Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αν φοβόμαστε μην μας βγει Σαμάτα ο πρώτος στόχος μας για την θέση του φορ, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο τμήμα σκάουτινγκ.
Το ότι επιμένουν σε 1+1 (αν ισχύουν όσα γράφονται), δείχνει ότι δεν υπάρχει σιγουριά για την επιλογή του παίκτη (τουλάχιστον από κάποια άτομα εντός ΠΑΟΚ).
Το ότι επιμένουν σε 1+1 (αν ισχύουν όσα γράφονται), δείχνει ότι δεν υπάρχει σιγουριά για την επιλογή του παίκτη (τουλάχιστον από κάποια άτομα εντός ΠΑΟΚ).
Αν διαβασει βέβαια κανεις πιο προσεκτικα όλο το αρθρο του "γίγαντα" Τσαλγατίδη θα διαπιστώσει ότι αυτό που λέει στην ουσία είναι ότι ο Μπρειθ είπε "ΟΧΙ" στην πρόταση για 1+1 γιατί θέλει διετές κλειστό.Kabamaru11 έγραψε:Ο ΠΑΝΤΑ εγκυρος Τσαλγατιδης,εγραψε πως ο Δανος ειπε το μεγαλο ΟΧΙ!
Αυτά που ήδη γνωρίζαμε δηλαδή, ο Τσαλγατιδης μας τα παρουσιάζει ως τεράστια αποκάλυψη..........................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Logistis την Δευ 15 Ιούλ 2024, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πες τα, κανονικά πρέπει να πληρώνει ο ζήτουλαςAthens έγραψε:Καλά δεν μας λέγανε ότι ο Μπρειθ έχει πάρα πολλά χρήματα και δεν τον νοιάζει το οικονομικό;
Τώρα παζαρευει για 200 Χιλ...; Α τον γυφτουλα

obanebane έγραψε:cambiaso έγραψε:Εαν αληθευει αυτο π γραφουνε για τη διπλη προταση ,δλδ ο ΠΑΟΚ δεν κλεινει την βασικη του επιλογη εδω και 1.5 μηνα για 200000 ευρω το χρονο ,400000 για 2 χρονια.Μακαρι να μην ισχυει.
Δεν είναι ακριβώς έτσι, αν ο παιχτης μας βγει Σαματα ,θα πρέπει να πληρώσουμε 2 μύρια ακόμα τον επόμενο χρόνο αν του κάνουμε κλειστό διετές.
Οπότε με 1+1 γλυτώνεις τα 2 αν είναι παλτό,με κλειστό διετές γλυτώνεις 400,αν η πρόταση είναι αυτή που γράφουν όλοι πλέον
Από εκεί και πέρα αν ο παίχτης δέχεται να έρθει, τότε θα βρεθεί λύση.
Δεν υπαρχει εγγυηση το εαν βγει μια μεταγραφη ,με αυτη τη λογικη εαν φοβασαι να κανεις καποια επιλογη οπως εχει ειπωθει κ απο δημοσιογραφους,δυσκολα τα πραγματα θα ειναι για σενα ,θα χασεις παικτες ετσι,αποψη μου ειναι οτι ρισκαρεις περισσοτερο ετσι περνωντας μετα δευτερες κ τριτες επιλογες.Εαν κ εγω δεν ειναι σιγουρος εαν ισχυει αυτο με αυτη τη προταση,επιπλεον δεν ειμαι σιγουρος εαν θελει να ερθει πραγματικα ο μπρεθ.
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε:Αν φοβόμαστε μην μας βγει Σαμάτα ο πρώτος στόχος μας για την θέση του φορ, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο τμήμα σκάουτινγκ.
Προφανώς και ισχύει αυτό που λες.
-
Από τις μέχρι τώρα εξελίξεις στα μεταγραφικά, ο κύριος στόχος του Λουτσέσκου να είναι δηλαδή ο ΠΑΟΚ μια συμπαγής ομάδα, με χαρακτηριστικά τη συνοχή και την ομοιογένεια φαίνεται παει να επιτευχθεί με τη διαφαινόμενη επιστροφή Μειτέ. Οι ίδιοι παίκτες με μια ποιοτική προσθήκη στο κέντρο. Αυτό είναι λογικό ότι θα δώσει την πρώτη περίοδο για 2-3 μήνες συγκριτικό πλεονεκτημα στον ΠΑΟΚ απέναντι στον εγχώριο ανταγωνισμό που θα περάσει από φάσεις έλλειψης συνοχής και σταθερότητας λόγω αρκετών αλλαγών.
Πρέπει όμως αφού κατοχυρωθεί ο πρωταρχικός στόχος του Λουτσέσκου, να γίνουν με ηρεμία οι επιπλέον κινήσεις που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση για την ευρώπη και για την περίοδο από Νοέμβριο και μετά.
