Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- 4NIKOS1986
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Καλημέρες μορον ο μόνος τρόπος για να έρθει θα ήταν η αγορά του κατευθείαν από μπετις.Απτα ληκια δε πρόκειται να τον πάρουμε
Ο Μορόν είναι δανεικός στον σκώληκα; Ξέρει κανείς τήν συμφωνία με την Μπέτις;
Δεν νομιζω πως εχει η Μπετις λογο στην μεταγραφη του Μορον. Δεν ξερω αν εχει κρατησει μονο ποσοστό μεταλωλησης. Ειχα ακουσει στο ραδιο πως εχει ερθει ως ελευθερος, και απλα για την πρώτη χρονια η Μπετις πληρωνε ενα ποσοστο περιπου 70% του συμβολαιου π ειχε και απο την δευτερη χρονια θα το αναλαμβανε ολο ο ρουλης. Γ αυτο και καιγονται να τον πουλησουν, γτ φυσικα δεν μπορουν να πληρωσουν ετησιο 1 μυριο κοντα στον Μορον. Εγω απορω αν ισχυει καν και η δηθεν προταση στον Φαμπιανο με 600.000 ετησιο για 3 χρονια. Δεν πρεπει να παιζει σαλιο στα ερπετα, και αν δεν πουληθει ο Μορον για να νγει η χρονια, τους βλεπω να βαρανε κανοναρα!
Εγω αν ημουν Μορον θα απερριπτα ολες τις προτασεις μεχρι τελος Αυγουστου και θα απαιτουσα εκει στα χασομερια να με αφησουν ελευθερο για να τους χαρισω τα χρωστουμενα. Στανταρ θα εχει να παιρνει...
Εγω αν ημουν Μορον θα απερριπτα ολες τις προτασεις μεχρι τελος Αυγουστου και θα απαιτουσα εκει στα χασομερια να με αφησουν ελευθερο για να τους χαρισω τα χρωστουμενα. Στανταρ θα εχει να παιρνει...
Παντως αυτος ο Κοιτα που παει να παρει η αεκ μοιαζει πολυ καλη περιπτωση και θα ταιριαζε γαντι και σε εμας που ψαχνουμε παικτη στην θεση.
Αλλα φανταζομαι δεν ειμαστε διατεθειμενοι να παμε σε τοσο ψηλα νουμερα για αριστερο εξτρεμ
Αλλα φανταζομαι δεν ειμαστε διατεθειμενοι να παμε σε τοσο ψηλα νουμερα για αριστερο εξτρεμ
Απο οτι ακουσα στο sport24 οι Ουκρανοι πλεον εχουν καταλαβει οτι δεν προκειται να δωσουμε μπονους αν μπουμε στον ομιλο και μαλλον η κουβεντα γινεται να τα βρουμε στη μεση απο τα 500 που ζητανε και απο τα 200 που δινουμε.Rexaris έγραψε:Περί Κεντζιόρα, η τελευταία ενημέρωαη που είχαμε ήταν οτι η ομάδα του ζητάει 500,000 + 500,000 αν μπούμε ατους ομίλους, δηλαδή παρανοϊκά πράγματα αν σκεφτεί κανείς οτι τα Χριστούγεννα μένει ελεύθερος. Εμείς πάλι προσφέρουμε 200,000. Τεράστια η διαφορά.
Έχει υπάρξει κίνηση επ’αυτού από τη μία ή την άλλη πλευρά; Ή έχουν μουλαρώσει και οι δύο και περιμένουν τι θα γίνει; Κατά τη γνώμη μου οικονομικά ο χρόνος περνάει υπέρ ημών, αγωνιστικά όχι, αφού μάλλον θα τον δώσουν αλλά στο τέλος των μεταγραφών και μετά τα προκριματικά.
Έφαγα μπαν για προκλητικό σχόλιο γιατί είπα το ίδιο για τον κορεα.nunies4 έγραψε:Παντως αυτος ο Κοιτα που παει να παρει η αεκ μοιαζει πολυ καλη περιπτωση και θα ταιριαζε γαντι και σε εμας που ψαχνουμε παικτη στην θεση.
