Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Luigi Vampa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Θέλουμε έναν που κάνει καλύτερα αυτά που προσπαθεί ο Τομας κ ο Σαματα. Να μην χρειάζεται 3 κοντρόλ για να σταματήσει τη μπαλα όταν αυτή έρχεται από μακριά, να έχει τη δύναμη του Σαματα στος μονομαχιες, να έχει την πάσα με τη μία όπως αυτή που έκανε ο Τομας στο Χαρίλαου αλλα πιο συχνα, να έχει καλύτερη επαφή με τα δίχτυα τουλάχιστον απ τον Σαματα, γιατί τον Μπραντον χασογκολη δεν τον λες.

Όσο για μεσοεπιθετικο εγώ πιστεύω χρειαζομαστε πιο πολύ έναν πλειμεικερ τύπου Ταισον πάρα ένα παίκτη γραμμής με τριπλα. Άλλωστε τη θεση με τον Ταισον θελουμε να μοιραστει. Αυτός ο Τισουνταλι δε νομιζω να ναι τετοιος. Όταν λείπει ο Ταισον έχουμε θεμα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς έχει έρθει στο προσκήνιο ξανά για την επίθεση του ΠΑΟΚ, τις τελευταίες ημέρες, με την ιστοσελίδα «Sata24.hr» να δίνει τη δική της διάσταση στο θέμα.

«Ο ελληνικός σύλλογος, ο οποίος πέταξε την Ντιναμό εκτός των προημιτελικών του Europa Conference League, θα ήθελε να φέρει τον επιθετικό, Μπρούνο Πέτκοβιτς, αλλά θέλει να διαπραγματευτεί και να παζαρέψει ακόμη και για μια αποζημίωση που ανέρχεται μόλις στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Δε λάβαμε ούτε μία προσφορά για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, ψιθύρισαν από την Ντιναμό, μετά την εκπνοή της προθεσμίας σύμφωνα με την οποία ο σύλλογος, μπορούσε να τον κρατήσει αν κάποιος προσέφερε αποζημίωση δύο εκατομμυρίων ευρώ. Και ο Μπρούνο, φυσικά, συμφωνεί με αυτό. Τώρα πλησιάζει η δεύτερη προθεσμία, η 15η Ιουλίου, όταν η καθορισμένη αποζημίωση για είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο «Πέτκο» δεν πρόκειται να πάει εκεί. Και δεν είναι προτεραιότητά του να φύγει από το «Maksimir». Με άλλα λόγια: περιμένει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του. Αθλητικές, όχι οικονομικές. Που σημαίνει έναν αξιοσέβαστο σύλλογο από ένα ισχυρό πρωτάθλημα.

Ένα άλλο πρόβλημα για τους Έλληνες είναι ο μισθός του Πέτκοβιτς. Ο επιθετικός της Ντιναμό, φέρεται να ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, τα οποία δε θα του έδινε ο ΠΑΟΚ» σημειώνει ο συντάκτης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το μακρύ και το κοντό του ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Αν δεν βλεπεις τα κενα στο παιχνιδι του Τομας τοτε το προβλημα δεν ειναι στην οπτικη των αλλων αλλα στη δικη σου.Ευτυχως δε που τα βλεπει και ο Λουτσεσκου και ζηταει επιθετικο για να ανεβει επιπεδο...

Τι λέω εγω τι λες εσύ...

Εγώ λέω ότι όποιος και να έρθει ξέρει δεν ξέρει μπάλα με τον τρόπο που παίζει η ομάδα θα κάνει τα νούμερα...πανω κάτω...του Τόμας...

Εσύ τώρα τι ακριβώς λες δεν έχω την κατάλληλη...οπτικη..για να το καταλάβω
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Αν δεν βλεπεις τα κενα στο παιχνιδι του Τομας τοτε το προβλημα δεν ειναι στην οπτικη των αλλων αλλα στη δικη σου.Ευτυχως δε που τα βλεπει και ο Λουτσεσκου και ζηταει επιθετικο για να ανεβει επιπεδο...

Τι λέω εγω τι λες εσύ...

Εγώ λέω ότι όποιος και να έρθει ξέρει δεν ξέρει μπάλα με τον τρόπο που παίζει η ομάδα θα κάνει τα νούμερα...πανω κάτω...του Τόμας...

Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Κυρ 07 Ιούλ 2024, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Μην ξεχναμε οτι ο ομάδα, πηρε πρωτάθλημα, κυριως τον γκολ της μεσαιας γραμμης...
Αλλα οταν σε καποια μάτς, μπλόκαρε η μεσαια γραμμη, ΤΟΤΕ θες τον φόρ σου....με μια-δυο ευκαιρίες να σου κάνει γκόλ....
Καλή η κουβέντα το τί θέλουμε εμείς, αλλα να σεβαστούμε τηνομάδα, και την ΠΑΕ που πήραν το ποιό μάγκικο πρωτάθλημα ever...
Το καλό ειναι, οτι εχουμε εναν βασικό κορμό απο πέρυσι, και χρειαζόμαστε 2-3 ποιοτικές προσθήκες...
Ας κάνουμε υπομονη, οπως και η ομάδα.... :nairepaok:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

τι ζητάει ο λούτσε? ένα φορ. με τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος επιθυμεί.
τι θα είναι αυτός? σίγουρα καλύτερος από τον σαμάτα όπως κι από τον μπράντον. γιατί αν δεν είναι αυτή η σκέψη τότε δεν θα υπήρχε λόγος απομάκρυνσης του σαμάτα.

