Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από renegade »

Είχαμε πριν τον Μπράντον παίκτη που μετά από εμάς έβαλε 30+ γκολ στην Τσάμπιονσιπ. Να πάμε να κάνουμε μια βόλτα από το τοπικ του να δούμε τι γραφόταν τότε?
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Εγω γιατί έχω την εντύπωση ότι πάμε για κάτι που δεν έχει πέσει πουθενά στο τραπέζι μέχρι στιγμής. Αυτή την εντύπωση έχω, μπορεί να κάνω και λαγός βέβαια.

Μπορεί να κάτσει και ο Κροάτης αλλά νομίζω θα χτυπήσουμε κάτι δυνατό, όπως και στα εξτρέμ.

Δεν έχω καμμία ενημέρωση ούτε ξέρω κάτι απλά σαν διαίσθηση το λέω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ερώτηση:
Σε αρκετές συζητήσεις αλλά και σε άρθρα (σχετικά με τον Πέτκοβιτς και όχι μόνο) τίθεται συχνά το θέμα αμοιβής μιας υποψήφιας μεταγραφής, σε σχέση πάντα με την ισορροπία εντός αποδυτηρίων.
Έχω διαβάσει δηλαδή πως αφού ο Ζιφκο έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο (1.5 νομίζω) δεν μπορείς να δώσεις 1.7 στον χ Μειτε και 2 στον ψ Πέτκοβιτς.

Πόσο πιθανό είναι να βρει ο ΠΑΟΚ φορ που να παίρνει λιγότερα από τον Αντριγια, δηλαδή μαξ 1.5, και ταυτόχρονα να είναι στα επίπεδα που ψήνεται ο κόσμος μας να είναι;
Μπορούμε δηλαδή να βρούμε φορ με 1.3 πχ, να ΜΗΝ στοιχίσει πολλα η αγορα του (μαξ 2-3 χαρτιά), να ταιριάζει στα θελω μας και να είναι πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες;;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Botheim που ανεφεραν στο false 9 ειναι τετοιος παικτης Black
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Πόσο στοιχίζει;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από aivas19 »

3.5 μυρια value εχει και ηταν σε καθοδικη πορεια ( δεν επιασε στην Ιταλια καθολου ουτε μετα την Μποντο στη Ρωσια). Βεβαια ειναι μικρος , μπορουν καλλιστα να ζητησουν πχ 5-6. Οποτε δν εχω απαντηση. Απλα τα συμβολαια στη Σουηδια ειναι πολυ μικρα
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Blackgr4 έγραψε:Ερώτηση:
Σε αρκετές συζητήσεις αλλά και σε άρθρα (σχετικά με τον Πέτκοβιτς και όχι μόνο) τίθεται συχνά το θέμα αμοιβής μιας υποψήφιας μεταγραφής, σε σχέση πάντα με την ισορροπία εντός αποδυτηρίων.
Έχω διαβάσει δηλαδή πως αφού ο Ζιφκο έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο (1.5 νομίζω) δεν μπορείς να δώσεις 1.7 στον χ Μειτε και 2 στον ψ Πέτκοβιτς.

Πόσο πιθανό είναι να βρει ο ΠΑΟΚ φορ που να παίρνει λιγότερα από τον Αντριγια, δηλαδή μαξ 1.5, και ταυτόχρονα να είναι στα επίπεδα που ψήνεται ο κόσμος μας να είναι;
Μπορούμε δηλαδή να βρούμε φορ με 1.3 πχ, να ΜΗΝ στοιχίσει πολλα η αγορα του (μαξ 2-3 χαρτιά), να ταιριάζει στα θελω μας και να είναι πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες;;
Καλύτερο από τον Σαματά είχαν πέρυσι ο Άρης, η Κηφισιά, η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης. Ε κάτι θα μπορούμε να βρούμε κι εμείς.