Δεν κάνει φέτος να τα λέμε αυτά
Δεν σε καταλαβα. Για μεταγραφες δεν μιλαμε; Και για παικτες οι οποιοι αγωνιζονται στις θεσεις που ψαχνουμε. Δεν ειναι οτι αναφερουμε για τις μεταγραφες η τους στοχους των αλλων γενικα.
Θεωρειται οφ τοπικ; Αληθεια το ρωταω
Θεωρειται οφ τοπικ; Αληθεια το ρωταω
Ούτε εγώ κατάλαβα τι έκανα. Περιμένω απάντηση .
Αν πας πιο πίσω κάποιες σελίδες εγραψα το ίδιο πράγμα .
Τώρα που φαίνεται ότι χαλάει του μπειθ αυτός ο Κορέα που ακούγεται για χάρτινη δεν θα μπορούσε να είναι ο περιφερειακός μας επιθετικος; Και πήγα για μπάνιο
Αν πας πιο πίσω κάποιες σελίδες εγραψα το ίδιο πράγμα .
Τώρα που φαίνεται ότι χαλάει του μπειθ αυτός ο Κορέα που ακούγεται για χάρτινη δεν θα μπορούσε να είναι ο περιφερειακός μας επιθετικος; Και πήγα για μπάνιο
Εγώ πάντως θέλω να πάρουμε Μορόν μπας κ επιτέλους αναθεωρήσουν κάποιοι αυτά που με τόση σιγουριά πιστεύουν
Εξηγήσου.
Πιο πολύ για να καταλαβω τι γνώμη έχεις για τον παιχτη.
Πιο πολύ για να καταλαβω τι γνώμη έχεις για τον παιχτη.
Θα ηταν ωραιο σεναριοrenegade έγραψε:Εγώ πάντως θέλω να πάρουμε Μορόν μπας κ επιτέλους αναθεωρήσουν κάποιοι αυτά που με τόση σιγουριά πιστεύουν
Ασχετως του οτι δεν προκειται να ερθει εσενα απο που πηγαζει η σιγουρια οτι δεν θα εκανε τιποτα? Εντελως φιλικα νομιζω οτι η φετινη χρονια θα επρεπε να γινει ενα μαθημα σε οσους εκφραζονται με τοση σιγουρια για το οτιδηποτε και προφανως αυτο αφορα και εμενα.Εγω προσπαθω να ειμαι πια πιο διαλακτικος.renegade έγραψε:Εγώ πάντως θέλω να πάρουμε Μορόν μπας κ επιτέλους αναθεωρήσουν κάποιοι αυτά που με τόση σιγουριά πιστεύουν
εχει το γκολ ο Μορον αλλα τπτ αλλο.
στο μεταξυ μας ματς υποδεχοταν την μπαλα και αμεσως επεφτε σφαδαζωντας σαν θεταρινος για να κερδισει κιτρινη
μια φορα γυρισε κατα μετωπο και τον ψειρισε ο ζιφκο και βαλαμε το γκολ
δεν θα τον εδιναν επισης ποτε και με τπτ αρα ξεχαστε τον
στο μεταξυ μας ματς υποδεχοταν την μπαλα και αμεσως επεφτε σφαδαζωντας σαν θεταρινος για να κερδισει κιτρινη
μια φορα γυρισε κατα μετωπο και τον ψειρισε ο ζιφκο και βαλαμε το γκολ
δεν θα τον εδιναν επισης ποτε και με τπτ αρα ξεχαστε τον
Εντελώς φιλικά, όταν οι περισσότεροι γράφατε για ρόστερ κ ομαδα όπου δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους από κάτω οι οποίοι έχουν ξεφύγει,εγώ έγραφα μήνα Σεπτέμβριο ότι με λίγη τύχη μέχρι και πρωτάθλημα μπορούμε να διεκδικήσουμε.joshua έγραψε:Ασχετως του οτι δεν προκειται να ερθει εσενα απο που πηγαζει η σιγουρια οτι δεν θα εκανε τιποτα? Εντελως φιλικα νομιζω οτι η φετινη χρονια θα επρεπε να γινει ενα μαθημα σε οσους εκφραζονται με τοση σιγουρια για το οτιδηποτε και προφανως αυτο αφορα και εμενα.Εγω προσπαθω να ειμαι πια πιο διαλακτικος.renegade έγραψε:Εγώ πάντως θέλω να πάρουμε Μορόν μπας κ επιτέλους αναθεωρήσουν κάποιοι αυτά που με τόση σιγουριά πιστεύουν
Όσο για τον Μορόν ,ο παίκτης δεν κάνει ούτε το 1/10 όσων ζητάει ο λουτσέσκου.
