Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cylon-4 έγραψε:Την αξιολογηση των στελεχων, την κανει ο Ιβαν και αφου τους διατηρει στις θεσεις τους και καποιους μαλιστα με αυξημενες αρμοδιοτητες, τους θεωρει επαρκεις και πετυχημενους
Ναι έτσι είναι αλλά στον ΠΑΟΚ απαγορεύεται να αναφέρεις το όνομα του προέδρου για κάτι αρνητικό. Έτσι όλοι κατηγορούν αόριστα τους υπευθύνους, τη διοικηση, τη Μαρία, τον Λουτσέσκου, τον μεταφραστή, την καθαρίστρια, τον θυρωρό.... Αυτό επιτρέπεται γιατί είμαστε και δημοκράτες.
Αλλά προς θεού, μην πεις " Σαββιδης" . Θα γίνει της τρελής!
Το θέατρο του παραλόγου.
Το κλείσαμε το μαγαζί , πιάσαμε πάτο , διώξτε τον μυρωδιά από τον ΠΑΟΚ μας(με στραβό στόμα)... α ρε τι διαβάζουμε....Έχει και καύσωνα
πάντως όσο και να το σκέφτομαι
ο δανεισμός Τζήμα, και μάλιστα τόσο νωρίς
μπορεί να έχει μόνο μία από δύο λογικές εξηγήσεις
Είτε υπολόγιζαν (υπολογίζουν;) τον Σαμάτα
Είτε υπήρχε συγκεκριμένο πλάνο για την απόκτηση τουλάχιστον ενός φορ το αργότερο μες στον Ιούλιο (και για τον δεύτερο, Αύγουστο με τα γνωστά επιχειρήματα)
Το να μην υπολογίζαμε τον Σαμάτα και να δώσαμε τον μικρό περιμένοντας να δούμε αν και τι θα μας κάτσει από μεταγραφές, μένοντας ουσιαστικά μόνο με τον Μπράντον είναι μάλλον παράλογο
Το να είπαμε, πάμε με Σαμάτα και βλέπουμε αν θα ανταποκριθεί στην προετοιμασία, είναι υπερβολικά ροψοκίνδυνο και προφανώς εκ του αποτελέσματος δε φαίνεται να μας βγαίνει
Ελπίζω να μην ισχύει τίποτα από αυτά και σύντομα να έχουμε τουλάχιστον το ένα φορ
Aye4 έγραψε:Ρε πάτε καλά
Αμφισβήτησα εγώ τον Ιβάν και τα στελέχη?
Για περιορισμούς αναφέρθηκα. Πόλεμος, κυνήγι στην Ελλάδα, ανάγκη ορθολογισμού... Άντε που μου είστε αμέσως με τα ΠΑΟΚομετρα
Φυσικά , όταν γράφεις για περιορισμένης δυνατότητας στελεχοι άρα και περιορισμένης δυνατότητας διοίκηση -ιδιοκτησία που δεν αξιολογεί τους υφιστάμενου τις ..... ΠΑΟΚΟΜΕΤΡο δεν εβγαλε κανεις.....
MSc in Football έγραψε:Τα είπαν ωραία τα παιδιά. Θεωρούμε υποτιμητική την πρόταση της Τζένοα για τερματοφϋλακα όταν οι δικές μας προτάσεις για σέντερ φορ είναι αστείες ή ανύπαρκτες, σε χρόνια champions league!
Δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Και εσυ που ξερεις τι προτασεις μπορει να εχει κανει ο ΠΑΟΚ? Μπορει οντως να ειναι καλες,αλλα για τον οποιοδηποτε λογο να μη ερχομαστε σε συμφωνια.
Ολα τα προηγουμενα χρονια -και φετος- οι παικταραδες -οχι ολοι- που ηρθαν,πως συμφωνησαν?
Με κουπονια σουπερ μαρκετ τους πληρωναμε? Λεφτα δε πεφτανε σ'αυτους?
MSc in Football έγραψε:Τα είπαν ωραία τα παιδιά. Θεωρούμε υποτιμητική την πρόταση της Τζένοα για τερματοφϋλακα όταν οι δικές μας προτάσεις για σέντερ φορ είναι αστείες ή ανύπαρκτες, σε χρόνια champions league!
Παίζει ο ΠΑΟΚ στο Καμπιονάτο και δεν το ξέρουμε; Πώς μπαίνουμε στην ίδια βάση και τα ισοπεδώνουμε όλα;
Και τι ορίζεται δηλαδή ως αστείο; Βρισκόμαστε μπροστά στις διαπραγματεύσεις;
Μην προσθέτεις τίποτε τοξικότητα θα προσθέσεις οτσν μόλις πριν ένα μήνα οι άχρηστοι μας φέρανε έναν τρομερό τίτλο.....
Αν μου επιτρέπεις φίλε MSc θα προσθέσω εγώ κάτι. Για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ επένδυσε 2Μ όταν ήταν ακόμα ένα παιδάκι που έπαιξε μια σεζόν στην Γκοριτσα.
Ο ΠΑΟΚ τον εξέλιξε, τον έβαλε να παίξει στην Ευρώπη, τον έβαλε να κατακτήσει πρωτάθλημα και να βρεθεί στις κλήσεις τις εθνικής Κροατίας.
Εννοείται πως είναι υποτιμητική η πρόταση της Τζένοα. Εμείς δεν πάμε με τα ίδια λεφτά να πάρουμε τέτοιους ανερχόμενους παίκτες για τη θέση του φορ αλλά παίκτες στη δύση τους και χωρίς μεταπωλητική αξία.
Aye4 έγραψε:Δυστυχώς όπως φαίνεται, υπάρχει ανισορροπία. Από τη μια έχουμε έναν τεράστιο οργανισμό που φέτος μπορεί να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο κι από την άλλη το στρατηγείο που έχει αναλάβει το τιμόνι έχει περιορισμένες δυνατότητες για να ανταποκριθεί όπως αξίζει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ του 2024. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα κι αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε.
Δυστυχώς για σένα αυτοί που ειρωνευεσε μας φέρανε έως εδώ.... Ηρθε το κύπελο του πρωταθληματος στην πτολεμαΐδα πάω εσύ χώσε χώσε στους άχρηστους σε καταλαβαίνω και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι για την ΠΑΟΚΑΡΑ μου.....
Cylon-4 έγραψε:Την αξιολογηση των στελεχων, την κανει ο Ιβαν και αφου τους διατηρει στις θεσεις τους και καποιους μαλιστα με αυξημενες αρμοδιοτητες, τους θεωρει επαρκεις και πετυχημενους
Ναι έτσι είναι αλλά στον ΠΑΟΚ απαγορεύεται να αναφέρεις το όνομα του προέδρου για κάτι αρνητικό. Έτσι όλοι κατηγορούν αόριστα τους υπευθύνους, τη διοικηση, τη Μαρία, τον Λουτσέσκου, τον μεταφραστή, την καθαρίστρια, τον θυρωρό.... Αυτό επιτρέπεται γιατί είμαστε και δημοκράτες.
Αλλά προς θεού, μην πεις " Σαββιδης" . Θα γίνει της τρελής!
Το θέατρο του παραλόγου.
Το κλείσαμε το μαγαζί , πιάσαμε πάτο , διώξτε τον μυρωδιά από τον ΠΑΟΚ μας(με στραβό στόμα)... α ρε τι διαβάζουμε....Έχει και καύσωνα
Αγαπημένοι μου Πραιτωριανοί, εννοώ όλους όσους πετάγεστε όταν ακούγεται το όνομα Σαββιδης, δεν καταλαβαίνετε πως το ποστ μου δεν κράζει τον Σαββίδη αλλά εσάς; Τόσο δύσκολο είναι; Πόσο λιανά να το κάνω για να το καταλαβετε; Και για να μιλήσω στη γλώσσα σου, έχετε πιάσει πάτο αν δεν το καταλαβαίνετε.
Αν μου επιτρέπεις φίλε MSc θα προσθέσω εγώ κάτι. Για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ επένδυσε 2Μ όταν ήταν ακόμα ένα παιδάκι που έπαιξε μια σεζόν στην Γκοριτσα.
Ο ΠΑΟΚ τον εξέλιξε, τον έβαλε να παίξει στην Ευρώπη, τον έβαλε να κατακτήσει πρωτάθλημα και να βρεθεί στις κλήσεις τις εθνικής Κροατίας.
Εννοείται πως είναι υποτιμητική η πρόταση της Τζένοα. Εμείς δεν πάμε με τα ίδια λεφτά να πάρουμε τέτοιους ανερχόμενους παίκτες για τη θέση του φορ αλλά παίκτες στη δύση τους και χωρίς μεταπωλητική αξία.
Συμφωνώ ,φίλε μου, αλλά για τη θέση του σέντερ φορ πρέπει να πληρώσεις λόγω θέσης. Αλλιώς μένεις με Σαμάτα και παίζεις το σεντόνι στα ζάρια.
