Μπορεί να το έκανε επειδή θέλει πολύ να πάει κάπου συγκεκριμένα!joshua έγραψε:Ενώ πάντως στην αρχή είπα βρε λες,όταν ομως διάβασα πως τη ρήτρα τη πλήρωσε ο Δανός,έχασα τις ελπίδες μου...Δεν πληρώνεις ρήτρα για να κλείσεις κάπου τη μέρα που σχεδόν τη πλήρωσες ,αλλά για να βγεις τσάρκα στην αγορά ελεύθερος να κάνεις πληστηριασμο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Παρότι εγώ με τον μπερδεγουει δεν ενθουσιάστηκα ποτέ κακός παίκτης δεν είναι σίγουρα.
Εμένα καψούρα μου ήταν (και είναι) ο γιοβιτσ. Δυνατός γρήγορος και την κολλάει. Γιαυτο και πχ προτιμώ τον τσαλοφ που είναι παρόμοιος του γιοβιτσ. Τεσπα. Ας έρθει ο μπερδεγουει ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θα είναι τεράστια ήττα εφόσον το βγάλανε παντού να μας πει τελικά ο παίκτης τα φιλια μου γιατί ξαφνικά να βγήκε παντού σημαίνει ότι είναι βρώμα της ΠΑΕ κατ'εμε.
Για τον Μειτε καλός υπάρχουν και καλύτεροι. Το αν είμαστε ικανοί να τους κλείσουμε είναι άλλη κουβέντα.
Άντε επιτέλους. Άντε να πέσει καμία υπογραφή γιατί πλέον σφίξαμε και από άποψη χρόνου.
Εμένα καψούρα μου ήταν (και είναι) ο γιοβιτσ. Δυνατός γρήγορος και την κολλάει. Γιαυτο και πχ προτιμώ τον τσαλοφ που είναι παρόμοιος του γιοβιτσ. Τεσπα. Ας έρθει ο μπερδεγουει ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θα είναι τεράστια ήττα εφόσον το βγάλανε παντού να μας πει τελικά ο παίκτης τα φιλια μου γιατί ξαφνικά να βγήκε παντού σημαίνει ότι είναι βρώμα της ΠΑΕ κατ'εμε.
Για τον Μειτε καλός υπάρχουν και καλύτεροι. Το αν είμαστε ικανοί να τους κλείσουμε είναι άλλη κουβέντα.
Άντε επιτέλους. Άντε να πέσει καμία υπογραφή γιατί πλέον σφίξαμε και από άποψη χρόνου.
Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι την διαφορά να σου τραυματιστεί ένας παίκτης ακόμα και 30 ετών που έχει 2-3 χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα ,με έναν παίκτη 34.κ άνω.Logistis έγραψε:Οι τραυματισμοί είναι ένα ρίσκο που το παίρνουν όλες οι ομάδες όταν αποκτούν έναν παίκτη. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν ποτέ μεγάλης διάρκειας συμβόλαια και οι ομάδες θα ήταν πάντα εξασφαλισμένες ενώ οι ποδοσφαιριστές θα ζούσαν με το άγχος μην τραυματιστούν σοβαρά και μείνουν ανεργοι.
Προφανώς δεν θα κάνεις 5ετες σε 33χρονο, αλλά το 2ετες είναι μια δίκαιη λύση.
Καλύτερο παράδειγμα από την περίπτωση Τάισον δεν υπάρχει. Ο παίκτης αν είναι τυχερός,με την ην ζωή που κάνει μπορεί να έχει άνετα ακόμα 2-3 σεζόν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ανανέωση όμως γίνεται έτος ανά έτος, αντιλαμβάνοντας κ αυτός κ η ομάδα τις συγκεκριμένες συνθήκες.
Ο ΠΑΟΚ όταν προσφέρει 1+1 στην ουσία είναι 2ετες ,καθώς οι στόχοι της αυτόματης ανανέωσης είναι πολύ εφικτοί.
Αν τώρα ο κάθε γκαμπιαντινι και ο κάθε μπρειθ φοβούνται και νιώθουν ανασφάλεια τότε δεν κάνουν.
