Εγώ αυτά θέλω να ρωτήσω, αλλά κρύβε λόγια.Montrealiotis έγραψε:Εγώ, γενικά, νομίζω ότι χάνουμε την μεγάλη εικόνα. Τα χρέη είναι 2Μ, όχι τεραστιο ποσό. Ποιο είναι λοιπόν το σχέδιο; Υπάρχουν διεργασίες να βρεθεί λύση; Να βρεθούν συμπαίκτες για τον Χατζόπουλου ίσως; Ο ΑΣ κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση;
Αυτά νομίζω είναι τα σοβαρά ζητήματα και όχι τόσο οι παίκτες από Κύπρο και Πολωνία.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ο ΑΣ είναι ο βασικός υπεύθυνος για το ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια έφτασε 3-4 φορές να είναι με το ένα πόδι στην Α2.
Μπορεί όλοι να στάζουν μέλι για τον Κατσαρή τώρα αλλά ας μη ξεχνάμε το παρελθόν με το παρεάκι του ΑΣ.
Παρεάκι με τη κακή έννοια.
Παρεάκι που είχε γίνει και η ΚΑΕ επί Μπάνε, με τη κακή έννοια επίσης.
Ο Χατζόπουλος πιθανόν να έκανε καλά που δεν θέλει να ανοίγει αυτό το θέμα γιατί ο Μπάνε είναι ένας θρύλος του ΠΑΟΚ και δεν θέλει να τον μειώσει. Υπόθεσή μου είναι αυτό φυσικά.
Μπορεί όλοι να στάζουν μέλι για τον Κατσαρή τώρα αλλά ας μη ξεχνάμε το παρελθόν με το παρεάκι του ΑΣ.
Παρεάκι με τη κακή έννοια.
Παρεάκι που είχε γίνει και η ΚΑΕ επί Μπάνε, με τη κακή έννοια επίσης.
Ο Χατζόπουλος πιθανόν να έκανε καλά που δεν θέλει να ανοίγει αυτό το θέμα γιατί ο Μπάνε είναι ένας θρύλος του ΠΑΟΚ και δεν θέλει να τον μειώσει. Υπόθεσή μου είναι αυτό φυσικά.
Και τους προπονητές ποιος τους διαλέγει?Maurice_Escargot έγραψε:Στο μακροχρονιο ερωτημα του palok, ο Χατζοπουλος ειπε ξεκαθαρα οτι 4 χρονια που ειναι εκει παιχτες επιλεγουν οι προπονητες.
- Metagrafakias
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Πέμ 11 Ιούλ 2024, 23:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
είπε έκανε λάθος στον συγκεκριμένο. Αλλα και η επιλογή του προπονητή από το μπάτζετ εξαρτάται. Δεν νομίζω να μας παρακαλούσε ο Ιτουδης και εμείς να προτιμήσαμε τον Τακιανο.palok έγραψε:Και τους προπονητές ποιος τους διαλέγει?Maurice_Escargot έγραψε:Στο μακροχρονιο ερωτημα του palok, ο Χατζοπουλος ειπε ξεκαθαρα οτι 4 χρονια που ειναι εκει παιχτες επιλεγουν οι προπονητες.
Άκυρο ως προς τη ροη της συζήτησης αλλά ξέρει κανείς ποσο ήταν το μπατζετ μας την σεζόν 22-23 με Χαντς -Φρανκε-Ρενφρο κλπ;
μισό λεπτό: διαλέγουν οι προπονητές τους παίκτες με αυτό το μπάτζετ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ οι προπονητές. Διαλέγουν προπονητές οι της διοίκησης της ΚΑΕ με αυτό το μπάτζετ, ε ποιόν να πάρεις με αυτό το μπάτζετ, τον Κοκόσκοφ?Psaras έγραψε:είπε έκανε λάθος στον συγκεκριμένο. Αλλα και η επιλογή του προπονητή από το μπάτζετ εξαρτάται. Δεν νομίζω να μας παρακαλούσε ο Ιτουδης και εμείς να προτιμήσαμε τον Τακιανο.
- KalamarGiannis
Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι το προφανές: ΟΚ άριστος πρόεδρος ως οικονομικός διαχειριστής ο κ. Χατζόπουλος, θα πρεπε όμως να μην διαλέγει αυτός το σταφ τιμ...
Αλλά κάποιος άνθρωπος με βαθιά γνώση του μπάσκετ. Δεν υπάρχει όμως τέτοιος για το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ, και κοστίζει κιόλας...
Έτσι τα λάθη είναι της Διοίκησης Πρωτοδικείου... Τα οποία πρέπει να μπορούμε να συγχωρησουμε, δεδομένου του σφιχτου μπάτζετ που ορίζει τα πάντα...και της επιτυχίας στο βασικότερο στόχο της μείωσης χρέους...
