Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
αντι να υπαρχει σεβασμος,ολη την ωρα καποιος εχει να πει κατι στον αλλον,αγαπηστε την ομαδα και σεβαστειτε τον καθε ανθρωπο.η ομαδα θα παρει τον μειτε και μολις δωθει η ευκαιρια φορ εξτρεμ.και μετεπειτα οποιες αλλαγες σε παικτες στυλ εκονγκ σαματα.εμπιστοσυνη στην διοικηση
Εγώ φίλε είμαι μαζί σου. Δε γράφω συχνά, μπαίνω όμως συνέχεια για να περνάει η ώρα και να ακούω καμιά φήμη γύρω από μεταγραφές. Πρέπει να διαβάσω καμία εικοσαριά posts που την πέφτει ο ένας στον άλλο γιατί διαφωνούν σε κάτι και αρπάζονται και να φτάσω και σε κανένα post που θα διαβάσω καμία ωραία ανάλυση ή κάτι που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Προφανώς δεν θα βγουν όλα αληθινά ή μπορεί να παίζει και κάποια εσκεμμένη παραπληροφόρηση που διαρρέεται απο την ΠΑΕ, αλλά αυτό είναι το νόημα του thread και όχι οι αμφισβητήσεις, οι προσβολές και οι ειρωνείες. Συνέχισε να γράφεις όσα μαθαίνεις και όσοι δεν γουστάρουν να τα διαβάζουν γιατί δεν παρέχεις την τεκμηρίωση που θέλουν ας τα προσπερνάνε απλώς. Πάμε παρακάτω.PAOK1LIFE έγραψε:Παράκληση θερμή αυτό το τοπικ είναι μόνο για ρεπορτάζ μεταγραφών , συλλέγει πληροφορίες που ακούγονται και γράφονται δεξιά και αριστερά , όσοι δεν έχετε να γράψετε κάτι για ρεπορτάζ και πληροφορίες μεταγραφών μην γράφετε οφ τοπικ. Όσοι δεν θέλετε να διαβάσετε εμένα ή τον Πριστ ή τον οποιοδήποτε μπορείτε να κάνετε μπλοκ ή ignore, δηλαδή να επιλέξετε ποια ποστ να διαβάσετε δεν μπορείτε να επιλέξετε όμως ποιοί θα γράφουν εδώ μέσα για μεταγραφές δεν είναι ομάδα του βιπερ είναι ανοιχτό δημόσιο ανεξάρτητο Παοκτσιδικο φόρουμ.
Το ρεπορτάζ σήμερα έχει Πέτκοβιτς και Μεητε. Εγώ γράφω ότι βγήκε και είπε επίσημα ο Ζαιρης που είναι στην προετοιμασία.
Για Μπακαμπου είπε ένας ΑΡΔ ότι προτάθηκε σε εμάς και τον βαζελο για δανεισμό γιατί έχει ακριβό συμβόλαιο θέλει να το μοιραστεί η Μπέτις την είδηση την έβγαλε σε αθηναϊκό σταθμό μέσο ενός μάνατζερ που ξέρει
Αν έχετε νεύρα που δεν γίνονται μεταγραφές δεν φταίει κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε τα λεφτά εμείς να κάνουμε μεταγραφές μην επιτίθεστε λάθος άτομα. Μπορεί να θέλετε φορ εξτρέμ κτλ αλλά χέστηκαμε τι θέλει ο καθένας μπαίνουμε να διαβάσουμε το ρεπορτάζ των ραδιοφωνικών εκπομπών και των ΜΜΕ και ΑΡΔ κτλ όπως τους λέτε εδώ μέσα
Κουρασατε το εξαντλείσατε το τρρματισατε φτάνει με τα οφ τοπικ και τα προσωπικά κόμπλεξ του καθένα εδώ μέσα
Σόρυ γιατί και το δικό μου post ανήκει σε αυτά που δεν προσφέρουν κάτι στο thread
- ΑποστόληςΑ
Πολύ πιθανό...astral έγραψε:και να δεις που δε θα είναι κανένας από τους 2
- ΑποστόληςΑ
astral έγραψε:και να δεις που δε θα είναι κανένας από τους 2

Κι αυτό πιθανό...
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ PAOK1LIFE ο τρόπος που γράφεις είναι ενοχλητικός, εάν δεν έχεις σοβαρά στοιχεία. Έγραψες τις προάλλες ότι ο Meite έρχεται 16 του μήνα λες και είσαι ο ατζέντης του. Γι αυτό σου απάντησα αν σου στέλνει sms ο Γάλλος. Μακάρι να είσαι σωστός, αλλά σκέψου κι εμάς που από αυτά που διαβάζουμε το 99% είναι τελικά παπαριές και μην παίζεις με τον πόνο μας. Εκτός αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ έρθει τη μέρα που γράφεις (όταν επιστρέψει δηλαδή η ομάδα από Ολλανδία), οπότε θα σου το αναγνωρίσω.
