δημοσιογράφοι του κώλου, καλά κάνει και τους ξεφτιλίζει ο άλλος στο τουίτερpaokkerkir έγραψε:s44 έγραψε:μεταφραση απο γκουγλ στα ελληνικά, τα βρήκα πριν 3 μερες στην πορτογαλική ρεκορντ:
Δείτε την πλήρη λίστα των παικτών που αναφέρθηκαν για δουλειά σήμερα:
Τερματοφύλακες : André Gomes, Arnas Voitinovicius, Diogo Ferreira και Samuel Soares.
Άμυνας : Άλβάρο Καρέρας, Μπαϊράμι, Ντιόγκο Σπένσερ, Λεάντρο Σάντος, Μοράτο, Τιάγκο Παρέντε και Τομάς Αραούχο.
Μέσοι : Aursnes, Florentino, João Mário, João Rego, Leandro Barreiro, Martim Neto και Paulo Bernardo.
Επιθετικοί : Άρθουρ Καμπράλ, Ντέιβιντ Νέρες, Χενρίκε Αραούχο, Μάρκος Λεονάρντο, Παυλίδης, Πέδρο Σάντος, Πρεστιάνι, Ρολχάιζερ, Σζέλντερουπ, Τένγκστεντ και Τιάγκο Γκουβέια.
ΥΓ. βρήκα και το λινκ
https://www.record.pt/futebol/futebol-n ... Principais
ΥΓ2. σε κανα μισάωρο θα το ανεβάσουν στα ιν, 24 και τουντέι...
Το ανεβασαν ολοι σαν νεοsport24, inpaok κλπ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Άλλο πράγμα το πόσο κοστολογείς εσύ τους παίκτες σου και άλλο πράγμα το ποιος φελλός (μπορεί και στημένος..) θα βρεθεί για να σε πληρώσει.PAOK1LIFE έγραψε:Και εμείς να τον είχαμε τον Φιλίπε στην ηλικία που ήταν με το βιογραφικό που είχε με την κίνηση που είχε τότε τόσο θα τον πουλουσαμε. Πόσο πουλήσαμε Κουλούρη και τον δανεισμό Τσιγάρα
Καλώς ζήτησαν 2.5-3 χαρτιά για τον Φιλίπε Σοάρες. Κακώς πιστέψαμε εμείς τον Μπότο πως αξίζει να τα δώσουμε.
Καλά εμείς τότε θέλαμε να πάρουμε με 2-3 εκ όλους τους Κωνσταντελιες της Ιβηρικής και της Λατινικής Αμ. Ο Μποτο δεν φταίει ήθελε λίγο να δαγκώσει και εμείς του δώσαμε μπούτι με το καλημέρα το βρήκε μαλακό μαλακό το δάγκωσε ο Φαφουτης.
Για τον υιό Βαρέλα δεν μιλάμε; Γιατί τι έγινε με την οικογένειά; Στο τέλος οι σχέσεις αποκαταστάθηκανFreeWatcher έγραψε:Για λάθος Βαρέλα γράφεις nuniesnunies4 έγραψε:Πώς έφυγε; Μέσα σε αποθέωση όπως του αξιζεWeWillRockYou έγραψε:Ο Κουαλιάτα ακόμα και αν παραμείνει στην ομάδα, θα πάρει τη θέση του Αντρέ Ρικάρντο δηλαδή του 8ου μέσο επιθετικού.
Η περίπτωση του μικρού Βαρέλα δεν βλέπω πως θα μπορούσε να απασχολήσει, μετά τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ομάδα.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που τα ονόματα των Tiago Gouveia και Zinho Vanheusden πέρασαν εντελώς στα ψιλά, χωρίς κάποια αγωνιστική ανάλυση να δούμε αν θα ταίριαζαν στην ομάδα, αλλά για Μορον πχ. Που δεν φαίνεται να υπάρχει στο προσκήνιο υπήρξε συζήτηση κάποιων σελίδων.
Οff topic
Παράξενο, δεν έχω δικαίωμα να αναγνώσω το τόπικ του Σαμάτα .
Δεν πιστεύω να μπαναρίστικα. Μόνο καλά λόγια έχω πει για τον Τανζανό
Το είπες αυτό την μέρα που έκλεισε η μεταγραφή?Blackgr4 έγραψε:Άλλο πράγμα το πόσο κοστολογείς εσύ τους παίκτες σου και άλλο πράγμα το ποιος φελλός (μπορεί και στημένος..) θα βρεθεί για να σε πληρώσει.PAOK1LIFE έγραψε:Και εμείς να τον είχαμε τον Φιλίπε στην ηλικία που ήταν με το βιογραφικό που είχε με την κίνηση που είχε τότε τόσο θα τον πουλουσαμε. Πόσο πουλήσαμε Κουλούρη και τον δανεισμό Τσιγάρα
Καλώς ζήτησαν 2.5-3 χαρτιά για τον Φιλίπε Σοάρες. Κακώς πιστέψαμε εμείς τον Μπότο πως αξίζει να τα δώσουμε.
Εγώ τον μποτο τον έχω ξεσκίσει κ τον θεωρώ απτν... αλλά η περίοδος Φελίπε ήταν στην σωστή κατεύθυνση κ είχε τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά για να κάνει πράγματα. Δυστυχώς δεν είχε τα πνευματικά
Βγήκε επίσημα ο Τσορμπα και είπε ότι ο Σαματα δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα το απόλυτο μηδέν σε βοήθεια εν το μεταξύ ο Μειτε εκτός προετοιμασίας επίσημα. Στις 15 έρχεται στον ΠΑΟΚ. Την πήδηξε και φέτος την προετοιμασία
Για αυτό μπαναριστικες, επειδή λες καλά λόγια για τον Τανζανο..mbison έγραψε:Οff topic

Με κάθε επισημότηταTolaros έγραψε:Ε άμα το είπε επίσημα για Σαμάτα είναι επίσημο
Τι είπε επίσημα ο μιζερογλου? Μιλάει και ανεπίσημα?PAOK1LIFE έγραψε:Βγήκε επίσημα ο Τσορμπα και είπε ότι ο Σαματα δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα το απόλυτο μηδέν σε βοήθεια εν το μεταξύ ο Μειτε εκτός προετοιμασίας επίσημα. Στις 15 έρχεται στον ΠΑΟΚ. Την πήδηξε και φέτος την προετοιμασία
Ως βιογραφικό πάντως καμιά σχέση ο Φελίπε με τον Κουαλιάτα. Μέρα με την νύχτα.
Εντάξει αν το είπε ο τύπος " δεν ξέρω πως ο ματος θα πάρει την θέση του Κίτσου" ,το πιο πιθανό είναι να παίζει αλλά Ιμπρα στην προετοιμασία.PAOK1LIFE έγραψε:Βγήκε επίσημα ο Τσορμπα και είπε ότι ο Σαματα δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα το απόλυτο μηδέν σε βοήθεια εν το μεταξύ ο Μειτε εκτός προετοιμασίας επίσημα. Στις 15 έρχεται στον ΠΑΟΚ. Την πήδηξε και φέτος την προετοιμασία
Υγ είναι ο ίδιος τύπος που στο γκολ του κουαλιατα σήμερα που ανέβηκε, ρωτάει αν μπήκε γκολ.
Είναι ντροπή που αυτός ο άνθρωπος είναι στα πέριξ της ομάδας
Δεκα χρονια πανε προετοιμασια με την ομαδα, ακομα δεν εχουν φτασει εστω κοντα στο να κατανοησουν το αθλημα.