Οπότε διαφωνείς και γράφεις επιχειρήματα για κάτι αναρτήσεις άλλων που κάποια στιγμή είδες ενώ παραθέτεις τις δικές μου αναρτήσεις. Κι εγώ σαν βλάκας νομίζω ότι συζητάμε.Blackgr4 έγραψε:Κανένα σκάλωμα. Όταν διαβάζω σχόλια που θέλουν "κάτι πιο εκλεκτό" και ο ενας τους ξυνίζει και ο άλλος τους βρωμάει, ειναι απόλυτα λογικό να βγαλω το συμπέρασμα πως πετάμε στα σύννεφα και ονειρευομαστε παίκτες και καταστάσεις εντελώς μη ρεαλιστικές.paokspren έγραψε:Ναι θα έλεγα για το Ελ Κααμπί ποιος είναι αυτός ενώ πχ τον Μειτέ και τον Οζντόεφ τους ήξερα.Blackgr4 έγραψε:Επεξήγηση (αν και δεν περίμενα πως θα χρειαστεί).
Άλλο πράγμα εννοούσα σχετικά με το κόστος και αλλο κατάλαβαν μερικοί.
Αν πέρσι σας έλεγαν έρχεται ο χ-ψ Ελ Κααμπι, θα λέγατε ποιος είναι αυτός.
Εννοείται πως μπορούμε να βρούμε φορ με συμβόλαιο 1 εκατομμύριο και να μας βγει καλός.
Αποκλείεται όμως να είναι κάποιο γνωστό - εντυπωσιακό όνομα όπως περιμένετε ορισμένοι. Αυτό λέω.
Και γνωστός και παιχταράς και διεθνης και με νουμερα στη καριερα του και συμβόλαιο μικρότερο του Αντριγια και ισορροπίες στα αποδυτήρια και και και....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.
Γιατί έχεις φάει τέτοιο σκάλωμα ότι υπάρχει απαίτηση για όνομα? Δεν το έχει πει κυριολεκτικά κανένας.
Αντιθέτως, πολλοί έχουν πει ότι ίσως το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα κοιτάζει μόνο γνωστούς, δηλαδή γνώριμους από το ελληνικό πρωτάθλημα, ή με βαρύ βιογραφικό αλλά μεγάλης ηλικίας, ή πολύ ακριβούς με αποτέλεσμα καθυστερήσεις και Χ.
Ένα κανονικό επιθετικό αντί για το παλτό τον Σαματά θέλουμε οι άνθρωποι και μόνο ότι είναι άπιαστο όνειρο δεν έχουμε ακούσει. Δηλαδή αν τελείωνε το συμβόλαιο του Σαματά φέτος τι θα κάναμε, θα τον ανανεώναμε επειδή είναι αδύνατο να βρεθει άλλος?
Αν δεν ήξερες τον Μειτε, πιθανότατα δεν ήξερες κανενα χαφ μας εδώ και χρόνια.
Επεξεργάστηκε.
Mod Team