Έκλεισε ο Μειτέ ???????
σημ. έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου γμτ.
σημ2. Samata ftw.
σημ. έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου γμτ.
σημ2. Samata ftw.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη κάποιων μελών τα μύνηματα που έχουν γενικά θετική ενέργεια με συγκινούν είτε είναι για εμένα ή για οποιαδήποτε άλλον εδώ μέσα.
Αποστολή στις 16 του μηνός δεν έχει προπόνηση έχει άδεια αν παρακολουθήσεις το ρεπορτάζ θα δεις. Εγώ είπα ότι θα έρθει ο Μεητε στην Ελλάδα 16 και στις 17 θα είναι στην προπόνηση. Αυτό δεν το έβγαλα από τον κολο μου είναι πληροφορίες των ΑΡΔ (όπως τους λέτε) που είναι στην προετοιμασία και τις πήρανε όχι από την διοίκηση αλλά από sms μύνηματα που μιλάει ο Μεητε με άλλους παίκτες ( δεν θα δώσουμε ποιους) και από το προπονητικό τιμή.
Αν όμως αύριο έρθει πρόταση από Αραβία δεν θα φταίει κανείς
Αποστολή στις 16 του μηνός δεν έχει προπόνηση έχει άδεια αν παρακολουθήσεις το ρεπορτάζ θα δεις. Εγώ είπα ότι θα έρθει ο Μεητε στην Ελλάδα 16 και στις 17 θα είναι στην προπόνηση. Αυτό δεν το έβγαλα από τον κολο μου είναι πληροφορίες των ΑΡΔ (όπως τους λέτε) που είναι στην προετοιμασία και τις πήρανε όχι από την διοίκηση αλλά από sms μύνηματα που μιλάει ο Μεητε με άλλους παίκτες ( δεν θα δώσουμε ποιους) και από το προπονητικό τιμή.
Άρα ο Μεϊτέ θα υπογράψει ή στον ΠΑΟΚ ή αλλού. Got it!PAOK1LIFE έγραψε:Σας ευχαριστώ για την αγάπη κάποιων μελών τα μύνηματα που έχουν γενικά θετική ενέργεια με συγκινούν είτε είναι για εμένα ή για οποιαδήποτε άλλον εδώ μέσα.
- WestBlock4
Ρε φιλε μας δουλεύεις τώρα? Ποια πληροφορία από αρδ είναι? Δεν ξέρουν,τι τους γίνεται τόσο καιρό με το μειτε κ έχουν,βγάλει 200 σενάρια κ εσύ μας λες ότι στο είπαν αρδ?
Απάλειψη η κατάσταση με σενα
Απάλειψη η κατάσταση με σενα
- navigator11
Είναι ξεκάθαρο. Ότι θα έχει αποφύγει πλήρως να ιδρώσει το κωλαράκι του φέτος σε προετοιμασία. Δεν είμαι από αυτούς που ισχυρίζονται εδώ και καιρό ότι αποφεύγει σεσημασμένα να κάνει προετοιμασία ο Γάλλος. Αν επαληθευτεί το σενάριο, πάντως, τη σεζόν αυτή, θα πρόκειται για μαεστρικη κίνηση. Να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης βέβαια πρώτα.Special 4 έγραψε:Τι εννοεις κ το βαζεις σε εισαγωγικα, λεγοντας το ριφιφι της ζωης του?navigator11 έγραψε:Πάντως, με βάση αυτό (τι στο καλό, μάλλον αλήθεια θα είναι) https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... brei-omada
αν (ως) την ερχόμενη Τετάρτη έχει συμφωνήσει και βρεθεί Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί το deal, μπορεί κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι ότι ο Σου έχει υλοποιήσει το "ριφιφί" της ζωής του. Άρχοντας!![]()
Αν είναι για αντικαταστάτης του Οζντόεφ ή του Τσιγγάρα τότε πάμε για τρομερό κέντρο.
Αν έρθει αντί του Μεϊτέ, κάτι δεν μου κολλάει.
Αν έρθει αντί του Μεϊτέ, κάτι δεν μου κολλάει.
- navigator11
Κεντζιόρα, υποθέτω. Μην ξανοίγεστεaivas19 έγραψε:Μισιτς;prist64 έγραψε:GOODBYE DYNAMO
NEW(OLD) CHAPTER LOADING

Καλά αυτό δεν είναι παράδοση ή γούρι.joshua έγραψε:Πως το ειπε ένας φιλος; Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν έχει καλύψει όλα τα κενά του σε μεταγραφική περίοδο...Θα το δείτε εξτρεμ δεν θα έρθει...
Είναι οικονομική κυρίως απόφαση.να μην μεγαλώσει η τρύπα.
Φέτος αν μπεις ομίλους, δεν θα έχεις κανένα κενό.
Γιατί αν μπεις και πάρεις τα 28-30 το επόμενο πράγμα που θέλεις είναι να ξαναμπείς για να τα ξαναπάρεις