Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Οταν βρεις τα συστατικα μιας συνταγης δεν σημαινει οτι αν αλλαξεις ενα συστατικο με 2 αλλα θα πετυχει το αποτελεσμα. Ο ρουμανος εχει δικαιο. Βρηκε μια χημεια με αρκετη δουλεια, εφτιαξε κατι καλο και θελει να εχει ενα απο τα βασικα συστατικα της επιτυχιας του. Ειναι και δυσκολος στις αλλαγες. Μεχρι και τον παλαιμαχο Μπισε φοβοταν να αντικαταστησει ο ατιμος κι ας ειχε Ντελια. Με Μειτε δεν θα του χει μεινει νυχι ουτε στο ποδι.
Η ομάδα αν δεν κάνω λάθος δέχτηκε γκολ σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς από τους ομίλους και μετά, ενώ και στο τελείωμα του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε κανένα ματς πέρα αυτού με τον γαύρο. Ακόμα και μέσα στη χρονιά, στα ντέρμπι πάντα δεχόμασταν γκολ.
Οπότε πιστεύω θα πρέπει να γίνει μια επαναξιολόγηση της αμυντικής λειτουργίας, δεν ξέρω αν ευθύνονται τα στόπερ, τα πλάγια Μπακ, τα χαφ, ο τφ, ή κάποιος συνδυασμός.
Το καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πιστεύω είναι πιο πλασματικό από το καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είχε τον επιθετικό σκόρερ, αλλά είχε πολύ καλή επιθετική λειτουργία. Άμυνα, θεωρώ, όχι τόσο.
Στα φιλικά, παρότι δεν μπορουν να βγουν συμπεράσματα, υπήρχε παλι μεγάλη ευκολία στις φάσεις που δεχόμασταν, το ίδιο και στα γκολ.
Οπότε, θα πρέπει η απόκτηση ικανού στόπερ να μπει στη λίστα των παικτών που ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν, και όχι στα συμπληρώματα. Πέρα από αυτό, ίσως θα χρειαστει ένας ακόμα παίκτης, είτε δεξιά (με μετατόπιση Ότο αριστερά), είτε αριστερά. Δεν ξέρω αν ο Γιαννούλης είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει αμυντικά κενά, και πέρα από το στάτους του γηγενή που μετράει πολύ, ίσως να μην είναι ο κατάλληλος παίκτης για εμάς στην παρούσα φάση.
Στα χαφ, οι εντάσεις και τα μαρκαρίσματα του Καμαρά είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν, καθως και το αμυντικό τρανζισιον θα είναι γρηγορότερο. Αν φύγει ο Οζντοεφ, που πλέον το ελπίζω, πρέπει και ο νέος παίκτης να είναι aggressive και καλός αμυντικά.
Το ξέρω θέλουμε φορ χθες, αλλά η καλή άμυνα είναι η βάση των επιτυχιών (ήμουν Σαντοσκυλο πολύ πριν γίνω Λουτσοσκυλο ).
Οπότε πιστεύω θα πρέπει να γίνει μια επαναξιολόγηση της αμυντικής λειτουργίας, δεν ξέρω αν ευθύνονται τα στόπερ, τα πλάγια Μπακ, τα χαφ, ο τφ, ή κάποιος συνδυασμός.
Το καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πιστεύω είναι πιο πλασματικό από το καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είχε τον επιθετικό σκόρερ, αλλά είχε πολύ καλή επιθετική λειτουργία. Άμυνα, θεωρώ, όχι τόσο.
Στα φιλικά, παρότι δεν μπορουν να βγουν συμπεράσματα, υπήρχε παλι μεγάλη ευκολία στις φάσεις που δεχόμασταν, το ίδιο και στα γκολ.
Οπότε, θα πρέπει η απόκτηση ικανού στόπερ να μπει στη λίστα των παικτών που ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν, και όχι στα συμπληρώματα. Πέρα από αυτό, ίσως θα χρειαστει ένας ακόμα παίκτης, είτε δεξιά (με μετατόπιση Ότο αριστερά), είτε αριστερά. Δεν ξέρω αν ο Γιαννούλης είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει αμυντικά κενά, και πέρα από το στάτους του γηγενή που μετράει πολύ, ίσως να μην είναι ο κατάλληλος παίκτης για εμάς στην παρούσα φάση.
