Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τον Ινγκασον εγώ τον πήγαινα φουλ μέχρι που αποφάσισε ως αρχηγός να πηδηξει πρώτος απ το καράβι όταν με το φτωχό του μυαλό νόμιζε πως βούλιαζε

Ας πάει Αθήνα τώρα ν τρώει τη γιούχα και να παίζει κονφερενς
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Aπροσεκτοι ειμαστε οταν πουλαμε παικτες στο εξωτερικο. Δεν βαζουμε ορο να μην ξαναπουληθουν σε Ελληνικη ομαδα.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

george188 έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Το ότι είχε βγει η φήμη από ΠΑΕ και "δημοσιογράφους" ότι ο Ίνγκασον θέλει να φύγει για οικογενειακούς λόγους, δε το παίρνω και πολύ στα σοβαρά.

Κατά τ άλλα πρόσφερε όσο έπαιξε έφερε έσοδα και μπόρεσαν να γίνουν κινήσεις, αλλά στα @@ μας που θα είναι φέτος.

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και γιατί για ένα ακόμη καλοκαίρι πετάμε αετό.
Δεν ήταν φήμη, συνέντευξη έδωσε όταν πήγε στη μιντιλαντ. Δεν είναι θεωρία συνομωσίας
Τη συνέντευξη δε τη θυμάμαι και με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα κάτι εκτός από ένα ποστ που είχε κάνει ο ίδιος στο insta, και μια αναφορά σε άρθρο το σπορ φμ ότι θέλει να φύγει επείδη περιμένει παιδί.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ο Ινγκασον της τελευταίας χρονιάς με τους τραυματισμους και τα πολλά λάθη δε διέφερε πολύ από την παρουσία του Εκονγκ.
Επίσης, φέτος στη Μιντιλαντ έκανε πολύ μέτρια χρονιά και γι' αυτό και οι Δανοί δεν τρελάθηκαν να τον κρατήσουν.
Τι θα κάνει στον βάζελο; Εύχομαι τη χειρότερη χρονιά του.
Για μένα έσβησε ο συγκεκριμένος από τα πρόσωπα που εκπροσωπούν επάξια την ιστορία αυτής της ομάδας. Κατηγορία Κοντρερας και ακόμα πιο κάτω.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εμένα προσωπικά μου περνάει αδιάφορος, στα “δυσκολα” ήταν πρώτος που πήδηξε από το καράβι. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που φόρεσαν πρόσφατα το περιβραχιόνιο, με δηλώσεις και ψευτολογα περί που δεν κράτησαν πάνω από 3 μήνες, με παρακαλετά για να φύγει επικαλούμενος προσωπικα προβλήματα και ότι δήθεν ήθελε να είναι κοντά στην πατρίδα του. Ο ποιο αδιάφορος αρχηγός που πέρασε στην σύγχρονη ιστορία.

Σε αντίθεση με τον κετζιορα που έμαθε ότι δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ από τα social media όπως είπε, και παρόλα αυτά μόλις τον κάλεσε η ομάδα ήρθε αμέσως, έφαγε πάλι το κράξιμο του αιώνα, τον βγάλανε βύσμα. 1 χρόνο μετά έγινε πρωταθλητής και έκανε τα πάντα για να μείνει στον ΠΑΟΚ… με κλειστά μάτια κεντζιορα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 15 Ιούλ 2024, 15:10, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

PablitoV2 έγραψε:
george188 έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Το ότι είχε βγει η φήμη από ΠΑΕ και "δημοσιογράφους" ότι ο Ίνγκασον θέλει να φύγει για οικογενειακούς λόγους, δε το παίρνω και πολύ στα σοβαρά.

Κατά τ άλλα πρόσφερε όσο έπαιξε έφερε έσοδα και μπόρεσαν να γίνουν κινήσεις, αλλά στα @@ μας που θα είναι φέτος.

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και γιατί για ένα ακόμη καλοκαίρι πετάμε αετό.
Δεν ήταν φήμη, συνέντευξη έδωσε όταν πήγε στη μιντιλαντ. Δεν είναι θεωρία συνομωσίας
Τη συνέντευξη δε τη θυμάμαι και με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα κάτι εκτός από ένα ποστ που είχε κάνει ο ίδιος στο insta, και μια αναφορά σε άρθρο το σπορ φμ ότι θέλει να φύγει επείδη περιμένει παιδί.
Υπάρχει στο sport24
george188

Δημοσίευση από george188 »

xrisitsapa έγραψε:Πολυ καλη μεταγραφη για τον βαζελο. Δεν το περιμενα και με ετσουξε ( παικτικα - γιατι εγω εχω Εκονγκ εκει, αλλα και οπαδικα). Αμυντικα ο βαζελος ισχυροποιειται.

