Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Special 4 »

Ψαξε οσα ποστ θέλεις πισω astral
Τοτε π γραφτηκε, αυτο ισχυε, αυτη ηταν η αποψη μου
Ο Ραζβαν δεν αλλαζε πραγματα κ το μοτιβο ηταν επαναλαμβανομενο
Αποφασισε να αλλαξει πραγματα, κατι π δεν ειχε ξανακανει στο παρελθον κ αλλαξε το μοτιβο - δικαιωση για οσους έλεγαν να αλλαξει πραγματα
Θα μου απαντησει ομως καποιος για την ταμπακιερα?
Για τις προσβολες, τις ειρωνειες κ τους χαρακτηρισμους για τρολ κ οτι δεν χαρηκαμε εγω ή ο οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα, απο που δικαιολογούνται?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Είμαι περίεργος ποιος άλλος θα μπει στη συζήτηση μαζί του, για να διαβάζουμε τα ίδια πράγματα εκ μέρους του.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πας ταξίδι με τα φιλαράκια σου, και ένας από αυτούς σε όλο το ταξίδι δεν σταματά να γκρινιάζει και να πρήζει μπάλες. Μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει κλαίγεται για τα πάντα. Όταν περνάτε καλά σιωπει, όταν είστε κουρασμένοι το κάνει 10 φορές χειρότερο.

Τελειώνει το ταξίδι, γενικά και γαμω η όλη φάση, γυρνάτε στο σπίτι, βρίσκεστε για καφέ και συμφωνείτε πόσο καλά περάσετε. Του λέτε κοίτα πόσο καλά περάσαμε, αν δεν γκρινιαζες θα περνούσαμε ακόμα καλύτερα, πρώτα απ' όλα για σένα μην το κάνεις για να περνάς καλύτερα.

Και γυρνάει και λέει, όχι, περάσαμε καλά γιατί γκρινιαξα, και εγώ πέρασα το ίδιο καλά με τους υπόλοιπους. Και γιατί μου κάνετε προσωπική επίθεση.

Μπορεί να πέρασε το ίδιο καλά, μπορεί η γκρίνια να είναι ο τρόπος του να περνάει καλά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι άλλοι πρέπει να κάνουν τουμπεκί και να ανέχονται όλη αυτή την κατάσταση, και στο τέλος να δικαιώσουν τον παραλογισμό του πως η γκρίνια οδήγησε στην καλοπέραση.

Και ναι, γαμανε οι αναμνήσεις της κατακτησης, αλλά επίσης γαμαει και το ταξίδι της κάθε σεζόν. Με τις χαρές, τις λύπες, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τις νίκες, τις ήττες, τα σωστά, τα λάθη. Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς την κούραση, την πίκρα και τα νεύρα σου, και αυτό θεωρείς απαραίτητο να το εκφράζεις ξανά και ξανά, θα έρθει η στιγμή που θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Γιατί στην τελική, δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπα, μάλλον τους θέλουμε.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Special 4 έγραψε:Ψαξε οσα ποστ θέλεις πισω astral
Τοτε π γραφτηκε, αυτο ισχυε, αυτη ηταν η αποψη μου
Ο Ραζβαν δεν αλλαζε πραγματα κ το μοτιβο ηταν επαναλαμβανομενο
Αποφασισε να αλλαξει πραγματα, κατι π δεν ειχε ξανακανει στο παρελθον κ αλλαξε το μοτιβο - δικαιωση για οσους έλεγαν να αλλαξει πραγματα
Θα μου απαντησει ομως καποιος για την ταμπακιερα?
Για τις προσβολες, τις ειρωνειες κ τους χαρακτηρισμους για τρολ κ οτι δεν χαρηκαμε εγω ή ο οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα, απο που δικαιολογούνται?
Η γενική αλήθεια πως ισχύει τυχαίνει να είναι άποψη σου ή η άποψη σου είναι η γενική αλήθεια;
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ποσο ανουσιο αυτο που γινεται σε αυτο το τοπικ.

