Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Μα αν ερθει αριστερο εξτρεμ που υποτιθεται ζητησε ο Ραζβαν,αναγκαστικα θα μεινει εκτος λιστας ο Μουργκ. Δεν βγαινει αλλιως. Γ αυτο ειπα οτι ο σχεδιασμος ειναι λαθος. Πως θα φερεις αριστερό εξτρεμ αν δεν εχεις διαθεσιμη θεση στην λιστα για ευρωπη?
- navigator11
Καλά, μην τρελαινεστε, παίδες. Εδώ υπάρχουν συνοπαδοί που θα χρέωναν με περισσή χαρά στον ... εμμονικό προπονητή τυχόν απώλεια του πρωταθλήματος και τώρα είναι σε φάση Σκιαδαρέση "ε, με τέτοιο ρόστερ κι εγώ το σήκωνα". Μην εντυπωσιάζεστε τόσο εύκολα.paokspren έγραψε:VfB v2 έγραψε:[quote="nothu"
Δυστυχώς θα πάμε με σαματα-μπραντον στα προκριματικα του chl οπως φαινεται
Δυστυχως μ αυτους τους δυο πηραμε πρωταθλημα.
Με κανέναν σαμάττα δεν πήρες το πρωτάθλημα. Αλλοι τράβηξαν το κουπί και αυτος προσπάθησε όσο μπορούσε με τον ρόλο της εξυπηρέτησης συμπαιχτών να κάνει τον εαυτό του όσο ποιο χρήσιμο γίνεται.
Επιτέλους κάποιος λέει το προφανές.
Ο Σαμάτα σε μια ολόκληρη σεζόν είχε 3-4 καλές στιγμές. Αυτό που έκανε σταθερά όμως ήταν να χαλάει το παιχνίδι της ομάδας. Όσον αφορά την άμυνα, δεν πιέζει. Οσον αφορά την επίθεση, κρύβεται και δεν απειλεί. Όσον αφορά το τρανζίσιον, καθυστερεί με την μπάλα και πολύ συχνά την χάνει. Επιπλέον είχε πολλές πολύ κακές στιγμές που μας κόστισαν βαθμούς και πιθανότητες τίτλου.
Καταλαβαίνω ότι η ΠΑΕ έχει καλύτερη εικόνα όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία ή την ποδοσφαιρική προσωπικότητα του παίκτη (αν και με 2 mental breakdowns σε μια σεζόν δε φαίνεται αυτό να είναι το δυνατό του σημείο), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν συνοπαδοί που τον θεωρούν καλό ή χρήσιμο παίκτη με βάση τα όσα είδαμε την προηγούμενη σεζόν.
- Shivaspace
Αμήν!!! Ποτέ δεν μου γέμισε το μάτιjohn4serres έγραψε:Καιρός ήταν με τον Δανό Γκαμπιαντίνι, τζάμπα φάγαμε 20-25 μέρες αναμονής.
Αυτό περί κλεισίματος της υπόθεσης Κετζιορα που αναφέρθηκε πριν εδώ μέσα, δεν μπορώ εδώ και μισή ώρα να το διασταυρωσω από πουθενά. Λίγο προσοχή παιδιά στο τι μεταφέρετε ως είδηση. Έχω και εγώ μια πληροφορία για τον φορ από άνθρωπο που ήταν χθες το βράδυ μαζί του αλλά δεν τολμάω να το γράψω γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν παπατζη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γράψτε μωρέ, έτσι για να ασχολούμαστε. Έτσι και αλλιώς παίχτες δεν βλέπουμε και εδώ κ μέρες ανακυκλώνονται τα ίδια ονοματα
Αυτό που έμαθα είναι ότι πιέζει τον μάνατζερ του να βρει λύση να έρθει σε μας γιατί η ομάδα του δεν θέλει να μας τον παραχωρήσει. Μην αρχίσετε και λέτε ονοματα . Αν θέλει κάποιος mod του στέλνω το όνομα σε προσωπικό μυνημα για να μην νομίζετε ότι γράφω μαλακιες.
Παιχτης που θελει να ρθει στον ΠΑΟΚ και ειναι ηδη Ελλαδα και δεν τον δινει η ομαδα του?
Κοβω το κεφαλι μου... Λιβαγια
Κοβω το κεφαλι μου... Λιβαγια
Στείλε αν θες στο articles@paokmania.grdelos15 έγραψε:Αυτό που έμαθα είναι ότι πιέζει τον μάνατζερ του να βρει λύση να έρθει σε μας γιατί η ομάδα του δεν θέλει να μας τον παραχωρήσει. Μην αρχίσετε και λέτε ονοματα . Αν θέλει κάποιος mod του στέλνω το όνομα σε προσωπικό μυνημα για να μην νομίζετε ότι γράφω μαλακιες.
- cannibalfrag
Ωχ ωχ ωχ το βλεπω να ξεκιναει το μαντεψε ποιος....
Πχ. μηπως φοραει γυαλια??
Μακαρι να ερθουν τρεις σε μια βδομαδα ο φορ και οι δυο που ειχαμε...
Πχ. μηπως φοραει γυαλια??
Μακαρι να ερθουν τρεις σε μια βδομαδα ο φορ και οι δυο που ειχαμε...
- Shivaspace
[youtube]5vILEmxO0MQ[/youtube]
της τσέχικης ομοσπονδίας video, και καλά τον παρουσιάζουν σαν ήρεμο και απλό παιδί της αγροτιάς..
οπότε μάλλον μιλάμε για κλασική περίπτωση 'μπεκρή - πορνσταρ'
της τσέχικης ομοσπονδίας video, και καλά τον παρουσιάζουν σαν ήρεμο και απλό παιδί της αγροτιάς..
οπότε μάλλον μιλάμε για κλασική περίπτωση 'μπεκρή - πορνσταρ'
Σωστό. Γι' αυτό και ρώτησα αν μπορούσε κάποιος που θα μπορούσε να το διασταυρώσει. Θα τον μαλώσω τον συνεργάτη μου, τίποτα δεν υπάρχει στο θέμα αυτό επί του παρόντος.stratosnm έγραψε:νομίζω καλό θα ήταν αν κάποιος μεταφέρει κάτι να βάζει και μια πηγή ή να λέει πού το άκουσε, κάτι
το λέω με αφορμή το ότι ενδιαφερόμαστε για φορτούνη και το ότι έκλεισε ο κεντζιόρα