Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ο Μουργκ έδειξε ότι μια χαρά έχει μπει στο σύνολο της ομάδας, με τις μικρές ομάδες είναι καθοριστικός και δίνει βαθμούς,στα δύσκολα ευρωπαϊκά (αιντραχτ) στάθηκε μια χαρά.
Στα ντέρμπι οκ ,δεν έδειξε σπουδαία πράγματα, γιαυτό όμως έχουμε Ντελια.
Επίσης στην προετοιμασία φαίνεται πολύ φιτ και δείχνει ότι θα κάνει και φέτος χρονιά τουλάχιστον αντίστοιχη με την περσινή.
Από τη στιγμή που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του,δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε,κάνει στον προπονητή, τον αναγέννησε κάνοντας τον να παίζει σύμφωνα με αυτό που μπορεί,ενώ ήταν στα χαμένα,πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ένσταση για τον παίχτη.
Μια χαρά δίδυμο ειναι με τον Ντελια για μένα.
Επίσης στην προετοιμασία φαίνεται πολύ φιτ και δείχνει ότι θα κάνει και φέτος χρονιά τουλάχιστον αντίστοιχη με την περσινή.
Από τη στιγμή που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του,δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε,κάνει στον προπονητή, τον αναγέννησε κάνοντας τον να παίζει σύμφωνα με αυτό που μπορεί,ενώ ήταν στα χαμένα,πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ένσταση για τον παίχτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 06 Ιούλ 2024, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Colak vs Petkovic
οι αριθμοί στην Κροατία
Colak (24-27 ετών)
91 συμμετοχές
6367' = 70' μέσο όρο
51 γκολ = γκολ ανά 125' (46 νον πεναλτι γκολ, 5 πεναλτι)
15 ασιστ
Petkovic (24-30 ετών)
253 συμμετοχές
17609' = 70' μέσο όρο
82 γκολ = γκολ ανά 214' (46 νον πεναλτι γκολ,
36 πεναλτι
)
57 ασίστ
οι αριθμοί στην Κροατία
Colak (24-27 ετών)
91 συμμετοχές
6367' = 70' μέσο όρο
51 γκολ = γκολ ανά 125' (46 νον πεναλτι γκολ, 5 πεναλτι)
15 ασιστ
Petkovic (24-30 ετών)
253 συμμετοχές
17609' = 70' μέσο όρο
82 γκολ = γκολ ανά 214' (46 νον πεναλτι γκολ,

57 ασίστ
zissos έγραψε:Η δική μου γνώμη για Πέτκοβιτς είναι ότι απλά θα πετάξουμε λεφτά στα σκουπίδια έτσι και τον πάρουμε. Δεν πρεσσάρει καθόλου, είναι βαρύς, αργός, εξαφανίζεται σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού και δεν είναι και ο τόσο ποιοτικός παίχτης που αξίζει μια ομάδα να παίζει για αυτόν. Όλη η ιστορία στην Διναμό την περσινή χρονιά ήταν ο Μίσιτς, ο Μπατούρινα και ο Αλβανός ο Χότζα
Ρε φίλε τώρα πραγματικά, να δεχθώ οτι δεν σου αρέσει, αλλά αυτό το εξαφανίζεται σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού,που το είδες, παρακολουθείς την Κροατική λίγκα;
Κι εγω μπορει να μην τρελαίνομαι για το προφίλ του πετκοβιτς αλλα ρε φιλε ολη η ντιναμο περσι ηταν ο χότζα με 1 γκολ και 2 ασίστ που πρόπερσι επαιζε στην σλαβεν μπελουπο κι οχι ο πέτκοβιτς που ειχε 18 γκολ χωρις καν να ειναι ο τυπικός επιθετικός περιοχής και ειναι σταθερός στην εθνικη κροατιας εδω και ποσα χρονια; Να υπαρχει λιγο ενα μέτρο. Ουτε μας ισοπέδωσε περσι επειδη μας εβαλε 2 γκολ αλλα ουτε και κάνενας πουθενας ειναι.zissos έγραψε:Η δική μου γνώμη για Πέτκοβιτς είναι ότι απλά θα πετάξουμε λεφτά στα σκουπίδια έτσι και τον πάρουμε. Δεν πρεσσάρει καθόλου, είναι βαρύς, αργός, εξαφανίζεται σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού και δεν είναι και ο τόσο ποιοτικός παίχτης που αξίζει μια ομάδα να παίζει για αυτόν. Όλη η ιστορία στην Διναμό την περσινή χρονιά ήταν ο Μίσιτς, ο Μπατούρινα και ο Αλβανός ο Χότζα
O Τοσκιτσης λέει πως πρώτος στόχος είναι ο Πέτκοβιτς αλλά ζητάει 2 μυρια συμβολαιο,δεύτερος ο Τσαλοβ,τρίτος ήταν ο Μουνιε που πήγε Αουγκσμπουργκ και υπάρχει άλλος ένας πιο χαμηλά στη λίστα.
