Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από astral »

VfB v2 έγραψε:
astral έγραψε:Αν κλείσει ο Meite αυτή τη βδομάδα, τότε ας τραβήξουν όσο χρειαστεί οι υπόλοιπες υποθέσεις αν είναι να έχουμε ποιοτική αναβάθμιση.
Να κάνω μια ερώτηση; Γιατί τα διαρκείας ειναι ποιο ακριβά φέτος; Γιατί η ομάδα παίζει προκριματικά σε μεγαλύτερη διοργάνωση. Απολύτος λογικό. Η πολιτική των μεταγραφών όμως γιατί έμεινε ίδια με την περσινή που παίζαμε προκριματικά στο κόνφερενς;
Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος που είναι πιο ακριβά. Υπήρξε και τρελός πληθωρισμός οποτε λογικό να ανεβεί η τιμή στα ήδη φθηνά διαρκειας του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο σκέλος, η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από πέρσι και οι μεταγραφές έχει μόλις 2 βδομάδες που ξεκίνησαν.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

gergeo4 έγραψε:δηλαδή τα βρηκαν στο δυσκολο(οικονομικο) και δεν τα βρισκουν για τον +1 χρονο;; :? :? :? :?
Το ίδιο είναι τα 3 εκατομμύρια με τα 6 εκατομμύρια; Τυχαία νούμερα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

1. Αν έρθει ο Μπρεθ ενισχυομαστε, αλλά δεν λύνουμε το πρόβλημα μέσα στο κουτί. Θεωρώ σε αυτην την περίπτωση θα παραμεινει ο Σαματα.
2. Καλά έκανε η Μιντιλαντ κ έδωσε με 3 τον Ιγκι. Έχασε μόνο 1 αλλά κέρδισε τα εναπομειναντα συμβόλαια του. Ο βαζελος δεν θα μπορέσει να καλύψει κ αυτός τα συμβολαια του κ βλέπω του χρόνου πάλι να φεύγει.
3. Με ανησυχεί έντονα ότι ο Τσιφτσης τρώει όρθιος τα γκολ. Ηδη αναπολώ τον ΖΖ που ήταν εγγύηση φέτος όταν έμπαινε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε:
Aeon έγραψε:Σε κάθε περήφανη πώληση, σας φλομώνουν στο ψέμα τα παπαγαλάκια, τη μια ξίνισε ο παίκτης, την άλλη ζήτησε πολλά, την παραλη δίνει πολλά το λιμό της Β. Ευρώπης. Εν τέλει, εσείς επιλέγετε να τους πιστεύετε καθε φορά.

15 Ιουλίου. -2 παίκτες για τον Πρωταθλητή.

Καμιά μεταγραφή θα γινει? Η πάλι αρχές Σεπτεμβρίου, όποιος περισσέψει χωρίς ομάδα.
Η συνέντευξη του ινγκανσον στα ξένα μέσα ήταν δάκτυλος από τα παπαγαλάκια στην περήφανη πώληση; Απλή ερώτηση,αφού εμείς φάγαμε παπά μάλλον ήταν στημένο να πει τα ίδια κ στους εξω.
Τούτον δω, ρε κουμανταδόροι εδώ μέσα, θα αναγκαζόμαστε πολύ καιρό να τον διαβάζουμε, έστω και ξόφαλτσα μέσω παραθέσεων; Αφού κάνει μπαμ η πρόθεσή του. Φτάνει κάπου. Κάθε φορά κι ένα βήμα πιο κάτω. Τώρα πέρα από συσσωρευμένη χολή το έχει ρίξει και σε εξόφθαλμα ψέματα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πρέπει να περάσουν οι μέρες για το πρώτο επίσημο , να του ρίξουμε ένα 3-0 εύκολα και διαστήματα καλής μπαλας και να προχωρήσει η ομάδα στο σχεδιασμό της με άνεση. Να ξεμπουκώσουμε λίγο ως κόσμος, να ξαναθυμηθούμε πόσο καλή ομάδα έχουμε και πάψει λιγο και η γκρίνια για τις μεταγραφές.

Είμαι πεπεισμένος , να είμαστε καλά και μέσα στον Αύγουστο η ομάδα θα κάνει κινήσεις ανάλογα με την Ευρωπαική της παρουσία.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ετοιμαστείτε για μπαν.
Κάνω να φάω κάτι κι έρχομαι.
Θυμίζω ότι εδώ μιλάμε για μεταγραφές ΠΑΟΚ.

