Προσωπικά αν έρθει ο Κεντζιόρα θα νιώσω και μεγαλύτερη ελπίδα ότι θα έρθει κάτι καλύτερο στη θέση Εκονγκ Νασμπεργκ.joshua έγραψε:Εν τω μεταξύ επειδή η υπόθεση Κετζιορα εξελίχθηκε σε σήριαλ λες και περιμέναμε τον Βαν Ντάικ θα νιώθουμε και ξενερωμενοι καθώς μπορεί και να ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Βέβαια αφού είναι happy ο Ραζβαν εμάς μας περισσεύει.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- WeWillRockYou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Aνεβασε ο τουιτερακιας ενδεκάδα με Μειτε Καμαρά και λιβαγια μπροστά και ήταν όντως τρομακτική.
Αν φυγει ο Εκογκ ας φερουν εναν φιλοδοξο στοπερ <25 να μοιραστει την θεση με τον βιονικο Πολωνοjoshua έγραψε:Εν τω μεταξύ επειδή η υπόθεση Κετζιορα εξελίχθηκε σε σήριαλ λες και περιμέναμε τον Βαν Ντάικ θα νιώθουμε και ξενερωμενοι καθώς μπορεί και να ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Βέβαια αφού είναι happy ο Ραζβαν εμάς μας περισσεύει.
Σκηνοθετημενο παπα μας ταισε η ΠΑΕ. Μετετρεψε σε σηριαλ την υποθεση Κεντζιορα ωστε να φανει σπουδαιο επίτευγμα η αποκτηση ενος μετριου στοπερ για να μη ζητησουμε κατι καλυτερο
Welcome back στη μεγαλύτερη ομαδα της υφηλιου παιχταροπαιχταρε Τομας!

Welcome back στη μεγαλύτερη ομαδα της υφηλιου παιχταροπαιχταρε Τομας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Παρ 05 Ιούλ 2024, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λίγο πολύ όλοι αυτό περιμένουμε. Κάποια στιγμή αν η σχέση με τον Ενκονγκ ειναι προβληματική να υπάρξει αντικατάσταση, κάτι για το οποίο θα ειναι πιο δεκτικός και ο Ραζβαν μετά την παραμονή του Πολωνου. Αν δεν έμενε δυσκολα θα συμφωνούσε σε 2 νέους δεξιούς στόπερ.
Μια από τα ίδια κι εγώ.nunies4 έγραψε:Εγώ με Κεντζιορα και Ενκονγκ είμαι happy για την θέση
Πιστεύω ότι ο Εκόνγκ φέτος θα είναι καλύτερος.
- pagotatzis
Ας περιμένουμε λιγάκι για Κεντζιορα
Σαν να το βλέπω μπροστά μου το άρθρο
«Εμπλοκή με Κεντζιορα ! Μπαίνει σφήνα η αεχ2014 !»
Σαν να το βλέπω μπροστά μου το άρθρο
«Εμπλοκή με Κεντζιορα ! Μπαίνει σφήνα η αεχ2014 !»
Σωστος. Με τον ερχομο του Κετζιορα θελουμε χαφ, φορ και εξτρεμ ή αλλο ενα εξτρεμοφορ αριστερα. Η ομαδα ετσι θα ειναι πληρης και μετα οτι κατσει σε πινελιες αντικαταστασης.joshua έγραψε:Λίγο πολύ όλοι αυτό περιμένουμε. Κάποια στιγμή αν η σχέση με τον Ενκονγκ ειναι προβληματική να υπάρξει αντικατάσταση, κάτι για το οποίο θα ειναι πιο δεκτικός και ο Ραζβαν μετά την παραμονή του Πολωνου. Αν δεν έμενε δυσκολα θα συμφωνούσε σε 2 νέους δεξιούς στόπερ.
[youtube][/youtube]Η ευοδωση της υπόθεσης Κετζιορα μπορει να μην ανεβαζει επιπεδο την ομαδα σε σχεση με περσι αλλα διασφαλιζει σε σημαντικο βαθμο την συνεχεια της ομαδας και α6ξανει τις πιθανοτητες επιτυχιας στα προκριματικα. Ειδικα στην περιοδο του καλοκαιριου που ολες οι ομαδες εχουν αλλαγες και σκαμπανεβασματα, το να πας στα προκριματικα οπως τελειωσες την σεζον ειναι σπουδαιο πραγμα! Μακαρι να παμε τρενο στα πρωτα ματς και μετα θεωρω θα γινουν κινησεις μιας και θα φυγει απο τον ιδιοκτητη σε ενα βαθμο η ανασφαλεια της λογιστικης καλυψης των εξοδων της σεζον.
Αν ερθει και ο Μειτε θα μιλαμε για ζαχαρη! Μετα με ψυχραιμια θα διαλέξουν αντικαταστατες για τους δυο και θα βρουν εναν μεσοεπιθετικο π λειπει. Επισης προς το τελος και αναλογα με το πως θα διαμορφωθουν οι λιστες στην ευρωπη μπορει να αντικαταστησουν τον Τσιγγαρα με αλλο χαφ ή τον Οζντοεφ
Αν ερθει και ο Μειτε θα μιλαμε για ζαχαρη! Μετα με ψυχραιμια θα διαλέξουν αντικαταστατες για τους δυο και θα βρουν εναν μεσοεπιθετικο π λειπει. Επισης προς το τελος και αναλογα με το πως θα διαμορφωθουν οι λιστες στην ευρωπη μπορει να αντικαταστησουν τον Τσιγγαρα με αλλο χαφ ή τον Οζντοεφ
Black πολυ καλος ο Νιλσον.Blackgr4 έγραψε:prist64 έγραψε:μια και δεν βλεπω κινητικοτητα
εχω μια απορια
οταν λεμε Σκανδιναβια
σε ποιες χωρες αναφερομαστε?
https://www.transfermarkt.com/kristoffe ... ler/499859
https://www.transfermarkt.com/gustaf-ni ... ler/320440
https://www.transfermarkt.com/tobias-la ... ler/272206
Μας κάνει κανείς;
Prist ριξε επιβεβαιωση!
- ΑποστόληςΑ
https://www.transfermarkt.com/william-c ... ler/100131Athens έγραψε:William Carvalho
καλος για αντι Μειτε
πληροφορίες του sportfm
Δείχνει ενδιαφέρουσα περίπτωση. Εσχάτως ελεύθερος γράφει!