Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Kαι το πιο σημαντικό είναι ότι και οι φανέλες τις μπουτίκ αναγράφουν τη συγκεκριμένη ημερομήνια!
Νομίζω ότι αυτό είναι πολ΄υευχάριστω, καθώς σίγουρα πολλοί από εμάς θα θελήσουμε να έχουμε αυτή τη φανέλα στην προσωπική μας συλλογή για να θυμόμαστε πάντα τα 6 αδέρφια μας!!!
Νομίζω ότι αυτό είναι πολ΄υευχάριστω, καθώς σίγουρα πολλοί από εμάς θα θελήσουμε να έχουμε αυτή τη φανέλα στην προσωπική μας συλλογή για να θυμόμαστε πάντα τα 6 αδέρφια μας!!!
- paok4kyriakos
Πάρε μια μακρυμάνικηTetradje έγραψε:Agave ποτε θα παρουσιασεις την Collection Autumn-Winter 09-10?![]()
.......

απαιτω μπαν στον agave
δεν μπορεις εσυ κυριε ενω εμεις εχουμε συνηθησει τις φετινες φανελες εσυ να βγαζεις καλυτερες και να μας βαζεις φωτιες ενω εχουμε ποσους μηνες μπροστα μας...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

δεν μπορεις εσυ κυριε ενω εμεις εχουμε συνηθησει τις φετινες φανελες εσυ να βγαζεις καλυτερες και να μας βαζεις φωτιες ενω εχουμε ποσους μηνες μπροστα μας...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
-
Λουκέτο λέμε...έλεος! Δε μας φτάνει που οι φανέλες είναι μάπα, έχουμε και τον agave να μας τσιτώνει 

Ζήση πάρε τον αγκάβε να σχεδιάσει καμιά φανέλα της προκοπής..
ΥΓ Πότε λήγει το συμβόλαιο με την Πούμα??

ΥΓ Πότε λήγει το συμβόλαιο με την Πούμα??
- ContrerasPablo
- paok4kyriakos
- ContrerasPablo
- ContrerasPablo
χειροκροτησες?agave έγραψε:
ΥΓ. Γκάς, ο λαός ζητάει κόκκινη κι εσύ μου βγάζεις κίτρινη? Να χειροκροτήσω να μου βγάλεις και 2η?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()