Copa America 2024
Re: Copa America 2024
η αποφαση να σταματησει ηταν λαθος αλλα ειναι ανθρωπινο καθως εβλεπε οτι δεν ειχε αποτελεσμα η προσπαθεια του. η επιστροφη του αποδειχθηκε σωστη και διορθωσε το λαθος και φαινεται στα αποτελεσματα.
οι αργεντινοι τον λατρευουν που γυρισε και τους εκανε χαρουμενους. μαλιστα ηταν και γεναια γιατι αν γυρνουσε και δεν πετυχαινε τπτ θα του ριχναν διπλο φταιξιμο.
οι αργεντινοι τον λατρευουν που γυρισε και τους εκανε χαρουμενους. μαλιστα ηταν και γεναια γιατι αν γυρνουσε και δεν πετυχαινε τπτ θα του ριχναν διπλο φταιξιμο.
καμια σχεση η Αργεντινη κατακτα τροπια βασικα. την π[εριπτωση ομως που αναφερεις εγω την βλεπω στην αγγλια οχι στην αργεντινηPatricio_4 έγραψε:Τι σχέση έχει η Αγγλία.dev έγραψε:ποια ειναι τα καμώματα του μεσι δηλαδη πηγε και εστησε την κληρωση? ειδικα για αυτο το κοπα αμερικα χεσμενο το ειχε.
εγω βλεπω την αγγλια να εχει μια ζωη αστειο μονοπατι και να περναει γυρους με τον κειν να βαραει πεναλτι
ακομα και ετσι ομως να μην παιρνει τπτ
Είναι σαν να μιλας με έναν γαυρο για τα στημένα πρωταθλήματα και να σου απαντάει: Ναι όμως και η Γιουβέντους έχει
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η αργεντινη στο μουντιαλ π.χ. επαιξε με ολλανδια κροατια και γαλλια . τις 2 προηγουμενες φιναλιστ δηλαδη.
- Patricio_4
Patricio μια ερώτηση
Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών για σενα
(Αν υπάρχει ένας ξεκάθαρα)
Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών για σενα
(Αν υπάρχει ένας ξεκάθαρα)
- Patricio_4
Ξεκάθαρα δεν υπάρχει καλύτερος γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικές εποχές.
Το μεγαλύτερο πικ για εμένα το έφτασε το φαινόμενο όμως δεν είχε συνέχεια λόγω των τραυματισμών. Ο πιο ταλαντούχος ήταν ο Ροναλντίνιο αλλα και αυτός έκανε λιγότερα από όσα θα μπορούσε.
Μεταξύ των Μεσσι και Ροναλντο, γιατί ξέρω πως περί αυτού τέθηκε η ερώτηση, προτιμώ τον Κριστιάνο. Καθαρά ποδοσφαιρικά τους βάζω στο ίδιο λεβελ αλλά κάνω back up τον Κριστιάνο λόγω του πολέμου που τρώει από τα μίντια που διαμορφώνουν τη γενική εικόνα στα μάτια του κόσμου.
Το μεγαλύτερο πικ για εμένα το έφτασε το φαινόμενο όμως δεν είχε συνέχεια λόγω των τραυματισμών. Ο πιο ταλαντούχος ήταν ο Ροναλντίνιο αλλα και αυτός έκανε λιγότερα από όσα θα μπορούσε.
Μεταξύ των Μεσσι και Ροναλντο, γιατί ξέρω πως περί αυτού τέθηκε η ερώτηση, προτιμώ τον Κριστιάνο. Καθαρά ποδοσφαιρικά τους βάζω στο ίδιο λεβελ αλλά κάνω back up τον Κριστιάνο λόγω του πολέμου που τρώει από τα μίντια που διαμορφώνουν τη γενική εικόνα στα μάτια του κόσμου.
Βασικά ο Μέσι είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που κατάφερε να ξορκίσει το μεγαλύτερο βάρος φανέλας που υπήρξε ποτέ στη συνείδηση του κόσμου. Του Ντιέγκο Αρμαντο Μαραντόνα.
Βαριέμαι να παραθέσω τα στοιχειώδη, πχ ότι είναι κορυφαίος ντριπλερ, πασερ και σκόρερ ταυτόχρονα. Κυριολεκτικά τερμάτισε το ποδόσφαιρο όπως ο τζορνταν το μπάσκετ.
