Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
εγω νομίζω ότι για Μπρεθγουεη είναο παπάς συντονισμένος απο το Viber για να ξεχαστεί που ο άλλος υπέγραψε στον βάζελο
- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω ότι πρώτα ακούστηκε ο Dan για τον ΠΑΟΚ και μετά γράφτηκε του Vazelgason.
- Metagrafakias
Ειμαστε που ειμαστε δυσκιλιοι στις μεταγραφες ειναι και το Μαρακι διακοπες στην Τηνο οποτε παιδες μην περιμενετε ασκοπα και εκνευριζεστε...Θα παμε στο 1ο προκριματικο ως εχει το θεωρω δεδομενο....Αν ερθει μονο ο Μειτε αλλα και για αυτον χλωμιαζει επικινδυνα...Στην αρχη πιστευα οτι το κανει για να γλιτωσει την προετοιμασια αλλα μαλλον ο παικτης θελει 1,8εκ και αμα δεν του το δωσουμε θα μεινει απλα στην Μπενφικα που ειναι σιγουρο...
Και να πάρουμε το φορ που περισσεύει. Καλύτερος κ πιο ορεξάτος θα είναιMagpies4 έγραψε:Ας τον πάρει η Εβερτον τότε.
Του Μειτε είναι πολύπλοκο το θέμα και δεν μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα γιατί ο παίχτης δεν είναι ελεύθερος.
Μπορεί άνετα να έχει βρει μια πρόταση στα θέλω του αλλά να μην θέλουν να δώσουν χρήματα και στην Μπενφικα.
Δηλαδή να βρει ένα τριετές από Αραβία με 2 το χρόνο και δύο για την Μπενφικα, πάει στα 8 μύρια το κόστος τριετίας.
Δε δίνονται ούτε από Άραβες αυτά τα λεφτά για παίχτη με το βιογραφικό του Μεϊτέ.
Προφανώς ο παίχτης δεν θέλει να αφήσει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο,χωρίς να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει αντίστοιχο.
Οπότε αυτή τη στιγμή γίνεται παιχνίδι με τον παίχτη και την Μπενφικα και συνήθως σε περιπτώσεις που ο ποδοσφαιριστής είναι ανεπιθύμητος, δύσκολα η ομάδα κερδίζει.
Γιαυτο και είπαν αμέσως ναι στην πρόταση του ΠΑΟΚ,λογαριασαν όμως χωρίς τον ποδοσφαιριστή και στο τέλος θα βγουν χαμένοι.
Εγώ έτσι το βλέπω.
Το θέμα όμως είναι,εκτός από τον παίχτη να βγει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ,αυτό μας ενδιαφέρει εμάς.
Μπορεί άνετα να έχει βρει μια πρόταση στα θέλω του αλλά να μην θέλουν να δώσουν χρήματα και στην Μπενφικα.
Δηλαδή να βρει ένα τριετές από Αραβία με 2 το χρόνο και δύο για την Μπενφικα, πάει στα 8 μύρια το κόστος τριετίας.
Δε δίνονται ούτε από Άραβες αυτά τα λεφτά για παίχτη με το βιογραφικό του Μεϊτέ.
Προφανώς ο παίχτης δεν θέλει να αφήσει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο,χωρίς να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει αντίστοιχο.
Οπότε αυτή τη στιγμή γίνεται παιχνίδι με τον παίχτη και την Μπενφικα και συνήθως σε περιπτώσεις που ο ποδοσφαιριστής είναι ανεπιθύμητος, δύσκολα η ομάδα κερδίζει.
Γιαυτο και είπαν αμέσως ναι στην πρόταση του ΠΑΟΚ,λογαριασαν όμως χωρίς τον ποδοσφαιριστή και στο τέλος θα βγουν χαμένοι.
Εγώ έτσι το βλέπω.
Το θέμα όμως είναι,εκτός από τον παίχτη να βγει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ,αυτό μας ενδιαφέρει εμάς.
Επειδη είναι τόσο εξωφρενικά παράλογο και μιλαμε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,πιστευω οτι ισχύει.cambiaso έγραψε:Εαν αληθευει αυτο π γραφουνε για τη διπλη προταση ,δλδ ο ΠΑΟΚ δεν κλεινει την βασικη του επιλογη εδω και 1.5 μηνα για 200000 ευρω το χρονο ,400000 για 2 χρονια.Μακαρι να μην ισχυει.