Οι ανταγωνιστές μας πάντως βρίσκουν σταθερά και φέρνουν επιθετικούς που κάνουν την δουλειά με αντίστοιχα λεφτά.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

makispaspartou έγραψε:Ώρες ώρες είναι να αναρωτιέσαι.. παίκτες που έχουν τριπλά , γκολ , ασίστ τους βγάζουμε λίγους και άχρηστους..
Ταρικ Τισουνταλι , Λιβαγια , Πέτκοβιτς .. Οποίος και να ερχόταν από αυτούς θα έπρεπε να κάνουμε κωλοτούμπες..
Ο Τισουνταλι είναι εξτρέμ που παίζει άνετα και φορ
Ο Πετκοβιτς είναι καθαρός φορ που όμως παίζει και εκτος περιοχής άνετα
Ο Λιβαγια είναι κλασικός δεύτερος επιθετικός που παίζει με άνεση στις πλευρές.
Αν με ρωτας θα ήθελα και τους τρεις ..
Μπροστά στον Πετκοβιτς ο Σαματα είναι serial killer μπροστά στην εστία.
Jack_MeHoff

Αν θες να πας Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ούτε ένα συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων είναι απλά ανέκδοτο, και πολύ απλά δεν θα πας. Το θέμα είναι να τα δώσεις κάπου που να αξίζει. Επίσης, αν πας, οι παίκτες θα ζητήσουν γενναίες ανανεώσεις αλλιώς χαιρετάνε με αστραπιαία ταχύτητα. Με λάθος χειρισμούς από Τσάμπιονς Λιγκ μπορείς να καταλήξεις στα τάρταρα μέσα σε 2-3 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jack_MeHoff την Κυρ 07 Ιούλ 2024, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Η Μαλμε και η Σεριφ πηγαν Τσουλου δηλαδη με 2 μυρια συμβολαιο; Οχι. Οποτε αυτο ειναι αυθαιρετο
Jack_MeHoff

Να πας μόνο για να πας και να πάρεις 0 πόντους σαν τους χάρτινους; Να πας και να είσαι λίγο ανταγωνιστικός
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

paokspren έγραψε:

Καλύτερο από τον Σαματά είχαν πέρυσι ο Άρης, η Κηφισιά, η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης. Ε κάτι θα μπορούμε να βρούμε κι εμείς.

Οι ανταγωνιστές μας πάντως βρίσκουν σταθερά και φέρνουν επιθετικούς που κάνουν την δουλειά με αντίστοιχα λεφτά.
Ναι αλλά αν σου έλεγαν φέτος πως φέρνουμε Οζέγκοβιτς για αντικαταστατη του Σαμάττα, ίσα που θα ξεκινουσες κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ.
Γράφω ξεκάθαρα να είναι στα επίπεδα που ψήνεται ο κόσμος μας να είναι.
Εμείς εδώ θέλουμε φορ γνωστό και τανκς αλλά πετάμε και εξυπνάδες περί ισορροπιών στα αποδυτήρια.
Ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε ποτέ πάνω από 3.5 για μεταγραφή.
Ε πως θα συνδυαστούν όλα; Και κάτω από 1.5 το χρόνο και κάτω από 3.5 για μεταγραφή και γνωστός και τανκς και σε νορμαλ ηλικια;;
Ούτε ένας τέτοιος δεν υπάρχει εκεί έξω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Jack_MeHoff έγραψε:Να πας μόνο για να πας και να πάρεις 0 πόντους σαν τους χάρτινους; Να πας και να είσαι λίγο ανταγωνιστικός
Οκ δε διαφωνω, απλα ειναι σχετικο παλι. Σιγουρα οσα παραπανω λεφτα τοσο περισσοτερες οι πιθανοτητες.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Η Σεριφ πήγε και πήρε αποτέλεσμα στο μπαρναμπεου με Κολοβο και Αθανασιάδη αλλά εμείς θα φάμε ταλιρο επειδή 7 Ιουλίου δεν έχουμε ρίξει καμία 15αρια εκατομμύρια στην αγορά. Αυτό διαβάζω εδώ και μια εβδομάδα εδώ μέσα. Μην αρχίσω να κάνω παραθέσεις ,βαριέμαι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Στεργιαδης ειπε οτι εγραψε και η κροατικη εφημεριδα, οτι προταση στον Πετκοβιτς δεν υπαρχει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”