Συνεχίστε.
Βαριέμαι να παραθέσω τα στοιχειώδη, πχ ότι είναι κορυφαίος ντριπλερ, πασερ και σκόρερ ταυτόχρονα. Κυριολεκτικά τερμάτισε το ποδόσφαιρο όπως ο τζορνταν το μπάσκετ.
Συνεχίστε.
Ο Κριστιάνο δεν τρώει κανέναν πόλεμο. Μόνος πετάει αυγά στον εαυτό του με αυτά που κάνει τα τελευταία 3 χρόνια. Ο πιο φεικ αυτοαποκαλουμενος ηγέτης που σε κάθε ομάδα έπαιζε μόνο για την πάρτη του και τα νούμερα του. Κι αν τότε δεν φαινόταν τόσο άσχημο γιατί ήταν νέος και κέρδιζε, τώρα φαίνεται αποκρουστικό. Βαρουσε απευθείας φάουλ μέχρι κι από το κόρνερ μπας και γράψει γκολ στο ΓιούροPatricio_4 έγραψε:Ξεκάθαρα δεν υπάρχει καλύτερος γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικές εποχές.
συμφωνω με billargon για Μεσι. επισης ο Μεσι ειχε την μεγαλυτερη διαρκεια. με την κατακτηση του Μουντιαλ τελειωσε και καθε θεμα με τον Κριστιανο .
για εμενα ομως και ο Κριστιανο μεγαλος παικτης και αξιοσεβαστος.
για εμενα ομως και ο Κριστιανο μεγαλος παικτης και αξιοσεβαστος.
Καμία αντίρρηση για το ότι ο Κριστιάνο είναι τεράστιος παίκτης, Όχι φυσικά goat όπως αυτοπαρουσιαζεται.
Αξιοσεβαστος για όσα έχει πετύχει και για τη δουλειά που έχει ρίξει, όχι όμως και για τη νοοτροπία και συμπεριφορά εντός γηπέδου. Εξαιτίας του δημιουργήθηκαν οπαδοί παικτών και όχι ομάδων, όχι λόγω των επιτευγμάτων του αλλά ακριβώς γιατί πλάσαρε την εικόνα ότι μόνος του τα έπαιρνε όλα. Όταν κέρδιζε βέβαια, όταν εχανε έφταιγαν οι συμπαίκτες
Αξιοσεβαστος για όσα έχει πετύχει και για τη δουλειά που έχει ρίξει, όχι όμως και για τη νοοτροπία και συμπεριφορά εντός γηπέδου. Εξαιτίας του δημιουργήθηκαν οπαδοί παικτών και όχι ομάδων, όχι λόγω των επιτευγμάτων του αλλά ακριβώς γιατί πλάσαρε την εικόνα ότι μόνος του τα έπαιρνε όλα. Όταν κέρδιζε βέβαια, όταν εχανε έφταιγαν οι συμπαίκτες
Φαινοταν από μακρυα,υπάρχει απίστευτο μένος από υποστηριχτές του Ρονάλντο προς το ΜεσιPatricio_4 έγραψε:Ξεκάθαρα δεν υπάρχει καλύτερος γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικές εποχές.
- Μπαρκαρούτσος
Πώς πήγαμε από τη μικροψυχία του Messi στο Messi vs Ronaldo;
Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι τους μειώνετε;
Δεν είναι η μεγαλειότητα και η προσφορά τους στο άθλημα αυτόφωτη, δηλαδή πρέπει να συγκρίνονται ο ένας με τον άλλον διαρκώς;
Το πόσο καλός είναι ο Messi, εξαρτάται από το πόσο κακός είναι ο Ronaldo, και αντίστροφα;
Δεν είναι η μεγαλειότητα και η προσφορά τους στο άθλημα αυτόφωτη, δηλαδή πρέπει να συγκρίνονται ο ένας με τον άλλον διαρκώς;
Το πόσο καλός είναι ο Messi, εξαρτάται από το πόσο κακός είναι ο Ronaldo, και αντίστροφα;
Δεν δεχεται κανεναν πολεμο ο ΚριστιανοPatricio_4 έγραψε:Ξεκάθαρα δεν υπάρχει καλύτερος γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικές εποχές.