Υγ προσωπικά πιστεύω ότι θα μας τελειώσει πολύ σύντομα ο Δανός
Αν και δεν συνηθίζω να υιοθετώ απόψεις άλλων, οι απόψεις του Διαμαντόπουλου στο σημερινό επεισόδιο του στο sport24, σχετικά με το πως προσεγγίζει - διαχειρίζεται ο ΠΑΟΚ τα μεταγραφικά του φέτος, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Αυτό το πράγμα που αντί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην ελπίζουμε πως θα μας πάνε πάλι όλα δεξιά, εμείς συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, πραγματικά δεν έχει καμία λογική.
Και αν για την υπόθεση του Μεϊτέ υπάρχει μία λογική πίσω από τη καθυστέρηση, για την υπόθεση του φορ όσο και να παλεύω να βρω, δεν βρίσκω ούτε μισή.
Ξέρεις πως χρειάζεσαι φορ εδώ και περίπου 10 μήνες. Δεν παίρνεις τον Γενάρη και φτάνει το επόμενο καλοκαίρι, όπου αν ισχύουν όσα διαβάζουμε, υπάρχει ένας Μπρεθγουέιτ και μετά το άγνωστο.
Ο οποίος και από άποψη ηλικίας και από άποψη καριέρας και από άποψη χρημάτων, δεν έχει καμία καούρα να βρει ομάδα 15 Ιουλίου.
Αυτό το πράγμα που αντί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην ελπίζουμε πως θα μας πάνε πάλι όλα δεξιά, εμείς συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, πραγματικά δεν έχει καμία λογική.
Και αν για την υπόθεση του Μεϊτέ υπάρχει μία λογική πίσω από τη καθυστέρηση, για την υπόθεση του φορ όσο και να παλεύω να βρω, δεν βρίσκω ούτε μισή.
Ξέρεις πως χρειάζεσαι φορ εδώ και περίπου 10 μήνες. Δεν παίρνεις τον Γενάρη και φτάνει το επόμενο καλοκαίρι, όπου αν ισχύουν όσα διαβάζουμε, υπάρχει ένας Μπρεθγουέιτ και μετά το άγνωστο.
Ο οποίος και από άποψη ηλικίας και από άποψη καριέρας και από άποψη χρημάτων, δεν έχει καμία καούρα να βρει ομάδα 15 Ιουλίου.
Eγω εχω ξαναπει πως τα φορ που κυκλοφορουν στην αγορα και ειναι προσεγγισιμα απο εμας,παικτες δηλαδη απο 1 εως 1.5 μυριο συμβολαιο,ακομα και 2,οι διαφορες του ειναι ελαχιστες και συγκυριακες.Δεν υπαρχει κανενας λογος να περιμενεις λες και θα σου κατσει ο Λεβαντοφσκι.Βγαινεις στην αγορα με το ποσο που δινεις,βλεπεις ποιοι ειναι σχετικα αμεσα διαθεσιμοι και. προθυμοι να ερθουν και. διαλεγεις εναν.
Ο κορυφαιος ισως επιθετικος που εχω δει τα τελευταια χρονια ηταν ο Μπεργκ του βαζελου,ο οποιος ηρθε απο τραυματισμους και κακες χρονιες και επαιξε τη καλυτερη μπαλα της καριερας του.Σε εμας ο Μπραντον των 500.000 αποδειχθηκε καλυτερος του Σαματα του. 1 μυριου.Στη κουλα ο Λιβαι αγοραστηκε με 2.5 μυρια και συμβολαιο 600.000.Ο Μορον ειχε να βαλει πανω απο 10 γκολ κατι χρονια...Δεν υπαρχει αυτο που λεμε προς τα εξω ''δεν βιαζομαστε για να μην τη πατησουμε σαν τον Σαματα''...
Ο κορυφαιος ισως επιθετικος που εχω δει τα τελευταια χρονια ηταν ο Μπεργκ του βαζελου,ο οποιος ηρθε απο τραυματισμους και κακες χρονιες και επαιξε τη καλυτερη μπαλα της καριερας του.Σε εμας ο Μπραντον των 500.000 αποδειχθηκε καλυτερος του Σαματα του. 1 μυριου.Στη κουλα ο Λιβαι αγοραστηκε με 2.5 μυρια και συμβολαιο 600.000.Ο Μορον ειχε να βαλει πανω απο 10 γκολ κατι χρονια...Δεν υπαρχει αυτο που λεμε προς τα εξω ''δεν βιαζομαστε για να μην τη πατησουμε σαν τον Σαματα''...
