Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από thomas Murg »

Εάν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο κλείσει και ο Μεϊτέ προσωπικά θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ακόμη κι αν πάμε όπως έχει η ομάδα ως και τα πλέι οφ.

Δεν έχουμε τους υπερπαικταράδες σε όλες τις θέσεις αλλά ο συνδυασμός χαρακτηριστικών που βγάζουν είναι ονειρεμένος. Δίδυμα και τρίδυμα σε όλες τις γραμμές για όλα τα γούστα.

Να μην ξέρει ο αντίπαλος από που θα του έρθει η φάση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

obanebane έγραψε:Το θέμα dani με τον Πολωνό,είναι ότι τον πήρες τσάμπα, τον ζητάει ο προπονητής, έχει ταιριάξει με την ομάδα και με όχι εντυπωσιακή αλλά σταθερή απόδοση,έβγαλε μια χρονιά που πήρες πρωτάθλημα.
Απο την άλλη ο θεωρητικά ίσως και πρακτικά καλύτερος (αλλά όχι στον ΠΑΟΚ) Εκονγκ,με αγορά 1 μυριο και συμβόλαιο 1,1 το χρόνο,έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν.
Γιατί να ρισκάρεις λοιπόν και να πας σε έναν άλλο παίχτη,για 200 χιλιάρικα λιγότερα που πιθανόν να αξίζει ο Πολωνός;
Σου λέει πρωτάθλημα πήρες μαζί μου,στην Ουκρανία γράφουν ότι έπαιρνε κοντά στο μυριο,τα δίνεις και τέλος.
Αν θυμάστε πέρσι έγραφα γιατί να κρατήσεις έναν παίχτη που όλη του την καριέρα έπαιζε δεξί μπακ για να τον χρησιμοποιήσεις στα στόπερ και να μην πάρεις έναν καθαρόαιμο στόπερ;
Με διέψευσε πανηγυρικά.
μπάνε παιχταρά μου, γράφε λίγο συχνότερα ρε συ

συμφωνώ σε όλα, και γω θα τον έκλεινα τον πολωνό και με 900 χιλιάρικα. βέβαια το ότι ο έκονγκ παίρνει περισσότερα, δε σημαίνει ότι είναι μέτρο σύγκρισης, γιατί και ο κούλιε παίρνει λιγότερα.
είναι λάθος να μπαίνει ως μέτρο σύγκρισης το υψηλότερο συμβόλαιο

η αλήθεια είναι ότι ο πολάκος τα κέρδισε, ωστόσο μου φαίνεται ότι εύκολα πλέον δίνουμε το μύριο στα συμβόλαια
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ανακυκλώνουν τα ίδια όνοματα από τους Κροάτες Σκαρμούτσους Τσολακηδες. Διαβάζουν τι γράφεται εδώ και σας προσφέρουν αυτά που θέλετε να ακούσετε και να διαβάσετε.

Στα χαφ το έργο πάει ή θα αναγκαστούν να αγοράσουν τον Μεητε μετά την προετοιμασία ή θα πάρουν τον Πορτογάλο ελεύθερο και τον Μεητε μετά δανεικό .

Επιθετικός αν δεν βρούν κάτι εξαιρετικό δεν πληρώνουν μετριότητες ξανά. Έχουν βγεί για κυνήγι και περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Το.σπορταιμ εγραψε οτι η συμφωνια με Πετκοβιτς ειναι πιο κοντα απο ποτε..με οση αξιοπιστια εχουν βεβαια...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

john4serres έγραψε:Colak vs Petkovic
οι αριθμοί στην Κροατία

Colak (24-27 ετών)
91 συμμετοχές
6367' = 70' μέσο όρο
51 γκολ = γκολ ανά 125' (46 νον πεναλτι γκολ, 5 πεναλτι)
15 ασιστ

Petkovic (24-30 ετών)
253 συμμετοχές
17609' = 70' μέσο όρο
82 γκολ = γκολ ανά 214' (46 νον πεναλτι γκολ, :!: 36 πεναλτι :!: )
57 ασίστ
Φίλε παικτικα δεν συγκρίνονται ..
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Στην Ευρωπη οι λεπτομερειες θα παιξουν ρολο και η μη αμεση αγορα παιχταρα φορ ελπιζω να μη στοιχισει και να εχουμε περηφανο αποκλεισμο. Ο Ρασβαν ζητησε τις μεταγραφες αμεσα και η διοικηση παζαρευει.
Πρωταθλημα εφερε, δικαιουται υπερβαση οικονομικη
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