Εχουμε παρει το καλυτερο πρωταθλημα ολων των εποχων.Εγω αυτο ξερω και αυτο ειναι που μετραει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε πα να λενε ρε παιδια?Το πηραμε γιατι η ...κριτικη αλλαξε τα μυαλα του Λουτσεσκου?
ΟΚ κι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω αν η κριτικη σας βοηθησε να ζησουμε
το πιο τρελη και μαγκικη πορεια προς τον τιτλο
Η ιστορια εγραψε οτι ΠΑΟΚ τους ..μπιπ....ολους ασαλιωτα , πεντακαθαρα και μες στα σπιτια τους παιζοντας μαγικο ποδοσφαιρο καποιες στιγμες.Αυτο ειναι που μετραει .Κι ειμαστε ακομα υπο την επιρεια.Δε περναει ΛΑΙΜΑΙ.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Κύριοι εγω λεω και οι μεν και οι δε να ληξετε το τι εγινε και να ασχοληθουμε ολοι με το πιο μαγκικο πρωταθλημα και τι θα ακολουθησει απο δω και περα. Ας μην κουραζουμε αλλο το τοπικ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν θέλετε σοβαρή ποδοσφαιροκουβεντα, σας έχω ένα θέμα προς ανάλυση, κάτι που κανένας "σοβαρός" δεν έπιασε όλη τη χρονιά. Στους φίλους μου, ήδη το έχω θέσει κι είχα ενδιαφέρουσες απαντήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν....

Πόσο λοιπόν έχει επηρεάσει εδώ κι ένα χρόνο η παρουσία Καστορινα, τον Λουτσεσκου;
Άντε να σας δω.

Sent from my iPad using Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

για να κουβεντιάσουμε θα πρέπει να έχουμε και μια ψιλογνώση για το βιογραφικό ή πληροφορίες για το τι εστί καστορίνα. εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω πράγματα για τον βοηθό.
για ρίξε κανένα σχόλιο,
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pilotos έγραψε:Αν θέλετε σοβαρή ποδοσφαιροκουβεντα, σας έχω ένα θέμα προς ανάλυση, κάτι που κανένας "σοβαρός" δεν έπιασε όλη τη χρονιά. Στους φίλους μου, ήδη το έχω θέσει κι είχα ενδιαφέρουσες απαντήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν....

Πόσο λοιπόν έχει επηρεάσει εδώ κι ένα χρόνο η παρουσία Καστορινα, τον Λουτσεσκου;
Άντε να σας δω.
Ποιος Καστορίνα ρε, εδώ ο ΠΑΟΚ καταστρέφεται.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ε συνεχίστε να ακούτε αυτούς που ακούτε .
;)
Νο προβλεμ, θα σας φτιάχνουν τη μέρα, έχουν διδακτορικό !

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Λάθος μου....

Τελικά οι ντενεκεδες...γανωμενοι...ειναι

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα....
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Το οτι σε αφηνουν οι μοντς να πετας τετοιες προσβολλες σε μελη μου ειναι ανηκουστο. Σε οποιους και να απευθυνεσαι ειναι τραγικο να μιλας ετσι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Λάθος μου....

Τελικά οι ντενεκεδες...γανωμενοι...ειναι

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα....
το ντενεκεδες διεγραψε το ......αλλα οτι πραγματικα ζουν στον δικο τους "δικκαιωμενο" κοσμο και δεν καταλαβαινουν τιποτε ....εχεις απολυτο δικαιο.....η πλακα ειναι οτι πιστευουν οτι με αυτα που λενε επηρεαζουν τον λουτσεσκου και κανει οτι καλο κανει .....περα απο το οτι ο πατερας του βρισκετε απο ολα τα υπολοιπα καλα του..... στα κακα του φυσικα φταιει αποκλειστικα αυτος..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”