Οταν παρει μουντιαλ θα ειναι ισος με τον Μεσι
Οχι γιατι δεν συγκρινονται. Ολο αυτο το προκαλουν οι φαν του ΡοναλντοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς πήγαμε από τη μικροψυχία του Messi στο Messi vs Ronaldo;
Η συζήτηση για τον καλύτερο είναι ατελείωτη.
Μεταξύ Μέσι-Κριστιάνο δεν υπάρχει σύγκριση.
Πολύ μεγαλύτερο σαν ταλέντο ο Μέσι, απίστευτος δουλευταράς ο Κριστιάνο αλλά πιο πίσω.
Όπως λέμε για την εικόνα των παικτών και του Κριστιάνο, έτσι πρέπει να πούμε και για τον Μαραντόνα πχ.
Δηλαδή τους αριθμούς και την ηγεσία του Μαραντόνα την είχαν αρκετοί.
Αλλά ο θρύλος του ξεκάθαρα μεγάλωσε και για τα όσα έλεγε, έκανε εκτός γηπέδων, είχε την εικόνα ενός ευαίσθητου αλητάκου που λάτρευε ο κόσμος.
Είναι μερικά πράγματα που δεν θ'αλλάξουν.
Απ'τον Μαραντόνα και απ'τον Τζόρνταν υπάρχουν παίκτες που έκαναν παρόμοια και μεγαλύτερα πράγματα και για μεγαλύτερη διάρκεια.
Αλλά τον θρύλο τους δεν θα τον ξεπεράσουν. Όπως είχαν οι ακόμα παλιότεροι τον Πελέ.
Στην πιο μοντέρνα εποχή αυτά που έκανε ο Ρονάλντο πριν τους τραυματισμούς ήταν απλά ασύλληπτα.
Ξεκάθαρα ο καλύτερος όλων των εποχών στα όλα του.
Σαν ηγέτης ο Ζιντάν.
Ο Ροναλντίνιο θεός αλλά ήξερες ότι έπαιξε σοβαρά μόνο 3-4 χρόνια, θα προτιμούσες στην ομάδα σου πχ Ροναλντίνιο ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Εγώ Κριστιάνο γιατί ο τύπος είναι άρρωστος. Χάνει ένα κύπελλο στην Αραβία και κλαίει ρε!!!
Μεταξύ Μέσι-Κριστιάνο δεν υπάρχει σύγκριση.
Πολύ μεγαλύτερο σαν ταλέντο ο Μέσι, απίστευτος δουλευταράς ο Κριστιάνο αλλά πιο πίσω.
Όπως λέμε για την εικόνα των παικτών και του Κριστιάνο, έτσι πρέπει να πούμε και για τον Μαραντόνα πχ.
Δηλαδή τους αριθμούς και την ηγεσία του Μαραντόνα την είχαν αρκετοί.
Αλλά ο θρύλος του ξεκάθαρα μεγάλωσε και για τα όσα έλεγε, έκανε εκτός γηπέδων, είχε την εικόνα ενός ευαίσθητου αλητάκου που λάτρευε ο κόσμος.
Είναι μερικά πράγματα που δεν θ'αλλάξουν.
Απ'τον Μαραντόνα και απ'τον Τζόρνταν υπάρχουν παίκτες που έκαναν παρόμοια και μεγαλύτερα πράγματα και για μεγαλύτερη διάρκεια.
Αλλά τον θρύλο τους δεν θα τον ξεπεράσουν. Όπως είχαν οι ακόμα παλιότεροι τον Πελέ.
Στην πιο μοντέρνα εποχή αυτά που έκανε ο Ρονάλντο πριν τους τραυματισμούς ήταν απλά ασύλληπτα.
Ξεκάθαρα ο καλύτερος όλων των εποχών στα όλα του.
Σαν ηγέτης ο Ζιντάν.
Ο Ροναλντίνιο θεός αλλά ήξερες ότι έπαιξε σοβαρά μόνο 3-4 χρόνια, θα προτιμούσες στην ομάδα σου πχ Ροναλντίνιο ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Εγώ Κριστιάνο γιατί ο τύπος είναι άρρωστος. Χάνει ένα κύπελλο στην Αραβία και κλαίει ρε!!!