kataramenos5 έγραψε:χαχαχαχα ΟΧΙ .Δεν υπάρχει αυτο.Napoli4 έγραψε: Kyri = prist
Διαβάζοντας αυτό το σχόλιο πήγα να μπω στη σελίδα του τουητερά και απο κεκτημένη ταχύτητα πληκτρολόγησα
prist 66.
kataramenos5 έγραψε:χαχαχαχα ΟΧΙ .Δεν υπάρχει αυτο.Napoli4 έγραψε: Kyri = prist
Ρε Μπαμπα στους κολλητούς βάζουμε πλάτη, τους προφυλάσσουμε...Logistis έγραψε:Από συνέντευξη του Μπαμπα στο μετροκολις σε ερώτηση για τον Μειτε :
"Μιλάω μαζί του, θα δούμε τι θα γίνει. Όλα είναι ανοιχτά, δεν ξέρω ειλικρινά. Εάν θα έρθει τελικά ή όχι. Όμως προσωπικά πιστεύω ότι θα επιστρέψει πίσω στον ΠΑΟΚ. Αυτό πιστεύω. Μιλάω μαζί του. Είναι ακόμη σε διακοπές. Δεν έχει κάποια δουλειά να κάνει αυτή την στιγμή. Ασχολείται τον ελεύθερο χρόνο του και με την οικογένειά του. Όμως πιστεύω ότι θα έρθει"
Αν αξίζει ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος να τον περιμένεις μέχρι.... οποτε;;; Χρειάζεται απάντηση;beyes4 έγραψε:Κάνε τις διακοπές σου,ο ΠΑΟΚ θα σε περιμένει έως 30 Αυγούστου.Αρχες Νοεμβρίου θα είσαι έτοιμος στο 100% να προσφέρεις.Υπομονη.
Βασικά μετά τον Μεϊτε το χάος.Δεν υπάρχει άλλος.nunies4 έγραψε:Αν αξίζει ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος να τον περιμένεις μέχρι.... οποτε;;; Χρειάζεται απάντηση;beyes4 έγραψε:Κάνε τις διακοπές σου,ο ΠΑΟΚ θα σε περιμένει έως 30 Αυγούστου.Αρχες Νοεμβρίου θα είσαι έτοιμος στο 100% να προσφέρεις.Υπομονη.
Δεν έχει ανάγκη το βουνό. Ακόμη και τέρμα ανέτοιμος μπορεί να επιβληθεί ενάντια στα κέντρα που έχουν τα χωριά του κονφερενς.beyes4 έγραψε:Κάνε τις διακοπές σου,ο ΠΑΟΚ θα σε περιμένει έως 30 Αυγούστου.Αρχες Νοεμβρίου θα είσαι έτοιμος στο 100% να προσφέρεις.Υπομονη.
Ξέρω εγώ; Είναι τόσο εύκολο να βρει πάλι ο ΠΑΟΚ το καλύτερο χάφ στο πρωτάθλημα; Ειδικά όταν μετά τον Μάουρι το πιο κοντινό που πλησίασε ήταν ο Κουρτιτς;beyes4 έγραψε:Βασικά μετά τον Μεϊτε το χάος.Δεν υπάρχει άλλος.nunies4 έγραψε:Αν αξίζει ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος να τον περιμένεις μέχρι.... οποτε;;; Χρειάζεται απάντηση;beyes4 έγραψε:Κάνε τις διακοπές σου,ο ΠΑΟΚ θα σε περιμένει έως 30 Αυγούστου.Αρχες Νοεμβρίου θα είσαι έτοιμος στο 100% να προσφέρεις.Υπομονη.