Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Logistis »

constadine έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ο Μπρεθ ζητάει μονο 1 χαρτί το χρόνο. Το βασίζω σε μιά προσφατη συνέντευξη που είχε δώσει και έλεγε οτι δεν τον σεβάστηκαν και του είχαν προσφέρει πολύ χαμηλό συμβόλαιο. Από αυτά που είχα διαβάσει μου φαίνεται οτι ζητούσε πολύ πάνω από 1 χαρτί.

Βασικά θέλω να πώ πως η διαφορά δεν είναι 200 χιλιαρικα αλλά πολύ παραπάνω. Δεν πιστεύω λέξη από αυτά που βγάζουν τα Σαΐνια ΑΡΔ για 1.8 για 2 χρόνια. Μη ζητάει 3 η 4 χαρτιά (όπως είπε ο Τοσκ).

Δύσκολο το βλέπω να γίνει το ντήαλ.
Είναι 1,8 το χρόνο για δυο χρόνια και όχι 1.8 για 2 χρόνια που γράφτηκε στα σάιτ (μη σωστή διατύπωση).
Ο Δικέφαλος, που έχει κυκλώσει το όνομά του για την θέση του φορ εδώ και πολύ καιρό, έχει καταθέσει διπλή πρόταση προς την πλευρά του Δανού.

Πιο συγκεκριμένα, οι ασπρόμαυροι του έχουν κάνει δύο εναλλακτικές προτάσεις. Του δίνουν δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια ή, 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο.

Ο έμπειρος επιθετικός από την άλλη, ζητά δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και προς το παρόν δεν υπάρχει σημείο συμφωνίας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Equalizer έγραψε:1. Χτες όταν έγραφα "λες να έχουμε καμία εξέλιξη" εννοούσα αυτά που γίνονται σήμερα. Είχαμε μάθει πως υπάρχει κινητικότητα με Μπρειθγουειτ ΑΛΛΑ δεν είχα λάβει υπόψη μου ότι μπορεί μόνος του να πληρώσει τη ρήτρα, κάτι που του επιτρέπει να συζητάει ξανά επί μακρόν...

2. Γενικά είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να κλείσουν τα δύο σημαντικά θέματα Μεϊτε και Μπρεθ ψιλοαμεσα, ΧΩΡΙΣ όμως να το στηρίζω σε κάτι χειροπιαστό

3. Προσωπικά για τον Μεϊτε τα έχω πει τα αρνητικά που βλέπω, αλλά επίσης και για τον Μπρειθγουειτ τα έχω πει. Δεν με καίει ο παίκτης. Πέρα από το μπλαζε ύφος και τη μεγάλη περιουσία (κοινώς, στα παπάρια του όλα), ταυτόχρονα καθαρά παικτικα με τα ΛΙΓΑ που ξέρω και βλέπω, διακρίνω ένα παίκτη δύο ράφια πανω από τον Μπράντον Τόμας, εν τούτοις ίδιο στυλ με Μπράντον Τόμας. Εγώ τον Μπράντον τον αγαπώ από πέρυσι και τον υπερασπίζομαι στο ατελείωτο μπινελικι που τρώει (έτρωγε). Άρα μπορώ να αποδεχθώ ότι κάτι τέτοιο θέλει ο ραζβαν. Ο περισσότερος κόσμος όμως περιμένει κάτι σαφώς καλύτερο και πιο παραγωγικό. Είναι ο Μπρειθγουειτ αυτό; ΙΔΩΜΕΝ
Με μπερδεψες λίγο. Τι σημασία έχει αν ο Μπρειθγουειτ πλήρωσε την ρήτρα;
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι το έκανε ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να είχε συμφωνήσει με τον παίκτη έτσι και αλλιώς για να έρθει;
Εκτός και αν εννοείς ότι ο παίκτης πρακτικά θα "αναγκαζόταν" να δεχτεί την πρόταση μας αφού δεν θα είχε κάτι άλλο χειροπιαστό και δεν θα ήθελε να ξεμείνει στην Εσπανιόλ.
Βέβαια δεν ξέρω και πάλι πόσο καλό θα ήταν να "αναγκαζόταν" να έρθει
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Αθήνα @ ο Braithwaite δεν πεθαίνει.. :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Από ινστα paoknextgeneration πριν 20 λεπτά:

Συνέχεια καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Δανός επιθετικός διαμήνυσε στην πλευρά του ΠΑΟΚ πως περιμένει πρόταση ύψους 4.000.000 για κλειστό διετές συμβόλαιο, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα πάει στον Ιβάν Σαββίδη ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εννοώ ότι αν δεν κάλυπτε μόνος του τη ρήτρα, τότε φυσιολογικά θα πιεζόταν να αποφασίσει έως τις 15 του μήνα που η ρήτρα ήταν χαμηλή, όπως μας λένε τόσο καιρό.

Γιατί καμιά σοβαρή ομάδα δεν θα περίμενε να πάει 16 του μήνα για να δώσει είκοσι φορές περισσότερα λεφτά για να τον πάρει.