Στα χαφ, οι εντάσεις και τα μαρκαρίσματα του Καμαρά είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν, καθως και το αμυντικό τρανζισιον θα είναι γρηγορότερο. Αν φύγει ο Οζντοεφ, που πλέον το ελπίζω, πρέπει και ο νέος παίκτης να είναι aggressive και καλός αμυντικά.
Το ξέρω θέλουμε φορ χθες, αλλά η καλή άμυνα είναι η βάση των επιτυχιών (ήμουν Σαντοσκυλο πολύ πριν γίνω Λουτσοσκυλο ).
Η αμυνα ειναι ομαδικη δουλεια. Αρχιζει απο τον φορ. Ενας παικτης μονος του αμυνα δεν κανει. Περισσοτερο εχει να κανει με την αμυντικη λειτουργια ολου του συνολου.
Αυτή η χαζομάρα με το ότι δεν μπορείς να βρεις ποιοτικούς παίχτες στις 15 Ιουλιου ας σταματήσει. Ποιοτικούς παίχτες που θέλουμε, στα λεφτά που δίνουμε δεν μπορούμε να βρούμε στις 15 Ιουλίου.theo-drama έγραψε:omerta76 έγραψε:Ας ευχηθούμε κ φέτος όπως και πέρυσι στα προκριματικά οι αντίπαλοι μας να είναι δοκάρι κ έξω γιατί αυτή η κωλυσιεργία κ απροθυμία να κάνουμε έστω τα αυτονόητα καθε χρόνο την ίδια εποχή, καταντάει κουραστική !
Το αυτονόητο ποιο είναι;
Ακόμη κι αν είχαμε,,αυτό που λες τώρα ΕΔΩ(ποιοτικούς καινούργιους παίκτες), πράγμα ΔΎΣΚΟΛΟ για 15 Ιουλίου, να τους είχαμε....
Θα παίξει η περσινή ομάδα Προκριματικά, οπότε άκυρο θεωρώ είναι αυτό που λες.
Ακόμη κι ο Καμαρά που είναι ελαφρώς αναβάθμιση, πιθανον(γνώμη μου) δεν θα παίξει ΒΑΣΙΚΌΣ, στα πρώτα ματς των Προκριματικων, παρότι είναι από την αρχή της προετοιμασίας εδω.
Ο νέος της αεκ που τα σκάει (για να εντυπωσιάσει) μια χαρά παίχτες έφερε. Δε λέω ότι πρέπει να το κάνουμε και εμείς, αλλά αν δίναμε στο Μέιτε και στον Χ παίχτη τα λεφτά που ζητούσε θα ήταν εδώ χθες.
Τα αυτονόητα είναιtheo-drama έγραψε:omerta76 έγραψε:Ας ευχηθούμε κ φέτος όπως και πέρυσι στα προκριματικά οι αντίπαλοι μας να είναι δοκάρι κ έξω γιατί αυτή η κωλυσιεργία κ απροθυμία να κάνουμε έστω τα αυτονόητα καθε χρόνο την ίδια εποχή, καταντάει κουραστική !
Το αυτονόητο ποιο είναι;
Ακόμη κι αν είχαμε,,αυτό που λες τώρα ΕΔΩ(ποιοτικούς καινούργιους παίκτες), πράγμα ΔΎΣΚΟΛΟ για 15 Ιουλίου, να τους είχαμε....
Ακόμη κι ο Καμαρά που είναι ελαφρώς αναβάθμιση, πιθανον(γνώμη μου) δεν θα παίξει ΒΑΣΙΚΌΣ, στα πρώτα ματς των Προκριματικων, παρότι είναι από την αρχή της προετοιμασίας εδω.
ψάχνεις επιθετικό εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια, Μπονατσολι, Γκαμπιαντινι, Μπρειθγουαιτ κλπ. Φέρνεις πέρυσι Σαματα, δεν σου βγήκε τι να κάνουμε. Ας πάμε παρακάτω γιατί έχεις μια πρόκληση μπροστά σου, επιθετικό έπρεπε να είχες πάρει για να είναι έτοιμος
Κανένας βέβαια δεν σου εγγυάται την επιτυχία αλλά τουλάχιστον κάνε αυτό που πρέπει κ μπορεις
- ΑποστόληςΑ
ΕΛΕΟΣ!Jack_MeHoff έγραψε:Ξέχασε να πει και για Γκορντεζιάνι. Χάλασε η ομοιογένεια των οικογενειακών διπλώνrenegade έγραψε:Μετά και την δήλωση που κατατάσσει ως απώλειες τους Τζίμα κ Αντόνιο, λίγο δύσκολα να δούμε αποχώρηση του σαματτα
- ΑποστόληςΑ
ΤΗΝΟ;PAOK1LIFE έγραψε:Η Κοντζαρεβα πάντως είναι στην Τήνο με την αδερφή της .
