Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από tonipap801 »

Patricio_4 έγραψε:Δανεικός δεν έχει και πολύ νόημα να έρθει εφόσον τελειώνει το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι. Σίγουρα η Τσσκα θα προτιμούσε να βγάλει κάτι τώρα από το να της φύγει τζάμπα του χρόνου.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιαυτο λενε οι Ρωσοι οτι εχει ρητρα αγορας. Δεν ξερω αν ειναι οντως 3εκ που μου ακουγονται λιγα, αλλα πρεπει να εχει ρητρα, που μπορουμε να την καλυψουμε
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Γίνεται παρακαλώ ότι φέρουν να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε ;;

Στο φορ δεν είναι πολύ δύσκολο … αλλά πρέπει να είναι καλύτερος … ας πάνε σε δανεικό …
Ο ΠΑΟΚ φέτος με την προοπτική του CL μπορεί να προσφέρει σπουδαία προβολή σε παίχτες που πλήρωσαν πολλά χρήματα ομάδες όπως η Μπενφικα, ο Άγιαξ, ακόμα και πιο μεγάλα ονόματα, και δεν παίζουν σχεδόν καθόλου και αυτή η επένδυση τους απαξιώνεται …

Ο ΠΑΟΚ φέτος προσφέρει την ευκαιρία για δυο πράγματα, πρώτον ότι θα γίνουν μέλη μιας σπουδαίας αγωνιστικά ομάδας, που αυτό βοηθάει πολύ έναν άπραγο παίχτη να πάρει μπρος και δεύτερον το πάλκο του CL που είναι η καλύτερη ευκαιρεία για αυτούς να πάρουν πίσω τα χρήματα τους εάν ο παίχτης παίξει καλά.

Εγώ αν ήμουν θα είχα κινηθεί έτσι αφού βλέπω ότι είναι δύσκολο να φέρεις παίχτη αγοράζοντας τον.
Έτσι μειώνεις και την πιθανότητα λάθους
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

10_good έγραψε:Ευχαριστώ!

Μία διευκρίνηση
Δεν συγκρίνω τον Νταντας με τον Πινεδα απλά λέω ότι ο Πινεδα χωρις τρία χαφ δίπλα του δεν θα φάνταζε ο παίκτης που νομίζουν πολλοί..
Ο Λούτσε μπορει να είπε οτι μόνο φέτος ο Σβαμπ κατάλαβε ακριβώς τι του ζητούσε στο γήπεδο, δεν είναι ομως τυχαίο οτι δίπλα του φέτος ειχε τον Μειτε.
Εχει πολυ μεγάλη σημασία ποιος ειναι διπλα σου, και αν σου λείπει και το μπόι στο τωρινό ποδόσφαιρο πόσους έχεις δίπλα σου..
Εννοειται πως δεν τα γραφω αυτά για να πεισω οτι ο Νταντας είναι το δευτερο, το τρίτο ή το τέταρτο χαφ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
το παλικάρι έχει μια άποψη και σε έναν βαθμό την ασπάζομαι κι εγώ. μάλιστα στην τελευταία του πρόταση γίνεται ακόμη πιο σαφής. ναι, η ομάδα μας χρειάζεται έναν πολύ καλύτερο ντάντας. ωστόσο πράγματι με δυάδα καμαρά - μεϊτέ, ο ντάντας θα έδειχνε πολλά περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Αυτό προϋποθέτει τριάδα στα χαφ, που ο Λουτσέσκου δεν παίζει σχεδόν ποτέ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Στο τέλος θα μας πληρώσει η μπενφικα το μισο συμβόλαιο !!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Από όλους τους cf που ακουστηκαν πάντως αν ήμουν Ιβαν ή λουτσεσκου Ακπομ θα ήθελα.
Παίρνεις παιχτη για 2 θέσεις παίζει και αριστερά . Ξέρει την ομάδα . Γουστάρει . Για μένα πλέον μετά το στεπ απ του έχει όλο το πακέτο.απλα δεν ξέρω την τιμή του γιατί και πολλά έδωσε ο Άγιαξ και λογικά πλέον είναι πανάκριβος .
Δλδ αν μ έλεγε κάποιος θα πάρουμε κεντρικό αμυντικο ,αριστερο μπακ ,αμυντικο χαφ,αριστερο εξτρεμ, 2 φορ κλπ ή θα πάρουμε Μειτε Ακπομ και κλείσαμε θα έπαιρνα Μειτε Ακπομ και κλείσαμε .ιδια ομάδα με περυσι + Εκονγκ + Μαντυ+ Ακπομ . Μπλακ ματζικ
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Δεν υπαρχει θεμα Ακπομ
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Περίεργο δημοσιευμα απο Πορτογαλια αναδημοσιεύουν οι 24:

