Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Patron »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Patron έγραψε:Κοέλιο ο πριστ σήμερα... Ξεστραβωθειτε
Μιλα καλυτερα

Δεν σου αρέσει ο Κοέλιο;
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Η έλλειψη χιούμορ είναι σοβαρή πάθηση!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Άρα δηλαδή σύμφωνα με prist πάμε για Pierrot και Gigovic?

Ο Gigovic ενδιαφέρουσα περίπτωση σαν πρότζεκτ και ως 4ος ή 5ος χαφ. Ο Pierrot όμως είναι επιλογή ρίσκου. Όπως είπε κι ένας συνοπαδος πιο πάνω, μπορεί να κάνει παπάδες ή μπορεί και... Σαματα να λέμε και να κλαίμε. Περίμενα κινήσεις ανάλογης του Καμαρα. Κρίμα αν ισχύουν.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Jack_MeHoff έγραψε:
Gospi έγραψε: Αν δεν πατήσουμε πανω στην επιτυχια για να πάμε μπροστα, παιζει να κανουμε κροτο πεφτοντας.
Εδώ και αρκετά χρόνια ο κύριος Σαββίδης έχει δηλώσει πολύ ξεκάθαρα τον στόχο της ομάδας, να μην κάνει κρότο πέφτοντας, με την λέξη "αυτάρκεια".

Όσοι περιμένουν ανοίγματα και πατήματα πάνω στην επιτυχία, απλά ονειρεύονται. Είχε πάρα πολλές φορές να κάνει κινήσεις ρίσκου με high reward και δεν το έκανε ούτε μια φορά. Αντ'αυτού, μάλιστα, στις μεγαλύτερες στιγμές, προτίμησε την οικονομική σιγουριά. Η μέχρι τώρα ιστορία τον δικαιώνει απόλυτα. Για να δούμε και το μέλλον.
Το θεμα είναι οτι δεν διακινδυνεύεις με μια επένδυση στην συγκεκριμένη φάση εφόσον η ομάδα έχει τόσα περουσιακά στοιχεία. Αυτό ειναι το παράλογο. Μπορούμε καθόλου να φανταστούμε το τελικό ποσό απο τα έσοδα που μπορούν να φέρουν στην ομάδα οι πώλησεις των τριων Κ μαζί με την συμμετοχή στο league phase του Τσουλου; Το πόσο είναι αστρονομικό για τα ελληνικά δεδομένα. Για αυτό το ποσό δεν αξίζει να κάνεις μια μικρή επένδυση και να φέρεις φορ εξτρεμ και μειτε/αντιμειτε on time ωστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις πιθανότητες να το εισπράξεις; Που ακόμα και έτσι μπορεί να μην μπεις Τσουλου αλλα θα έχεις πολλες περισσότερες πιθανότητες να συμμετάσχεις στο γιουρόπα και να κάνεις πορεία εκεί. Και απο το γιουρόπα μπορουν να πάρουν μεγαλύτερη υπεραξία τα τρια Κ και τα έσοδα ειναι πολύ περισσότερα απο του κονφερενς. Δλδ οτι επένδυση και να γινει πρώτον δεν θα πάει σε καμία περίπτωση χαμένη και δεύτερων θα καλυφθεί και με το παραπάνω.

Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε είναι πολύ ιδιαίτερο. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι εαν δεν γίνει τώρα επένδυση οι πιθανότητες να βγούμε οικονομικά χαμένοι ειναι περισσότερες. Πέρα απο το γεγονός ότι ο σύλλογος θα έχει σπαταλήσει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να αλλαξει οικονομικό status μια και καλή.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

prist64 έγραψε:ΥΓ αυτος που ψαρευει εδω μεσα για το μετροπολις,να εχει το νου του
χθες που εγραψα για Μισιτς και το απεσυρα,την αλλη φορα θα το αφησω
Ναι απλά εκτός από τους πράκτορες, δημοσιογράφους, δράκους κτλ εδώ μπαίνουμε και άλλοι άνθρωποι, και δεν είναι σωστό να μας ψαρώνεις, έστω κι ως άμαχο πλυθησμό.

Αν το έκανες επίτηδες αυτό με τον Μίσιτς, μη το ξανακάνεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν το είχε κάνει επίτηδες δεν θα έριχνε άκυρο λίγο μετά.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Μπάλες μας τα έκανε η Τζένοα με Κοταρσκι. Τουλάχιστον έκοψε τις προτάσεις με φυστίκια

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ξέρει ο Ιβάν. Γι αυτό από το πρώτο Κύπελλο με αυτόν το 2017, η ομάδα διαρκώς μεγαλώνει αντί να κάνει πυροτέχνημα. Γι αυτό μετά το νταμπλ, συνέχισες να παίρνεις τίτλους και ξαναπήρες μέσα σε 5 χρόνια πρωτάθλημα, κύπελλο και ήσουν 2 φορές στους 8 τής Ευρώπης. Λάθη έκανε και θα κάνει αλλά μαθαίνει και βελτιώνεται. Φέτος κρατήσαμε τον βασικό κορμό και χτίζουμε επί αυτού αντί να χάσουμε παικταράδες. Όλα θα πάνε καλά και ο Μέιτε ή ο αντικαταστάτης του θα έρθουν και ένα καλό φορ και πάλι θα τρίβουμε τα μάτια μας με την ομαδάρα μας τον Μάιο.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

GEOL έγραψε:Η έλλειψη χιούμορ είναι σοβαρή πάθηση!
η ελλειψη αυτοσεβασμου να δεις
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ρε αδερφέ Νεάπολη, το ξεστραβωθειτε σε προσέβαλε? Για χαβαλε το είπε ο φίλος. Μην προσπαθείτε να ξεκινήσετε καυγά πραγματικά από το πουθενά

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

prist64 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Πριστ δε θελω ονομα, θα παρουμε φορ αμεσα?
ολα γινονται
οταν κινειται το χρημα
Με απλά λόγια πρώτα πώληση κ μετά μεταγραφές. Κοταρσκι ή Κούλιε?
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Μάλλον για Κοταρσκι πάει η δουλειά σύμφωνα και με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα πως η πρόταση της Τζένοα είναι πολύ κοντά στα θέλω μας

Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

@Prist64

Με γρίφους μιλάς Γέροντα :lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Ιβάν ως γνήσιος σκακιστής χειρίζεται το θέμα Μειτέ. Απ την άλλη ο Μειτε παίζει πόκερ. Μπλοφαρει πιστεύω με Σαουδική Αραβία.
Να δούμε ποιος θα νικήσει τελικά.
Εγώ δεν θα προσέφερα 3ετες πάντως. Είναι επικίνδυνος να αδιαφορεί με τα χρόνια ο Γάλλος
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Jim_Chatz έγραψε:Ρε αδερφέ Νεάπολη, το ξεστραβωθειτε σε προσέβαλε? Για χαβαλε το είπε ο φίλος. Μην προσπαθείτε να ξεκινήσετε καυγά πραγματικά από το πουθενά

Κανενα καυγα δεν ξεκιναω. Να μιλαει καλυτερα ζητησα, σε τι παραλληλο συμπαν ειμαι εγω αυτος που το ξεκιναει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”