[Κύπελλο] Π.Α.Ο.Κ. - Τρίκαλα 14/10/2009
Re: ΠΑΟΚ-Τρίκαλα Κύπελλο Ελλάδος 14/10/2009
Το σκοπιανό παιδί που παρακολούθησα απο κοντά μου άρεσε.
Όχι τίποτα φαντεζί αλλά αρκετά καλό ύψος για να σταθεί με αξιοπρέπεια κάτω απο το καλάθι.
Ο άλλος ο ψηλός μας με εκνεύρισε κάπως αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Υ.Γ
Πάρα πολύ νωρίς.
Όχι τίποτα φαντεζί αλλά αρκετά καλό ύψος για να σταθεί με αξιοπρέπεια κάτω απο το καλάθι.
Ο άλλος ο ψηλός μας με εκνεύρισε κάπως αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Υ.Γ
Πάρα πολύ νωρίς.
Νίκη να 'ναι και όπως να 'ναι...KalamarGiannis έγραψε:θα πάρουμε τη νίκη, ίσως αγχωτικά όμως...
Ο μεγαλος παικτης φαινετε οσο χρονων και αν ειναι.....μπραβο στον ντρομπνιακ....
Αυτός που μας είχε σπάσει τα νεύρα στο προηγούμενο παιχνίδι δηλαδή.
Mon Roe πάσα στον Γρέγκορυ που πηδάει και πιάνει τη μπαλα στον αερα καρφώνοντας με ΝΒΑίδικο τρόπο... Το άλει χουπ ξεσηκώνει τον κόσμο... Αντε ρε ΠΑΟΚάρα τέλειωσε τους... Πάντως φαίνεται να έχουμε καλή ομάδα.
ΥΓ: Η κριση μου αφορά μονο την 4η περίοδο, μιας και τώρα γύρισα απο το φροντηστηριο...
ΥΓ: Η κριση μου αφορά μονο την 4η περίοδο, μιας και τώρα γύρισα απο το φροντηστηριο...
μπραβο στον vaggt για την γμτ μεταδωση και οπως ειπε παμε για κυπελο!!!
ΥΓ για αλλη μια φορα δεν ληψαν οι εντασεις....

ΥΓ για αλλη μια φορα δεν ληψαν οι εντασεις....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σήμερα δεν πήγαμε απλά καλά. Πήγαμε Τρι-καλα!
Έπεσαν και μερικές ψιλές για ζέσταμα...
Αγγέλου θα ξανάρθεις παλατάκι, το ξέρεις;
Έπεσαν και μερικές ψιλές για ζέσταμα...
Αγγέλου θα ξανάρθεις παλατάκι, το ξέρεις;

Ποιες εντάσεις ρε παιδιά??? Τι έγινε?? Αυτός ο Ντρόμπνιακ ήταν σημερα... ALL THE MONEY...!
ε να πεταξε ενας παιχτης των τρικαλων ενα μπουκαλι στην κερκιδα, πουλησε και τρελα ο προπονητης τους.... ε τα ξες αυτα μορε...πολυ θελει? αρχισανε τα ντου :whatever: 

Είδα το παιχνίδι, ο Ντρόμπνιακ ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα, πέντε κλάσεις πάνω από τους υπόλοιπους που δυστυχώς φαίνονται αρκετά μέτριοι... βέβαια είναι νωρίς ακόμη
Σιγουρα δεν ειναι μετριος παιχτης ο Γκρεγκορι, ουτε ο Ειβερι! Αυτους τουλαχιστον τους ξερουμε καλα...
Θεωρω οτι ειναι θαυμα το οτι καταφερουμε να φτιαξουμε αυτη την ομαδα απο το -100 που βρισκομασταν! Χρειαζομαστε πολλη δουλεια στην αμυνα, αλλα γενικα ειμαι πολυ αισιοδοξος για μια καλη χρονια!
Για τον Ντρομπνιακ δε χρειαζονται πολλα λογια! Ειναι υπερπολυτιμος παιχτης! Οταν ο ψηλος σου ξερει μπασκετ, πολλα επιθετικα συστηματα μπορουν να βγουν στο παρκε πολυ πιο ευκολα!
Καλος και ο Γκεσεφσκι, αλλα αντικαταστατες δεν εχουμε αναλογους...
ΥΓ Θα βγαλουμε πολλους και θεαματικους αιφνιδιασμους φετος, εχω την εντυπωση!
Θεωρω οτι ειναι θαυμα το οτι καταφερουμε να φτιαξουμε αυτη την ομαδα απο το -100 που βρισκομασταν! Χρειαζομαστε πολλη δουλεια στην αμυνα, αλλα γενικα ειμαι πολυ αισιοδοξος για μια καλη χρονια!
Για τον Ντρομπνιακ δε χρειαζονται πολλα λογια! Ειναι υπερπολυτιμος παιχτης! Οταν ο ψηλος σου ξερει μπασκετ, πολλα επιθετικα συστηματα μπορουν να βγουν στο παρκε πολυ πιο ευκολα!
Καλος και ο Γκεσεφσκι, αλλα αντικαταστατες δεν εχουμε αναλογους...
ΥΓ Θα βγαλουμε πολλους και θεαματικους αιφνιδιασμους φετος, εχω την εντυπωση!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γενικά η Ομάδα μου άρεσε. Ο Μαρκόπουλος κάνει δουλειά.
Ο Ντρόμπνιακ MVP. Λαχείο σωστό.
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά!
Ο Ντρόμπνιακ MVP. Λαχείο σωστό.
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά!
-
Καλαιτζιδης μπραβο στο παιδι τρομερη αμυνα... ταπες, κλεψιματα, ασιστ... αυτα να τονιζουμε μαγκες... Γκετσεφσκι βαρυς κλασικος σεντερ που θα δωσει παρα πολλα... Χελιγουελ πολυ βαρυς και αργος αλλα νωρις ειναι ακομα αρα θα δουμε... Τσιαρας βελτιωμενος... Ταπουτος (μπραβο στα παιδια που τον χειροκροτησαν και τον εμψυχωσαν) χρειαζεται παιχνιδια και φαινεται... Μονρο γεννημενος σκορερ και πολυ καλα τελειωματα... Καυκης πολυ καλη οργανωση... Ειβερι μαλλον χρειαζεται χρονο γιατι δε μου αρεσε σημερα... αυτα για τωρα...
Ντρομπνιακ... δε χρειαζεται να πω τιποτα... απλα επιβεβαιωνει οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους παικτες που εχουν ερθει στην ομαδα μας...
Σουλη μπραβο παλικαρε που δινεις την ψυχη σου και μπραβο για το κοουτσαρισμα σου...
Ντρομπνιακ... δε χρειαζεται να πω τιποτα... απλα επιβεβαιωνει οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους παικτες που εχουν ερθει στην ομαδα μας...
Σουλη μπραβο παλικαρε που δινεις την ψυχη σου και μπραβο για το κοουτσαρισμα σου...
Η ομάδα είχε θέληση για τη νίκη και είχε και θέληση να παίξει και ωραίο μπάσκετ. Μου άρεσε επίσης η αμυντική της λειτουργία.
...και μια πρόβλεψη ο Καλαιντζίδης θα είναι ο επόμενος βασικός play maker της εθνικής σε μερικά (λίγα) χρόνια. Τρομερός παίκτης. Από που μας προέκυψε αυτός?
...και μια πρόβλεψη ο Καλαιντζίδης θα είναι ο επόμενος βασικός play maker της εθνικής σε μερικά (λίγα) χρόνια. Τρομερός παίκτης. Από που μας προέκυψε αυτός?