70. Mbwana Ally Samatta
- AlxNeapoli1
-
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
αλι και τρισαλι μ αυτα που διαβαζω, δηλ δεν υπαρχει αλλο φορ στον κοσμο σαν τον Αλι, να μην ψαξουμε καθολου...μπας και υπαρχει καποιος καλυτερο
περιπτώσεις παιχτών που βγάζουν μάτια στις προπονήσεις, αλλά στους αγώνες δεν αποδίδουν, υπάρχουν πολλές
περιπτώσεις παιχτών που είναι ανύπαρκτοι στις προπονήσεις, αλλά στους αγώνες εμφανίζονται, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει
ο δικός μας ούτε στις προπονήσεις δεν κάνει κάτι αξιοσημείωτο
περιπτώσεις παιχτών που είναι ανύπαρκτοι στις προπονήσεις, αλλά στους αγώνες εμφανίζονται, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει
ο δικός μας ούτε στις προπονήσεις δεν κάνει κάτι αξιοσημείωτο
- kataramenos5
Συγκριση με Φιρμινο βαλαμε .Ας βαλουμε και με τον περσινο αρχικο στοχο για τη θεση. Συνολικα στατιστικα Μανολο Γκαμπιαντινι κυριοιkataramenos5 έγραψε:
Αλλα δε μαμεις αμα θες να τους συγκρινουμε σε βαθος χρονου:
https://www.transfermarkt.com/ally-sama ... ler/182201
https://www.transfermarkt.com/roberto-f ... ler/131789
Δες τα συνολικα στατιστικα της καριερας τους.
Ενα γκολ ανα 208 λεπτα ο Σαματτα
Ενα γκολ ανα 236 λεπτα ο Φιρμινο .
Εχουμε CF καλυτερο απ τη Λίβερπουλ .Εκκλησία κλεβουμε που του δινουμε μονο 700k
https://www.transfermarkt.gr/manolo-gab ... ler/112343
Θριαμβευει κι εδω το τανζανικο ατι .Τις ασιστ δε τις μετραμε γιατι ειμαστε απλες.
Ενα γκολ ανα 208 λεπτα ο Σαματτα
Ενα γκολ ανα 209 λεπτα ο Γκαμπιαντινι (που μας τα καναν τσουρεκια γιατι δεν ηρθε)
Με κανονικη προετοιμασια φετος υπο τις οδηγιες του στρατηγου
συντομα θα ξεχασουν ολοι το" Ποιος Μουργκ?" και θα ζητοκραυγαζουν τ ονομα του.
# Samattatheincredible
ΥΓ Συνεχιζουμε τον ανενδοτο αγωνα για τη δικαίωση του Τανζανικου πολυεργαλειου .Δε χαλαρωνει κανεις.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Επειδή τον κόβω για έξυπνο άνθρωπο, το κλικ είναι να καταλάβει τι θέλει από αυτόν ο Λουτσέσκου και να το κάνει.
Αν δεν σκοράρει, τουλάχιστον να πιέζει και να συμμετέχει στην δημιουργία. Έτσι ξεκίνησε και ο Τόμας και φέτος έβαλε πολλά γκολ.
Σήμερα φαινόταν λίγος. Όμως ήταν εμφανής οτι και ο ρόλος του και οι συμπαίκτες με τους οποίους έπαιξε ήταν πειραματικά. Κάτι δοκίμασε ο Λουτσέσκου και δεν βγήκε.
Θέλουμε τρίτο φορ καλό και με διαφορετικά χαρακτηριστικά πχ να σκοράρει και στο ψηλό παιχνίδι, έναν Πρίγιοβιτς στα καλά του. Αλλά αν μείνει ο Σαμάτα μέχρι του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιό του, βαρίδι δεν θα είναι.
Αν δεν σκοράρει, τουλάχιστον να πιέζει και να συμμετέχει στην δημιουργία. Έτσι ξεκίνησε και ο Τόμας και φέτος έβαλε πολλά γκολ.
Σήμερα φαινόταν λίγος. Όμως ήταν εμφανής οτι και ο ρόλος του και οι συμπαίκτες με τους οποίους έπαιξε ήταν πειραματικά. Κάτι δοκίμασε ο Λουτσέσκου και δεν βγήκε.
Θέλουμε τρίτο φορ καλό και με διαφορετικά χαρακτηριστικά πχ να σκοράρει και στο ψηλό παιχνίδι, έναν Πρίγιοβιτς στα καλά του. Αλλά αν μείνει ο Σαμάτα μέχρι του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιό του, βαρίδι δεν θα είναι.
Μου φαίνεται το έχει παρατήσει τελείως το θέμα γκολ
Το πρώτο εξάμηνο παροτι δεν έβαζε γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις, έλεγες εντάξει, κάποια στιγμή θα του κάτσει. Όχι πολλά, έστω 1-2 γκολακια.
Πλεον είναι πιο πιθανό να σκοράρει ο Κοταρσκι, παρά αυτός. Μονίμως εκτός περιοχής, μονίμως με πλάτη, λες και φοβάται να κάνει τελείωμα. Τέτοια εντύπωση μου δίνει
Το πρώτο εξάμηνο παροτι δεν έβαζε γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις, έλεγες εντάξει, κάποια στιγμή θα του κάτσει. Όχι πολλά, έστω 1-2 γκολακια.
Πλεον είναι πιο πιθανό να σκοράρει ο Κοταρσκι, παρά αυτός. Μονίμως εκτός περιοχής, μονίμως με πλάτη, λες και φοβάται να κάνει τελείωμα. Τέτοια εντύπωση μου δίνει
- pagotatzis
Aly bumaye
Από εχθές γυρνάει στο μυαλό μου αυτό το σύνθημα από το “rumble in the jungle”
Α βρε Σαματτα

Από εχθές γυρνάει στο μυαλό μου αυτό το σύνθημα από το “rumble in the jungle”
Α βρε Σαματτα
Πιθανολογω πως ειναι εντολη Λουτσεσκου. Σε φαση: οκ αφου εχεις αναπτυξει ψυχολογικο θεμα με τα δίχτυα και δεν υπαρχει περιπτωση να σκοραρεις ουτε με αιτηση, ας εκμεταλλευτουμε αλλες αρετές σου.Napoli4 έγραψε:Μου φαίνεται το έχει παρατήσει τελείως το θέμα γκολ
Απο paok24
"O Σαμάτα σκοράρει με το αριστερό σε τουρνουά! (vid)"
Ουαου!!!
Αντε βρε εγκαθετοι που εχει αφησει εντελως το σκοραρισμα ο λεοντας!
"O Σαμάτα σκοράρει με το αριστερό σε τουρνουά! (vid)"
Ουαου!!!
Αντε βρε εγκαθετοι που εχει αφησει εντελως το σκοραρισμα ο λεοντας!