Απο εκει και περα, αν διωξουμε Εκονγκ και παρουμε καλυτερο, ολα καλα.
Αν οχι, σφιξαμε.
Βασικούς έχεις αυτούς που σε έφεραν πρώτο, αναπληρωματικό δεξί στόπερ θες
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Κοντα και σε Ταλιαφικο η Χαρτινη
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Κοντα και σε Ταλιαφικο η Χαρτινη
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

O ΠΑΟΚ πήρε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του Ινγκασον, ο παίκτης προσέφερε και πουλήθηκε στο μέγιστο, περιπου 5εκ αν δεν κάνω λάθος ως 30χρονος. Για μένα είναι τέλειος χειρισμός από την ΠΑΕ, για παίκτη που δεν ήταν αναντικαταστατος. Ο Πολωνός ανταποκριθηκε και γίναμε πρωταθλητές.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως αν είχε σηκώσει ο Ίνγκασον το τηλ χθες το πρωί και έλεγε στον Ιβάν θέλω να γυρίσω Ελλάδα, μου δίνεις 1.2Μ και 3.5Μ στην Μίντιλαντ να γυρίσω ΠΑΟΚ ή να κοιτάξω προς Αθήνα; Πόσοι πιστεύετε ότι ο Ιβάν θα τον έφερνε; Σίγά μην δίναμε αυτά τα χρήματα για παίκτη που δεν θα ήταν καραβασικός και θα μοιραζόταν την θέση με Κεντζιόρα που παίρνει άλλα τόσα και έχοντας και τον Εκόνγκ προς αποχώρηση με άλλα τόσα..

Θέλω να πω ότι δεν αποκλείεται να τον απορρίψαμε πριν πάει προς τα κάτω..
icue

Δημοσίευση από icue »

Statistikologos έγραψε:Κοντα και σε Ταλιαφικο η Χαρτινη
Ποσους μη κοινοτικους θα εχουν αυτοι; Οι περισσοτεροι ειναι καλοι εως πολυ καλοι παικτες, αλλα παιρνουν ενα τεραστιο ρισκο φερνοντας τοσους γνωστους του προπονητη. Και γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο να κουμανταρει τα αποδυτηρια και γιατι ετσι και την κανει ο Αλμειδα, θα καταρρευσει το συμπαν.
icue

Δημοσίευση από icue »

gika έγραψε:Πάντως αν είχε σηκώσει ο Ίνγκασον το τηλ χθες το πρωί και έλεγε στον Ιβάν θέλω να γυρίσω Ελλάδα, μου δίνεις 1.2Μ και 3.5Μ στην Μίντιλαντ να γυρίσω ΠΑΟΚ ή να κοιτάξω προς Αθήνα; Πόσοι πιστεύετε ότι ο Ιβάν θα τον έφερνε; Σίγά μην δίναμε αυτά τα χρήματα για παίκτη που δεν θα ήταν καραβασικός και θα μοιραζόταν την θέση με Κεντζιόρα που παίρνει άλλα τόσα και έχοντας και τον Εκόνγκ προς αποχώρηση με άλλα τόσα..

Θέλω να πω ότι δεν αποκλείεται να τον απορρίψαμε πριν πάει προς τα κάτω..
Με τον τροπο που εφυγε ουτε που θα το σηκωνε το τηλεφωνο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Για μένα δεν θα κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα . Ηδη ο βάζελος εχει μια ακριβή αμυνα χωρίς να ζηλεύω ούτε εναν . Για εμας θα προτιμούσα να παρθεί ο Γιαννούλης να φύγουν με μεταγραφή Ενγκογκ και Ραφα και δεν θα έπαιρνα στοπερ. Θα ρισκαρα με Θυμιάνη . Θα κοιταζα να δοθουν στα χαφ και μπροστα τα λεφτα. Σε 2 χαφ (Μειτε ο ένας) και ενα αριστερο εξτρεμ μπομπα και 2 σεντερ φορ ο ενας αρκετα καλός και ο αλλος μια έξυπνη λύση. Και θα άφηνα τον Σαματα . 6 με 8 εκατ σε μισθούς και 3 εκατ απαλλαγη απο Ραφα,Ενγκογκ και Σαματα.
Το δευτερο χαφ και το δευτερο σεντερ φορ ας ειναι και δανεικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Δευ 15 Ιούλ 2024, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Με αφήνει παγερά αδιάφορο η μεταγραφή του Ινγκι στον βαζελο. Ισως και να χαίρομαι λιγάκι. Πιστεύω ότι είναι σε κάθοδο η καριέρα του και θα το μετανιώσουν στον βάζελο. Χίλιες φορές καλύτερα Κεντζιόρα.

Για κάποιον περίεργο λόγο μου είχε μείνει πολύ άσχημα μέσα μου η εικόνα με τον Φερναντεζ να τον περνάει για πλάκα και να κάνει το 0-2 βάζοντας την ταφόπλακα στον τελικό με την χάρτινη.

Θα το παίξω από τώρα στο στοίχημα και μάλιστα λέω να βάλω ένα 100σταράκι. Any time scorer ο Ινγκι στο πρωτο ματς μεταξυ μας, συνεχίζοντας έτσι την κατάρα να σκοράρουν πάντα εναντίον μας πρώην δικοι μας παίκτες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”