O φορ πιο χαμηλά στη λίστα πιστεύω ότι είναι ο Dessers

1.Μπρειθγουειτ
2.Πετκοβιτς
3.Τσαλοφ
4.Μουνιε
5.Dessers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τι ειναι αυτοι ρε;
Άλλα ειχα στο μυαλό μου μετα την κατάκτηση του πρωταθλήματος + προοπτική του CL
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:
obanebane έγραψε:Το θέμα dani με τον Πολωνό,είναι ότι τον πήρες τσάμπα, τον ζητάει ο προπονητής, έχει ταιριάξει με την ομάδα και με όχι εντυπωσιακή αλλά σταθερή απόδοση,έβγαλε μια χρονιά που πήρες πρωτάθλημα.
Απο την άλλη ο θεωρητικά ίσως και πρακτικά καλύτερος (αλλά όχι στον ΠΑΟΚ) Εκονγκ,με αγορά 1 μυριο και συμβόλαιο 1,1 το χρόνο,έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν.
Γιατί να ρισκάρεις λοιπόν και να πας σε έναν άλλο παίχτη,για 200 χιλιάρικα λιγότερα που πιθανόν να αξίζει ο Πολωνός;
Σου λέει πρωτάθλημα πήρες μαζί μου,στην Ουκρανία γράφουν ότι έπαιρνε κοντά στο μυριο,τα δίνεις και τέλος.
Αν θυμάστε πέρσι έγραφα γιατί να κρατήσεις έναν παίχτη που όλη του την καριέρα έπαιζε δεξί μπακ για να τον χρησιμοποιήσεις στα στόπερ και να μην πάρεις έναν καθαρόαιμο στόπερ;
Με διέψευσε πανηγυρικά.
μπάνε παιχταρά μου, γράφε λίγο συχνότερα ρε συ

συμφωνώ σε όλα, και γω θα τον έκλεινα τον πολωνό και με 900 χιλιάρικα. βέβαια το ότι ο έκονγκ παίρνει περισσότερα, δε σημαίνει ότι είναι μέτρο σύγκρισης, γιατί και ο κούλιε παίρνει λιγότερα.
είναι λάθος να μπαίνει ως μέτρο σύγκρισης το υψηλότερο συμβόλαιο

η αλήθεια είναι ότι ο πολάκος τα κέρδισε, ωστόσο μου φαίνεται ότι εύκολα πλέον δίνουμε το μύριο στα συμβόλαια

Ξέρεις γιατί έγραψα για τον Εγκονγκ;
Όχι για να τους συγκρίνω, αλλά για να πω ,ότι πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να κάνουμε μια κακή επιλογή παίχτη για αντικαταστατη του Πολωνού.
Οπότε είναι προτιμότερο να μείνουμε σε αυτόν που ξέρουμε τι θα μας δώσει και νομίζω ότι το ίδιο σκέφτεται και ο προπονητής.
Μεγαλώνουμε δάσκαλε,αλλάζει η ζωή μας,αρκεί ένα ποστ που και που για να δείξουμε στους υπόλοιπους που είμαστε τοσα χρόνια εδω μέσα ότι είμαστε καλά.
Εγώ αυτό θέλω από όλα τα παιδιά, να βλέπω ότι είναι καλά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Dimitris_L4 έγραψε:Το.σπορταιμ εγραψε οτι η συμφωνια με Πετκοβιτς ειναι πιο κοντα απο ποτε..με οση αξιοπιστια εχουν βεβαια...