Τρομερή λογική. Τότε να τους δοκιμάζουμε όλους με ετήσια συμβόλαια.renegade έγραψε:Αστείο είναι να πληρώνεις δύο εκατομμύρια αν πχ ένας 34χρονος ποδοσφαιριστης πάθει έναν βαρύ τραυματισμό φέτος.nunies4 έγραψε:Πάντως επανέρχομαι και λέω ότι το 1+1 είναι αστείο για αυτόν που λογιζεις σαν νούμερο ένα επιλογή σου εδώ και μήνες. Στα όρια του προσβλητικού.
Ας του κάνουμε μηνιαίο και αν βάζει 3 γκολ το μήνα να ανανεώνεται...
Έλεος αν είναι αυτό το εμπόδιο αυτή την στιγμή
Και δεν θα είναι καθόλου αστείο αν πχ τραυματιστεί Μάρτιο Απρίλιο να ακούμε αλαλαγμούς κ τσιριδες στην επόμενη μεταγραφική περίοδο για το ότι δεν έχουμε φορ και θα πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε,για τους άχρηστους και ανίκανους που επένδυσαν ένα τόσο μεγάλο ποσό σε έναν παλαίμαχο και άλλες ωραίες οικογενειακές ιστορίες
Την παράμετρο που έβαλα ότι θεωρητικά και από ότι μαθαίναμε αυτός εδώ ήταν η νούμερο ένα, η απόλυτη, η χωρίς αντίπαλο επιλογή δεν την έλαβες υπόψιν σου;
Να χαρώ εγώ νούμερο ένα επιλογή που τρέμουμε να του κάνουμε 2ετες
Με αυτή και ΜΟΝΟ την παράμετρο το έθεσα
Όσο μπλέκουν με ελεύθερους, τα ίδια σκ@τά θα τρώνε.
Οι ελεύθεροι που θα απαντήσουν στον ΠΑΟΚ άμεσα μέσα στο καλοκαίρι, δύσκολο να είναι από το πάνω ράφι.
Κανονικά για τη θέση του φορ, έπρεπε να γίνει τρελό σκάουτινγκ όλης της αγοράς, να βρεθούν οι 2-3-4 παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν σε 1 χρόνο και να χτυπήσουν αμέσως εκεί.
Παράδειγμα πχ ο Pierrot. Τυχαίο παράδειγμα.
Με μόνο 1 χρόνο συμβόλαιο, δύσκολο να ζητήσει η ομάδα του τον ουρανό με τ' άστρα.
Τα βρίσκεις με τον παίκτη, πας στην ομάδα, λες δίνουμε 1.5, αυτοί ζητάνε 2.5, τα βρίσκεις κάπου στη μέση με μπόνους κλπ και ο έρχεται ο παίκτης.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως θα έχεις απάντηση άμεσα και θα ξέρεις πως να συνεχίσεις να ψάχνεις.
Δεν θα περιμένεις τον κάθε Γκαμπιαντίνι και τον κάθε Μπρεθγουέιτ να φτάσει δεκαπενταύγουστος για να σου απαντήσει και αν φας άκυρο να τρέχεις να φέρεις τον χ-ψ Σαμάττα.
Ο κάθε ελεύθερος, ειδικά αυτοί με ένα χ βιογραφικό, θα το τραβήξει όσο πάει μέχρι να βρει ακριβώς αυτό που θέλει. Κακώς δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα.
Οι ελεύθεροι που θα απαντήσουν στον ΠΑΟΚ άμεσα μέσα στο καλοκαίρι, δύσκολο να είναι από το πάνω ράφι.
Κανονικά για τη θέση του φορ, έπρεπε να γίνει τρελό σκάουτινγκ όλης της αγοράς, να βρεθούν οι 2-3-4 παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν σε 1 χρόνο και να χτυπήσουν αμέσως εκεί.
Παράδειγμα πχ ο Pierrot. Τυχαίο παράδειγμα.
