Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
sdna
Κινούμενος με άκρα μυστικότητα, ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» την τρίτη του μεταγραφή. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν και έφεραν στην Αθήνα τον Σβέριρ Ίνγκασον, γνωστό φυσικά στους Έλληνες φιλάθλους απ’ την άκρως πετυχημένη παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός στα 30 του χρόνια θα αποκτηθεί απ’ την Μίντιλαντ στην οποία αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν.
Καλά αυτός δεν ήταν που ηθελε να φύγει λογο του παιδιού του και ήθελε να ήταν κοντά στο σπίτι του?
Κινούμενος με άκρα μυστικότητα, ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» την τρίτη του μεταγραφή. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν και έφεραν στην Αθήνα τον Σβέριρ Ίνγκασον, γνωστό φυσικά στους Έλληνες φιλάθλους απ’ την άκρως πετυχημένη παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός στα 30 του χρόνια θα αποκτηθεί απ’ την Μίντιλαντ στην οποία αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν.
Καλά αυτός δεν ήταν που ηθελε να φύγει λογο του παιδιού του και ήθελε να ήταν κοντά στο σπίτι του?
Κρίμα που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο ξεφτιλας. Ξέχασα, δεν θα έφευγε ούτε με πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως είχε πει.VfB v2 έγραψε:sdna
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Cylon-4 έγραψε:Ο πρασινος λαγος σε δυο χρονια θα παρει και τον Εκονγκ......

Τεράστιο κρίμα..
Ελπίζω μόνο να τους δάγκωσαν καλά. Αν διαβάσουμε για μεταγραφή ύψους 1-2 εκατομμυρίων, τότε σόρυ (ξέρω πόσο μας αρέσει να γειώνουμε τις επιστροφές των πρώην) αλλά δεν θα μου αρέσει καθόλου.
Με δίδυμο Κεντζιόρα - Ίγκανσον, θα κάναμε παπάδες.
Ελπίζω μόνο να τους δάγκωσαν καλά. Αν διαβάσουμε για μεταγραφή ύψους 1-2 εκατομμυρίων, τότε σόρυ (ξέρω πόσο μας αρέσει να γειώνουμε τις επιστροφές των πρώην) αλλά δεν θα μου αρέσει καθόλου.
1.2-1.3 συμβόλαιο και 3 εκ. αγορά λενεBlackgr4 έγραψε:Τεράστιο κρίμα..
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φίλε αυτα τα πουλητάρια τι να τα κάνω στον Π.Α.Ο.Κ. !!! Μας πούλαγε παπά για οικογενειακά προβλήματα και να σου φέτο στον Βαζελοσπόρ....Blackgr4 έγραψε:Τεράστιο κρίμα..
- Homo Sapiens
Ας τον παρει απο τωρα τον Εκονγκ ο πρασινος λαγος, θα τον παω εγω στην Παιανια...παντως πολυ παπα ο Ινγκασον, ειναι πολυ ασχημο, να μην πω καποια πιο βαρια κουβεντα, να κοροδευεις τον ΙΒΑΝ, που αμεσως σεβαστηκε την επιθυμια σου να φυγεις...παντα υπαρχει η θεια δικη..

Κάνεις δεν μειώνει τον παικτη αγωνιστικά. Το ότι κρύφτηκε πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας του για να φυγει κράζουμε.
Έπαιξε μπάλα όσο ήταν εδώ; Ήταν σημαντικός;
Στα φρύδια μου όλα τα υπόλοιπα που ποτέ δεν θα μάθουμε ακριβώς τι ίσχυε και τι όχι.
Στο χορτάρι είναι όλη η ουσία. Ο Ίγκανσον στο χορτάρι, ήταν ίσα με 5 Έκονγκ μαζί, έπαιρνε λιγότερα και έφερε πίσω (με κέρδος) τα λεφτά που κόστισε η μεταγραφή του. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες.
Στα φρύδια μου όλα τα υπόλοιπα που ποτέ δεν θα μάθουμε ακριβώς τι ίσχυε και τι όχι.
Στο χορτάρι είναι όλη η ουσία. Ο Ίγκανσον στο χορτάρι, ήταν ίσα με 5 Έκονγκ μαζί, έπαιρνε λιγότερα και έφερε πίσω (με κέρδος) τα λεφτά που κόστισε η μεταγραφή του. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες.
- Montrealiotis
Επισης είχε κάνει και κάτι δηλώσεις του τύπου ότι έπαιζε πολλά ματς.
- WestBlock4
Εύγε στο βαζελο. Μεγάλη μου χαρά να τον τρυπάμε φέτος κ να βλέπω του Ισλανδου τα μούτρα.
Θα πονέσει κ θα το απολαυσει
Θα πονέσει κ θα το απολαυσει