Εφόσον όμως την κάλυψε μόνος του σημαίνει ότι δεν τον πιέζει τίποτα να αποφασίσει αμεσα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Από την άλλη εδώ που τα λέμε, όταν ο ίδιος έχει καλύψει τη ρήτρα τότε δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο ΠΑΟΚ και δε δίνει τα έξτρα 400

Εκτός αν υπήρχε εξ αρχής αλλη συμφωνία την οποία δεν ξέρουμε
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Αν παρέμβει ο Ιβάν τους κλείνει για πλάκα και τους δύο, και τον Δανό και τον Μειτέ. Μακάρι να πάνε σε αυτόν και οι δύο υποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εδώ θέλει τηλέφωνο Ραζβαν να πει στον Ιβάν...
Boss βάλε αλλα 200...ο νιος είναι λεβέντης
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αυτο με την υποθεση που παει στον Ιβαν νομιζω ειναι διαπραγματευτικη παπατζα,διοτι αν διναν τελεσιγραφα οι διαπραγματευτες μας και μονοι τους τα αναιρουσαν , τοτε θα γελοιοποιοντουσαν.

Για παραδειγμα αν εξαρχης ειχαν προθεση να δωσουν 2 μυρια και σου λεει ας προσπαθησουμε να τον κλεισουμε με 1,8. Εντελει ο παικτης ειναι ανενδοτος,αρα η υποθεση "παει" στον Ιβαν οπου και καλα δινει το οκ για τα 2 μυρια ( αν και ηδη ειχαν πισινη να τα δωσουν ) . Δεν διαφωνω αν ακολουθειται τετοια τακτικη προσωπικα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι υποθέσεις που πάνε στον Ιβάν, είναι κλειδωμένες, απλά του παρουσιάζονται όλα τα δεδομένα και αυτός αποφασίζει,αφού μιλήσει με τον Λουτσέσκου.
Προφανώς όταν μπαίνει ο Ιβάν στη μέση, απαιτούνται παραπάνω χρήματα και ρίσκα από αυτά που είχε υπολογίσει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Aeon έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θα σε παρακαλούσα να αποβάλλεις το ειρωνικό ύφος από τα γραπτά σου.
Δεν σε ενοχλεί το ύφος, αλλά η ουσία αυτών που γράφω. Γράφω μια φορά στο τόσο. Είχα να γράψω πάνω απο 4 εβδομάδες. Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι απο τότε.

Αφησε να ακούγεται και μια άλλη άποψη. Καλό κάνει.

Κάθε μεταγραφική σεζόν έχει και εναν επικοινωνιακή μεταγραφική ιστορία, φέτος είναι ο Δανός. Δεν θα έρθει.

Για τον Μέιτε τι δεν γραφατε εδω πέρα. Ερχετε ο Μίσιτς, βαριέται τις προετοιμασίες ο Μειτε, θα θυμώσει ο Ζίβκοβιτς....
Τελικά?
viewtopic.php?f=6&t=9794&start=1650#p2388461

28 Ιουνίου με 15 Ιουλίου δεν είναι πάνω από 4 εβδομάδες πάντως.
Aeon έγραψε:Αφησε να ακούγεται και μια άλλη άποψη.
Όταν θα κρίνω ότι πρέπει να σταματήσεις να ακούγεσαι, θα το καταλάβεις. Ούτε επεξεργάστηκα το ποστ σου, ούτε το διέγραψα. Έχεις τεράστιο θράσος για να λες ψέματα σε εμένα που είμαι τόσες ώρες εδώ. Προφανώς με περνάς για μαλάκα, ή απλά μέτρησες λάθος.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Αν είχαμε ικανοποιήσει το αντίστοιχο αίτημα του Γκαμπιαντίνι πέρυσι, αυτή την στιγμή θα είχαμε ένα πιο φτηνό και συνομήλικο με τον Μπρειθγουέιτ επιθετικό ήδη προσαρμοσμένο στην ομάδα και με υπόλοιπη διάρκεια συμβολαίου όση ζητάει τώρα ο Δανός.

Και δεν θα είχαμε επίσης τον Σαματά.

Just saying.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Φορτουνη έλα...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Έχω μάθει να εμπιστεύομαι την ΠΑΕ περισσότερο από κάθε αρδ ή ατζέντη.

Ίσως όμως να χρειαζόμαστε λίγο μεγαλύτερη αποφασιστηκότητα ατο κλείσιμο των ντηλ φέτος πριν είναι αργά για τα πλέι-οφ τού ΤσουΛου.

Θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Όλα θα πάνε καλά αυτήν την εβδομάδα θα έρθουν παίχτες και θα βγάλουμε γούστα την χρόνια που έρχεται νιώστε την αγάπη με θετική ενέργεια ενωμένοι μία οικογένεια ο θεός θα μας δώσει τα καλύτερα. Σας τα είπα δεν σας τα είπα θα έρθουν. Ότι σας λέω βγαίνει μα καλά ποιός είμαι ο Νοστράδαμος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”