Και ολόκληρη Εθνική Κροατίας με τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια έχει φάει τέτοιο παπά και τον έχει στο ρόστερ της;
Δεν ξέρω. Ειλικρινή απορία
Δεν ξέρω. Ειλικρινή απορία
ΝαιVfB v2 έγραψε:Ναι.danirifle έγραψε:ρε παίδες τα 900 το χρόνο για κεντζιόρα, μόνο σε' μένα φαίνονται υπερβολικά πολλά?
-
Aye4 έγραψε:ΝαιVfB v2 έγραψε:Ναι.danirifle έγραψε:ρε παίδες τα 900 το χρόνο για κεντζιόρα, μόνο σε' μένα φαίνονται υπερβολικά πολλά?
εγω αν ημουν Κετζιορα θα ζητουσα 1.3 ακατεβατα. Οσο παιρνει ο Εκογκ. Μια χαρα ειναι τα 900 του Κετζιορα πολυ καλη διαπραγματευση
- Kirilos_Despotas
Τσαλοβ με κλειστα ματια! Πολυ ανωτερος του Πετκοβιτς και σε καλη ηλικια. Ιβαν κανε τα κουμαντα σου.joshua έγραψε:O Τοσκιτσης λέει πως πρώτος στόχος είναι ο Πέτκοβιτς αλλά ζητάει 2 μυρια συμβολαιο,δεύτερος ο Τσαλοβ,τρίτος ήταν ο Μουνιε που πήγε Αουγκσμπουργκ και υπάρχει άλλος ένας πιο χαμηλά στη λίστα.
Τσαλοβ σεντερ φορ και Πιοτροβσκι στο κεντρο κι ειμαστε ζαχαρη μεχρι Αυγουστο.
Ο Τοσκίτσης βρέξει χιονίσει, κάθε μεταγραφική περίοδο θα γράψει για Τσάλοβ. Είναι απίστευτο.joshua έγραψε:O Τοσκιτσης λέει πως πρώτος στόχος είναι ο Πέτκοβιτς αλλά ζητάει 2 μυρια συμβολαιο,δεύτερος ο Τσαλοβ,τρίτος ήταν ο Μουνιε που πήγε Αουγκσμπουργκ και υπάρχει άλλος ένας πιο χαμηλά στη λίστα.
-
Γκρινιάρηδες …..
Μετά τον Κεντζιορα σειρά παίρνει ο Μειτε για να ανεβεί Ολλανδία
Επίσης θεωρώ με το δικό μου το μυαλό πως πιο κοντά είμαστε σε Αλλον παρα σε Πέτκοβιτς
Καλό Σ.Κ
Μετά τον Κεντζιορα σειρά παίρνει ο Μειτε για να ανεβεί Ολλανδία
Επίσης θεωρώ με το δικό μου το μυαλό πως πιο κοντά είμαστε σε Αλλον παρα σε Πέτκοβιτς
Καλό Σ.Κ
Παρακολουθώ κάποια παιχνίδια , όχι πολλά και έχω να πω ότι πρόκειται για πρωτάθλημα τουλάχιστον 25% κάτω από το δικό μας. Και στο περσινό πρωτάθλημα η Διναμό κυνηγούσε την Χάιντουκ για σχεδόν τη μισή σεζόν. Την Χάιντουκ που για καλύτερο παίχτη έχει τον παλαίμαχο Οτζίζα-Οφόε.obanebane έγραψε:zissos έγραψε:Η δική μου γνώμη για Πέτκοβιτς είναι ότι απλά θα πετάξουμε λεφτά στα σκουπίδια έτσι και τον πάρουμε. Δεν πρεσσάρει καθόλου, είναι βαρύς, αργός, εξαφανίζεται σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού και δεν είναι και ο τόσο ποιοτικός παίχτης που αξίζει μια ομάδα να παίζει για αυτόν. Όλη η ιστορία στην Διναμό την περσινή χρονιά ήταν ο Μίσιτς, ο Μπατούρινα και ο Αλβανός ο Χότζα
Ρε φίλε τώρα πραγματικά, να δεχθώ οτι δεν σου αρέσει, αλλά αυτό το εξαφανίζεται σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού,που το είδες, παρακολουθείς την Κροατική λίγκα;
Επειδή τις παίξαμε και τις 2 ομάδες αυτές πέρυσι, έχω να πω ότι οι μόνοι που με αγχώσανε σαν αντίπαλοι ήταν αυτοί που ανέφερα παραπάνω. Ούτε ο Λιβάγια, ούτε ο Πέτκοβιτς. Ειδικά ο Μίσιτς όταν έκανε το πέναλτι στον Ντεσπότοφ, περίμενα να αποβληθεί πως και πως για να ηρεμήσω.
Ο Πετκοβιτς μου αρέσει πολύ, το έχω πει πολλές φορές στο φόρουμ, οπότε μακάρι να έρθει. Νομίζω ότι δεν αξίζει το κασέ του να είναι πάνω από 1,5εκ πάντως.