"... Υπενθυμίζεται ότι με δεδομένο το ποσό που ζητούσαν οι υπεύθυνοι της Μπενφίκα, η ελληνική ομάδα είχε αποχωρήσει από τις συζητήσεις. Ωστόσο, με δεδομένη την ανάγκη να «καθαρίσει» τα αποδυτήρια, αναμένεται ότι ο Ρουΐ Κόστα θα προσπαθήσει να καταλήξει σε συμφωνία, με ελκυστική τιμή και για τις δύο πλευρές» αναφέρει το δημοσίευμα"

Δηλαδη αποχωρησαμε απο τις συζητησεις για Μειτε επειδη δεν τα βρηκαμε με Μπενφικα κι οχι γιατι δεν τα βρισκουμε με τον παίχτη; Για παραπληροφορηση μου κανει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ ρητρα αγοράς και με αξίωση 2 εκατομμύρια για ετήσιες απολαβές - πόσο διόλου παράλογο για διεθνή Κροάτη κάτω από τα 30 - τις προτάσεις για τον Πετκοβιτς δεν τις λες και χείμαρρο ποσοτικά πάντως. Περίεργο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ίσως απλά δεν ισχύουν αυτά τα νούμερα.

Νεκρα πάντως και σήμερα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι περισσότερα όσα ζητούν οι φασιστοκροάτες και ο παίχτης και για αυτό δε φαίνεται να υπάρχει ορατό ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα το παλικάρι;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Θετικη ενεργεια οτι αυτη τη βδομαδα θα εχουμε μπαμ μπουμ

ΥΓ - Ποιος Νταντας ρε παιδια? Ελπιζω να ειναι ψεμμα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως αυτός ο Τσάλοφ, είναι ποζεράτος λίγο και σταρούμπα, με ότι αυτό σημαίνει.
Δεν ξέρω δηλαδή αν θέλει να γίνει από άρχοντας της Μόσχας, πρίγκηπας της Θεσσαλονίκης + το εντός γηπέδου χαμαλίκι που θα του ζητηθεί. Καλός παίκτης πάντως-δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Καλημέρα στο φόρουμ

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ πριν λίγο εκανε ποστ στο Χ πως η Φενέρ είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για αρκετούς παίχτες. Ετοιμαστείτε να ακούσετε για ενδιαφέρων ελληνιικών ομάδων.

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/18 ... 1089154048
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

GeorgiosLeeds έγραψε:Καλημέρα στο φόρουμ

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ πριν λίγο εκανε ποστ στο Χ πως η Φενέρ είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για αρκετούς παίχτες. Ετοιμαστείτε να ακούσετε για ενδιαφέρων ελληνιικών ομάδων.

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/18 ... 1089154048
ενδιαφερον ποστ. Σημαινει οτι κανουν ξεκαθαρισμα. Απο αυτους βεβαια, μονο ο Κεντ θα ειχε ενα νοημα, αν και τον βλεπω να θελει να γυρισει στο Ηνωμενο Βασιλειο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”