Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
northend4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από northend4 »

Ρε αγαπητοι Mods, στειλτε τον καθε wannabe ανούσιο γνώστη και ξερόλα που επιδεικτικά μας λέει να τον ακουσουμε κ με προσοχη.
Εννοειται δεν θα εννοουσα ποτε τους αποδεδειγμενα γνωστες τυπου prist κτλ. που ηταν και ειναι όαση στο όμορφο τόπικ των μεταγραφων με ωραία προσεγγιση, με γριφους κτλ.
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Είμαστε κοντά αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα πρόταση.
Η έννοια του κοντά είναι ότι τα βρήκαμε σε όλα και με όλους και μένουν λεπτομέρειες μεν αλλά σημαντικές μέχρι και για να χαλάσει το deal.

Αν θέλεις απλά να αναπαράγεις τα "ρεπορτάζ" κάνε το τουλάχιστον με σωστό τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Ρε μάγκες καλησπέρα. ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ θα κάνουμε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπαααααααααα
Και τελειωνει σιγα σιγα το βασικο σταδιο στην Ολλανδια
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Psuxo_logos έγραψε:Ρε μάγκες καλησπέρα. ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ θα κάνουμε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
loading......
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Mikeger1992 έγραψε:Διαμαντόπουλος-Sport24, άφησε να εννοηθεί για Μπακαμπου πριν λίγο
Φιλε εβαλα και ακουσα ολη την εκπομπη. Δεν ειπε τιποτα για Μπακαμπου. Που το ειπε αυτο?
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Παράκληση θερμή αυτό το τοπικ είναι μόνο για ρεπορτάζ μεταγραφών , συλλέγει πληροφορίες που ακούγονται και γράφονται δεξιά και αριστερά , όσοι δεν έχετε να γράψετε κάτι για ρεπορτάζ και πληροφορίες μεταγραφών μην γράφετε οφ τοπικ. Όσοι δεν θέλετε να διαβάσετε εμένα ή τον Πριστ ή τον οποιοδήποτε μπορείτε να κάνετε μπλοκ ή ignore, δηλαδή να επιλέξετε ποια ποστ να διαβάσετε δεν μπορείτε να επιλέξετε όμως ποιοί θα γράφουν εδώ μέσα για μεταγραφές δεν είναι ομάδα του βιπερ είναι ανοιχτό δημόσιο ανεξάρτητο Παοκτσιδικο φόρουμ.

Το ρεπορτάζ σήμερα έχει Πέτκοβιτς και Μεητε. Εγώ γράφω ότι βγήκε και είπε επίσημα ο Ζαιρης που είναι στην προετοιμασία.

Για Μπακαμπου είπε ένας ΑΡΔ ότι προτάθηκε σε εμάς και τον βαζελο για δανεισμό γιατί έχει ακριβό συμβόλαιο θέλει να το μοιραστεί η Μπέτις την είδηση την έβγαλε σε αθηναϊκό σταθμό μέσο ενός μάνατζερ που ξέρει

Αν έχετε νεύρα που δεν γίνονται μεταγραφές δεν φταίει κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε τα λεφτά εμείς να κάνουμε μεταγραφές μην επιτίθεστε λάθος άτομα. Μπορεί να θέλετε φορ εξτρέμ κτλ αλλά χέστηκαμε τι θέλει ο καθένας μπαίνουμε να διαβάσουμε το ρεπορτάζ των ραδιοφωνικών εκπομπών και των ΜΜΕ και ΑΡΔ κτλ όπως τους λέτε εδώ μέσα

Κουρασατε το εξαντλείσατε το τρρματισατε φτάνει με τα οφ τοπικ και τα προσωπικά κόμπλεξ του καθένα εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
astral έγραψε:κάθε φορα τσιμπάει και 100k το συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Σε λίγο θα φτάσει τα 2
:mrgreen:
Απ τα πιό ζουμερά σχόλια που έχω διαβάσει εδώ και καμιά 20αριά σελίδες στο τόπικ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

navigator11 έγραψε:Πάντως, με βάση αυτό (τι στο καλό, μάλλον αλήθεια θα είναι) https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... brei-omada
αν (ως) την ερχόμενη Τετάρτη έχει συμφωνήσει και βρεθεί Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί το deal, μπορεί κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι ότι ο Σου έχει υλοποιήσει το "ριφιφί" της ζωής του. Άρχοντας! :lol: :lol:
Τι εννοεις κ το βαζεις σε εισαγωγικα, λεγοντας το ριφιφι της ζωης του?
dev

Δημοσίευση από dev »

αν ισχυει οτι εχουμε κανει προταση 1,5 σε Πετκο ισως μεχρι δευτερα ο ιδιος σκεφτει να συμφωνησει απο το να μεινει στην δυναμο με λιγοτερα ( 1,2? )
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.

Αυτά που ρωτάτε όμως τα λένε και στο ραδιόφωνο που δεν ακούτε

Είμαστε κοντά τώρα για Πέτκοβιτς χθές ειμασταν για ΤΤ για το Μεητε το μάθανε σας είπα τα ΑΡΔ όχι από την διοίκηση αλλά από συμπαίχτες ότι έρχεται μετά την προετοιμασία. Δηλαδή εγώ γιατί πρέπει να δίνω αναφορά για τα πάντα αναλυτικά. Έχουν καταλήξει τώρα στον Πέτκοβιτς προσπαθεί να τον πουλήσει η ομάδα και είναι μόνος ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην τιμή.

