Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από aivas19 »

WestBlock4 έγραψε:Στο twitter πάντως από διάφορα account που ξεφυτρώνουν και του γνωστού ανέβασαν για Paco alcacer
Στο transfermarkt τον δινει 18% πιθανότητα , πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Που ειναι η φημη του Τρανσφερμαρκτ; Μολις τσεκαρα και δεν μας εχει
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

To έχει στο 18%
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μην λαμβάνετε υπ'όψιν αυτό το κομμάτι του Transfermarkt. Κυρίως μπούρδες είναι.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Με 1.5εκ ανά 3 μήνες ίσως το σκεφτόταν να έρθει.
*Στην Αραβία πλέον παίρνει 4 από ότι διάβασαΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Patricio_4 έγραψε:Με 1.5εκ ανά 3 μήνες ίσως το σκεφτόταν να έρθει.
*Στην Αραβία πλέον παίρνει 4 από ότι διάβασαΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα καθαρά του το 2021-22 στη βιγιαρεαλ ηταν 2.500.000.
Μετά από δυο χρονιές αραβία και σίγουρα πεσμενος αγωνιστικά πιστεύω με γυρω στα 2 θα γυρίσει Ευρώπη εάν θελει επιστροφη.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aυτα τα συμβολαια των 4 εκ βλεπει ο Μειτε και δεν υπογραφει.
Πρεπει να στραφουμε στην ηλικιακη περιοχή που λέγανε (έως 26) κ να φερουμε παικτες που να μην εχουν το μυαλο τους στα πετροδολλαρα.
Φερτε Τσεχους, Ούγγρους, Βαλκάνιους, Πολωνούς 22 - 26 χρονων, με όρεξη για μπαλα και διακρίσεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακομα μια ξεκαθαρη αναφορα του Ραζβαν σε συνεντευξη στην Μετρο για Μειτε + 2 ακομα παικτες 11αδατους για ενα πληρη και δυνατο ΠΑΟΚ.
Για να δουμε...
Προσωπικα δεν δινω πολλες ελπιδες για τον Δανο.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Αφήνω αυτό εδώ απο Λουτσέσκου
Κοιτάξτε υπάρχουν δύο όψεις.
Η μια πλευρά είναι αυτή που λέει ότι τα πράγματα στο κομμάτι των μεταγραφών δεν έγιναν όπως θα τα ήθελα, από την άλλη καταλαβαίνω ότι χρειάζεται να δείξω υπομονή και πίστη διότι στο τέλος η διοίκηση όντως κάνει καλές κινήσεις και το σημαντικότερο δίχως να επηρεάσει τα οικονομικά του συλλόγου.
Ακόμα κι αν δεν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

navigator11 έγραψε:Σε αυτήν την περίπτωση είμαι εναντίον του. Έχει πάρα πολλά καλά, προπονητικά καθαρά αλλά κι όχι μόνο, του τα πιστώνω, στον ΠΑΟΚ επί Ιβάν είναι υπερκεφάλαιο αλλά εν προκειμένω αυτό που κάνει επαναλαμβανόμενα, να το πω ήρεμα, είναι τουλάχιστον άκομψο. Κι επειδή είναι πραγματικά πολύ οξυδερκής άνθρωπος, καταλαβαίνει απολύτως ότι βάζει έναν ολόκληρο ΠΑΟΚ στο βρακί ενός, συγκρίνοντάς τον με το διαμέτρημά μας ως ομάδας, πρακτικά άνιωθου ποδοσφαιριστάκου. Το ακούω ότι μπορεί να του έχει έρωτα ποδοσφαιρικό, ότι του κάνει τη δουλειά όπως ο ίδιος ενδεχομένως φαντασιώνεται κλπ κλπ, αλλά είναι ανάρμοστο όλο αυτό. Να μη γράψω τίποτα βαρύτερο.
Τα είπες όλα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να προσεξουν μονο εκει στην ΠΑΕ, μην μας φτασει μεσα Αυγουστου ο Μειτε και ο Μπρειθγουειτ στο περιμενε και στο τελος μη βρεθουμε να ψαχνουμε επιθετικο και χαφ τελευταίο 15νθημερο Αυγουστου. Γιατι αν συμβει κατι τετοιο, ουτε εξτρεμ θα προλαβουμε να παρουμε, και κινδυνευουνε να βρουμε ακριβοπληρωμενους Σαματτα για να καλυψουμε την θεση στα χαφ και στον επιθετικο. Καλη η υπομονη και η στοχευση αλλα μεχρι ενος σημειου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Φορ και ;
Εξτρέμ λογικά , μιας και έμεινε ο Κεντζιορα και ο Εκονγκ δεν φαίνεται να το κουνάει.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο προπονητής είπε μειτε και ΜΙΝΙΜΟΥΜ 2 κινήσεις(εννοεί φορ και εξτρεμ).

Αυτό βέβαια και πάλι χωρίς αποχωρήσεις, ελπίδα μου να βρεθεί λύση με τον εκονγκ ώστε να έρθει παίκτης εκεί γιατί ο νιγηριανός μέχρι τώρα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι κακή επιλογή και μετριότατος παικτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τρί 16 Ιούλ 2024, 09:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λεει και το αυτονοητο ο Λουτσεσκου.Οτι τους 2 παικτες τους θελει οσο το δυνατον πιο γρηγορα και μετα στο τελος του Αυγουστου να δουν τι αλλο μπορουν να κανουν λογω των ευκαιριων που θα προκυψουν.
Οσον αφορα τον Μειτε θελω να πιστευω οτι υπαρχει καποιου ειδους συμφωνια,διαφορετικα δεν στεκει να γινεται συνεχως τοση αναφορα στο ονομα του.Δεν μπορει να ειμαστε τοσο εγκλωβισμενοι...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Η σημερινή συνέντευξη Λουτσεσκου είναι κατά την γνώμη σταθμός …

Αποδεικνύει ακόμα μια φορά την εξέλιξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα … εκτός βέβαια του σκαουτινγκ και των μεταγραφών :opaokara:

Τρομερή αυτογνωσία … δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει

Ο πρόεδρος είναι πάντα εκεί …

Είμαι αισιόδοξος αδέρφια … είμαι πλέον σίγουρος ότι φέτος θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι …

Λίγο τύχη όπως λέει ο Λουτσε και πάμε να περάσουμε καλά και φέτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”