Μπράβο τους κι ας άργησαν.Mitsospaoki4 έγραψε:Αποσυρομαστε και από Μπραθγουειτ.
Το είπε ο Κόλκας πριν λίγο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- AlxNeapoli1
- sourmenetes
- Moderator
Για δώστε λίγο πόνο!!!Μαυρο Χιονι έγραψε:https://www.paokmania.gr/podcast/241287-paokmania-talks-i-ora-toy-dimosiografoy-ep-5-kostis-tsatsaros
Ακούστε έναν θρύλο των ερτζιανών να ανακρίνεται από τον δικό μας Equalizer!
Που ξέρετε, μπορεί να πούμε και για καμιά μεταγραφή...
Αν σας άρεσε κάντε και like πατώντας το ανάλογο κουμπάκι.
Καλές οι μεταγραφές και σουξου μουξου αλλά πάμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και ο φιλομενο στον αστέρα έβαζε ακατέβατα... Και στον ΠΑΟΚ με μόνο αριθμό ήταν..AlxNeapoli1 έγραψε:Καλα στον αρη επαιζε αδερφε, με τους συμπαικτες σε μας θα βαλει 25 γκολnavigator11 έγραψε:Ερώτηση στο πλαίσιο του κουβέντα να γίνεται. Ο παραγωγικός φέτος φορ της γειτόνισσας, μιας και δεν έχω καθόλου εικόνα του από όλη τη σεζόν, κάτι άλλο μπορεί να προσφέρει γενικώς; Το χαμαλίκι ρε παιδί μου, όταν χρειαστεί, μπορεί να το υποστηρίξει;
Στον τελικό do or die στον Βόλο, από όσο κατάλαβα, μιας κι άποψη δεν έχω, κατηγορήθηκε ότι ήταν φάντασμα.
- sourmenetes
- Moderator
Προτιμάει τον πρωταθλητή και Ευρωπαίο!! [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]AlxNeapoli1 έγραψε:thomas Murg έγραψε:Ανάμεσα σε Μορόν και Σαμάτα προτιμώ τον Τανζανό.
Δεν θέλω Μορόν για 3 λόγους:
1. Στα μεγάλα ματς ήταν εξαφανισμένος πέρσι με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου.
2. Μεγάλος καραγκιόζης στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Χτυπιόταν σαν το χταπόδι χωρίς λόγο προσπαθώντας να εκμαιεύσει κάρτες και πέναλτι.
3. Λόγω της σημασίας του ονόματός του στα αγγλικά.![]()
Εχεις επιχειρηματα αλλα το οτι προτιμας τον Σαματα απο τον πρωτο σκορερ του πρωταθληματος...
- AlxNeapoli1
Και ο Ιβιτς στον αρη επαιζε και σε μας εβγαλε ματια. Ο Μορον σε συγκριση με αυτους που εχουμε ειναι Ροναλντοsourmenetes έγραψε:Και ο φιλομενο στον αστέρα έβαζε ακατέβατα... Και στον ΠΑΟΚ με μόνο αριθμό ήταν..AlxNeapoli1 έγραψε:Καλα στον αρη επαιζε αδερφε, με τους συμπαικτες σε μας θα βαλει 25 γκολnavigator11 έγραψε:Ερώτηση στο πλαίσιο του κουβέντα να γίνεται. Ο παραγωγικός φέτος φορ της γειτόνισσας, μιας και δεν έχω καθόλου εικόνα του από όλη τη σεζόν, κάτι άλλο μπορεί να προσφέρει γενικώς; Το χαμαλίκι ρε παιδί μου, όταν χρειαστεί, μπορεί να το υποστηρίξει;
Στον τελικό do or die στον Βόλο, από όσο κατάλαβα, μιας κι άποψη δεν έχω, κατηγορήθηκε ότι ήταν φάντασμα.
- AlxNeapoli1
Σωστο κι αυτο!sourmenetes έγραψε:Προτιμάει τον πρωταθλητή και Ευρωπαίο!! [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]AlxNeapoli1 έγραψε:thomas Murg έγραψε:Ανάμεσα σε Μορόν και Σαμάτα προτιμώ τον Τανζανό.
