Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Τελειώνει τού Κεντζιόρα λέει το sdna, τον αφήνουν πρόωρα ελεύθερο, προφανώς κάτι θα πάρουν είτε άμμεσα από τον ΠΑΟΚ ή μέσω Κεντζιόρα (πχ χάρισμα μισθών) που θα τα πάρει σε εμάς. Όλα καλά!\
Μάζεψε λέει και τα πράγματα του από το προπονητικό τους κέντρο και ετοιμάζεται να μας έρθει ο παλίκαρος!
Μάζεψε λέει και τα πράγματα του από το προπονητικό τους κέντρο και ετοιμάζεται να μας έρθει ο παλίκαρος!
-
Καθόλου ξενερωμενοι. Ε κεντζιορα είναι σεντερ μπακαρα, σεντερ μπακ με ταχύτητα και μυαλό, παίζει σε χαμηλά μέτρα αλλά και ψηλά στο γηπεδο. Επίσης με το κεφάλι επιθετικά πολύ καλός, πραγμα που του ανέδειξαν στον ΠΑΟΚ νομίζω. Και φυσική κατάσταση σε αλλο λεβελ, εβγαλε 2/3 της σεζόν ολομόναχος την θέση. Το κάτι καλύτερο μπορει να ερθει για στην θέση των εκονγκ και Νασμπεργκjoshua έγραψε:Εν τω μεταξύ επειδή η υπόθεση Κετζιορα εξελίχθηκε σε σήριαλ λες και περιμέναμε τον Βαν Ντάικ θα νιώθουμε και ξενερωμενοι καθώς μπορεί και να ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Βέβαια αφού είναι happy ο Ραζβαν εμάς μας περισσεύει.
- kritikos44
Εν τω μεταξύ δύο χρόνια δανεικός σε εμάς τι σκατά είχε στο προπονητικό κέντρο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα μου αρέσει ο Velde (πρώτος) περισσότερο.aivas19 έγραψε:Black πολυ καλος ο Νιλσον.Blackgr4 έγραψε:prist64 έγραψε:μια και δεν βλεπω κινητικοτητα
εχω μια απορια
οταν λεμε Σκανδιναβια
σε ποιες χωρες αναφερομαστε?
https://www.transfermarkt.com/kristoffe ... ler/499859
https://www.transfermarkt.com/gustaf-ni ... ler/320440
https://www.transfermarkt.com/tobias-la ... ler/272206
Μας κάνει κανείς;
Prist ριξε επιβεβαιωση!
Είναι 24-25 χρονών, παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά, κυρίως στα άκρα (αριστερά), έχει νούμερα σχεδόν κάθε σεζόν, αλλά δεν έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.
Αυτή τη στιγμή είναι στο top της έως τώρα καριέρας του.
Πιστεύω πως σε αυτή την ηλικία αξίζει άπειρα. Και όπως και οι άλλοι δυο, σε 1 χρόνο λήγει το συμβόλαιο του.
kritikos44 έγραψε:Εν τω μεταξύ δύο χρόνια δανεικός σε εμάς τι σκατά είχε στο προπονητικό κέντρο?

πρέπει να κινηθούμε για άλλες περιπτώσεις φορ τώρα. Κακώς έχουμε αναλωθεί τόσο πολύ στον Δανό
Τοσκιτσης και Ρειν ποσταραν στο ΦΒ ότι έρχεται ο Πολωνός και έκλεισε
- Montrealiotis
-
- Επικοινωνία:
Αυτός μας κάνει; https://www.transfermarkt.gr/samy-mmaee ... ler/331840aivas19 έγραψε:Αν φυγει ο Εκογκ ας φερουν εναν φιλοδοξο στοπερ <25 να μοιραστει την θεση με τον βιονικο Πολωνοjoshua έγραψε:Εν τω μεταξύ επειδή η υπόθεση Κετζιορα εξελίχθηκε σε σήριαλ λες και περιμέναμε τον Βαν Ντάικ θα νιώθουμε και ξενερωμενοι καθώς μπορεί και να ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Βέβαια αφού είναι happy ο Ραζβαν εμάς μας περισσεύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 05 Ιούλ 2024, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πρωσοπικά πανηγυρίζω για τον πολωνό, που σε 3935 αγωνιστικά λεπτά πέρσι, και με πολλά παιχνίδια back2back, δεν έκανε μισό τσαφ. Αντε να έρθει και το βουνό με μια φοράκλα να γεμίσουν τα πνευμόνια πάλι οξυγόνο.
Χαχαkritikos44 έγραψε:Εν τω μεταξύ δύο χρόνια δανεικός σε εμάς τι σκατά είχε στο προπονητικό κέντρο?
- ΑποστόληςΑ
aivas19 έγραψε:Αποστολη εισαι σιγουρος; Ξενερωσα
Δεν θα ρθει αυτος

πλάκα κάνω ρε.
Δεν ανεφερα φορΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον Braithwaite ήταν ο παπάς του παπά.
Σε περιπτωση που στραβωσει του Μειτε,που δεν το νομιζω
κοιτανε τον Σκανδιναβο
Μειτε διακαης ποθος Λουτσου
deadline ο πρωτος αγωνας
φορ αργοτερα απο χαφ,μεσοεπιθετικος-εξτρεμ εχει ο Θεος
ετσι μου ειπε ενας Αγιος
ΥΓ Αποστολη χρονια πολλα
και για τον Απριλη
Πώς γίνεται ομάδα που διέγνωσε την ανάγκη για φορ όταν ακόμα είχε 3 ενεργά φορ και ήταν από τις πρώτες προτάσεις που έκανε για προσθήκη, τώρα με 2 φορ να λέει ότι φορ μετά το χαφ, του οποίου χαφ πάει με deadline το 1ο ματς....είναι να σηκώνεις τα χέρια ψηλά