Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ή εχει πολυ ζεστη κ με πειραξε στο.κεφαλι ή ειμαι εντελως χαζος...Συμφωνα με αυτα που λενε οι αρδ δλδ η διαφορα ειναι στις 200.000 ???κ γι αυτο δε συμφωνησε ακομα??πλακα κανουμε ρε μλκς??
giapas

Δημοσίευση από giapas »

gospi , στον Μπρειθγουειτ.
Βέβαια είδα μόνο τα στιγμιότυπα από τις 2 χρονιές τις τελευταίες.

Πιο πολύ μου φανηκε ο παίκτης ένας αποτελεσματικότερος Μπράντον , παρά ένας Ολιβέιρα στα καλα του ( ή έστω Λιβαγια).

Νόμιζα ότι ψάχνουμε δύναμη και όγκο και ικανότητα στο συμμετοχικό παιχνίδι. ( με δεδομένο ότι έχουμε μπραντον ως μαμουνι)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα το μονο που με χαλαει στον Δανο ειναι το οτι πιθανοτατα θα μεινουμε και με Σαματα και εξηγουμαι...Δυσκολα θα αποκτησουμε αριστερο εξτρεμ αν ερθει ο Δανος, καθως μπορει να παιξει με ανεση εκει.Αν τωρα αυτο σημαινει οτι θα αποκτηθει και ενα φορ στυλ Νιανγκ εγω ειμαι happy.Αν μεινει ο Σαματα για αυτο τον ρολο εγω δεν θα ειμαι happy,οσο σημασια εχει το τι θα ειμαι εγω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σύμφωνα με Τοσκιτση η πρόταση μας για τον Μπρεθ είναι 2εκ τον χρόνο.

Μάλιστα εμφανίζεται αισιόδοξος ότι μπορεί να κλείσει τις επόμενες ώρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Δευ 15 Ιούλ 2024, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Kabamaru11 έγραψε:Περι Δανου,καλυτερη ενημερωση θα εχουν οι paok24 λογω Ζηση,λογικα το γραφειο του κανει το ντηλ.
Σωστός. Πολύ εύστοχη διαπίστωση.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Η κα Μπούντου λέει οτι έχουν κατατεθεί δύο εναλλακτικές προτάσεις στον Μπρεθγουέιτ:

2 εκ για 1+1 χρόνο
1,8 εκ για 2 χρόνια

Ο Μπρέθγουειτ ζητά

2 εκ για 2 χρόνια

Αν αληθεύει, είμαστε κοντά, αλλά πάλι δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτα θα δει ο Σου και και δεν θα πεσει ευρω... :D
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Εαν αληθευει αυτο π γραφουνε για τη διπλη προταση ,δλδ ο ΠΑΟΚ δεν κλεινει την βασικη του επιλογη εδω και 1.5 μηνα για 200000 ευρω το χρονο ,400000 για 2 χρονια.Μακαρι να μην ισχυει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cambiaso την Δευ 15 Ιούλ 2024, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

giapas έγραψε:gospi , στον Μπρειθγουειτ.
Βέβαια είδα μόνο τα στιγμιότυπα από τις 2 χρονιές τις τελευταίες.

Πιο πολύ μου φανηκε ο παίκτης ένας αποτελεσματικότερος Μπράντον , παρά ένας Ολιβέιρα στα καλα του ( ή έστω Λιβαγια).

Νόμιζα ότι ψάχνουμε δύναμη και όγκο και ικανότητα στο συμμετοχικό παιχνίδι. ( με δεδομένο ότι έχουμε μπραντον ως μαμουνι)
Συμφωνω, αλλα θεωρω πως αυτο ειναι το ιδανικό για την ομαδα. Να εχει μια 3αδα φορ Μπραντον, Μπρεθγουειτ (ο ποιοτικοτερος Μπραντον για το Τσου λου) και εναν φορ τυπου Σαματτα αλλα στο πιο ποιοτικο και πιο ψυχωμενο. Εναν δλδ Λιβαδια ή Πέτκοβιτς.
Ειδικα για τα 6 ματς του τσου λου π ερχονται θεωρω οτι ο Μπρεθγουειτ θα βοηθησει περισσοτερο απ οτι ενας φορ κολωνα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δηλαδή αν όντως την Τετάρτη είναι εδώ ο Μειτε και μέσα στην εβδομάδα πει το ναι και ο Μπρειθγουειτ , θα έχουμε κλείσει τις τρεις βασικές επιλογές του Λουτσεσκου πριν τα πρώτα ματς;;; (Δηλ Μαντι , Μειτε , Μπρειθ)
Κοιτά να δεις που στο τέλος θα έρθει κι ο Γιαννουλης , και θα πάρουμε και αντί Εκονγκ και αντίΣαματα …ίσως και αντί Οζντοεβ..
Κοιτά να δεις που τελικά κάτι θα γίνει στο τέλος…
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ερθει ο Δανος ασχετως αν συμφωνουμε η διαφωνουμε με καποιους απο τους χειρισμους της διοικησης η ακομα και με την ιδια την επιλογη, θα πρεπει να αναγνωρισουμε πως εχει στο μυαλο της πλεον συγκεκριμενους στοχους και πλανο που στεφεται πολλες φορες και με επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οχι απλα τις 3 βασικες. Θα εχουμε κλεισει τις 5 απο τις 6 "απαιτησεις του".
Την ανανεωση των 3, ενα χαφ επιπεδου να πλαισιωσει τον Μειτε και το βασικο φορ. Και θα μενει μονο ο εξτρεμ απο τις βασικες του απαιτησεις.
Φυσικα μετα στην διαρκεια του Αυγουστου οτι ακολουθησει σε αντικαταστασεις.
Αλλα ας κλεισει καλα η εβδομαδα με τους 2 γιατι κατι δεν κολλαει στο οτι η διαφορα ειναι μονο 200.000 και παζαρευουμε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Καλά δεν μας λέγανε ότι ο Μπρειθ έχει πάρα πολλά χρήματα και δεν τον νοιάζει το οικονομικό;
Τώρα παζαρευει για 200 Χιλ...; Α τον γυφτουλα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο ΠΑΝΤΑ εγκυρος Τσαλγατιδης,εγραψε πως ο Δανος ειπε το μεγαλο ΟΧΙ!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

cambiaso έγραψε:Εαν αληθευει αυτο π γραφουνε για τη διπλη προταση ,δλδ ο ΠΑΟΚ δεν κλεινει την βασικη του επιλογη εδω και 1.5 μηνα για 200000 ευρω το χρονο ,400000 για 2 χρονια.Μακαρι να μην ισχυει.

Δεν είναι ακριβώς έτσι, αν ο παιχτης μας βγει Σαματα ,θα πρέπει να πληρώσουμε 2 μύρια ακόμα τον επόμενο χρόνο αν του κάνουμε κλειστό διετές.
Οπότε με 1+1 γλυτώνεις τα 2 αν είναι παλτό,με κλειστό διετές γλυτώνεις 400,αν η πρόταση είναι αυτή που γράφουν όλοι πλέον
Από εκεί και πέρα αν ο παίχτης δέχεται να έρθει, τότε θα βρεθεί λύση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”