Να μην ετεροκαθοριζόμαστε από τι κινήσεις κάνουν οι άλλοι. Είμεις είχαμε και έχουμε ομάδα, οι άλλοι ψάχνονται να χτίσουν σχεδόν από την αρχή.
Πρέπει όμως αφού κατοχυρωθεί ο πρωταρχικός στόχος του Λουτσέσκου, να γίνουν με ηρεμία οι επιπλέον κινήσεις που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση για την ευρώπη και για την περίοδο από Νοέμβριο και μετά.
Να μην ετεροκαθοριζόμαστε από τι κινήσεις κάνουν οι άλλοι. Είμεις είχαμε και έχουμε ομάδα, οι άλλοι ψάχνονται να χτίσουν σχεδόν από την αρχή.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα συμφωνούσα τόσο πολύ με ποστ σου! Χαίρομαι, ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4!
-
Καλό είναι να γινόμαστε σοφότεροι. Τα νεύρα ποτέ δεν κάνουν καλό, και μας κάνουν να μην προσεγγίζουμε τα πράμγατα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.
Ο ΠΑΟΚ 2 μύρια συμβόλαιο το χρόνο δεν δίνει κάθε μέρα, μη πω ότι δεν έχει δώσει ποτέ.
Είναι λογικό με αυτό το σκεπτικό αλλά και με τις επιλογές παιχτών που έγιναν στη θέση του φορ,μετά την φυγή Πριγιοβιτς ,να υπάρχει ένας σκεπτικισμός εντός της ομάδας.
Εγώ κρατάω ότι η ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει για φορ 2 εκατομμύρια το χρόνο,οπότε έστω και ένας δανεισμός παίχτη υψηλού επιπέδου για να μας βοηθήσει να μπούμε στα αστέρια,πιστεύω ότι είναι εφικτός.
Με δεδομένο βέβαια ότι έχει γίνει δουλειά και υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις λοκαρισμενες.
Είναι λογικό με αυτό το σκεπτικό αλλά και με τις επιλογές παιχτών που έγιναν στη θέση του φορ,μετά την φυγή Πριγιοβιτς ,να υπάρχει ένας σκεπτικισμός εντός της ομάδας.
Εγώ κρατάω ότι η ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει για φορ 2 εκατομμύρια το χρόνο,οπότε έστω και ένας δανεισμός παίχτη υψηλού επιπέδου για να μας βοηθήσει να μπούμε στα αστέρια,πιστεύω ότι είναι εφικτός.
Με δεδομένο βέβαια ότι έχει γίνει δουλειά και υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις λοκαρισμενες.
Αυτό που γράφει ο Γκουερινο 4 . Τόσο απλό. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν μπορούν να το αντιληφθούν κάποιοι.
δε συμφωνώ στο ότι οι άλλοι ψάχνουν να χτίσουν ομάδες από την αρχή, ενώ εμείς είμαστε έτοιμοι
το πρωτάθλημα κρίθηκε στο νήμα τις τελευταίες 2 αγωνιστικές. ήμασταν σχεδόν ισάξιοι οι big4
ούτε φυσικά έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα ρόστερ τους που θα ψάχνονται 3 μήνες να φτιάξουν ομάδες
το πρωτάθλημα κρίθηκε στο νήμα τις τελευταίες 2 αγωνιστικές. ήμασταν σχεδόν ισάξιοι οι big4
ούτε φυσικά έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα ρόστερ τους που θα ψάχνονται 3 μήνες να φτιάξουν ομάδες
- ΑποστόληςΑ
Δεν πρόκειται να δώσουμε 2Μ στον Braith.
Ωραία, γιατί ψήνομαι ΑΦΆΝΤΑΣΤΑ για Miritello!
Ωραία, γιατί ψήνομαι ΑΦΆΝΤΑΣΤΑ για Miritello!
1. Χτες όταν έγραφα "λες να έχουμε καμία εξέλιξη" εννοούσα αυτά που γίνονται σήμερα. Είχαμε μάθει πως υπάρχει κινητικότητα με Μπρειθγουειτ ΑΛΛΑ δεν είχα λάβει υπόψη μου ότι μπορεί μόνος του να πληρώσει τη ρήτρα, κάτι που του επιτρέπει να συζητάει ξανά επί μακρόν...
