Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Να φανταστώ συμφώνησαν σε όλα με τον παίκτη. Γιατί η Γάνδη ζητάει 4 εκατομμύρια. Πολλά θα πω εγώ και δύσκολο να τα δώσουμε.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα νουνιεζ φιλαράκι μου ! Επειδή σε παρακολουθώ και στο πορτοκαλί μην αγχωνεσαι αδερφέ μου για τον φορ.
Η ομάδα όταν θα είναι έτοιμη με καμαρα Μειτε και τους άλλους από πίσω μια χαρά θα τα βρει τα γκολ.
Από την στιγμή που είπαν ότι ψάχνουν φορ και δεν είπαν είμαστε καλά με Σαματτα μην αγχωνεσαι.
Απλά πρέπει η Μεταγραφη να είναι καλύτερος από αυτό που πιστευει η ομάδα για Σαματτα . Όχι αυτό που πιστεύουμε εμείς . Και να αργήσει μόνο για καλό θα είναι .
Η ομάδα όταν θα είναι έτοιμη με καμαρα Μειτε και τους άλλους από πίσω μια χαρά θα τα βρει τα γκολ.
Από την στιγμή που είπαν ότι ψάχνουν φορ και δεν είπαν είμαστε καλά με Σαματτα μην αγχωνεσαι.
Απλά πρέπει η Μεταγραφη να είναι καλύτερος από αυτό που πιστευει η ομάδα για Σαματτα . Όχι αυτό που πιστεύουμε εμείς . Και να αργήσει μόνο για καλό θα είναι .
Το ξερω βρε εσυ. Και πρωτος το εχω γραψει οτι απο την στιγμη που βγηκαν για φορ οσο ακομα ειχαμε 3 ενεργα φορ ειναι προφανες οτι εχουν διαγνωσει την αναγκη. Δεν ανακαλυψαμε εμεις την Αμερικη. Προφανως και ξερουν τι κανουν..
Οσο για το πορτοκαλι....θελω να αρχισω να μειωνω λιγο παρουσια γιατι μου βγαινει η καφριλα (απεναντι σε αντιπαλους) και δεν μου αρεσει..

Οσο για το πορτοκαλι....θελω να αρχισω να μειωνω λιγο παρουσια γιατι μου βγαινει η καφριλα (απεναντι σε αντιπαλους) και δεν μου αρεσει..

Εδώ δεν βγάζουμε άκρη εδώ με τους δικούς μας. Θα βγάλουμε με τους άλλους;
ώπα .. ο παλιός με ημερμηνία εγγραφής το 2024!!PAOK1LIFE έγραψε:Καταλήξαμε σε Τισουναλντι λένε τον οποίον τον παρακολουθούμε και τον θέλουμε από το 2016 υπάρχει και δημοσίευμα στον φίλαθλο, το δε γραφείο που τον εκπροσωπεί έχει παίχτες νεαρούς δικούς μας και η ομάδα του τα έχει αρπάξει και στο παρελθόν απο εμάς.
Είναι πλέον θέμα ωρών έχει έρθει και ο Γιώργος από το Μπαλί Θεσσαλονίκη.
Αν βγεί όντως ο ΤΤ θα πρέπει αναδείξουμε τον Πριστ σε νέο τρανςφερμανιακ !

-
Μακάρι να ερθει ο τισουνταλι. Από όσους ακούστηκαν δεν βλέπει κανέναν. Αλλά είναι 31 και αν ζητάει τίποτα 4 μυρια η Γάνδη είναι υπερβολικά πολλά
Ο Τισουνταλι καλυπτει και τις απαιτησεις 2 θεσεων καθως παιζει με την ιδια ανεση αριστερα και επιθετικος και μπορει να δωσει ανεση χρονου για να βρεθει επιθετικος αλλα η αληθεια ειναι πως 4 μυρια ειναι πολλα για 31χρονο. Θα μεινω με την απορια γιατι δεν παμε για το ελευθερο μαροκινο ατι τον Ελ Γκαζι.
Μάλλον για αυτό που είπες ήδη.
Ένας ξένος να καλύπτει αυτές τις 2 θέσεις για να είναι οκ η ευρωπαϊκή λίστα .
Ένας ξένος να καλύπτει αυτές τις 2 θέσεις για να είναι οκ η ευρωπαϊκή λίστα .
Στα μεταξύ μας ειδικά στο ματς στην Γάνδη .
Όποτε έπαιρνε μπάλα έκανα τον Σταύρο μου . Βέβαια έπιανε γιατί την έστελνε αουτ
Μπροστα στον Σαματα ολοι ειναι Μπελιγχαμ
Βασικα ο Σαματα ειναι χρησιμος για τα ονειρα καθε μικρου παιδιου. Αφου επαιξε μπαλα αυτος τοτε μπορουν ολοι.
Καλοι οι αφορισμοι;
Βασικα ο Σαματα ειναι χρησιμος για τα ονειρα καθε μικρου παιδιου. Αφου επαιξε μπαλα αυτος τοτε μπορουν ολοι.
Καλοι οι αφορισμοι;
DamoN έγραψε:Στα μεταξύ μας ειδικά στο ματς στην Γάνδη .

Δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο πάντως
Ο Πέτκοβιτς με ψήνει πολύ περισσότερο. Νομίζω ταιριάζει και δίδυμο με Μπράντον
Θα μπορουσε ο ΤΤ να ειναι ο εξτρεμοφορ αφου ψαχνεις αριστερο εξτρεμ και ο Πετκοβιτς να αντικαταστησει Σαματα.
Ολα γινονται
Ολα γινονται