Μετα μέχρι σήμερα δεδομένα
1. Η άμυνα είναι ίδια με περυσι γεγονός που ενισχύει τη συνοχή. Έχουμε μια προσθήκη του Θυμιάνη που μενει ωστόσο να φανεί πόσο θα ανταποκριθεί στο βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ μέσα στο γηπεδο. Επίσης μένει να δούμε τον Ότο αν φέτος θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Με αυτά τα ερωτηματικά, είμαστε τουλάχιστον το ίδιο καλά με πέρυσι.
2. Κέντρο. Αν έρθει ο Μειτέ, η ομάδα έχει αναβαθμιστεί σαφώς με τη μεταγραφή Καμαρά.
3. Επίθεση. Εδώ πρέπει να έρθει φορ και εξτρεμ. Αναμένουμε.
Συνοπτικά, τα πράγματα κινούνται μεν αργά (όπως κάθε χρόνο) αλλά ήδη έχουμε αναβαθμιστεί στο κέντρο (αν έρθει Μειτέ), δεν έχουμε αποχωρήσεις βασικών. Με αυτή τη βάση ξεκινώντας μπορούμε να αισιοδοξούμε. Η απόκτηση φορ και εξτρεμ θα κάνουν την ομάδα πολύ καλύτερη και από πέρυσι.
Ελπίζω να μην κατηγορηθώ ότι αναπαράγω την προπαγάνδα - μάζεμα της κατάστασης που κάνουν οι ασπρόμαυροι δημοσιογράφοι, παρ' όλα αυτά νομίζω πρέπει να σκεφτούμε πιο ήρεμα.
Άμα θέλουμε να δούμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με το τι θέλει ο προπονητής, αλλά και με βάση τις (γνωστές) δυνατότητες που έχει η ΠΑΕ, αλλά και με βάση την εικόνα που είχαμε πέρυσι και θέλουμε (υποθέτω) να συνεχίσουμε και του χρόνου, τότε:
1. Το ρόστερ έχει παραμείνει σχεδόν αναλλοίωτο, ειδικά αν κλείσει και ο Μεϊτέ (όποτε..). Αυτό το πρώτο φακτ, δεν είναι όσο απλό όσο σκέφτεται κανείς νομίζω. Σκεφτείτε πχ, Ντέλιας - Κούλιε (& Κοτάρσκι) δεν έχουν ανανεώσει επίσημα ακόμα. Δεν γνωρίζουμε προφανώς με ασφάλεια αν θα μείνουν και μετά τις 31 Ζίβκοβιτς, Μπάμπα, Ντεσπόντοφ... Λέω τώρα εγώ...
2. Αυτή τη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, δεν είναι "value for money" οι μεταγραφές. Ή έστω είναι δύσκολο να βρεις τέτοιες περιπτώσεις.
3. Οι στόχοι (κατ' εμέ είναι a) League Stage CL b) Back to back & κύπελλο) και η πραγματοποίηση τους δεν απαιτεί ΤΩΡΑ προσθήκες μεγάλες. Να είμαστε ειλικρινείς. Χρειάζονται ένα χαφ + Μεϊτέ/2 χαφ, 1 φορ, 1 αριστερό εξτρέμ. Αλλά αυτά χρειάζονται για να είσαι - όσο γίνεται - ασφαλής στα play off, και κατά κύριο λόγο για να μπορείς να ανταπεξέλθεις μέσα στη χρονιά με δεδομένο το ότι θα έχεις 3 διοργανώσεις, και πιθανότατα αυξημένο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, ειδικά από πλευράς ερυθρόλευκων.
Πιθανόν όλα αυτά και πόσα ακόμα συνυπολογίζονται απ' τους "υπεύθυνους", γιατί ας μη γελιόμαστε, τα δικά τους λεφτά, η δικιά τους εταιρεία, και η δικιά τους επένδυση είναι που παίζουν, όχι τα δικά μας.
Με το boost απ' τα διαρκείας, μπορεί ίσως να γίνει καμία κίνηση τώρα σύντομα (βλ. Γκίγκοβιτς (λέμε τώρα), Μεϊτέ, ίσως κανένας άλλος για το rotation), αλλά εκτιμώ ότι το ρόστερ θα κλείσει αρκετά αργότερα. Ελπίζω πριν τα play-off, αλλά το λογικό - συνηθισμένο είναι να γίνει 25-31 Αυγούστου.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι, selling club ευελπιστεί να γίνει, δεν είναι Φενέρ - Γαλατά/νεόπλουτοι Άραβες να τα σκορπάνε...
Υ. Γ. : Δεν περνάνε οι μέρες για το πρώτο επίσημο...