Οσο μπορουμε να καταλαβουμε απο αυτη τη καμερα, εμενα μου φανηκε οτι ο Σαματα εκανε αντιθετη κινηση και τραβηξε πανω του αμυντικους και στο κενο χωρο ηρθε ο Ντελιας. Σαν δουλεμενο μου φανηκε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι η πάσα του Κουαλιάτα δεν πήγαινε στον Ντέλια, αλλά την αντελήφθηκε ο μικρός και βγήκε τετ-α-τετ. Αν όντως πήγαινε σ' αυτόν ήταν πολύ έξυπνη πάσα
Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 24-25
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 24-25
Με Πάκο εγώ ψήθηκα πολύ.DamoN έγραψε:Μειτε - καμαραNapoli4 έγραψε:Ανυπομονώ (και ελπίζω) να δω
Μειτε - Καμαρά
Ντελιας
Ζιβκο- ντελιας - Τάισον
Πάκο
Ο Αντρίγια θα αργήσει να μπει καθότι πρώτη προπόνηση θα κάνει σε σε 5 μέρες. Ο Ντεσπότωφ θα ξεκινήσει στο δεξιό φτερό.
Who is Pako;
Who is Pako;
- ΑποστόληςΑ
Εννοειται. Θα μας απογειωσει.Napoli4 έγραψε:Με Πάκο εγώ ψήθηκα πολύ.DamoN έγραψε:Μειτε - καμαραNapoli4 έγραψε:Ανυπομονώ (και ελπίζω) να δω
Μειτε - Καμαρά
Ντελιας
Ζιβκο- ντελιας - Τάισον
Πάκο
- AlxNeapoli1
*Πήγαινε παρακάτω. Δε με ξέρεις ρε "φίλε", χωριανός μου είσαι?aivas19 έγραψε:Νταξει σε ξερουμε ρε φιλε, πανε παρακατω.AlxNeapoli1 έγραψε:Εισαι ενας απο αυτους βασικα. Σε μια χαρα συζητηση μπουρλοτιαζειςaivas19 έγραψε:Ναι JohnDag το «μας εχουν κανει γιο γιο» ειναι «προβληματισμος». Πολυ ακριβης περιγραφη για γονιμο διαλογο
-
VfB v2
Δεν αντεξε ο Ρέφ απο το θέαμα. Το σφυριξε στο 43.
- ΑποστόληςΑ
Τέλος ημιχρόνου. Πολύ μέτρια η ομάδα, με γνώμονα ποιος είναι ο αντίπαλος. Δραστήριοι οι Samatta, Ντέλιας, Mady,
Ουτε εσυ με ξερεις και μου επιτεθηκες. Δεν απαντησα στην επιθεση σου, ΠΑΝΕ παρακατω λεμε.AlxNeapoli1 έγραψε:*Πήγαινε παρακάτω. Δε με ξέρεις ρε "φίλε", χωριανός μου είσαι?aivas19 έγραψε:Νταξει σε ξερουμε ρε φιλε, πανε παρακατω.AlxNeapoli1 έγραψε: Εισαι ενας απο αυτους βασικα. Σε μια χαρα συζητηση μπουρλοτιαζεις
-
k_1_episkeptis
- ΑποστόληςΑ
Το χρονόμετρο είχε χάσει 1,5 με 2 λεπτά.VfB v2 έγραψε:Δεν αντεξε ο Ρέφ απο το θέαμα. Το σφυριξε στο 43.
Ο Κουαλιατα δεν ξερω αν θα μεινει, δεν ξερω αν εχει γινει κανονικος ποδοσφαιριστης αλλα σιγουρα ειναι αλλος ανθρωπος απο αυτον που ειχε ερθει και ηταν στα χαμενα πριν δυο χρονια.
Καθηστερημενο και το ρολόι της Νόβα...σαν τον ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το χρονόμετρο είχε χάσει 1,5 με 2 λεπτά.VfB v2 έγραψε:Δεν αντεξε ο Ρέφ απο το θέαμα. Το σφυριξε στο 43.
-
Μπαρκαρούτσος
Το πιο ψηλό σημείο του γηπέδου είναι τα οριζόντια δοκάρια. Ούτε καν προβολείς έχει εδώ, τους έχει στα δίπλα γηπεδάκια. Προπονητικό κέντρο είναι (με 10€ εισιτήριο... ʼμιόλες).
-
VfB v2
Παρόμοια(καλή) παρουσία είχε ο κουαλιάτα και στην προετοιμασία του 22/23. Στα επίσημα ψάρωσε.