Έχει εμπειρίες και ξέρει πολύ μπάλα, αλλά και γουστάρει το ποδοσφαιρο, όπως και ο Μίσιτς. Μακάρι να τους πάρουμε πακέτο. Θεωρώ ότι λόγω ηλικίας, δε θα πρέπει να είναι ακριβοί στα transfer fees, βαδίζοντας πια στα 30 τους έτη.
Μία ομάδα που έχει τον Μπράντον στο ρόστερ της, έναν πιεστικό φορ με ύψος 1,70, νομίζω ότι χρειαζεται κάτι διαφορετικό, έναν φορ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και ψηλά, αλλά και στο κράτημα μπάλας. Στο εκτός έδρας μεταξύ μας παιχνίδι, ο Πέτκοβιτς μας πήρε παραμάζωμα. Δεν τους πετύχαμε στην καλύτερή τους φόρμα, ούτε σε καλή χρονιά, και κάπως έτσι παρατηρώ μια υποτήμιση του ρόστερ τους, λόγω της 5άρας στην Τούμπα, που παίξαμε εμείς ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέσα στη σεζόν. Στο τοπ5 παιχνίδι ήταν κατά τη γνώμη μου.
Έχει εμπειρίες και ξέρει πολύ μπάλα, αλλά και γουστάρει το ποδοσφαιρο, όπως και ο Μίσιτς. Μακάρι να τους πάρουμε πακέτο. Θεωρώ ότι λόγω ηλικίας, δε θα πρέπει να είναι ακριβοί στα transfer fees, βαδίζοντας πια στα 30 τους έτη.
Μία ομάδα που έχει τον Μπράντον στο ρόστερ της, έναν πιεστικό φορ με ύψος 1,70, νομίζω ότι χρειαζεται κάτι διαφορετικό, έναν φορ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και ψηλά, αλλά και στο κράτημα μπάλας. Στο εκτός έδρας μεταξύ μας παιχνίδι, ο Πέτκοβιτς μας πήρε παραμάζωμα. Δεν τους πετύχαμε στην καλύτερή τους φόρμα, ούτε σε καλή χρονιά, και κάπως έτσι παρατηρώ μια υποτήμιση του ρόστερ τους, λόγω της 5άρας στην Τούμπα, που παίξαμε εμείς ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέσα στη σεζόν. Στο τοπ5 παιχνίδι ήταν κατά τη γνώμη μου.
- thomas Murg
Τώρα μιλάς σωστά!obanebane έγραψε:Ο Μουργκ έδειξε ότι μια χαρά έχει μπει στο σύνολο της ομάδας, με τις μικρές ομάδες είναι καθοριστικός και δίνει βαθμούς,στα δύσκολα ευρωπαϊκά (αιντραχτ) στάθηκε μια χαρά.

Το θέμα dani με τον Πολωνό,είναι ότι τον πήρες τσάμπα, τον ζητάει ο προπονητής, έχει ταιριάξει με την ομάδα και με όχι εντυπωσιακή αλλά σταθερή απόδοση,έβγαλε μια χρονιά που πήρες πρωτάθλημα.
Απο την άλλη ο θεωρητικά ίσως και πρακτικά καλύτερος (αλλά όχι στον ΠΑΟΚ) Εκονγκ,με αγορά 1 μυριο και συμβόλαιο 1,1 το χρόνο,έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν.
Γιατί να ρισκάρεις λοιπόν και να πας σε έναν άλλο παίχτη,για 200 χιλιάρικα λιγότερα που πιθανόν να αξίζει ο Πολωνός;
Σου λέει πρωτάθλημα πήρες μαζί μου,στην Ουκρανία γράφουν ότι έπαιρνε κοντά στο μυριο,τα δίνεις και τέλος.
Αν θυμάστε πέρσι έγραφα γιατί να κρατήσεις έναν παίχτη που όλη του την καριέρα έπαιζε δεξί μπακ για να τον χρησιμοποιήσεις στα στόπερ και να μην πάρεις έναν καθαρόαιμο στόπερ;
Με διέψευσε πανηγυρικά.
Απο την άλλη ο θεωρητικά ίσως και πρακτικά καλύτερος (αλλά όχι στον ΠΑΟΚ) Εκονγκ,με αγορά 1 μυριο και συμβόλαιο 1,1 το χρόνο,έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν.
Γιατί να ρισκάρεις λοιπόν και να πας σε έναν άλλο παίχτη,για 200 χιλιάρικα λιγότερα που πιθανόν να αξίζει ο Πολωνός;
Σου λέει πρωτάθλημα πήρες μαζί μου,στην Ουκρανία γράφουν ότι έπαιρνε κοντά στο μυριο,τα δίνεις και τέλος.
Αν θυμάστε πέρσι έγραφα γιατί να κρατήσεις έναν παίχτη που όλη του την καριέρα έπαιζε δεξί μπακ για να τον χρησιμοποιήσεις στα στόπερ και να μην πάρεις έναν καθαρόαιμο στόπερ;
Με διέψευσε πανηγυρικά.