Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Γιατι μεταξυ των 5; Ο 5ος δεν παιζει Ευρωπη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Γιατί πολύ απλά δεν είναι αλήθεια. Ειναι κοινό μυστικό το πόσα αρδάκια ταίζει ο ράφλας. Το λένε ακόμα και οι ζέλες.nunies4 έγραψε:Ελα Χριστε και Παναγια...Επίσημη πρόταση της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη, που έφτασε συνολικά τα 25 εκατ. ευρώ με μπόνους απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Παναθηναϊκός.
Μιλαμε οτι με αυτα τα λεφτα φτιαχνεις ομαδα Νο1 φαβορι για τον τιτλο με το καλημερα.
Δεν μπορει να ειναι αληθεια
Αποφασίστηκε οι 4 ευρωπαίοι να μη δώσουν δύσκολα ματς στην αρχή, γι' αυτό συμπεριέλαβαν και αυτά με τον ρούλη.aivas19 έγραψε:Γιατι μεταξυ των 5; Ο 5ος δεν παιζει Ευρωπη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
2,5 μπορεί κ μπέρδεψαν τα μηδενικά.VfB v2 έγραψε:Γιατί πολύ απλά δεν είναι αλήθεια. Ειναι κοινό μυστικό το πόσα αρδάκια ταίζει ο ράφλας. Το λένε ακόμα και οι ζέλες.nunies4 έγραψε:Ελα Χριστε και Παναγια...Επίσημη πρόταση της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη, που έφτασε συνολικά τα 25 εκατ. ευρώ με μπόνους απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Παναθηναϊκός.
Μιλαμε οτι με αυτα τα λεφτα φτιαχνεις ομαδα Νο1 φαβορι για τον τιτλο με το καλημερα.
Άντε τώρα.. η Μπολόνια πάνω από 10.. θα τρελαθούμε
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν κάνω λάθος η Μπολόνια είναι στους ομίλους του ch.league.,Άρα μπορει να δώσει αυτά τα λεφτά.
- ΑποστόληςΑ
Αν απαντάς στην ερώτησή μου, η δική μου απορία δεν είναι αν μπορεί να δώσει η Bologna τα 25Μ, αλλά αν ο παίκτης αξίζει έστω και τα μισά.
Όχι στον tolis απαντάω.
Αλλά αν θες την άποψη μου ,φυσικά και δεν αξίζει αυτά τα λεφτά,αλλά δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι 2-3 ομάδες δίνουν πάνω από 20 μύρια για τον Ιωαννιδη.
Αλλά αν θες την άποψη μου ,φυσικά και δεν αξίζει αυτά τα λεφτά,αλλά δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι 2-3 ομάδες δίνουν πάνω από 20 μύρια για τον Ιωαννιδη.
- Montrealiotis
4 μυρια για το 70 τα εκατο της αξιας του, τα 30 ας τα κρατουσαν αυτοι και δανεικο τον τζιμα για ενα χρονο και 10 τις εκατο απο την μεταπωληση του σε συλλογο του εξωτερικου...μια πολυ καλη προτασηΑποστόληςΑ έγραψε:Εμείς πόσα θα δίναμε για Ιωαννίδη;
Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου, ο ΠΟΡΚΥ-5 κάνει την εξής πρόβλεψή. Μέχρι το πέρας της παρούσας μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ θα πάρει ακόμη 5 ποδοσφαιριστές, δίχως να μετράω σε αυτούς τον Τ. Κεντζιόρα που βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία! Ο ένας θα είναι σαφέστατα ο χαφ. Ο άλλος οπωσδήποτε ο φορ κι ο τρίτος εννοείται ο αρ. εξτρέμ. Οι άλλοι δύο σε θέσεις έκπληξη...! Γράψτε το...!!!
Το σωστό τοπικ παντος δεν το πέτυχες 
Να δούμε αν θα πετύχεις το νούμερο των μεταγραφών.

Να δούμε αν θα πετύχεις το νούμερο των μεταγραφών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 11 Ιούλ 2024, 20:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ

Εγώ πάντως το κατέγραψα το μήνυμα, μαζί και με άλλα που κατά καιρούς έχω διαβάσει. Θα χρησιμοποιηθούν στο τέλος των μεταγραφών για να δούμε ποιοι έδωσαν σωστές πληροφορίες.
Το εχω γράψει επανειλημμένα, ο παιχτης δεν αξίζει ουτε για 6-7.
- Μπαρκαρούτσος
nunies4 έγραψε:Ελα Χριστε και Παναγια...Επίσημη πρόταση της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη, που έφτασε συνολικά τα 25 εκατ. ευρώ με μπόνους απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Παναθηναϊκός.
Η Bologna που έδινε 2.5 μύρια για Kotarski, έδωσε 500.000.000€ για Φωτάρα.
Πρόταση-βόμβα ετοιμάζει η Udinese, 500135.000€!!!!