πιστεύω ότι το φορ θα είναι φορ που θα μπορεί να παίξει και στα πλάγια κι όχι ένας που παίζει κυρίως στα πλάγια αλλά μπορεί να παίξει και φορ.

υπομονή να έχουμε. το περσινό και προπερσινό ήταν τρομαχτικό μιας που θέλαμε πολλούς....
τώρα θέλουμε ολίγα...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

abc_o_ karpouzas έγραψε:

Τι λέω εγω τι λες εσύ...

συγνώμη που επεμβαίνω αλλά στο γράφει όχι σε αυτό που κάνεις παράθεση αλλά στο προηγούμενο του ποστ.
έναν καλύτερο μπράντον. κι ένας καλύτερος μπράντον σημαίνει λιγότερο σαμάτα είτε είναι είτε δεν είναι στο γκρουπ.
η δεύτερη διευκρίνηση δική μου
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

dev έγραψε:οι today πριν λιγο 50-50 του Πετκοβιτς. ειναι ο καλυτερος στην λιστα αυτη τη στιγμη και πιο ψηλα( αν θεωρησουμε οτι ο δανος βγηκε)

ζηταει 2 δινουμε 1.5

μεχρι 15/07 θα ξερουμε γιατι μεχρι τοτε ειναι η ρητρα των 2,5

τσιμπημενη η αμοιβη φυσικα αλλα μαλλον οι καλοι φορ τοσα ζητανε.

η ρητρα ειναι καλη ευκαιρια ομως γιατι χωρις αυτην η δυναμο θα ζητουσε σιγουρα 5 τουλαχιστον. αν τον παρουμε τους ψειριζουμε στην ουσια.
Αν είναι ο Petkovic ο καλύτερος της λίστας κλαφτα χαραλαμπε
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Maezono Masakiyo έγραψε:
joshua έγραψε:Ο Τισουνταλι καλυπτει και τις απαιτησεις 2 θεσεων καθως παιζει με την ιδια ανεση αριστερα και επιθετικος και μπορει να δωσει ανεση χρονου για να βρεθει επιθετικος αλλα η αληθεια ειναι πως 4 μυρια ειναι πολλα για 31χρονο. Θα μεινω με την απορια γιατι δεν παμε για το ελευθερο μαροκινο ατι τον Ελ Γκαζι.

Εγω πάλι έχω ξαναεκφράσει την απορία γιατί απο το Νοέμβριο που τοποθετήθηκε υπερ των Παλαιστινίων παραμένει ελεύθερος.
Ισχυρό λόμπι οι Εβραίοι.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν θέλω εξτρεμοφορ.

Θέλω 1 εξτρέμ και 1 φορ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή ένας παίκτης που είναι βασικό στέλεχος μιας εθνικής η οποία έπαιξε τελικό Νάσιοναλ λιγκ απέναντι στην Ισπανία,που πήρε την τρίτη θέση σε Μουντιάλ κ Γενικά έχει μια πολύ γεμάτη παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ( Τσάμπιονς λιγκ, Γιουρόπα, Κόνφερενς)... είναι κλαφτα Χαράλαμπε?
Ωραία τα οπαδικά γυαλιά, όλοι οπαδοί είμαστε... αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η πραγματική μας θέση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πώς μας βλέπουν δηλαδή οι άλλοι και όχι πώς βλέπουμε εμείς τους εαυτούς μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 07 Ιούλ 2024, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

(σηκωμα απο την καρεκλα και χειροκροτημα)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οποιος κι αν ερθει θα ειναι καλυτερος του Σαματτα. Και αυτο γιατι ο Σαματτα ειναι σε τραγική φόρμα και ειναι προφανες πως και ψυχολογικα δεν μπορει να ανταποκριθει. Φτασαμε στο σημειο να πανηγυριζουμε ενα καλο κατεβασμα μπαλας ή μια καλη πασα του Σαματτα για να βρουμε στοιχεια θετικα.
Οσο για αποψεις τύπου "οποιος κι αν ερθει θα μοιαζει μς τον Μπραντον λογω του συστηματος του Λουτσεσκου" ασχολιαστες. Και στην τελικη αν ο Μπραντον ειναι το καλυτερο που μπορουμε να εχουμε σαν επιθετικος (γελαω) τοτε χρειαζόμαστε τουλαχιστον αλλους 2 Μπραντον στο ροστερ για να βγει η χρονια. Εκτος αν πιστεύουμε οτι θα βγαλουμε χρονια με 3 απαιτητικες διοργανωσεις με τον Μπραντον να παιζει νεχρι το 60-70 σε καθε ματς και τον Σαμματα αλλαγη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”