PAOK TV & PAOK New Media
- Montrealiotis
Re: PAOK TV & PAOK New Media
eorptol1
Montrealiotis
theo-drama
-keeper-
aivas19
Napoli4
Χαίρομαι που σας άρεσε παιδιά
Ένα κομμάτι της ψυχής μου είναι μέσα σε αυτό το βίντεο
Montrealiotis
theo-drama
-keeper-
aivas19
Napoli4
Χαίρομαι που σας άρεσε παιδιά

Ένα κομμάτι της ψυχής μου είναι μέσα σε αυτό το βίντεο
- PAOK_Antarctica
Μετά από άπειρες επαναλήψεις των HL των τελευταίων παιχνιδιών είδα χθες το βίντεο της ΠΑΕ και σήμερα το (υπέροχο) βίντεο του Doomlord.
Εδώ για μένα κλείνει ο κύκλος της περσινής χρονιάς, πλέον κοιτάω τα επόμενα. Φύγαμε για CL.
Εδώ για μένα κλείνει ο κύκλος της περσινής χρονιάς, πλέον κοιτάω τα επόμενα. Φύγαμε για CL.
εξαιρετική δουλειά!!!μπράβο!!!
επιτέλους μια άλλη εκδοχή, όχι στρεσοβόρα, το είδα ευχάριστα, μάλλον η μουσική!!!
επιτέλους μια άλλη εκδοχή, όχι στρεσοβόρα, το είδα ευχάριστα, μάλλον η μουσική!!!
- Μπαρκαρούτσος
Doom, αν μπορείς άλλαξε την υπογραφή σου ρε 'σύ και βάλε σκέτο link, να μην μπαίνει το YouTube preview! Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο έτσι για υπογραφή.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Μπορεί να είμαστε off-topic, αλλά ωραίο το βιντεάκι! Έκανα like & subscribe..μη ζητάμε μόνο! 

Είχα πει στον εαυτό μου μέχρι το πρώτο επίσημο να κάνω ένα διάλειμμα και να μην συνδεθώ.
Αλλά ρε Doom είναι τόσο δυνατό αυτό που έφτιαξες που δε γινόταν να κρατηθώ.
Μπράβο ρε παλικαρε..
Ετοιμος και για Videomania..
Μπράβο ρε παλικαρε..
Τhank you ΜπαρκαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μπορεί να είμαστε off-topic, αλλά ωραίο το βιντεάκι! Έκανα like & subscribe..μη ζητάμε μόνο!

Ευχαριστώ Marsante! Χαίρομαι που σου άρεσε!marsantos έγραψε:Είχα πει στον εαυτό μου μέχρι το πρώτο επίσημο να κάνω ένα διάλειμμα και να μην συνδεθώ.
Μπράβο ρε παλικαρε..

μπράβο doom, πολλή, καλή δουλειά.
μια ευγενική παρατήρηση μόνο, το thumbnail δε μου άρεσε πολύ, δεν είναι αρκετά "καθαρό" για τα γούστα μου. Μάλλον ήθελες κάτι με κίνηση και ένταση.
Επίσης μια πρόταση. Στην επόμενη version θα μπορούσες να βάλεις και τo γκολ του Τάισον στο ζέσταμα που βγαίνει από πάσα Μπράντον.
Συγχαρητήρια και πάλι.
μια ευγενική παρατήρηση μόνο, το thumbnail δε μου άρεσε πολύ, δεν είναι αρκετά "καθαρό" για τα γούστα μου. Μάλλον ήθελες κάτι με κίνηση και ένταση.
Επίσης μια πρόταση. Στην επόμενη version θα μπορούσες να βάλεις και τo γκολ του Τάισον στο ζέσταμα που βγαίνει από πάσα Μπράντον.
Συγχαρητήρια και πάλι.