Π.Α.Ο.Κ. - Τρίκαλα 89-83 MVP και παραλειπόμενα
Π.Α.Ο.Κ. - Τρίκαλα 89-83 MVP και παραλειπόμενα
Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη, κάτι το φυσιολογικό για την εποχή που βρισκόμαστε. Βέβαια, Έιβερι και Μονρόε παραείναι ανέτοιμοι (ειδικά ο πρώτος) αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Σίγουρα θα προσαρμοστούν και θα προσφέρουν αυτά που μπορούν. Υπήρχε και ένα γενικό τρακ στην ομάδα μιας και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της. Η μεγάλη αδυναμία στα ριμπάουντ είναι αυτή που προξενεί την μεγαλύτερη ανησυχία.
Το μεγάλος κέρδος όμως, δεν είναι η πρόκριση αλλά ο κόσμος. Φαίνεται να αγκαλιάζει την ομάδα και να στηρίζει την νέα προσπάθεια που γίνεται. Αν παραμείνει "ζεστός" τότε θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.
Το μεγάλος κέρδος όμως, δεν είναι η πρόκριση αλλά ο κόσμος. Φαίνεται να αγκαλιάζει την ομάδα και να στηρίζει την νέα προσπάθεια που γίνεται. Αν παραμείνει "ζεστός" τότε θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.
Re: ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: 89-83 MVP και παραλειπόμενα
Ντρόμπνιακ "δαγκωτό" για σήμερα. Ήταν απλά ο γνωστός μεγάλος άσος που θαυμάζαμε στο παρελθόν. Και βέβαια δε θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια κάποιον παίκτη μας να σημειώνει τόσους πόντους με τέτοια στατιστική
Απίστευτη εμφάνιση του Ντρόμπνιακ...!! Και προέρχεται απο μια σεζόν (σχεδόν) απραξίας...!! Αν παίζει τώρα έτσι, πως θα έπαιζε στα 28-29 του στο Ελληνικό πρωτάθλημα (φιλολογική απορία)...?? Απίστευτης κλάσης σέντερ...!! Στα καλά του όταν ήταν λίγο πιο νέος δυστυχώς δεν θα περνούσε ούτε απ'έξω απο το παλατάκι... 
Ένα μπράβο σε αυτούς που τον έφεραν...!!
Κατα τ'άλλα, εμφανώς ανέτοιμη η ομάδα, αλλα με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης...!! Ειδικά αμυντικά όπου είμασταν ξέφραγο αμπέλι... Επιθετικά φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες ικανοί να τραβήξουν το σκορ και να συνεισφέρουν... Θεωρώ ότι ο Σούλης θα την στρώσει σίγουρα την ομάδα...!!
Ντρόμπνιακ εκπληκτικός μια ομάδα μόνος του, Μονρό αξιόπιστη λύση σε επίθεση αλλά και άμυνα, Γκρέγκορι σταθερή αξία οχι όμως ιδιαίτερος σήμερα, Γκετσέφσκι ακριβώς αυτό που είδαμε και στο Ευρωμπάσκετ, Έιβερι ερωτηματικό, Τσιάρας καλός ρολίστας για μερικά λεπτά, Ταπούτος το ίδιο, Καυκής δίνει βοήθειες απο τον πάγκο σε όλους τους τομείς, όπως και ο Καλαϊτζίδης, Χέλιγουελ καλός ξυλοκόπος, αν μου περίσευαν 100.000 ευρώ θα μας έκανα δώρο άλλον ένα ψηλό...

Ένα μπράβο σε αυτούς που τον έφεραν...!!
Κατα τ'άλλα, εμφανώς ανέτοιμη η ομάδα, αλλα με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης...!! Ειδικά αμυντικά όπου είμασταν ξέφραγο αμπέλι... Επιθετικά φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες ικανοί να τραβήξουν το σκορ και να συνεισφέρουν... Θεωρώ ότι ο Σούλης θα την στρώσει σίγουρα την ομάδα...!!

Ντρόμπνιακ εκπληκτικός μια ομάδα μόνος του, Μονρό αξιόπιστη λύση σε επίθεση αλλά και άμυνα, Γκρέγκορι σταθερή αξία οχι όμως ιδιαίτερος σήμερα, Γκετσέφσκι ακριβώς αυτό που είδαμε και στο Ευρωμπάσκετ, Έιβερι ερωτηματικό, Τσιάρας καλός ρολίστας για μερικά λεπτά, Ταπούτος το ίδιο, Καυκής δίνει βοήθειες απο τον πάγκο σε όλους τους τομείς, όπως και ο Καλαϊτζίδης, Χέλιγουελ καλός ξυλοκόπος, αν μου περίσευαν 100.000 ευρώ θα μας έκανα δώρο άλλον ένα ψηλό...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Πέμ 15 Οκτ 2009, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά αν ο ΠΑΟΚ ήταν ο ΠΑΟΚ των μεγαλείων πάγκο θα καθόταν....
Αλλά όντως σπουδαίος παίκτης...!!

