Δεν ήταν φήμη, συνέντευξη έδωσε όταν πήγε στη μιντιλαντ. Δεν είναι θεωρία συνομωσίαςPablitoV2 έγραψε:Το ότι είχε βγει η φήμη από ΠΑΕ και "δημοσιογράφους" ότι ο Ίνγκασον θέλει να φύγει για οικογενειακούς λόγους, δε το παίρνω και πολύ στα σοβαρά.
Κατά τ άλλα πρόσφερε όσο έπαιξε έφερε έσοδα και μπόρεσαν να γίνουν κινήσεις, αλλά στα @@ μας που θα είναι φέτος.
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και γιατί για ένα ακόμη καλοκαίρι πετάμε αετό.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
1. Μέτριος παίκτης . Η σύγκριση με Εκόνγκ είναι αποδεκτή μόνο επειδή κάναμε τη μαλακία να φέρουμε εκείνο τον ΜΗ παίκτη.
2. Ύποπτη η απόδοση του στον τελικό με Κούλα (δεν ξεχνάω την ελεεινή προσέγγιση του στο δεύτερο γκολ που απέκρουσε γιόμα με την... πλάτη) ενώ λίγο καιρό μετά μας έλεγε ότι από καιρό ήθελε να φύγει και ήταν σε συζητήσεις
3. Μεγάλο σκάλωμα έχει φάει ο βαζελος με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί δε ψάχνουν παίκτες. Πρωτίστως ψάχνουν τρόπο να μας κλέψουν κάτι.
4. ΤΕΛΕΙΑ. Πήγαινε αγόρι μου. Και ετοιμάσου για ημεδαπή και αλλοδαπή Τσαπού. Αθήνα Βουλγαρία δλδ.
2. Ύποπτη η απόδοση του στον τελικό με Κούλα (δεν ξεχνάω την ελεεινή προσέγγιση του στο δεύτερο γκολ που απέκρουσε γιόμα με την... πλάτη) ενώ λίγο καιρό μετά μας έλεγε ότι από καιρό ήθελε να φύγει και ήταν σε συζητήσεις
3. Μεγάλο σκάλωμα έχει φάει ο βαζελος με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί δε ψάχνουν παίκτες. Πρωτίστως ψάχνουν τρόπο να μας κλέψουν κάτι.
4. ΤΕΛΕΙΑ. Πήγαινε αγόρι μου. Και ετοιμάσου για ημεδαπή και αλλοδαπή Τσαπού. Αθήνα Βουλγαρία δλδ.
Καλός παίκτης ο Βίκινγκ και σίγουρα θα τον προτιμούσα αντί του Εκονγκ. Από εκεί και πέρα στα ριπαπα μας. Όσο έκλαψαν οι γαύροι για τον Καμαρα, θα κλάψουμε κι εμείς για τον Ιγκι. Αν στεναχωριέμαι για κάτι είναι γιατί πιστεύω πως μαζί με Μαξίμοβιτς μπορούν να κάνουν τον Παναθηναϊκό δυνατό από την μέση και πίσω. Ας φέρουμε ένα φορ να τους πάρει παραμαζωμα και όλα καλά!
- constadine
Με 3.5 εκατ. ευρώ, γράφει το gazzetta , αγοράζει τον Ίνγκασον .
- GeorgiosLeeds
Lol!!!!Equalizer έγραψε:1. Μέτριος παίκτης . Η σύγκριση με Εκόνγκ είναι αποδεκτή μόνο επειδή κάναμε τη μαλακία να φέρουμε εκείνο τον ΜΗ παίκτη.
Ενταξει μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα! Καλός παιχτης με ηγετικά χαρακτηριστικά, βοήθησε και σταθηκε πολύ καλα για 2 χρόνια αλλα φάνηκε πως ήταν λιγόψυχος. Εφυγε οταν φάνηκαν τα δύσκολα γιατί δεν πίστεωε στην ομάδα.
Θέλουμε περισσότερους Τάισον και λιγότερους Ίνγκασον
Ενα πολυ καλο δυναμικο στοπερ που ειναι παντελως αμπαλος για ομαδες με buld up. Την ιδια γνωμη ειχα και οταν επαιζε σε εμας και αυτο δεν αλλαζει.
Απο την αλλη αποδεικνυεσαι και λιγο γατι οταν κανεις τα αδυνατα δυνατα να φυγεις και καλα για να εισαι κοντα στην οικογενεια σου και μετα απο καποιους μηνες γυριζεις.
Λοιπον....Ινγκι ακου κατι που ισως δεν εμαθες.. ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΒΛΑ ΣΕΖΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Υ.Γ. Πολυ μου αρεσε αυτη η μετακινηση. Παααααρα πολυ. Γιατι ξερω καποιον (λιγο μακρυα απο εδω) που μολις του πατηθηκε ο καλος....
Απο την αλλη αποδεικνυεσαι και λιγο γατι οταν κανεις τα αδυνατα δυνατα να φυγεις και καλα για να εισαι κοντα στην οικογενεια σου και μετα απο καποιους μηνες γυριζεις.
Λοιπον....Ινγκι ακου κατι που ισως δεν εμαθες.. ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΒΛΑ ΣΕΖΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Υ.Γ. Πολυ μου αρεσε αυτη η μετακινηση. Παααααρα πολυ. Γιατι ξερω καποιον (λιγο μακρυα απο εδω) που μολις του πατηθηκε ο καλος....
3.5 εκ.; Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι ρε τουρκοβάζελε!constadine έγραψε:Με 3.5 εκατ. ευρώ, γράφει το gazzetta , αγοράζει τον Ίνγκασον .
nunies4 έγραψε: Λοιπον....Ινγκι ακου κατι που ισως δεν εμαθες.. ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΒΛΑ ΣΕΖΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Χαρηκα διπλα επειδη πολλοι κλαιγανε περσι που εφυγε. Ειχες και το περιβραχιονιο.
Κριμα να χουμε εκονγκ αντι τον παικταρα τον ιγκανσον. Λιγο ξενερωσα η αληθεια ειναι. Θωρηκτο ηταν
Κριμα ειναι να εχουμε τον Εκονγκ εξαιτιας του Ινγκασον. Επισης κριμα να εχουμε τον Εκονγκ γενικα.
Διαβάζω εδώ και βλέπω μια σχετική ψυχραιμία και μετά διαβάζω για το ίδιο θέμα στο νήμα των μεταγραφών και "ήρθε το τέλος" 
παικτικα η τελευταία χρονια του δε θα μου λείψει καθόλου. Και από ότι κατάλαβα έτσι συνέχισε και στη Δανία για αυτό και τον ξεφορτώθηκαν

παικτικα η τελευταία χρονια του δε θα μου λείψει καθόλου. Και από ότι κατάλαβα έτσι συνέχισε και στη Δανία για αυτό και τον ξεφορτώθηκαν
-
Πολυ καλη μεταγραφη για τον βαζελο. Δεν το περιμενα και με ετσουξε ( παικτικα - γιατι εγω εχω Εκονγκ εκει, αλλα και οπαδικα). Αμυντικα ο βαζελος ισχυροποιειται.
Απο εκει και περα, αν διωξουμε Εκονγκ και παρουμε καλυτερο, ολα καλα.
Αν οχι, σφιξαμε.
Απο εκει και περα, αν διωξουμε Εκονγκ και παρουμε καλυτερο, ολα καλα.
Αν οχι, σφιξαμε.
- Μπαρκαρούτσος
Από invincible πάει να γίνει inconvincible.
Δεν πειράζει. Καλά να περνάει.
Δεν πειράζει. Καλά να περνάει.