Γιαυτο λενε οι Ρωσοι οτι εχει ρητρα αγορας. Δεν ξερω αν ειναι οντως 3εκ που μου ακουγονται λιγα, αλλα πρεπει να εχει ρητρα, που μπορουμε να την καλυψουμεPatricio_4 έγραψε:Δανεικός δεν έχει και πολύ νόημα να έρθει εφόσον τελειώνει το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι. Σίγουρα η Τσσκα θα προτιμούσε να βγάλει κάτι τώρα από το να της φύγει τζάμπα του χρόνου.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Γίνεται παρακαλώ ότι φέρουν να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε ;;
Στο φορ δεν είναι πολύ δύσκολο … αλλά πρέπει να είναι καλύτερος … ας πάνε σε δανεικό …
Ο ΠΑΟΚ φέτος με την προοπτική του CL μπορεί να προσφέρει σπουδαία προβολή σε παίχτες που πλήρωσαν πολλά χρήματα ομάδες όπως η Μπενφικα, ο Άγιαξ, ακόμα και πιο μεγάλα ονόματα, και δεν παίζουν σχεδόν καθόλου και αυτή η επένδυση τους απαξιώνεται …
Ο ΠΑΟΚ φέτος προσφέρει την ευκαιρία για δυο πράγματα, πρώτον ότι θα γίνουν μέλη μιας σπουδαίας αγωνιστικά ομάδας, που αυτό βοηθάει πολύ έναν άπραγο παίχτη να πάρει μπρος και δεύτερον το πάλκο του CL που είναι η καλύτερη ευκαιρεία για αυτούς να πάρουν πίσω τα χρήματα τους εάν ο παίχτης παίξει καλά.
Εγώ αν ήμουν θα είχα κινηθεί έτσι αφού βλέπω ότι είναι δύσκολο να φέρεις παίχτη αγοράζοντας τον.
Έτσι μειώνεις και την πιθανότητα λάθους
Στο φορ δεν είναι πολύ δύσκολο … αλλά πρέπει να είναι καλύτερος … ας πάνε σε δανεικό …
Ο ΠΑΟΚ φέτος με την προοπτική του CL μπορεί να προσφέρει σπουδαία προβολή σε παίχτες που πλήρωσαν πολλά χρήματα ομάδες όπως η Μπενφικα, ο Άγιαξ, ακόμα και πιο μεγάλα ονόματα, και δεν παίζουν σχεδόν καθόλου και αυτή η επένδυση τους απαξιώνεται …
Ο ΠΑΟΚ φέτος προσφέρει την ευκαιρία για δυο πράγματα, πρώτον ότι θα γίνουν μέλη μιας σπουδαίας αγωνιστικά ομάδας, που αυτό βοηθάει πολύ έναν άπραγο παίχτη να πάρει μπρος και δεύτερον το πάλκο του CL που είναι η καλύτερη ευκαιρεία για αυτούς να πάρουν πίσω τα χρήματα τους εάν ο παίχτης παίξει καλά.
Εγώ αν ήμουν θα είχα κινηθεί έτσι αφού βλέπω ότι είναι δύσκολο να φέρεις παίχτη αγοράζοντας τον.
Έτσι μειώνεις και την πιθανότητα λάθους
το παλικάρι έχει μια άποψη και σε έναν βαθμό την ασπάζομαι κι εγώ. μάλιστα στην τελευταία του πρόταση γίνεται ακόμη πιο σαφής. ναι, η ομάδα μας χρειάζεται έναν πολύ καλύτερο ντάντας. ωστόσο πράγματι με δυάδα καμαρά - μεϊτέ, ο ντάντας θα έδειχνε πολλά περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του.10_good έγραψε:Ευχαριστώ!
Μία διευκρίνηση
Δεν συγκρίνω τον Νταντας με τον Πινεδα απλά λέω ότι ο Πινεδα χωρις τρία χαφ δίπλα του δεν θα φάνταζε ο παίκτης που νομίζουν πολλοί..
Ο Λούτσε μπορει να είπε οτι μόνο φέτος ο Σβαμπ κατάλαβε ακριβώς τι του ζητούσε στο γήπεδο, δεν είναι ομως τυχαίο οτι δίπλα του φέτος ειχε τον Μειτε.
Εχει πολυ μεγάλη σημασία ποιος ειναι διπλα σου, και αν σου λείπει και το μπόι στο τωρινό ποδόσφαιρο πόσους έχεις δίπλα σου..
Εννοειται πως δεν τα γραφω αυτά για να πεισω οτι ο Νταντας είναι το δευτερο, το τρίτο ή το τέταρτο χαφ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
- Josey Wales
Αυτό προϋποθέτει τριάδα στα χαφ, που ο Λουτσέσκου δεν παίζει σχεδόν ποτέ.
Από όλους τους cf που ακουστηκαν πάντως αν ήμουν Ιβαν ή λουτσεσκου Ακπομ θα ήθελα.
Παίρνεις παιχτη για 2 θέσεις παίζει και αριστερά . Ξέρει την ομάδα . Γουστάρει . Για μένα πλέον μετά το στεπ απ του έχει όλο το πακέτο.απλα δεν ξέρω την τιμή του γιατί και πολλά έδωσε ο Άγιαξ και λογικά πλέον είναι πανάκριβος .
