Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Ο Τισουνταλι καλυπτει και τις απαιτησεις 2 θεσεων καθως παιζει με την ιδια ανεση αριστερα και επιθετικος και μπορει να δωσει ανεση χρονου για να βρεθει επιθετικος αλλα η αληθεια ειναι πως 4 μυρια ειναι πολλα για 31χρονο. Θα μεινω με την απορια γιατι δεν παμε για το ελευθερο μαροκινο ατι τον Ελ Γκαζι.
Εγω πάλι έχω ξαναεκφράσει την απορία γιατί απο το Νοέμβριο που τοποθετήθηκε υπερ των Παλαιστινίων παραμένει ελεύθερος.
DamoN έγραψε:Στα μεταξύ μας ειδικά στο ματς στην Γάνδη .
Όποτε έπαιρνε μπάλα έκανα τον Σταύρο μου . Βέβαια έπιανε γιατί την έστελνε αουτ
Δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο πάντως
Ο Πέτκοβιτς με ψήνει πολύ περισσότερο. Νομίζω ταιριάζει και δίδυμο με Μπράντον
Άλλοι παίχτες . Δεν μπορώ να σκεφτώ παράδειγμα εύκολο.
Πχ Τζιμπούρ ή Πριγιοβιτς ;
Καλά μπορεί να μην ήταν τόσο όσο το θυμάμαι. Όταν βλέπω ΠΑΟΚ από τηλεόραση έχω πολύ άγχος
joshua έγραψε:Ο Τισουνταλι καλυπτει και τις απαιτησεις 2 θεσεων καθως παιζει με την ιδια ανεση αριστερα και επιθετικος και μπορει να δωσει ανεση χρονου για να βρεθει επιθετικος αλλα η αληθεια ειναι πως 4 μυρια ειναι πολλα για 31χρονο. Θα μεινω με την απορια γιατι δεν παμε για το ελευθερο μαροκινο ατι τον Ελ Γκαζι.
Εγω πάλι έχω ξαναεκφράσει την απορία γιατί απο το Νοέμβριο που τοποθετήθηκε υπερ των Παλαιστινίων παραμένει ελεύθερος.
Δεν ξερω ειλικρινα τι ακριβως παιζει μαζι του γιατι διαφορετικα ειναι εξαιρετικη περιπτωση παικτη. Δυο χρονια μικροτερος απο τον Τισουνταλι με παραστασεις σε σαφως υψηλοτερο επιπεδο.
Napoli4 έγραψε:Τόσο καλός είναι αυτός ο Τισουνταλι;
Φίλε Ναπολιτάνε μιλάμε για μεγάλη παιχτούρα.
Βέβαια ο τύπος είναι ο ορισμός του street footballler οπότε ο στρατηγός θα έχει δουλειά αν τυχόν έρθει.
Ένας έξτρα ενδοιασμός ο σοβαρός τραυματισμός που πέρασε αν και προς το τέλος της σεζόν έδειξε να επανέρχεται.
Η Γάνδη “ξεπουλάει”, αλλιώς δε θα τον άφηναν να φύγει ποτέ μιας και ήταν μακράν ο πιο λατρεμένος παίκτης των οπαδών της.
Απο τη στιγμη που οι Βελγοι κοστολογουν τον Τισσουνταλι 4 εκ., το θεωρω απιθανο να ερθει εδω (ενω τον θελουν κιολας ομαδες απο την Σ. Αραβια). Οσο περνανε οι μερες, ψηνομαι ολο και πιο πολυ με τον Πετκοβιτς. Δεν θα ηθελα εναν ιδιο παικτη μαζι με τον Μπραντον, οπως ειναι για παραδειγμα ο Μπρειθ. Η ομαδα σε ολες τις θεσεις χρειαζεται να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα. Ας εχει εναν φορ-χαμαλη, ας εχει και ομως ενα φορ-κολωνα (παρα πολυ συμμετοχικος παικτης, φαινεται απο τις ασσιστ του).
Η ρητρα 2.5 εκ., για εναν παικτη που αποτελει (τουλαχιστον αποτελεσε μεχρι φετος) βασικο γραναζι της εθνικης Κροατιας και της Ντιναμο (των συμμετοχων στους ομιλους του Τσαμπιονς λιγκ, αρα εχει και μεγαλη εμπειρια απο τετοια παιχνιδια), ειναι για μενα μια πολυ λογικη τιμη. Το θεμα ειναι στο συμβολαιο του, που ζηταει 2εκ. και εμεις (μαλλον) του δινουμε το ταβανι μας, δηλαδη 1.5εκ. (ισως να αυξηθουν με μερικα μπονους).