Μηδενική αξιοπιστία,μοναδικός του στόχος πλέον είναι να ρίχνει λάσπη στον ΠΑΟΚ και αβάντα στους άλλους,ακριβώς το ίδιο και το sportbog.
Μη διαβάζετε αυτά τα σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

john4serres έγραψε:Τι ειναι αυτοι ρε;
Άλλα ειχα στο μυαλό μου μετα την κατάκτηση του πρωταθλήματος + προοπτική του CL
Για πες μας δυο-τρεις παίκτες έτσι ενδεικτικά που είχες στον νου σου

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Dimitris_L4 έγραψε:Το.σπορταιμ εγραψε οτι η συμφωνια με Πετκοβιτς ειναι πιο κοντα απο ποτε..με οση αξιοπιστια εχουν βεβαια...
Καμία δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το καταλαβαίνω μπάνε

το σεβασμό μου. να περνάς όμορφα
τάγμα έχω πολύ καιρό να δω, τι να κάνει άραγε

PAOK1LIFE ποιος είναι ο πορτογάλος?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Napoli4 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια των προηγούμενων σελίδων. Εντάξει διαφωνούμε σε κάποια βασικά πράγματα των μεταγραφών, αλλά πέρα από αυτό η ομάδα δείχνει να κάνει κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Έχουμε ανανεώσει ήδη 3 παικτες (Σβαμπ, Μιχαηλίδη και Τζίμα), ανανεώσεις που δεν ζορισαν καθόλου και έγιναν με τους όρους που ήθελε η ομάδα.
Έχουμε κάνει μια εξαιρετική μεταγραφή στο κέντρο με τον Καμαρά, έναν παίκτη που τσεκαρει πολλά κουτιά και έχει χαρακτηριστικά που λείπουν. Ειδικά σε σχέση με τον ΜΑ, είναι τρελή αναβάθμιση.
Κλείσαμε και Κεντζιορα παρά τις δυσκολιες που υπήρχαν με Ντιναμό
Και τέλος πολύ σημαντικό, δείξαμε τεράστια πυγμή και κρατήσαμε Κωνσταντελια, ενώ το ίδιο φαίνεται πως θα γίνει και με τους άλλους 2 πιτσιρικάδες.

Τώρα όλο αυτό με την διοικητική ανεπάρκεια και τη δυσλειτουργία κλπ πιστεύω ξεπερνάει την υπερβολή.

3 μεταγραφές θέλουμε (φορ, Μειτε, εξτρέμ) για να έχουμε ίσως το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Μεταγραφές που δεδομένα θα γίνουν. Επίσης έχουμε ΗΔΗ ένα ρόστερ με παικταραδες σε εξαιρετικές ηλικίες, με σωστά δομημένη μισθολογική κλίμακα, σαφείς ρόλους, και πολυετή συμβόλαια σε αυτούς που πρέπει, και συμβόλαια που λήγουν σε αυτούς που δεν καιγόμαστε να παραμείνουν. Ουσιαστικά στρωμένο έδαφος και για τα επόμενα χρόνια, πωλήσεις που μπορούν να εγγυηθούν τη βιωσιμότητα της ομάδας ακόμα και χωρίς Ευρώπη (μακριά). Και το σημαντικότερο έναν πετυχημενο προπονητή που μπαίνει στον πρώτο χρόνο του τριετούς συμβολαίου του.

Δηλαδή οκ, είναι 6/7 και δεν έχει έρθει ο φορ.
Καλό θα ήταν να είναι εδώ, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να στιγματίσει όλη τη δουλειά που γίνεται και να βαφτίσει την διοίκηση ανεπαρκή και εγκληματική και δυσλειτουργική και.... you name it.

Τώρα αν θεωρούν κάποιοι πως πρέπει να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω επειδή έχουμε την προοπτική του τσου λου, το ακούω. Αλλά είναι η άποψη τους και τίποτα παραπάνω. Η ομάδα λειτουργεί με έναν τρόπο και δεν γίνεται να την κατηγορούμε συνέχεια επειδή δεν ακολουθεί αυτό που πιστεύουμε πως είναι σωστό.
οαση εισαι
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ο Πετκοβιτς ειναι το δευτερο φορ της εθνικης κροατιας πισω απο το κανονι Κραμαριτς(η συγκριση με τον Τσολακ σταματαει εκει).Ο ανθρωπος παιζει σε μεγαλη ομαδα με πιεση,κανει πρωταθλητισμο χρονια και εχει τον χαρακτηρα δεν κρυβεται...Αν ο Ραζβαν θεωρει οτι τα στοιχεια του του κανουν και οντως υπαρχει ενδιαφερον καλως να ερθει αλλα τωρα το να απαξιωνουμε τον παικτη επειδη δεν μας καθησε καλα το ονομα του η επειδη ονειρευομαστε ενα Ακπομ που να βαζει και 20 γκολ δεν εχει νοημα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”