Αλλά όντως σπουδαίος παίκτης...!!

Ειβερι,Χελιγουελ,Μονροε υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο τις γυναικες.Διασκεδαστε αλλα ειδικα εσυ Ειβερι παιξε και χασε κιλα...Πρωτη κιτρινη..
Θελουμε χρονο..εχουμε δυνατοτητες..πρεπει να παει περισσοτερο κοσμος
Θελουμε χρονο..εχουμε δυνατοτητες..πρεπει να παει περισσοτερο κοσμος
-
Χαχα καλα ρε σεις ποιος ψηφισε τον ταπουτο? Ειπαμε να τον εμψυχωσουμε αλλα το γ@μσατε!! χχαχαχαχ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το ματς εξελίχθηκε λίγο πολύ όπως το περίμενα. Πόντο-πόντο. Το τελευταίο δίλεπτο η ομάδα φόρτσαρε και κέρδισε. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα (αν εξαιρέσεις τον Ντρόμπνιακ), αλλά ούτε απογοητεύθηκα, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για κρίσεις.
Το ματς πάντως είχε πολύ ενδιαφέρον. Και μπράβο στα παιδιά που πήγαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα.
Εκείνο που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι φέτος θα πάμε καλύτερα από πέρσι. Δεν ξέρω σε τι βαθμό, αλλά θα πάμε καλύτερα.
ΥΓ: Τελικά το μπουκάλι που πέταξε ο Πάουελ, ποιός το έφαγε στο κεφάλι;
Το ματς πάντως είχε πολύ ενδιαφέρον. Και μπράβο στα παιδιά που πήγαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα.
Εκείνο που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι φέτος θα πάμε καλύτερα από πέρσι. Δεν ξέρω σε τι βαθμό, αλλά θα πάμε καλύτερα.
ΥΓ: Τελικά το μπουκάλι που πέταξε ο Πάουελ, ποιός το έφαγε στο κεφάλι;

μπράβο στην ομάδα και καλή συνέχεια. θα δούμε καλό μπάσκετ φέτος. πιο σκυλίσια άμυνα θέλω ακόμα, αλλά δεν το βλέπω να μπορούμε κάτω από το καλάθι...
λίγο η χημεία της ομάδας πάλι με απασχολεί αλλά δεν λέω τίποτα ακόμη. soulis rules...
λίγο η χημεία της ομάδας πάλι με απασχολεί αλλά δεν λέω τίποτα ακόμη. soulis rules...
Εγώ πήγα στο παλατάκι χθες και είδα τα εξής....
1. Καταρχήν είδα πόσο λίγο κόσμο είχαμε....
2. Είδα ότι ο Ντρόμπνιακ είναι ακόμη αντάξιος του ονόματός του....
3. Είδα ότι ο καλαϊτζίδης είναι πολύ καλός αμυντικά και αν πάρει πρωτοβουλίες στην επίθεση θα γίνει ο βασικός μας play maker για χρόνια....
4. Είδα ότι ο Καυκής και ο Τσιάρας δίνουν λύση από πάγκο γιατί φέτος έχουν προπονητή και όχι γιδοβοσκούς όπως πέρισυ....
5. Είδα ότι οι ψηλοί μας είναι αρκετά δυσκίνητοι και θα έχουμε πρόβλημα με γρήγορα 4αρια....
6. Είδα ότι μόλις κόλλησε ο Ντρόμπνιακ βρέθηκε λύση από τους υπολοίπους στο σκοράρισμα...
7. Είδα ότι μας λέιπει το περιφερειακό σουτ από τους γκαρντ...
8. Είδα να περνάει απαρατήρητος εξωαγωνιστικά ο Ταπούτος (σωστό αυτό) αλλά και ότι αν γίνει καλά θα βοηθήσει με το καλό του άλμα στα ριμπάουντ
9. Είδα πόσο ανυπόληπτη έχει φτάσει να είναι η ομάδα μας γιατί ο κάθε προπονητής αγγέλου και ο κάθε διαιτητής μουζάκης νομίζουν ότι θα κάνουν πάρτυ στο παλατάκι...
10. Είδα τέλος 2 φίλους μου στο γήπεδο....