Σκέψη; αφιλοκερδώς δε μπορούν να κάνουν μια συμβουλευτικη επιτροπή, τύποι σαν τον Γιαννούλη, το Ρετζια, το Μπουντουρη... και να εισηγούνται στον πρόεδρο για τη στελέχωση;
Αλλά κάποιος άνθρωπος με βαθιά γνώση του μπάσκετ. Δεν υπάρχει όμως τέτοιος για το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ, και κοστίζει κιόλας...
Έτσι τα λάθη είναι της Διοίκησης Πρωτοδικείου... Τα οποία πρέπει να μπορούμε να συγχωρησουμε, δεδομένου του σφιχτου μπάτζετ που ορίζει τα πάντα...και της επιτυχίας στο βασικότερο στόχο της μείωσης χρέους...
Σκέψη; αφιλοκερδώς δε μπορούν να κάνουν μια συμβουλευτικη επιτροπή, τύποι σαν τον Γιαννούλη, το Ρετζια, το Μπουντουρη... και να εισηγούνται στον πρόεδρο για τη στελέχωση;
- Μπαρκαρούτσος
Δε νομίζω ότι ΔΕΝ συγχωρεί κάποιος τα λάθη της σημερινης διοικησης. Δεν έχω ακούσει ποτέ αφορισμούς (από ανθρώπους που κατεχουν). Ποτέ Τέλεια. Αυτό που θελει ο κόσμος (εμείς οι λιγοι) είναι σταρατες και καθαρές κουβέντες.KalamarGiannis έγραψε: Έτσι τα λάθη είναι της Διοίκησης Πρωτοδικείου... Τα οποία πρέπει να μπορούμε να συγχωρησουμε, δεδομένου του σφιχτου μπάτζετ που ορίζει τα πάντα...
- KalamarGiannis
πάνω σε αυτό : νομίζω ότι έχουμε ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ τη διαφάνεια που χρειάζεται να βγάζει μια ομάδα προς τα έξω.
Και φταίει και η δική μας πίεση και ο συγκεκριμένος πρόεδρος που είναι ΚΑΙ οπαδός.
Δίνονται πια εξηγήσεις για τα πάντα, ποιος που πότε και γιατί. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δε πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω- και εννοώ για το αγωνιστικό.
Χαλιέμαι όταν βλέπω βίντεο από τις προπονήσεις. Εμείς στα παιδικά κάναμε κεκλεισμένων...
* Τα οικονομικά σαφώς και πρέπει να είναι ξεκάθαρα από τη στιγμή που η Διοίκηση Πρωτοδικείου έχει σκοπό την τακτοποίηση χρεών.
Και φταίει και η δική μας πίεση και ο συγκεκριμένος πρόεδρος που είναι ΚΑΙ οπαδός.
Δίνονται πια εξηγήσεις για τα πάντα, ποιος που πότε και γιατί. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δε πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω- και εννοώ για το αγωνιστικό.
Χαλιέμαι όταν βλέπω βίντεο από τις προπονήσεις. Εμείς στα παιδικά κάναμε κεκλεισμένων...
* Τα οικονομικά σαφώς και πρέπει να είναι ξεκάθαρα από τη στιγμή που η Διοίκηση Πρωτοδικείου έχει σκοπό την τακτοποίηση χρεών.
Σε κατι που εγω θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρος ο πρόεδρος είναι τα εξής
;
1. πόσα είναι τα έσοδα της ΚΑΕ κάθε χρόνο (υπολογίζοντας τα γνωστά έσοδα από 2000 διαρκείας)?
2. πόσα από αυτά τα έσοδα χαλάμε για το χρέος?
3. όταν θα ξεχρεώσουμε, όταν, ποιό θα είναι το μπάτζετ (αγωνιστικό) της ομάδας?
χοντρικά τα παραπάνω τρία, δεν είμαι ορκωτός λογιστής.
4. όταν θα ξεχρεώσουμε, θα φύγει ο πρόεδρος από την ΚΑΕ, είτε έρθει, είτε ΔΕΝ έρθει κάποιος άλλος να την αγοράσει? και αν ναι, γιατί?

1. πόσα είναι τα έσοδα της ΚΑΕ κάθε χρόνο (υπολογίζοντας τα γνωστά έσοδα από 2000 διαρκείας)?
2. πόσα από αυτά τα έσοδα χαλάμε για το χρέος?
3. όταν θα ξεχρεώσουμε, όταν, ποιό θα είναι το μπάτζετ (αγωνιστικό) της ομάδας?
χοντρικά τα παραπάνω τρία, δεν είμαι ορκωτός λογιστής.
4. όταν θα ξεχρεώσουμε, θα φύγει ο πρόεδρος από την ΚΑΕ, είτε έρθει, είτε ΔΕΝ έρθει κάποιος άλλος να την αγοράσει? και αν ναι, γιατί?