Αύριο όμως μπορεί και αυτό να μην προχωρήσει μπορεί και να έρθει από την Αραβία πρόταση για τον Μεητε μπορεί να μην ζω και εγώ.για σήμερα αυτά ξέρω πάμε δυνατά για Πέτκοβιτς τέλος
Πραγματικα αδερφε γραφεις σαν ορισμος της παπατζας, σορυ κιολας.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

PAOK1LIFE έγραψε:Παράκληση θερμή αυτό το τοπικ είναι μόνο για ρεπορτάζ μεταγραφών , συλλέγει πληροφορίες που ακούγονται και γράφονται δεξιά και αριστερά , όσοι δεν έχετε να γράψετε κάτι για ρεπορτάζ και πληροφορίες μεταγραφών μην γράφετε οφ τοπικ. Όσοι δεν θέλετε να διαβάσετε εμένα ή τον Πριστ ή τον οποιοδήποτε μπορείτε να κάνετε μπλοκ ή ignore, δηλαδή να επιλέξετε ποια ποστ να διαβάσετε δεν μπορείτε να επιλέξετε όμως ποιοί θα γράφουν εδώ μέσα για μεταγραφές δεν είναι ομάδα του βιπερ είναι ανοιχτό δημόσιο ανεξάρτητο Παοκτσιδικο φόρουμ.

Το ρεπορτάζ σήμερα έχει Πέτκοβιτς και Μεητε. Εγώ γράφω ότι βγήκε και είπε επίσημα ο Ζαιρης που είναι στην προετοιμασία.

Για Μπακαμπου είπε ένας ΑΡΔ ότι προτάθηκε σε εμάς και τον βαζελο για δανεισμό γιατί έχει ακριβό συμβόλαιο θέλει να το μοιραστεί η Μπέτις την είδηση την έβγαλε σε αθηναϊκό σταθμό μέσο ενός μάνατζερ που ξέρει

Αν έχετε νεύρα που δεν γίνονται μεταγραφές δεν φταίει κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε τα λεφτά εμείς να κάνουμε μεταγραφές μην επιτίθεστε λάθος άτομα. Μπορεί να θέλετε φορ εξτρέμ κτλ αλλά χέστηκαμε τι θέλει ο καθένας μπαίνουμε να διαβάσουμε το ρεπορτάζ των ραδιοφωνικών εκπομπών και των ΜΜΕ και ΑΡΔ κτλ όπως τους λέτε εδώ μέσα

Κουρασατε το εξαντλείσατε το τρρματισατε φτάνει με τα οφ τοπικ και τα προσωπικά κόμπλεξ του καθένα εδώ μέσα
Έγινες και μοντ?
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

PAOK1LIFE κάποιοι μπαίνουμε εδώ απο το 2008..... εσένα περιμένουμε να μας κάνεις υποδείξεις.... άντε να πιείς κανα καφέ με κανα αρδ....
κανας monderator θα ασχοληθει?
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Psaras έγραψε:Η ουσια ειναι οτι ο Κιτσιου μεσουρανει στην Τουρκια, ενω ο Ματος βολοδερνει απο παραλια σε παραλια στην Βραζιλια.
Μακροπροθεσμα δικαιωθηκε.
???
Ο Ματος είναι 40 χρονών ρε φίλε, που θες να βολοδερνει δλδ?
Και το ότι μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις τον Κίτσιου με τον Ματος (αν δεν τρολαρεις φυσικά), πρέπει να το κοιτάξεις...
Φιλικά!!!
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Αυτά που καταλαβαίνω εγώ για τις μετεγγραφές είναι
-με εξαίρεση τις ομάδες που έχουν εξασφαλισμένο το λιγκ φειζ του τσουλου όλες οι άλλες πρέπει να περιμένουν που θα κάτσει η μπίλια τον Αύγουστο
- το ίδιο κάνουν και οι ατζεντηδες για να έχουν πιο καθαρή εικόνα της αγοράς
- επομένως τα βαριά ονόματα της αγοράς, η όσοι θέλουν να το παίξουν βαριά δεν κλείνουν πριν τον Αύγουστο εκτός εάν έρθει πρόταση από μεγάλη λιγκα δηλαδή Αγγλία Γαλλία Γερμανία Ισπανία Ιταλία
-με αυτήν την οπτική μέχρι τον Αύγουστο πάμε για ανανεώσεις και Αύγουστο all in για σέντερ φορ και πιθανόν αριστερό γουιγκερ
- του Καμαρά έκατσε γιατί ο παίκτης ήταν στο ψυγείο, ήθελε να κάνει προετοιμασία και προφανώς υπό τις συνθήκες που ήταν δεν φαινόταν πρόταση από μεγάλη λιγκα
-ο μειτε μάλλον είχε συμφωνήσει με την ομάδα αλλά είπε ο ατζέντης να κάνει κορδελακια μπας και τσιμπήσει το κάτι τις
- η ομάδα φέτος θέλει μόνο έτοιμους παίκτες δεν πρόκειται να πειραματιστεί σε ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι για τον λόγο αυτό έδωσε και τον Τζήμα στην Γερμανία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”