1. Καταρχήν είδα πόσο λίγο κόσμο είχαμε....
2. Είδα ότι ο Ντρόμπνιακ είναι ακόμη αντάξιος του ονόματός του....
3. Είδα ότι ο καλαϊτζίδης είναι πολύ καλός αμυντικά και αν πάρει πρωτοβουλίες στην επίθεση θα γίνει ο βασικός μας play maker για χρόνια....
4. Είδα ότι ο Καυκής και ο Τσιάρας δίνουν λύση από πάγκο γιατί φέτος έχουν προπονητή και όχι γιδοβοσκούς όπως πέρισυ....
5. Είδα ότι οι ψηλοί μας είναι αρκετά δυσκίνητοι και θα έχουμε πρόβλημα με γρήγορα 4αρια....
6. Είδα ότι μόλις κόλλησε ο Ντρόμπνιακ βρέθηκε λύση από τους υπολοίπους στο σκοράρισμα...
7. Είδα ότι μας λέιπει το περιφερειακό σουτ από τους γκαρντ...
8. Είδα να περνάει απαρατήρητος εξωαγωνιστικά ο Ταπούτος (σωστό αυτό) αλλά και ότι αν γίνει καλά θα βοηθήσει με το καλό του άλμα στα ριμπάουντ
9. Είδα πόσο ανυπόληπτη έχει φτάσει να είναι η ομάδα μας γιατί ο κάθε προπονητής αγγέλου και ο κάθε διαιτητής μουζάκης νομίζουν ότι θα κάνουν πάρτυ στο παλατάκι...
10. Είδα τέλος 2 φίλους μου στο γήπεδο....

σωστές οι μπασκετικές σου παρατηρήσεις. ας δούμε όμως λίγα παιχνίδια ακόμη για να προσδιορίσουμε καλύτερα την ταυτότητα της ομάδας. το μέγάλο πρόβλημα αμυντικά στο ζωγραφιστο ίσως λυθεί με τον ταπούτο στο 4... (????) ο heliwell πήγαινε αρκετά καλά χτες στην αρχή αλλά μετά ψιλοξεχάστηκε ή ιδέα μου ήτανε???
palok οι κρίσεις μου αφορούν το τι είδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι...
δε σημαίνει ότι δεν περιμένω βελτίωση...άλλωστε δείξαμε ομάδα....
φυσικά και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι εκεί για να έχω άποψη...
δε σημαίνει ότι δεν περιμένω βελτίωση...άλλωστε δείξαμε ομάδα....
φυσικά και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι εκεί για να έχω άποψη...
Για μένα, ο heliwell ήταν ο πιο ορεξάτος στο πρώτο πεντάλεπτο. Ο καλαϊτζίδης με ικανοποίησε πάρα πολύ, ιδικά αμυντικά. Κατά τα άλλα, ο Ντρόμπνιακ κάλυψε την όλη κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα (λογικό λόγω της εποχής). Υπάρχει ένα ερώτημα όμως. Γιατί τα Τρίκαλα είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς?
Υ.Γ. teod1980 πόσο κόσμο είχαμε? Κάτι για 4.000 είπαν και δεν είναι τόσο κακός αριθμός για τέτοιο παιχνίδι. Λιγότεροι ήταν?
Υ.Γ. teod1980 πόσο κόσμο είχαμε? Κάτι για 4.000 είπαν και δεν είναι τόσο κακός αριθμός για τέτοιο παιχνίδι. Λιγότεροι ήταν?
4.000 ήταν τα πόδια σε αυτό το παιχνίδι φίλε
1800 με το ζόρι 2000 είμασταν...
φωνάζαν τα παιδιά όσο μπορούσαν (εγώ εχω πρόβλημα και δε μπορώ να φωνάζω δυστυχώς)
καλά δεν είχε ο κόσμος απορία να δει την ομάδα στο 1 επίσημο εντός έδρας;
1800 με το ζόρι 2000 είμασταν...
φωνάζαν τα παιδιά όσο μπορούσαν (εγώ εχω πρόβλημα και δε μπορώ να φωνάζω δυστυχώς)
καλά δεν είχε ο κόσμος απορία να δει την ομάδα στο 1 επίσημο εντός έδρας;
Εντυπωσιακός ο Ντρόμπνιακ, κυρίως λόγω του χαρακτήρα που δείχνει. Άλλοι στη θέση του θα προσπαθούσαν να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Αυτός είναι θηρίο όμως και παρασέρνει και τους νεότερους συμπαίκτες του. Συγχαρητήρια.
Η ομάδα φυσικά και θα βελτιωθεί, αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει τετράδα όπως ακούστηκε από ορισμένους. Αξιοπρεπή πορεία όμως θα κάνει, αν είναι υγιής ο Ντρόμπνιακ.
Υ.Γ. Αυτός ο Έιβερι είναι τόσο φούσκας όπως φάνηκε, ή τον χοντραίνει το γυαλί?
Αν ο Βερόν είναι φούσκας, ο Έιβερι τι είναι???
Η ομάδα φυσικά και θα βελτιωθεί, αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει τετράδα όπως ακούστηκε από ορισμένους. Αξιοπρεπή πορεία όμως θα κάνει, αν είναι υγιής ο Ντρόμπνιακ.
Υ.Γ. Αυτός ο Έιβερι είναι τόσο φούσκας όπως φάνηκε, ή τον χοντραίνει το γυαλί?