Με μόνο 1 χρόνο συμβόλαιο, δύσκολο να ζητήσει η ομάδα του τον ουρανό με τ' άστρα.
Τα βρίσκεις με τον παίκτη, πας στην ομάδα, λες δίνουμε 1.5, αυτοί ζητάνε 2.5, τα βρίσκεις κάπου στη μέση με μπόνους κλπ και ο έρχεται ο παίκτης.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως θα έχεις απάντηση άμεσα και θα ξέρεις πως να συνεχίσεις να ψάχνεις.
Δεν θα περιμένεις τον κάθε Γκαμπιαντίνι και τον κάθε Μπρεθγουέιτ να φτάσει δεκαπενταύγουστος για να σου απαντήσει και αν φας άκυρο να τρέχεις να φέρεις τον χ-ψ Σαμάττα.
Ο κάθε ελεύθερος, ειδικά αυτοί με ένα χ βιογραφικό, θα το τραβήξει όσο πάει μέχρι να βρει ακριβώς αυτό που θέλει. Κακώς δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα.
Κάπου πήρε το μάτι μου (από το Sportime νομιζω) ότι η Μακάμπι ζήτησε 3.5 για τον Pierrot
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα σοβαρα γραφουμε πως ο ΠΑΟΚ θα προτεινει σε παικτη με το ονομα του Δανου να ερθει με 1+1 για να ειναι καλυμμενος και εκεινος υπαρχει περιπτωση να το δεχτει?
Αν πλήρωσε τη ρήτρα του κι έχει την ελευθέρας του θα τα βγάλει με το πριμ υπογραφής.

- Unpsofable78
Πλέον κι εγώ που ήμουν από τους πιο ασιαιοδοξους έχω απογοητευτεί. Νομίζω λίγο ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ στα μεταγραφικά, λίγο τα κολλήματα του Ραζβαν (δεν αμφισβήτησα ποτέ τις προπονητικες του ικανότητες), θα μας κοστίσουν ίσως στην πιο κομβική χρονιά επί εποχής Ιβάν. Δεν είναι δυνατόν να έχεις μπροστά σου το πιο βατό μονοπάτι που οδηγεί στους ομίλους και να καθυστερείς τόσο μεταγραφές που θα σε βοηθήσουν να μπεις στο League Stage και ουσιαστικά να αλλάξεις το status της ομάδας.
Κολλήματα Ραζβαν εννοώ η επιμονή σε Μεϊτέ που οκ την δέχομαι λόγω ομοιογένειας, αλλά και η επιμονή σε Μπρεθγουειτ. Δηλαδή άλλα φορ και μάλιστα καλύτερα δεν υπάρχουν;
Κολλήματα Ραζβαν εννοώ η επιμονή σε Μεϊτέ που οκ την δέχομαι λόγω ομοιογένειας, αλλά και η επιμονή σε Μπρεθγουειτ. Δηλαδή άλλα φορ και μάλιστα καλύτερα δεν υπάρχουν;
-
Βεβαια ο Διαμαντοπουλος στην αρχη του καλοκαιριου εβγαζε μια σιγουρια σαν να ξερει πραγματα απο μεσα και ελεγε οτι μην ανησυχειτε οι ΠΑΟΚτσηδες ολα θα γινουν ερχονται παικταραδες κτλ..πραγματικα δεν ξες τι να συμπερανεις με αυτους...Blackgr4 έγραψε:Αν και δεν συνηθίζω να υιοθετώ απόψεις άλλων, οι απόψεις του Διαμαντόπουλου στο σημερινό επεισόδιο του στο sport24, σχετικά με το πως προσεγγίζει - διαχειρίζεται ο ΠΑΟΚ τα μεταγραφικά του φέτος, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
- Unpsofable78
Ο kyri έγραψε για Πακο Αλκαθερ. Μακάρι να ισχύει. Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ του λοιπόν :
"Ρε μ@λ@κες ακόμα κάτω από το τραπέζι είμαι και από πάνω μιλάνε. Στην αρχή άκουσα κάτι για πάγκο αλλά δεν κατάλαβα καλά. Μετά κάτι έλεγε ο ένας για ανσανσέρ και αλκατέλ και λέω τι γύφτοι ρε πούστη μου πάρτε ένα σοβαρό κινητό. Χώσε λίγο χρήμα ρε Πρόεδρε.