Ξέρω, στο ριπαπά σας. Συνεχίστε να μιλάτε για ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που πάνε σε μια άλλη ομάδα.
Τα μπαν έπεσαν, ανακοινώθηκαν, με φαίνεται ότι όταν χαλαρώνουμε δεν καταλαβαίνετε.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ο Πετρωτος στο ραδιο το ειπε για Μειτε??γτ κανενα σαιτ δν εβγαλε τπτ μεχρι στιγμης..επισης συμφωνα με αυτο που καταλαβαινω απο τους 24 ,ειναι οτι ο Μπρεθ ερχεται...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Υπομονή παλικάρια, μην τσιμπάτε από τις κινήσεις των άλλων, ο ΠΑΟΚ θα φέρει καλούς ποδοσφαιριστές,ο πόντιος θα κάνει τα πάντα για να δούμε την ομάδα μας στα αστέρια.
Ο Λουτσέσκου είναι χαλαρός και άνετος, δεν ανησυχεί.
Αυτό εμένα μου λέει ότι έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις που θέλει για την συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

george188 έγραψε:Σόρρυ αλλά αν εκεί είναι το πρόβλημα το θεωρώ γελοίο, δώστε του το διετές αφού αυτόν θέλουμε εδώ κ ενάμιση μήνα
Ακριβως. Απο τα ρεπορταζ εγω ειχα καταλαβει οτι το προβλημα ειναι τα χρηματα.
Αλλα συγνωμη εχει συμφωνησει στα χρηματα ο επιθετικος που θεωρτικα εχεις λοκαρει εδω και καιρο και το προβλημα ειναι το 1+1 η το 2; Σιγα την δεσμευση στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Ειναι δυνατον;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για αυτον τον Βικινγκ ....φαντασμα εκ Πορτογαλίας που γραφτηκε χθες προχθες εδω εχουμε τιποτα?Ειχε ακουστεί και αρχες Ιουνη κατι..
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

1. Martin Braithwaite
2. Casper Tengstedt
3. Brandon Thomas

Εκφραζω ευχη
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Με Μπρειθγουειτ Μειτε Αριστερό εξτρέμ και Γιαννούλη θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι;;
Με πώληση Εκονγκ και Απόκτηση Φαμπιανο;;πιο ευχαριστημένοι ;;
Πιστεύω πως πρέπει να πάρουμε και έναν Τερματοφύλακα ακόμα ο Ταιφτσης δεν μου γεμιζει το μάτι
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο γνωστός απο Χ έβγαλε και για τον Κρέσπο της Φενερ .
Αν έρθει ο Μειτε λέμε αν ,και έχουμε Τσιγγαρα,Σβαμπ,Οζντοεφ,Καμαρα,Κρεσπο,Μειτε νομίζω οτι θα
έχουμε το πιο πλήρης κέντρο στην ιστορία μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι ο Μρεθγουειτ να θελει να κλεισει αμεσα, οπου ειναι να κλεισει.
Σε καθε αλλη περιπτωση θα μας κοστισει αν συνεχιστει το σηριαλ του, γιατι μας εχω ικανους να τον περιμενουμε μεχρι τελη Αυγουστου και να φαμε κανα ακυρο και να τρεχουμε. Μακαρι λοιπον να ληξει αμεσα το θεμα ειτε θετικα ειτε αρνητικα.
Αν μεσα σ αυτη τη βδομαδα καταφερουμε να κλεισουμε Μειτε (τεραστια ξενερα η συμπεριφορα του, αλλα τετοια ωρα τετοια λογια) και τον φορ, τοτε ναι μπορουμε να παμε με ανεση στα προκριματικα και εκει με λιγη τυχη να αλλαξουμε επιτελους επιπεδο!
Αλλα αυτην την βδομαδα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Με Μπρειθγουειτ Μειτε Αριστερό εξτρέμ και Γιαννούλη θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι;;
Με πώληση Εκονγκ και Απόκτηση Φαμπιανο;;πιο ευχαριστημένοι ;;
Πιστεύω πως πρέπει να πάρουμε και έναν Τερματοφύλακα ακόμα ο Ταιφτσης δεν μου γεμιζει το μάτι
Ξερεις κατι ή απλα εκφραζεις προσωπικη επιθυμια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”