Εμενα δεν μου φαινεται τοσο εξωφρενικο. Οταν κανεις μια διαπραγματευση, δεν θες να χαρισεις ουτε ευρω. Φανταζομαι οι παιχτες δεν κλεινουν σε μια μερα. Μετα απο μια επιτυχημενη αρχικη προσεγγιση, που σημαινει οτι τα θελω ενος παιχτη ειναι κοντα σε αυτα που δινει η ομαδα, η διαπραγματευση τετοια ποσα αφορα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι επικοινωνηθηκε με αυτον τον τροπο απο την ΠΑΕ σε αυτο το ταιμινγκ.
Αστείο είναι να πληρώνεις δύο εκατομμύρια αν πχ ένας 34χρονος ποδοσφαιριστης πάθει έναν βαρύ τραυματισμό φέτος.nunies4 έγραψε:Πάντως επανέρχομαι και λέω ότι το 1+1 είναι αστείο για αυτόν που λογιζεις σαν νούμερο ένα επιλογή σου εδώ και μήνες. Στα όρια του προσβλητικού.
Ας του κάνουμε μηνιαίο και αν βάζει 3 γκολ το μήνα να ανανεώνεται...
Έλεος αν είναι αυτό το εμπόδιο αυτή την στιγμή
Και δεν θα είναι καθόλου αστείο αν πχ τραυματιστεί Μάρτιο Απρίλιο να ακούμε αλαλαγμούς κ τσιριδες στην επόμενη μεταγραφική περίοδο για το ότι δεν έχουμε φορ και θα πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε,για τους άχρηστους και ανίκανους που επένδυσαν ένα τόσο μεγάλο ποσό σε έναν παλαίμαχο και άλλες ωραίες οικογενειακές ιστορίες
Καλά κάνουν στην διοίκηση και δεν σκορπάνε λεφτά. Τα οπαραδείγματα πολλά στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο απο ομάδες που παίζαν ΤΣΛ και βρέθηκαν χρεωκοπημένες.
Ενώ πάντως στην αρχή είπα βρε λες,όταν ομως διάβασα πως τη ρήτρα τη πλήρωσε ο Δανός,έχασα τις ελπίδες μου...Δεν πληρώνεις ρήτρα για να κλείσεις κάπου τη μέρα που σχεδόν τη πλήρωσες ,αλλά για να βγεις τσάρκα στην αγορά ελεύθερος να κάνεις πληστηριασμο.
Περίεργο που διέρρευσαν τέτοια ποσά διαπραγμάτευσης από την ίδια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η άλλοτε ΠΑΕ, άκρως μυστικοπαθής εξωτερίκευση ποσά προσβλητικά της εμβέλειας του Ιβάν
Σίγουρα κάτι άλλο στόχευαν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα αν δεν προχώρησε η μεταγραφή
Η άλλοτε ΠΑΕ, άκρως μυστικοπαθής εξωτερίκευση ποσά προσβλητικά της εμβέλειας του Ιβάν
Σίγουρα κάτι άλλο στόχευαν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα αν δεν προχώρησε η μεταγραφή
-
Παιδιά, αυτό το μαρτύριο που περνάμε κάθε καλοκαίρι όσοι ενδιαφερόμαστε για τη βελτίωση της ομάδας και δε θεωρούμε ότι είμαστε Ρεάλ , με έναν τρόπο λύνεται:
Αφραγκούζε , πάρε Μεϊτέ- Μπρεθ πακέτο μπας και γλιτώσουμε ...
Αφραγκούζε , πάρε Μεϊτέ- Μπρεθ πακέτο μπας και γλιτώσουμε ...
Οι τραυματισμοί είναι ένα ρίσκο που το παίρνουν όλες οι ομάδες όταν αποκτούν έναν παίκτη. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν ποτέ μεγάλης διάρκειας συμβόλαια και οι ομάδες θα ήταν πάντα εξασφαλισμένες ενώ οι ποδοσφαιριστές θα ζούσαν με το άγχος μην τραυματιστούν σοβαρά και μείνουν ανεργοι.
Προφανώς δεν θα κάνεις 5ετες σε 33χρονο, αλλά το 2ετες είναι μια δίκαιη λύση.
Προφανώς δεν θα κάνεις 5ετες σε 33χρονο, αλλά το 2ετες είναι μια δίκαιη λύση.