Αύριο είπανDillinger έγραψε:Ας ξεκινησουμε απο τα απλα. Ο Κετζιορα ποτε θα ανακοινωθει ?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αύριο είπανDillinger έγραψε:Ας ξεκινησουμε απο τα απλα. Ο Κετζιορα ποτε θα ανακοινωθει ?
Οκ, κατανοητό και θα φανεί αυτό , αλλά πάντα εξαρτάται και από το ποιοι είναι διαθέσιμοι. Μου φάνηκε ότι είδαν καλό ελεύθερο διαθέσιμο και χώθηκαν. Πιστεύω ότι όντως προσπαθούν να φτιάξουν ένα δυνατό δίδυμο και στα αριστερά όπως έχουμε στα δεξιά, με δεδομένο ότι και ο Τάισον μεγαλώνει. Και φυσικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα γίνει με τον ντελια ανά πάσα στιγμή.Blackgr4 έγραψε:Βρε και το ποσό να διαφέρει, η προσέγγιση εντός τέτοιου παίκτη, αν ισχύει αυτό που πιστεύεις εσύ δηλαδή, πως δεν είχε σχέση με την πώληση Ντέλια, σημαίνει πως τέτοιος παίκτης θα έρθει ως 6ος μεσοεπιθετικός.astral έγραψε:Σχεδόν όλα τα ποσά που κυκλοφόρησαν στα ρεπορτάζ ήταν λάθος οπότε πολύ πιθανό να απέχουν κι αυτά.
Άσε που άλλες φορές αναφέρουν τα μικτά άλλες τα καθαρά και ποτε με κάποια διευκρίνιση, οπότε τρέχα γυρευε.
Πιστεύω η πρόταση στον Ετζουκε έγινε συγκυριακά γιατί θεωρούσαν ότι άξιζε τον κόπο και αν κάτσει έκατσε. Αλλά δεν αποτελούσε προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή ούτε τώρα.
Δεν γίνεται από τον Ετζούκε ξαφνικά να πας σε κανέναν πιτσιρικά δανεικό.
ΑΝ συμβεί αυτό, τότε ο Ετζούκε θα έρχονταν μόνο αν έφευγε ο Ντέλιας. Αυτό λέω.
Λες αν έχουμε να δώσουμε 1.7 (έστω 1.5 θα σου πω εγώ) να μην υπάρχουν διαθέσιμοι;astral έγραψε:Οκ, κατανοητό και θα φανεί αυτό , αλλά πάντα εξαρτάται και από το ποιοι είναι διαθέσιμοι. Μου φάνηκε ότι είδαν καλό ελεύθερο διαθέσιμο και χώθηκαν. Πιστεύω ότι όντως προσπαθούν να φτιάξουν ένα δυνατό δίδυμο και στα αριστερά όπως έχουμε στα δεξιά, με δεδομένο ότι και ο Τάισον μεγαλώνει. Και φυσικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα γίνει με τον ντελια ανά πάσα στιγμή.Blackgr4 έγραψε:Βρε και το ποσό να διαφέρει, η προσέγγιση εντός τέτοιου παίκτη, αν ισχύει αυτό που πιστεύεις εσύ δηλαδή, πως δεν είχε σχέση με την πώληση Ντέλια, σημαίνει πως τέτοιος παίκτης θα έρθει ως 6ος μεσοεπιθετικός.astral έγραψε:Σχεδόν όλα τα ποσά που κυκλοφόρησαν στα ρεπορτάζ ήταν λάθος οπότε πολύ πιθανό να απέχουν κι αυτά.
Άσε που άλλες φορές αναφέρουν τα μικτά άλλες τα καθαρά και ποτε με κάποια διευκρίνιση, οπότε τρέχα γυρευε.
Πιστεύω η πρόταση στον Ετζουκε έγινε συγκυριακά γιατί θεωρούσαν ότι άξιζε τον κόπο και αν κάτσει έκατσε. Αλλά δεν αποτελούσε προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή ούτε τώρα.
Δεν γίνεται από τον Ετζούκε ξαφνικά να πας σε κανέναν πιτσιρικά δανεικό.
ΑΝ συμβεί αυτό, τότε ο Ετζούκε θα έρχονταν μόνο αν έφευγε ο Ντέλιας. Αυτό λέω.
s44 έγραψε:Η Ακίντα μας χαιρέτησε σήμερα
Σωστός, απίστευτο ..Harambee Starlets striker Esse Akida has left Greek giants AC PAOK after serving them for three years.
astral έγραψε:Ελεύθεροι, διαθέσιμοι που να μας κάνουν και να θέλουν να έρθουν δεν ξέρω αν είναι και τόσο πολλοί. Ούτε είμαστε οι μόνοι που ψάχνουμε.
Kαλομαθαμε απο την ελλειψη τραυματισμων περσι.renegade έγραψε:Αδυνατώ να κατανοήσω το λόγο ύπαρξης τέτοιες μιζέριας επειδή 12 ιουλίου λείπουνε τρεις ποδοσφαιριστές.
Υποθέστε ρε γαμοτο οτι είναι τραυματίες...κ παντε παρακάτω
Όπως και τα άλλα ονόματα που ακούγονταν τότε, π.χ ΧαρτελBlackgr4 έγραψε:Η πρόταση προς τον Ετζούκε, μάλλον ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την πώληση του Ντέλια.