Και πως γυρνάω να ακούσω καλύτερα λέει ο ένας πάρε το ανσασέρ.
Λέει ο άλλος σίγουρα;
Τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει έλα να υπογράψεις. Σκέφτομαι εγώ τώρα από μέσα μου δεν γίνεται να έρθει να υπογράψει ανσασέρ είμαστε και στο ισόγειο.
Βγαίνω που λέτε από την κρυψώνα μου και φωνάζω πάω να φέρω τον ΜΕΙΤΕ με σκάσατε με τις μαλακίες σας. Τότε με πλησιάζει ο ένας απο τους δύο,μου πιέζει δυό κατοστάρικα στην χούφτα μου για τις βενζίνες και μου ψυθιρίζει στο αυτί:
Φέρε και τον PACO ALCACER"
"Ρε μ@λ@κες ακόμα κάτω από το τραπέζι είμαι και από πάνω μιλάνε. Στην αρχή άκουσα κάτι για πάγκο αλλά δεν κατάλαβα καλά. Μετά κάτι έλεγε ο ένας για ανσανσέρ και αλκατέλ και λέω τι γύφτοι ρε πούστη μου πάρτε ένα σοβαρό κινητό. Χώσε λίγο χρήμα ρε Πρόεδρε.
Και πως γυρνάω να ακούσω καλύτερα λέει ο ένας πάρε το ανσασέρ.
Λέει ο άλλος σίγουρα;
Τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει έλα να υπογράψεις. Σκέφτομαι εγώ τώρα από μέσα μου δεν γίνεται να έρθει να υπογράψει ανσασέρ είμαστε και στο ισόγειο.
Βγαίνω που λέτε από την κρυψώνα μου και φωνάζω πάω να φέρω τον ΜΕΙΤΕ με σκάσατε με τις μαλακίες σας. Τότε με πλησιάζει ο ένας απο τους δύο,μου πιέζει δυό κατοστάρικα στην χούφτα μου για τις βενζίνες και μου ψυθιρίζει στο αυτί:
Φέρε και τον PACO ALCACER"
Έτσι στα γρήγορα:
Karl Toko Ekambi. Διεθνής Καμερουνέζος, 1,82 ύψος, 31 ετών, το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο, παίζει στην Al-Ettifaq. Έχει περίπου 180 ματς στη Ligue 1 με τη Λυών.
https://www.transfermarkt.com/karl-toko ... ler/315110
---
Frantzdy Pierrot
Τα έχουμε πει.
https://www.transfermarkt.com/frantzdy- ... ler/492955
---
Óscar Estupiñán. Διεθνής Κολομβιανός, ύψος 1,82, 27 ετών, το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο, παίζει στη Χαλ, πέρσι ήταν δανεικός στη Μπαΐα.
Έχει περάσει από Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία.
https://www.transfermarkt.com/oscar-est ... ler/388266
---
Mikael Uhre. Διεθνής Δανός, ύψος 1,88, 29 ετών, το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο, παίζει στο MLS,
έπαιξε πάρα πολλά χρόνια στη Δανία.
https://www.transfermarkt.com/mikael-uh ... ler/264423
Karl Toko Ekambi. Διεθνής Καμερουνέζος, 1,82 ύψος, 31 ετών, το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο, παίζει στην Al-Ettifaq. Έχει περίπου 180 ματς στη Ligue 1 με τη Λυών.
https://www.transfermarkt.com/karl-toko ... ler/315110
---
Frantzdy Pierrot
Τα έχουμε πει.
https://www.transfermarkt.com/frantzdy- ... ler/492955
---
Óscar Estupiñán. Διεθνής Κολομβιανός, ύψος 1,82, 27 ετών, το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο, παίζει στη Χαλ, πέρσι ήταν δανεικός στη Μπαΐα.
Έχει περάσει από Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία.
https://www.transfermarkt.com/oscar-est ... ler/388266
---
Mikael Uhre. Διεθνής Δανός, ύψος 1,88, 29 ετών, το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο, παίζει στο MLS,
έπαιξε πάρα πολλά χρόνια στη Δανία.
https://www.transfermarkt.com/mikael-uh ... ler/264423