Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από tonipap801 »

proedros έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει πως δεν υπάρχει θέμα Νταντάς και για Tergstedt υπάρχει πρόταση από άλλη ομάδα 7 εκατομ.
δεν την εχω τη Μπενφικα να τον δινει με κατω απο 10
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Equalizer έγραψε:Πεθαίνω να δω δίδυμο Μεϊτε Νταντας

Μπορεί να κρύβεται πίσω απ' το Σουαλιο, να νιώθουν άνετα οι αντίπαλοι και ξαφνικά ΤΣΑΚ να πετάγεται το μινιον από πισω

Όχι ότι θα τους κάνει κάτι δλδ, αλλά θα είναι μια κάποια εκπληξις
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Αν σας έλεγε κάποιος , Οζντοεφ ή Ντάντας τι θα προτιμούσατε;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

PAOK24 λεει ότι δεν ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ ο Νταντάς. Πάλι καλά, τι νταντάς; Πολύ χαμηλότερου επιπέδου παίκτης απο ΠΑΟΚ είναι. Ελπίζω να μην ισχύει και αυτουνού tergstedt. Θες κάτι ποιο μπαρουτοκαπνισμένο, μια δυνατή προσωπικότητα
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

tsario73 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι να κάνει ο Dantas;
Σε κάθε μαρκάρισμα να πέφτει κάτω;
Θα έρθει για να συνοδεύσει τους παίκτες κατά την είσοδο στο χαριλάου, αν τα σκουλήκια δε δώσουν παιδάκια!

Το σχόλιο της χρονιάς :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και στου Χαριλάου ποιον θα κρατάνε οι παίκτες;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

tsario73 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι να κάνει ο Dantas;
Σε κάθε μαρκάρισμα να πέφτει κάτω;
Θα έρθει για να συνοδεύσει τους παίκτες κατά την είσοδο στο χαριλάου, αν τα σκουλήκια δε δώσουν παιδάκια!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Σας χαλάει ο Dantas; Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κατά εμέ επειδή χρόνια κάποτε έπαιζα ποδόσφαιρο σε ομάδες δεν ξεχωρίζεις 1 παίχτη για τα κιλά του αυτό το σημειώνω γιατί αρκετοί χρήστες εδώ επείδή 1 αδύνατος τον βλέπεται για παιδί λυκείου. Είναι να ξεχωρίζεις κάθε παίχτη παγκόσμιος με τα χαρακτηριστικά που έχει στον τρόπο παιχνιδιού του ο Παίχτης και μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω του Προπονητή για 'αν αξίζει στην ομάδα'.
Υ.Γ Δλδ ο Vinicious και ο Saka είναι 42κιλά και κόβουν και ράβουν, που είναι σαν Dantas.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

O Dantas είναι μιά περίεργη περίπτωση χάφ που ξέρει μπάλα και δεν θα το έλεγες με σιγουριά ... καμένο χαρτί. Είναι ένας παίκτης που δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά οτι δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Το τήμ του Ραζβαν ίσως μπορέσουν να του βρούν ρόλο, ΟΧΙ βασικού φυσικά.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Darkm4n έγραψε:Σας χαλάει ο Dantas; Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κατά εμέ επειδή χρόνια κάποτε έπαιζα ποδόσφαιρο σε ομάδες δεν ξεχωρίζεις 1 παίχτη για τα κιλά του αυτό το σημειώνω γιατί αρκετοί χρήστες εδώ επείδή 1 αδύνατος τον βλέπεται για παιδί λυκείου. Είναι να ξεχωρίζεις κάθε παίχτη παγκόσμιος με τα χαρακτηριστικά που έχει στον τρόπο παιχνιδιού του ο Παίχτης και μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω του Προπονητή για 'αν αξίζει στην ομάδα'.
Υ.Γ Δλδ ο Vinicious και ο Saka είναι 42κιλά και κόβουν και ράβουν, που είναι σαν Dantas.
Φίλε τον ντάντας φου να τον κάνεις θα πέσει. Δεν θα πείραζε βέβαια αν σε όλα τα υπόλοιπα ήταν υπέρπαίχτης. Αλλά είναι απλά ένας μέτριος παίκτης με αυτό το μεγάλο μειονεκτήμα για παίκτη στο 6
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ θα βάλω μια άλλη παράμετρο ασχέτως την ποιότητα Νταντας.
Ελπίζω να μην ισχύει γιατί αν όντως αληθεύει και για Μειτε και για Νταντας και για το φορ τους τότε στα δικά μου μάτια είναι σημάδι ότι κάτι πήγε στραβά και φέτος στον σχεδιασμό και καταφεύγουμε στην λύση "τι έχετε να μας δώσετε για να ξελασπωσουμε τώρα που έχει πάρει φωτιά ο @@λος μας"
3 παίκτες από την ίδια ομάδα;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 14 Ιούλ 2024, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Darkm4n έγραψε:Σας χαλάει ο Dantas;
Να ξερες πόσο. Και μονο που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μιλαμε για σχεδιασμο, όχι αστεια. Η μονη μας επιλογη ειναι ο Μειτε, κι αν κλεισει αλλου ζητω που καηκαμε. Κατα τα λοιπα αν υπάρχει εστω και 1% πιθανοτητα να σκεφτεται καποιος μεσα στον ΠΑΟΚ να δωσει δανεικο τον Τσιγγαρα. τι να πω... Και στις ευρωπαικες λιστες ποιος σκατα θα μπει? Εγω?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Εγώ θα βάλω μια άλλη παράμετρο ασχέτως την ποιότητα Νταντας.
Ελπίζω να μην ισχύει γιατί αν όντως αληθεύει και για Μειτε και για Νταντας και για το φορ τους τότε στα δικά μου μάτια είναι σημάδι ότι κάτι πήγε στραβά και φέτος στον σχεδιασμό και καταφεύγουμε στην λύση "τι έχετε να μας δώσετε για να ξελασπωσουμε" τώρα που έχει πάρει φωτιά ο @@λος μας.
3 παίκτες από την ίδια ομάδα;;;
Ελα ρε Νουνιες... σε λιγο θα μας πεις οτι δουλευουμε μονο με.γνωστους και προτασεις μανατζαραιων...
Λες να μην κανουμε καν σκαουτινγκ?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

η επιστροφή του dantas θα μπορούσε να συνδέεται με τις διαπραγματεύσεις για τον Μειτέ..το οτι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρεί σε όλα με την μπενφίκα δεν είναι καθόλου σίγουρο και μόνο από δημοσιογράφους αναπαράγεται αυτή η είδηση

τον Rui Costa έχουν ΤΔ και δεν πιστεύω κανείς δημοσιογράφος να έχει έρθει σε επαφή μαζί του..αυτό θα ήταν ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ απ την στιγμή που έχουμε ανοίξει λογαριασμούς με τους Πορτογάλους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”