Για μενα, θα ειναι "ονειρικη" (λιγο υπερβολη) η τριαδα στα φορ, αν εχουμε Πετκοβιτς, Μπραντον και προς τα τελη του καλοκαιριου (και αναλογα που θα βρισκομαστε την Ευρωπη) εναν δανεικο (οπως ειχε παρει η κουλα τον Πονσε και τον Μπογε το 18). Με αυτον τον τροπο θα μπορουσε και σε καποια παιχνιδια να μετατοπιστει ο Μπραντον και στα αριστερα (αλλωστε στην Ισπανια ειχε μισα ματς ως αριστερο εξτρεμ και μισα ως φορ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Κυρ 07 Ιούλ 2024, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nkoss έγραψε:Κανονίστε να πάρει ο Ιβάν από βδομάδα τη Μαρία, να τη ρωτήσει πώς πάνε τα διαρκείας των νέων κατόχων και το Μαράκι να πει "έτσι κι έτσι Πρόεδρε. Ο λαός έχει κακή ψυχολογία. Δεν αγοράζει γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις σου ".
Jim_Chatz έγραψε:Απο τη στιγμη που οι Βελγοι κοστολογουν τον Τισσουνταλι 4 εκ., το θεωρω απιθανο να ερθει εδω (ενω τον θελουν κιολας ομαδες απο την Σ. Αραβια). Οσο περνανε οι μερες, ψηνομαι ολο και πιο πολυ με τον Πετκοβιτς. Δεν θα ηθελα εναν ιδιο παικτη μαζι με τον Μπραντον, οπως ειναι για παραδειγμα ο Μπρειθ. Η ομαδα σε ολες τις θεσεις χρειαζεται να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα. Ας εχει εναν φορ-χαμαλη, ας εχει και ομως ενα φορ-κολωνα (παρα πολυ συμμετοχικος παικτης, φαινεται απο τις ασσιστ του).
Η ρητρα 2.5 εκ., για εναν παικτη που αποτελει (τουλαχιστον αποτελεσε μεχρι φετος) βασικο γραναζι της εθνικης Κροατιας και της Ντιναμο (των συμμετοχων στους ομιλους του Τσαμπιονς λιγκ, αρα εχει και μεγαλη εμπειρια απο τετοια παιχνιδια), ειναι για μενα μια πολυ λογικη τιμη. Το θεμα ειναι στο συμβολαιο του, που ζηταει 2εκ. και εμεις (μαλλον) του δινουμε το ταβανι μας, δηλαδη 1.5εκ. (ισως να αυξηθουν με μερικα μπονους).
Για μενα, θα ειναι "ονειρικη" (λιγο υπερβολη) η τριαδα στα φορ, αν εχουμε Πετκοβιτς, Μπραντον και προς τα τελη του καλοκαιριου (και αναλογα που θα βρισκομαστε την Ευρωπη) εναν δανεικο (οπως ειχε παρει η κουλα τον Πονσε και τον Μπογε το 18). Με αυτον τον τροπο θα μπορουσε και σε καποια παιχνιδια να μετατοπιστει ο Μπραντον και στα αριστερα (αλλωστε στην Ισπανια ειχε μισα ματς ως αριστερο εξτρεμ και μισα ως φορ).
Η προσθήκη Μπογιέ θα μου άρεσε σε αυτούς τους δύο.
αγωνιστικά δεν μου γεμίζει το μάτι και περισσότερο με μπερδεύει η ονοματολογία
πέτκοβιτς, τισουντάλι, λιβάγια και μπρεθαγουέι είναι τόσο διαφορετικοί παίχτες μεταξύ τους
nkoss έγραψε:Κανονίστε να πάρει ο Ιβάν από βδομάδα τη Μαρία, να τη ρωτήσει πώς πάνε τα διαρκείας των νέων κατόχων και το Μαράκι να πει "έτσι κι έτσι Πρόεδρε. Ο λαός έχει κακή ψυχολογία. Δεν αγοράζει γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις σου ".
Αν όντως γίνει η μεταγραφή Τισουναλντι θεωρώ ότι δεν θα ξεπεράσει τα 3 εκ άσε που το ίδιο γραφείο έχει και δικούς μας παίχτες νεαρούς που δεν αποκλείεται να έχουμε και τραμπες ανταλλάγματα. Είναι πιο εύκολο να κλείσει γιατί και η ομάδα και το γραφείο είναι φιλικά προσκεκλημένοι προς τον ΠΑΟΚ.
Τέλος θεωρώ ότι αν έρθει αυτός θα φύγει ο Σαματα θα γλυτώσουμε ένα εκατομμύριο από εκεί και με τον συγκεκριμένο δεν θα βιαστούν μετά για άλλη μεταγραφή πλην του χαφ που έτσι όπως πάει θα είναι ο Μεητε η και ο Πορτογάλος
Σχετικα παντως με Ελ Γκαζι θεωρω απιθανο να μην εχει εξεταστει οχι μονο απο εμας, αλλα και απο τις αλλες ελληνικες ομαδες.Παικτης με 100 συμμετοχες Αγιαξ,120 Αστον Βιλα,Αιντχοβεν που μολις προπερσι ειχε πανω απο 10 γκολ και ξαφνικα εμεινε χωρις ομαδα στα 29 του,κατι περιεργο πρεπει να παιζει για να βρισκεται ακομα ελευθερος.