Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Η ουσια ειναι οτι ο Κιτσιου μεσουρανει στην Τουρκια, ενω ο Ματος βολοδερνει απο παραλια σε παραλια στην Βραζιλια.
Μακροπροθεσμα δικαιωθηκε.
Μακροπροθεσμα δικαιωθηκε.
-
Διαμαντόπουλος-Sport24, άφησε να εννοηθεί για Μπακαμπου πριν λίγο
Εδώ μέσα μερικοί μάλλον ζούνε σε άλλον πλανήτη δεν εξηγείται αλλιώς ...με ρωτάνε που είδα την είδηση για Πέτροβιτς και ΤΤ και με αποκαλούν και τρολ για την είδηση.
Εντάξει δεν ήξερα ότι έχει άτομα που δεν ακούν καθόλου ραδιόφωνο, δεν παρακολουθούν καθόλου ίντερνετ και καθόλου σοσιαλ.
Μάλιστα είμαστε τρολ που είπαμε για Μεητε, ΤΤ και Πέτροβιτς αλλά το ίδιο που είπαν Κυρι66 και Πριστ κτλ χωρίς να αναφέρουν ποτέ πηγές είναι σοβαροί.
Γενικά το φόρουμ αυτό έχει ένα θέμα μπορεί κάποιος να λέει ότι θέλει και να μην τρέχει τίποτα αλλά αν τα ίδια πει κάποιος άλλος ενοχλεί και πονάει και τσούζει τις αιμοραιδες κάποιων
Εντάξει δεν ήξερα ότι έχει άτομα που δεν ακούν καθόλου ραδιόφωνο, δεν παρακολουθούν καθόλου ίντερνετ και καθόλου σοσιαλ.
Μάλιστα είμαστε τρολ που είπαμε για Μεητε, ΤΤ και Πέτροβιτς αλλά το ίδιο που είπαν Κυρι66 και Πριστ κτλ χωρίς να αναφέρουν ποτέ πηγές είναι σοβαροί.
Γενικά το φόρουμ αυτό έχει ένα θέμα μπορεί κάποιος να λέει ότι θέλει και να μην τρέχει τίποτα αλλά αν τα ίδια πει κάποιος άλλος ενοχλεί και πονάει και τσούζει τις αιμοραιδες κάποιων
Φανταστικός διάλογος από kyri twitter
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ώρα 09:30 το πρωί. Τοποθεσία άγνωστη.
Τηλεφώνημα Meite - Kyri
-Έλα τι κάνεις;
-Όλα καλά.Τι γίνεται;
-Ετοιμάζω τα πράγματα για το ταξίδι.
-Βαλίτσες έκανες;
-Όχι ακόμα αλλά θα πάρω μόνο τα αναγκαία. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο Jessy με το αμάξι.
-Ολλανδία θα πετάξεις;
-Αν γλιτώσω την ταλαιπωρία πάνε έλα για κάτι μέρες καλά θα είναι. Με λένε τεμπέλη και ότι κοιτάω μόνο τα φράγκα ε;
-Δεν ξέρουν ότι κανονίστηκε εξ’αρχής έτσι το Deal. Την διαφορά χρημάτων που είχες με τον ΠΑΟΚ για να συμφωνήσεις, την πήρες απ’τους Πορτογάλους. Και ήσουν και δυο μήνες αραχτός.
-Και πήρα και 300 χιλιάρικα. Θα τους το πεις εσύ;
- Ε ναι αλλά δεν πιστεύουν έτσι κι αλλιώς.
Αν όντως έκλεισε έτσι το deal μιλάμε για φοβερό ξεβρακωμα όλων.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Τηλεφώνημα Meite - Kyri
-Έλα τι κάνεις;
-Όλα καλά.Τι γίνεται;
-Βαλίτσες έκανες;
-Όχι ακόμα αλλά θα πάρω μόνο τα αναγκαία. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο Jessy με το αμάξι.
-Ολλανδία θα πετάξεις;
-Αν γλιτώσω την ταλαιπωρία πάνε έλα για κάτι μέρες καλά θα είναι. Με λένε τεμπέλη και ότι κοιτάω μόνο τα φράγκα ε;
-Δεν ξέρουν ότι κανονίστηκε εξ’αρχής έτσι το Deal. Την διαφορά χρημάτων που είχες με τον ΠΑΟΚ για να συμφωνήσεις, την πήρες απ’τους Πορτογάλους. Και ήσουν και δυο μήνες αραχτός.
Ο Πέτκοβιτς από κινητό γράφουμε τόσο μεγάλο iq τόσο μασημένη τροφή κρεμουλα να τα κάνουμε να τα βάλουμε στο μπλέντερ να τα καταλάβουν μερικοί
Ρε φίλε για ποιον λόγο η επιθετικότητα.
Τρολαρε ο αστραλ πανω συνέχισε το και εσυ και τέλος.
Πες το πλει μέικερ των πιστονς .
Τρολαρε ο αστραλ πανω συνέχισε το και εσυ και τέλος.
