25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Re: Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Βλέπω να μένει ο Νασμπεργκ και ο Θυμιανης να παίρνει την θέση του Χάρη στο ρόστερ στο τέλος
πίστευω ότι όταν ο λούτσε αποφασίσει για την θέση του τότε θα μπορεί, φαίνεται ικανός να έχει σημαντικό ρόλο στο ροτέησον
- ΑποστόληςΑ
Πολυεργαλείο είναι ο τύπος καθώς παίζει και στόπερ (δεξί ή αριστερό) και 6-8ρι, ενώ έχει ΚΑΙ επιθετικές ικανότητες (η ΑΕΧ δεν τον ξεχνάει).
- WeWillRockYou
Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Θα κάνει και λάθη, ενώ θα πρέπει να δούμε μέσα στη χρονιά πως θα ανταποκριθεί στην πίεση του πρωταθλητισμού.
Ο πρώτος στόχος νομίζω θα πρέπει να είναι να ανταποκριθεί ως 5ος στόπερ-6ος χαφ και το επόμενο καλοκαίρι να έχει ανέβει τουλάχιστον μια θέση στην αξιολόγηση της ομάδας ( 4ος στόπερ-5ος χαφ). Εννοείται οτιδήποτε καλύτερο, θα είναι χαρά για όλους μας, αλλά δεν χρειάζεται να του προσθέσουμε έξτρα πίεση.
Θα κάνει και λάθη, ενώ θα πρέπει να δούμε μέσα στη χρονιά πως θα ανταποκριθεί στην πίεση του πρωταθλητισμού.
Ο πρώτος στόχος νομίζω θα πρέπει να είναι να ανταποκριθεί ως 5ος στόπερ-6ος χαφ και το επόμενο καλοκαίρι να έχει ανέβει τουλάχιστον μια θέση στην αξιολόγηση της ομάδας ( 4ος στόπερ-5ος χαφ). Εννοείται οτιδήποτε καλύτερο, θα είναι χαρά για όλους μας, αλλά δεν χρειάζεται να του προσθέσουμε έξτρα πίεση.
- falconakis
Αψογος και σαν χαφ και σαν στόπερ!!! Χρειάζεται να μπει σε ρυθμο και θα μας δείξει όμορφα πράγματα!!!!
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Πρώτο επίσημο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς μπήκες πολύ αργά.
Δεν πειράζει!
Σε πιστεύω πολύ.
Και είσαι και πολυθεσίτης και είσαι και δικός μας!
Δεν πειράζει!
Σε πιστεύω πολύ.
Και είσαι και πολυθεσίτης και είσαι και δικός μας!
Επιλέχθηκε, δεν ξέρω από ποιον, να μη σου δωθεί ξεκάθαρος ρόλος. Να είσαι μπαλαντέρ στα χαφ και στα στόπερ (στόπερ στόπερ) και να καλύψεις τρύπες και αδυναμίες άλλων. Ελπίζω να σου δώσει ξεκάθαρο ρόλο ο Ράζβαν. Εγώ ειλικρινά σε στηρίζω. Δε θα έχω μεγαλύτερη χαρά απ' το αν μας βγει αυτό που πάμε να κάνουμε. Γάμησέ τους όλους. Μπες, γιατί θα μπεις, και μάσα σίδερα. Η Τούμπα είναι αυστηρή αλλά δίκαιη και στηρίζει τους πολεμιστές της. Εύχομαι να τα καταφέρεις.
Δε θα βιαστώ να σε κρίνω και θα δείξω εμπιστοσύνη σε αυτούς που σε επέλεξαν.
Όρμα τους!
Δε θα βιαστώ να σε κρίνω και θα δείξω εμπιστοσύνη σε αυτούς που σε επέλεξαν.
Όρμα τους!
Χωρις καμια δοση ειρωνειας,ξεφτιλισε μας και παρε προσωπικα οτι μπουρδα πεταξαμε.
-
Απ' οτι εχω δει, εχει τουλάχιστον το πιο βασικό προσον που λεγεται μυαλο.
Παμε παιχταρα μου, πιάσε την ευκαιρια απ τα μαλλιά!!
Παμε παιχταρα μου, πιάσε την ευκαιρια απ τα μαλλιά!!
- WeWillRockYou
Η ευκαιρία που έχει αυτό το παλικάρι φέτος, δεν ξέρω αν έχει ξανά δοθεί σε Έλληνα παίκτη που μόλις πήρε μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα.
Το πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί, περιμένω να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Το πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί, περιμένω να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει.