PAOKmania media
- Μπαρκαρούτσος
Re: PAOKmania media
Η ώρα του δημοσιογράφου - Κωστής Τσατσαρός
Ακούστε, σχολιάστε, κάντε like και πείτε το στους φίλους σας!
Ακούστε, σχολιάστε, κάντε like και πείτε το στους φίλους σας!
- Μπαρκαρούτσος
Απολαυστικότατος ο Τσατσαρός!!
Αυτό που λέει στο 36:00 πρέπει να το ακούσουν ΟΛΟΙ.
Αυτό που λέει στο 36:00 πρέπει να το ακούσουν ΟΛΟΙ.
Λατρεία ο Τσατσαρός!
Μπράβο για την προσπάθεια και τοαποτέλεσμα παιδια!
Εν τω μεταξύ όσο εκνευριστικό και εριστικό βρίσκω τον equalizer στον τρόπο γραφής του ως mod εδω μέσα, άλλο τόσο τον απολαμβάνω στα podcast! Περίπτωση dr Jekyll mr Hyde!
Μπραβο και ξανα μπράβο!
Μπράβο για την προσπάθεια και τοαποτέλεσμα παιδια!
Εν τω μεταξύ όσο εκνευριστικό και εριστικό βρίσκω τον equalizer στον τρόπο γραφής του ως mod εδω μέσα, άλλο τόσο τον απολαμβάνω στα podcast! Περίπτωση dr Jekyll mr Hyde!
Μπραβο και ξανα μπράβο!
Ρε παιδιά τα έχουμε ξαναπεί αυτά
Εδώ μέσα ΔΥΣΤΥΧΏΣ ο ρόλος μας είναι να πεταγομαστε οποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σπάνια εμπλεκομαστε σε συζητήσεις
Τα κείμενά μου στην κεντρική εμπεριέχουν κάποιο στοιχείο εριστικό ή προκλητικό για κανέναν σας πέραν των αντιπάλων μας; Δε νομίζω
Το ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται το λαμβάνετε υπόψη; Πιθανως όχι
Μη βγάζετε συμπερασματα επί προσωπικού. Και αυτό ισχύει για όλα τα μέλη άλλωστε. Το έχω ξαναπεί δεν κρίνουμε πρόσωπα εδώ, απόψεις και ποστ κρίνουμε
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για τη στήριξη στα Ποντ και όσο μπορείτε στηρίξτε με λαικ σαμπ share κλπ!
Εδώ μέσα ΔΥΣΤΥΧΏΣ ο ρόλος μας είναι να πεταγομαστε οποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σπάνια εμπλεκομαστε σε συζητήσεις
Τα κείμενά μου στην κεντρική εμπεριέχουν κάποιο στοιχείο εριστικό ή προκλητικό για κανέναν σας πέραν των αντιπάλων μας; Δε νομίζω
Το ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται το λαμβάνετε υπόψη; Πιθανως όχι
Μη βγάζετε συμπερασματα επί προσωπικού. Και αυτό ισχύει για όλα τα μέλη άλλωστε. Το έχω ξαναπεί δεν κρίνουμε πρόσωπα εδώ, απόψεις και ποστ κρίνουμε
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για τη στήριξη στα Ποντ και όσο μπορείτε στηρίξτε με λαικ σαμπ share κλπ!
- Μπαρκαρούτσος
Εμμμμ ναι...Equalizer έγραψε:Σπάνια εμπλεκομαστε σε συζητήσεις

Equalizer έγραψε:όσο μπορείτε στηρίξτε με λαικ σαμπ share κλπ!

Πολυ ομορφο ποντ για μια ακομα φορα. Συγκροτημενος και απλος λογος, με καλη διαθεση και φυσικα καλη προθεση.
Ας μου επιτρεψετε μονο μια διευκρινηση. Ο Βερμπλουμ εκοψε αχιλλειο. Ο συγκεκριμενος τραυματισμος δεν εχει να κανει με προπονησεις και προετοιμασιες, αλλα με τη στιγμη.
Ας μου επιτρεψετε μονο μια διευκρινηση. Ο Βερμπλουμ εκοψε αχιλλειο. Ο συγκεκριμενος τραυματισμος δεν εχει να κανει με προπονησεις και προετοιμασιες, αλλα με τη στιγμη.
- Μπαρκαρούτσος
Πως σου φάνηκε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Equalizer έγραψε:όσο μπορείτε στηρίξτε με λαικ σαμπ share κλπ!![]()
![]()
![]()
Ναι οντως. Εξαιρετικος, εχω αρχισει να κολλαω με την υφη της φωνης του και τον ρυθμο του λογου του.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το διόρθωσε ο Γιάννης καναδυό λεπτά μετά!
Πατησα πόουζ και σχολιασα επειδη επιπλαστα πηγε να συγκριθει το συγκεκριμενο γεγονος, με το οτι ο Σου δεν κανει προετοιμασιες.
- Μπαρκαρούτσος
Equalizer έγραψε:Πως σου φάνηκε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Equalizer έγραψε:όσο μπορείτε στηρίξτε με λαικ σαμπ share κλπ!![]()
![]()
![]()

- Shivaspace
λοιπόν, αρκετά με τους αρδ.. ντυθείτε σέρλοκ χόλμς και αποσπάσετε μια αποκλειστική συνέντευξη απ την πόπουλους για το γήπεδο!
Ωραίος φίλε! Διορθωθηκεkayde έγραψε:spotify, "ομαδα" στο τελευταιο,περιγραφη podcast..