2. Μεγάλος καραγκιόζης στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Χτυπιόταν σαν το χταπόδι χωρίς λόγο προσπαθώντας να εκμαιεύσει κάρτες και πέναλτι.
3. Λόγω της σημασίας του ονόματός του στα αγγλικά.![]()
Εχεις επιχειρηματα αλλα το οτι προτιμας τον Σαματα απο τον πρωτο σκορερ του πρωταθληματος...
- navigator11
Μέχρι Κυριακή νομίζω πως πρέπει να έχει σημειωθεί κάποια μεταγραφική εξέλιξη. Ας ξεκινήσουμε με τον Θωμά εκ Πολωνίας. Άντε καμάρια μου, πάμε λίγο!!!
-
Απάτη παίκτης, δεν πρόκειται να ξανακάνει την ίδια σεζόν που έκανε πέρυσι ούτε αν παίξει 100 χρόνια ακόμαthomas Murg έγραψε:Ανάμεσα σε Μορόν και Σαμάτα προτιμώ τον Τανζανό.
3. Λόγω της σημασίας του ονόματός του στα αγγλικά.
Ο Παίχτης που έδωσε σαν γρίφο ο φίλος προηγούμενο post του και εγώ είμαι 101% σίγουρος εννοεί τον Moron.
Κατ'εμε σαν Παίχτη για την θέση 9 θα τον προτιμούσα σίγουρα και να αποχωρούσε ο Samata(που για εμένα δεν είναι Παίχτης για τον ΠΑΟΚ θα προτιμούσα να ερχόταν άλλο 9άρι από ελεύθερους που έχει 1 ακόμα έχει 1κάρο παίχτες, όλες οι ομάδες 3 επιθετικούς έχει να αγωνίζονται σε 3 διοργανώσεις αφού έστειλαν τον Τζήμα να πάρει παιχνίδια στην Νυρεμβέργη. Πιστεύω θα έχουμε από εβδομάδα προσθήκη.
Κατ'εμε σαν Παίχτη για την θέση 9 θα τον προτιμούσα σίγουρα και να αποχωρούσε ο Samata(που για εμένα δεν είναι Παίχτης για τον ΠΑΟΚ θα προτιμούσα να ερχόταν άλλο 9άρι από ελεύθερους που έχει 1 ακόμα έχει 1κάρο παίχτες, όλες οι ομάδες 3 επιθετικούς έχει να αγωνίζονται σε 3 διοργανώσεις αφού έστειλαν τον Τζήμα να πάρει παιχνίδια στην Νυρεμβέργη. Πιστεύω θα έχουμε από εβδομάδα προσθήκη.
- Μπαρκαρούτσος
Η ώρα του δημοσιογράφου - Κωστής Τσατσαρός
Ακούστε, σχολιάστε, κάντε like και πείτε το στους φίλους σας!
Ακούστε, σχολιάστε, κάντε like και πείτε το στους φίλους σας!
Περί Κεντζιόρα, η τελευταία ενημέρωαη που είχαμε ήταν οτι η ομάδα του ζητάει 500,000 + 500,000 αν μπούμε ατους ομίλους, δηλαδή παρανοϊκά πράγματα αν σκεφτεί κανείς οτι τα Χριστούγεννα μένει ελεύθερος. Εμείς πάλι προσφέρουμε 200,000. Τεράστια η διαφορά.
Έχει υπάρξει κίνηση επ’αυτού από τη μία ή την άλλη πλευρά; Ή έχουν μουλαρώσει και οι δύο και περιμένουν τι θα γίνει; Κατά τη γνώμη μου οικονομικά ο χρόνος περνάει υπέρ ημών, αγωνιστικά όχι, αφού μάλλον θα τον δώσουν αλλά στο τέλος των μεταγραφών και μετά τα προκριματικά.
Έχει υπάρξει κίνηση επ’αυτού από τη μία ή την άλλη πλευρά; Ή έχουν μουλαρώσει και οι δύο και περιμένουν τι θα γίνει; Κατά τη γνώμη μου οικονομικά ο χρόνος περνάει υπέρ ημών, αγωνιστικά όχι, αφού μάλλον θα τον δώσουν αλλά στο τέλος των μεταγραφών και μετά τα προκριματικά.