Πες το πλει μέικερ των πιστονς .
-
Τι ξεβρακωμα ρε φιλε πιπες γραφει ο τυπος.sourdos4 έγραψε:Φανταστικός διάλογος από kyri twitter
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Τηλεφώνημα Meite - Kyri
-Έλα τι κάνεις;
-Όλα καλά.Τι γίνεται;
-Βαλίτσες έκανες;
-Ολλανδία θα πετάξεις;
Ειναι φοβερο να πιστευετε αυτον τον γυφτακο τον κυρι
Πραγματικα φοβερο.
Απριλιο ειχε πει εκλεισε ο μειτε.
Μετα τον ιουνιο ανεβαζε αεροπλανα ερχεται
Τωρα τον ιουλιο παλι αεροπλανα οτι παει ολλανδια
Τελικα ανακαλυψε συμφωνια μυστικη οτι ειναι να ερθει ελλαδα.
Προφανως παντα ηταν ενα ενδεχομενο να μεινει ο μειτε, τωρα αν μεινει θα λεει οτι δικαιωθηκε που δεν ισχυει.
Εγώ γιατί να χαλαρώσω τι έκανα ο άλλος με αποκάλεσε τρολ με πρόσβαλε και εγώ να χαλαρώσω μπαίνει όποιος θέλει με αγένεια και φέρεται τον άλλο σαν σκουπίδι και αντί να τον πετάξετε από το φόρουμ λέτε σε εμάς που τρώμε την επίθεση να χαλαρώσουμε
Εγώ βλέπω ότι δεν έχουν μερικοί τρόπους εδώ μέσα και αγωγή και δεν ξέρουν σε ποιους απευθύνονται
Κακώς δεν έχω δώσει δικαιώματα σε κανέναν μπαίνετε γράφεται από το πρωί μέχρι το βράδυ μπούρδες και κανείς δεν σας λέει τίποτα και ασχολείστε με άτομα που δεν σας πειράζουν
Εγώ βλέπω ότι δεν έχουν μερικοί τρόπους εδώ μέσα και αγωγή και δεν ξέρουν σε ποιους απευθύνονται
Κακώς δεν έχω δώσει δικαιώματα σε κανέναν μπαίνετε γράφεται από το πρωί μέχρι το βράδυ μπούρδες και κανείς δεν σας λέει τίποτα και ασχολείστε με άτομα που δεν σας πειράζουν
Στο έχω ξαναγράψει. Αν κάποιος σου απαντάει με αγένεια, αν δεν μπορείς να μην του δίνεις σημασία, τότε μπλόκαρε τον. Είναι τόσο απλό.
Μη προσπαθείς να διορθώσεις ξένους ανθρώπους. Δεν έχει νόημα. Τσάμπα χάνεις χρόνο.
Το ηρέμησε στο έγραψα γιατί αρπάχτηκες με μία απλή ερώτηση του astral και άρχισες να γράφεις για IQ και μασημένη τροφή.
Μη προσπαθείς να διορθώσεις ξένους ανθρώπους. Δεν έχει νόημα. Τσάμπα χάνεις χρόνο.
Το ηρέμησε στο έγραψα γιατί αρπάχτηκες με μία απλή ερώτηση του astral και άρχισες να γράφεις για IQ και μασημένη τροφή.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν θες να συνεχίσεις να γράφεις εδώ μέσα πρόσεξε το λεξιλόγιο σου.-PAOK1LIFE έγραψε:Ο Πέτκοβιτς από κινητό γράφουμε τόσο μεγάλο iq τόσο μασημένη τροφή κρεμουλα να τα κάνουμε να τα βάλουμε στο μπλέντερ να τα καταλάβουν μερικοί
- Dimitris_L4
Ακου φιλε...απο περιεργεια μπηκα ακομα.κ σε σαιτ που ειχα να δωσω κλικ πολλους μηνες για να δω που σκατα ειμαστε κοντα με τν κροατη..δε βρηκα πουθενα κτ..PAOK1LIFE έγραψε:Εδώ μέσα μερικοί μάλλον ζούνε σε άλλον πλανήτη δεν εξηγείται αλλιώς ...με ρωτάνε που είδα την είδηση για Πέτροβιτς και ΤΤ και με αποκαλούν και τρολ για την είδηση.
Μεγάλε, σε ρωτάμε απο που έχεις την πληροφορία που γραφεις και δεν απαντάς, τι θες να σε πούμε δλδ.PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ γιατί να χαλαρώσω τι έκανα ο άλλος με αποκάλεσε τρολ με πρόσβαλε και εγώ να χαλαρώσω μπαίνει όποιος θέλει με αγένεια και φέρεται τον άλλο σαν σκουπίδι και αντί να τον πετάξετε από το φόρουμ λέτε σε εμάς που τρώμε την επίθεση να χαλαρώσουμε
Πες, ακουσα στο ραδιόφωνο αυτό κι αυτό, τι το δίνεις σαν να το σκέφτηκες ο ίδιος. Ναι και δεν ακούμε όλοι ραδιόφωνα.