει κάνεις ότι τον Αύγουστο θα υπάρξουν κάποιες κινήσεις ακόμα για να είμαστε ανταγωνιστικοι σε αυτά τα παιχνίδια;
Αν πάμε για 5 εν δυνάμει βασικούς, δεν αλλάζει όλη η ομάδα;
Τα είπε μια χαρά ο άνθρωπος, όπως ότι θα χρειαστούμε και τύχη.
Ας υλοποιηθεί το πρώτο κομμάτι,να έρθουν οι τρεις παίχτες μέσα στις επόμενες 10 μέρες και μετά βλέπουμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

@pachanga Μα στο μυαλό μου είναι ο λόγος που δεν μπορεί να είναι τέτοια χρονική περίοδο τελείως διαμορφωμένο το ρόστερ.
Αν μπούμε τσουλου στη θέση του Εκονγκ τα σκας πχ για βασικό πιο ακριβό από κεντζιορα. Αν παίξεις άλλη διοργάνωση μένεις με Εκονγκ ή παίρνεις αναπληρωματικό του κεντζιορα .
Αν μπεις τσουλου παίρνεις γιαννουλη αν δεν μπεις δεν γίνεται να έχεις 2 αριστερά μπακ με 1 μυριο συμβόλαιο.το ίδιο για τον παιχτη που θα μοιραστεί τα ματς με Τάισον .
Δεν μιλάω καν για λογικες συζητησεις που μπορεί να έχουν γίνει με Κοταρσκι , κουλιερακη πχ αν δεν μπούμε θα σας δώσω αλλά μέχρι τα προκριματικά είστε εδώ για να μπούμε και μετά και εσείς θα θέλετε να μείνετε.
Πως θα πάρεις τόσους παίχτες που θελουμε αν δεν ξες σε ποια διοργάνωση θα παίζεις; Πως θα πάρεις τόσους παίχτες όταν είναι παραπάνω ξένοι από 17 ; Θα πεις τον παιχταρα έλα αλλά μόνο για Ελλάδα; Ή θα αφήσεις έξω κάποιων από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του πρωταθλήματος .
Έτσι οπως το έχω ερμηνεύσει για να μην σκάω στο μυαλό μου η φάση είναι παραμονή όλων των περσινών + καμαρα + Σέντερ φορ για προκριματικά τσουλου . Και μετά ανάλογα με το που παίζουμε όλα τα υπόλοιπα .
Αν προκύψει κάτι πραγματικά καλό και μας παίρνει (Ετζουκε πχ) το βλέπουμε εκείνη την ωρα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Τι να θυμόμαστε; ο προπονητής θέλει τρεις παίχτες για να μεγαλώσει την δυναμικότητα της ομάδας και να αυξήσει τις πιθανότητες εισόδου στο chl ,αν συμβεί αυτό αμφιβάλει κάνεις ότι τον Αύγουστο θα υπάρξουν κάποιες κινήσεις ακόμα για να είμαστε ανταγωνιστικοι σε αυτά τα παιχνίδια;
Αν πάμε για 5 εν δυνάμει βασικούς, δεν αλλάζει όλη η ομάδα;
Τα είπε μια χαρά ο άνθρωπος, όπως ότι θα χρειαστούμε και τύχη.
Ας υλοποιηθεί το πρώτο κομμάτι,να έρθουν οι τρεις παίχτες μέσα στις επόμενες 10 μέρες και μετά βλέπουμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα.
Αν τοσο ο προπονητης οσο και η διοικηση εχουν στο μυαλο τους περαιτερω ενίσχυση της ομαδας, πέρα από αυτούς τους τρεις παιχτες π καιγομαστε (φορ χαφ εξτρεμ) με φόντο τα προκριματικα του τσου λου, τοτε λυπάμαι αλλά δεν έχει λογικη να τις αφησουν αυτες τις εξτρα κινησεις για τον Αυγουστο. Ετσι οπως θα διαμορφωθει το προγραμμα των αγωνων, και με βαση αυτα που εχουμε δει απο τον Λουτσεσκου, όποιος παιχτης είναι εδω μέχρι τελη Ιουλίου ίσως καταφέρει να πάρει χρονο στα πλει οφφ του Τσου λου. Οποιος έρθει αυγουστο θα τον δουμε καλο Σεπτεμβρη, οταν θα έχει κριθεί και η ευρωπαικη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουμε του χρόνου. Πραγματικά αν έχουν κατα νου να ενισχύσουν την ομάδα για να μπουμε Τσουλου, πρεπει μέχρι το τέλος της βδομαδας βαρια μέχρι τα μισα της άλλης να έχουν γινει 3 τουλαχιστον κινήσεις αν όχι παραπάνω. Αλλιως αυτοι π υπάρχουν τώρα ειναι π θα παιξουν κιολας σε ολα σχεδον τα ματς. Εκτος αν έχουμε την ψευδαίσθηση οτι θα ρθει ο Μειτε τελη Ιουλίου χωρίς προετοιμασία και θα προλάβει κάποιο ματς τον Αυγουστο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Equalizer έγραψε:
Pachanga έγραψε:Εμπιστοσύνη σε ΠΑΕ και Λούτσο, ΑΛΛΑ εντελώς αντικειμενικά, αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουμε ομάδα Champions League.