Αν το ζήτημα ήταν τα γκολ,θα έπαιζε ο Τζίμας που το γκολ το έχει όσο λιγοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 05 Ιούλ 2024, 09:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikos_algio
Φέτος χρειαζόμαστε δανεικούς με οψιόν αγοράς πιο πολύ από ποτέ.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι του χρόνου ο Ντέλιας (αν όχι και Κούλιε - Κοτάρσκι) θα αποχωρήσουν με μεταγραφή και θα έρθουν πολλά χρήματα στα ταμεία.
Αν καταφέρουμε να πάρουμε από φέτος τους αντικαταστάτες τους με τη μορφή δανεισμού και ΛΟΓΙΚΗ ΡΗΤΡΑ, θα είμαστε οι πρώτοι μάγκες του χρόνου, αφού δε θα μπορεί κανείς με τον οποίο θα διαπραγματευόμαστε να μας ζητάει υπεραξίες γνωρίζοντας ότι έχουμε ζεστό μετρητό για ξόδεμα.
Ένας επιπλέον λόγος που θα βοηθούσε μια τέτοια στρατηγική είναι ότι μπορείς να κάνεις πιο εύκολο "άνοιγμα" εν όψη ΤΣΟΥ ΛΟΥ, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείς για πολλά χρόνια με βαριά συμβόλαια αν στραβώσει (φτου μακριά) η φετινή σεζόν.
Γεμίζουμε δηλαδή στις θέσεις που πονάμε από άποψη βάθους με ποιοτικές λύσεις, με το λιγότερο δυνατό ρίσκο, έχοντας πρόγραμμα και πλάνο και για την επόμενη σεζόν! (και μετά ξύπνησα; θα δείξει!
)
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι του χρόνου ο Ντέλιας (αν όχι και Κούλιε - Κοτάρσκι) θα αποχωρήσουν με μεταγραφή και θα έρθουν πολλά χρήματα στα ταμεία.
Αν καταφέρουμε να πάρουμε από φέτος τους αντικαταστάτες τους με τη μορφή δανεισμού και ΛΟΓΙΚΗ ΡΗΤΡΑ, θα είμαστε οι πρώτοι μάγκες του χρόνου, αφού δε θα μπορεί κανείς με τον οποίο θα διαπραγματευόμαστε να μας ζητάει υπεραξίες γνωρίζοντας ότι έχουμε ζεστό μετρητό για ξόδεμα.
Ένας επιπλέον λόγος που θα βοηθούσε μια τέτοια στρατηγική είναι ότι μπορείς να κάνεις πιο εύκολο "άνοιγμα" εν όψη ΤΣΟΥ ΛΟΥ, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείς για πολλά χρόνια με βαριά συμβόλαια αν στραβώσει (φτου μακριά) η φετινή σεζόν.
Γεμίζουμε δηλαδή στις θέσεις που πονάμε από άποψη βάθους με ποιοτικές λύσεις, με το λιγότερο δυνατό ρίσκο, έχοντας πρόγραμμα και πλάνο και για την επόμενη σεζόν! (και μετά ξύπνησα; θα δείξει!