2. Γενικά είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να κλείσουν τα δύο σημαντικά θέματα Μεϊτε και Μπρεθ ψιλοαμεσα, ΧΩΡΙΣ όμως να το στηρίζω σε κάτι χειροπιαστό
3. Προσωπικά για τον Μεϊτε τα έχω πει τα αρνητικά που βλέπω, αλλά επίσης και για τον Μπρειθγουειτ τα έχω πει. Δεν με καίει ο παίκτης. Πέρα από το μπλαζε ύφος και τη μεγάλη περιουσία (κοινώς, στα παπάρια του όλα), ταυτόχρονα καθαρά παικτικα με τα ΛΙΓΑ που ξέρω και βλέπω, διακρίνω ένα παίκτη δύο ράφια πανω από τον Μπράντον Τόμας, εν τούτοις ίδιο στυλ με Μπράντον Τόμας. Εγώ τον Μπράντον τον αγαπώ από πέρυσι και τον υπερασπίζομαι στο ατελείωτο μπινελικι που τρώει (έτρωγε). Άρα μπορώ να αποδεχθώ ότι κάτι τέτοιο θέλει ο ραζβαν. Ο περισσότερος κόσμος όμως περιμένει κάτι σαφώς καλύτερο και πιο παραγωγικό. Είναι ο Μπρειθγουειτ αυτό; ΙΔΩΜΕΝ
2. Γενικά είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να κλείσουν τα δύο σημαντικά θέματα Μεϊτε και Μπρεθ ψιλοαμεσα, ΧΩΡΙΣ όμως να το στηρίζω σε κάτι χειροπιαστό
3. Προσωπικά για τον Μεϊτε τα έχω πει τα αρνητικά που βλέπω, αλλά επίσης και για τον Μπρειθγουειτ τα έχω πει. Δεν με καίει ο παίκτης. Πέρα από το μπλαζε ύφος και τη μεγάλη περιουσία (κοινώς, στα παπάρια του όλα), ταυτόχρονα καθαρά παικτικα με τα ΛΙΓΑ που ξέρω και βλέπω, διακρίνω ένα παίκτη δύο ράφια πανω από τον Μπράντον Τόμας, εν τούτοις ίδιο στυλ με Μπράντον Τόμας. Εγώ τον Μπράντον τον αγαπώ από πέρυσι και τον υπερασπίζομαι στο ατελείωτο μπινελικι που τρώει (έτρωγε). Άρα μπορώ να αποδεχθώ ότι κάτι τέτοιο θέλει ο ραζβαν. Ο περισσότερος κόσμος όμως περιμένει κάτι σαφώς καλύτερο και πιο παραγωγικό. Είναι ο Μπρειθγουειτ αυτό; ΙΔΩΜΕΝ
Είμαι κάπου ανάμεσα.
Θα απογοητευτώ αν δεν έρθει ο Μειτέ άμεσα, ή αν τυχόν πουληθεί βασικός μας παίκτης (Ντέλιας, Αντρίγια, Ντεσπότοφ, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κοτάρσκι).
Θα είμαι ικανοποιημένος αν έρθει ο Μειτέ σήμερα και πάμε στα Ευρωπαικά με ακριβώς την ίδια ομάδα με πέρσι, συν Καμαρά αντί του Μ. Αντόνιο.
Θα είμαι χαρούμενος αν έρθει και φορ επιπέδου πριν τα Ευρωπαικά και πάμε με ενισχυμένη ομάδα στα προκριματικά.
Ειδικά αν μπούμε ομίλους Ch. L. ή Eu. L. θα είναι αμαρτία αν δεν χτίσουμε πάνω στην επιτυχία φέρνοντας πρωτοκλασάτο αριστερό εξτρέμ, πρωτοκλασάτο δεξί μπακ αντί του Όττο, Γιαννούλη αντί του Ράφα και ιδανικά και ένα ταλεντάκι αντί του Τσιγγάρα στα χαφ. Τα μισά από αυτά να γίνουν θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Αν γίνουν όλα θα πετάξω από την χαρά μου.
Θα απογοητευτώ αν δεν έρθει ο Μειτέ άμεσα, ή αν τυχόν πουληθεί βασικός μας παίκτης (Ντέλιας, Αντρίγια, Ντεσπότοφ, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κοτάρσκι).
Θα είμαι ικανοποιημένος αν έρθει ο Μειτέ σήμερα και πάμε στα Ευρωπαικά με ακριβώς την ίδια ομάδα με πέρσι, συν Καμαρά αντί του Μ. Αντόνιο.
Θα είμαι χαρούμενος αν έρθει και φορ επιπέδου πριν τα Ευρωπαικά και πάμε με ενισχυμένη ομάδα στα προκριματικά.
Ειδικά αν μπούμε ομίλους Ch. L. ή Eu. L. θα είναι αμαρτία αν δεν χτίσουμε πάνω στην επιτυχία φέρνοντας πρωτοκλασάτο αριστερό εξτρέμ, πρωτοκλασάτο δεξί μπακ αντί του Όττο, Γιαννούλη αντί του Ράφα και ιδανικά και ένα ταλεντάκι αντί του Τσιγγάρα στα χαφ. Τα μισά από αυτά να γίνουν θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Αν γίνουν όλα θα πετάξω από την χαρά μου.
Πάντως οποίος κι αν έρθει είμαστε η μοναδική ομάδα που ξέρει τι θέλει και ψάχνει αυτό ακριβώς, δεν κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού και στο τέλος πάλι πρωταθλητές θα είμαστε