Μακάρι!
Ε καλά ,οκ ,και? Καμία ελληνική ομάδα δεν είναι ομάδα Τσάμπιονς λιγκ και ούτε θα γίνει.
Ομίλους θέλουμε να παίξουμε μια φορά να φύγει το άχτι και γιατί όχι να κονομησει και η ομάδα, να κάνουμε εκδρομή και σε καμία γηπεδαρα.
Για να γίνουμε ομάδα Τσάμπιονς λιγκ πρέπει να 4πλασιαστει το μπάτζετ σε μόνιμη βάση , δεν έχει νόημα να μας απασχολεί κάτι τέτοιο
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η φυγή Ενγκογκ,Ραφα και η προσθήκη Γιαννουλη είναι επιβεβλημενη για να ανέβεις επίπεδο σε επιθεση και στα χαφ και να βγαίνουν οι λίστες. 17 ή 16 ξένοι δηλωνονται?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μία χαρά έχουνε σταθεί στο champions league ομάδες με αρκετά χειρότερο ρόστερ από ότι έχουμε εμείς.
Επίση τείνει να γίνει συνήθεια η αναφορά στα παιχνίδια με την Μπριζ , δύο παιχνίδια που όπως μάθαμε αργότερα η μισή ομάδα ήτανε με ίωση.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Tolaros έγραψε:
Equalizer έγραψε:

Μακάρι!
Ε καλά ,οκ ,και? Καμία ελληνική ομάδα δεν είναι ομάδα Τσάμπιονς λιγκ και ούτε θα γίνει.
Ομίλους θέλουμε να παίξουμε μια φορά να φύγει το άχτι και γιατί όχι να κονομησει και η ομάδα, να κάνουμε εκδρομή και σε καμία γηπεδαρα.
Για να γίνουμε ομάδα Τσάμπιονς λιγκ πρέπει να 4πλασιαστει το μπάτζετ σε μόνιμη βάση , δεν έχει νόημα να μας απασχολεί κάτι τέτοιο
Νομίζω το λέει για την κριτική στον Λουτσεσκου αν κάνεις 3-4 ήττες στο τσου Λου.

Γιατί κλασικά θα φάει κράξιμο. Γι'αυτό να θυμόμαστε πως δεν έχουμε ομάδα να μπει και να προκριθεί... Που και να είχαμε, στην πρώτη συμμετοχή δεν μπορείς να έχεις υψηλές προσδοκίες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

panpangr77 έγραψε:Η φυγή Ενγκογκ,Ραφα και η προσθήκη Γιαννουλη είναι επιβεβλημενη για να ανέβεις επίπεδο σε επιθεση και στα χαφ και να βγαίνουν οι λίστες. 17 ή 16 ξένοι δηλωνονται?
Έχετε φαγωθεί με Ράφα που είναι και πίσω από Μπάμπα μάλιστα, και δεν αναφέρεστε στον κίνδυνο-θάνατο Όττο που έκανε μόλις ένα καλό παιχνίδι σε μισή χρονιά πέρσι και σημαντικά επαναλαμβανόμενα λάθη στα φιλικά φέτος, και προορίζεται υποτίθεται για βασικός.

Έναν Μπάμπα δεξιά χρειαζόμαστε, πολύ περισσότερο από έναν δεύτερο Μπάμπα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Το ζητούμενο δεν είναι αν έχουμε (ή αν θα έχουμε) ομάδα ικανή να σταθεί απέναντι στη Ρεάλ, αλλά ομάδα ικανή να περάσει τη Λουντογκόρετς, τη Γαλατά και τις υπόλοιπες υποψήφιες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”