Ας προσευχήθουμε όλοι να την φωτίσει ο Θεός εκεί να γυρίσει και να φέρει επιτέλους ένα καλό φορ.
Παοκάρα φέρε ένα φορ ένα φορ ένα φορ
Αν το λεγες νωρίτερα θα την είχα βρει και θα είχα αποκλειστικές πληροφορίες.
-
- Mr Ξερόλας 2019
PablitoV2 έγραψε:Αυτή η χαζομάρα με το ότι δεν μπορείς να βρεις ποιοτικούς παίχτες στις 15 Ιουλιου ας σταματήσει. Ποιοτικούς παίχτες που θέλουμε, στα λεφτά που δίνουμε δεν μπορούμε να βρούμε στις 15 Ιουλίου.theo-drama έγραψε:omerta76 έγραψε:Ας ευχηθούμε κ φέτος όπως και πέρυσι στα προκριματικά οι αντίπαλοι μας να είναι δοκάρι κ έξω γιατί αυτή η κωλυσιεργία κ απροθυμία να κάνουμε έστω τα αυτονόητα καθε χρόνο την ίδια εποχή, καταντάει κουραστική !
Το αυτονόητο ποιο είναι;
Ο νέος της αεκ που τα σκάει (για να εντυπωσιάσει) μια χαρά παίχτες έφερε. Δε λέω ότι πρέπει να το κάνουμε και εμείς, αλλά αν δίναμε στο Μέιτε και στον Χ παίχτη τα λεφτά που ζητούσε θα ήταν εδώ χθες.
Χαζομάρα είναι αυτό που λες εσύ.
Αιντε τώρα από εδώ.
Μάθε να μιλάς χωρίς.....
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Κυρ 14 Ιούλ 2024, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τον ουτσο παίκτες έχει πάρει η αεκ και θα πέσει γέλιο μέσα στη χρονιά. Πληρώνει υπεραξίες για να βγάζει πρωτοσέλιδα ο βενγκα με τη ζώνη.
Θα βάζουν σαν τον Πόνσε 6 γκολ στη Λαμία και την Καλλιθέα και στα δύσκολα θα τους ψάχνουμε.
Μακάρι να πουλήσουν Ελιασον και να θάψουν και τον Τσουμπερ για να παίζουν με τους "λάτιν" , θα πέσει γέλιο στα ντέρμπι.
Θα βάζουν σαν τον Πόνσε 6 γκολ στη Λαμία και την Καλλιθέα και στα δύσκολα θα τους ψάχνουμε.
Μακάρι να πουλήσουν Ελιασον και να θάψουν και τον Τσουμπερ για να παίζουν με τους "λάτιν" , θα πέσει γέλιο στα ντέρμπι.
Αυτό είπα, ότι όλες αυτές οι κινήσεις είναι κινήσεις εντυπωσιασμού. Αλλά όταν ο προπονητής σου ζητάει τον Μεϊτε εδώ και δύο μήνες, πιστεύω ότι πρέπει να δώσεις τα λεφτά για να τον κρατήσεις.Tolaros έγραψε:Για τον ουτσο παίκτες έχει πάρει η αεκ και θα πέσει γέλιο μέσα στη χρονιά. Πληρώνει υπεραξίες για να βγάζει πρωτοσέλιδα ο βενγκα με τη ζώνη.
Μιλάμε για το βασικό σου χαφ.
Τι ώρα τελειώνει η λειτουργία στην Παναγία της Τήνου;Equalizer έγραψε:Λέτε να έχουμε καμία... εξέλιξη σήμερα;

- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ΔιορθώθηκεEqualizer έγραψε:Λέτε να έχουμε ΚΑΜΙΑ... εξέλιξη σήμερα;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Equalizer έγραψε:Λέτε να έχουμε καμία... εξέλιξη σήμερα;

Μηπως Μπρεθγουειτ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 14 Ιούλ 2024, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.