Δλδ αν μ έλεγε κάποιος θα πάρουμε κεντρικό αμυντικο ,αριστερο μπακ ,αμυντικο χαφ,αριστερο εξτρεμ, 2 φορ κλπ ή θα πάρουμε Μειτε Ακπομ και κλείσαμε θα έπαιρνα Μειτε Ακπομ και κλείσαμε .ιδια ομάδα με περυσι + Εκονγκ + Μαντυ+ Ακπομ . Μπλακ ματζικ
Παίρνεις παιχτη για 2 θέσεις παίζει και αριστερά . Ξέρει την ομάδα . Γουστάρει . Για μένα πλέον μετά το στεπ απ του έχει όλο το πακέτο.απλα δεν ξέρω την τιμή του γιατί και πολλά έδωσε ο Άγιαξ και λογικά πλέον είναι πανάκριβος .
Δλδ αν μ έλεγε κάποιος θα πάρουμε κεντρικό αμυντικο ,αριστερο μπακ ,αμυντικο χαφ,αριστερο εξτρεμ, 2 φορ κλπ ή θα πάρουμε Μειτε Ακπομ και κλείσαμε θα έπαιρνα Μειτε Ακπομ και κλείσαμε .ιδια ομάδα με περυσι + Εκονγκ + Μαντυ+ Ακπομ . Μπλακ ματζικ
-
Περίεργο δημοσιευμα απο Πορτογαλια αναδημοσιεύουν οι 24:
"... Υπενθυμίζεται ότι με δεδομένο το ποσό που ζητούσαν οι υπεύθυνοι της Μπενφίκα, η ελληνική ομάδα είχε αποχωρήσει από τις συζητήσεις. Ωστόσο, με δεδομένη την ανάγκη να «καθαρίσει» τα αποδυτήρια, αναμένεται ότι ο Ρουΐ Κόστα θα προσπαθήσει να καταλήξει σε συμφωνία, με ελκυστική τιμή και για τις δύο πλευρές» αναφέρει το δημοσίευμα"
Δηλαδη αποχωρησαμε απο τις συζητησεις για Μειτε επειδη δεν τα βρηκαμε με Μπενφικα κι οχι γιατι δεν τα βρισκουμε με τον παίχτη; Για παραπληροφορηση μου κανει.
"... Υπενθυμίζεται ότι με δεδομένο το ποσό που ζητούσαν οι υπεύθυνοι της Μπενφίκα, η ελληνική ομάδα είχε αποχωρήσει από τις συζητήσεις. Ωστόσο, με δεδομένη την ανάγκη να «καθαρίσει» τα αποδυτήρια, αναμένεται ότι ο Ρουΐ Κόστα θα προσπαθήσει να καταλήξει σε συμφωνία, με ελκυστική τιμή και για τις δύο πλευρές» αναφέρει το δημοσίευμα"
Δηλαδη αποχωρησαμε απο τις συζητησεις για Μειτε επειδη δεν τα βρηκαμε με Μπενφικα κι οχι γιατι δεν τα βρισκουμε με τον παίχτη; Για παραπληροφορηση μου κανει.
- navigator11
Για μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ ρητρα αγοράς και με αξίωση 2 εκατομμύρια για ετήσιες απολαβές - πόσο διόλου παράλογο για διεθνή Κροάτη κάτω από τα 30 - τις προτάσεις για τον Πετκοβιτς δεν τις λες και χείμαρρο ποσοτικά πάντως. Περίεργο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- navigator11
Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι περισσότερα όσα ζητούν οι φασιστοκροάτες και ο παίχτης και για αυτό δε φαίνεται να υπάρχει ορατό ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα το παλικάρι;
- AlxNeapoli1
Θετικη ενεργεια οτι αυτη τη βδομαδα θα εχουμε μπαμ μπουμ
ΥΓ - Ποιος Νταντας ρε παιδια? Ελπιζω να ειναι ψεμμα
ΥΓ - Ποιος Νταντας ρε παιδια? Ελπιζω να ειναι ψεμμα
Πάντως αυτός ο Τσάλοφ, είναι ποζεράτος λίγο και σταρούμπα, με ότι αυτό σημαίνει.
Δεν ξέρω δηλαδή αν θέλει να γίνει από άρχοντας της Μόσχας, πρίγκηπας της Θεσσαλονίκης + το εντός γηπέδου χαμαλίκι που θα του ζητηθεί. Καλός παίκτης πάντως-δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
Δεν ξέρω δηλαδή αν θέλει να γίνει από άρχοντας της Μόσχας, πρίγκηπας της Θεσσαλονίκης + το εντός γηπέδου χαμαλίκι που θα του ζητηθεί. Καλός παίκτης πάντως-δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
- GeorgiosLeeds
Καλημέρα στο φόρουμ
Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ πριν λίγο εκανε ποστ στο Χ πως η Φενέρ είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για αρκετούς παίχτες. Ετοιμαστείτε να ακούσετε για ενδιαφέρων ελληνιικών ομάδων.
https://x.com/yagosabuncuoglu/status/18 ... 1089154048
Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ πριν λίγο εκανε ποστ στο Χ πως η Φενέρ είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για αρκετούς παίχτες. Ετοιμαστείτε να ακούσετε για ενδιαφέρων ελληνιικών ομάδων.
-
ενδιαφερον ποστ. Σημαινει οτι κανουν ξεκαθαρισμα. Απο αυτους βεβαια, μονο ο Κεντ θα ειχε ενα νοημα, αν και τον βλεπω να θελει να γυρισει στο Ηνωμενο Βασιλειο.GeorgiosLeeds έγραψε:Καλημέρα στο φόρουμ