Ίσως επειδή οι μάνατζερ που κάνουν δουλειές με εμάς δεν τον έχουν στις λίστες τους. Έτσι πάνε αυτά.nunies4 έγραψε:Πραγματικα δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαστε.Τρόμος έγραψε:Γιατί δεν κοιτάμε τον Τσέχο που γυροφέρνει ο παλέτας; 27 χρονών με 21 γκολ και 11 ασίστ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Συμφωώ για Φορτούνη.Gospi έγραψε:O Μασούρας παίζει σε θέση που έχουμε ήδη 2 παίχτες. Επίσης είχα την αίσθηση πως είναι πολυ κοντά στο να κλείσει κάπου εξωτερικό. Επιπλέον αν είναι να δώσω μία θεση μεσοεπιθετικού σε έλληνα, προτιμώ τον Φορτούνη γιατί τον θεωρώ πολύ καλύτερο του Μασούρα.aivas19 έγραψε:Γιατι δεν λες Μασουρα και λες Φορτούνη που ειναι γηγενης; Ο Μουργκ θα ειναι εκτος λιστας.
Αλλά αριστερά παίζει συνήθως ο Μασούρας. Ποιον άλλον έχουμε εκεί πλην του Τάισον ?
Ειπώθηκε εδώ μέσα ότι ρωτήσαμε γι αυτόν.nunies4 έγραψε:Πραγματικα δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαστε.Τρόμος έγραψε:Γιατί δεν κοιτάμε τον Τσέχο που γυροφέρνει ο παλέτας; 27 χρονών με 21 γκολ και 11 ασίστ.
Τα τελευταία 4 χρόνια έχει 72 γκολ και 37 ασσίστ!
Πως μπορεί να ενδιαφέρεται ο γυφταρούλης για αγορά;
Ελπίζω να κάναμε κίνηση και να καθυστέρησε λόγω Euro...
Κι εγω για Μασουρα αριστερα εννοω, γιατι ο Φορτουνης να παιζει εκει που παιζει ο Ντελιας αποκλειεται
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Shivaspace
μόνο Biseswar , Ingason και δεν ξέρω ποιόν άλλον είχαμε απ το ίδιο γραφείο τα τελευταία χρόνια..SEG είναι κι αυτόςAye4 έγραψε:Ίσως επειδή οι μάνατζερ που κάνουν δουλειές με εμάς δεν τον έχουν στις λίστες τους. Έτσι πάνε αυτά.nunies4 έγραψε:Πραγματικα δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαστε.Τρόμος έγραψε:Γιατί δεν κοιτάμε τον Τσέχο που γυροφέρνει ο παλέτας; 27 χρονών με 21 γκολ και 11 ασίστ.
αυτός ο 'λιμοκοντόρος' ο μάνατζερ που πήγε τον Bise στην Κύπρο είναι σ αυτό το γραφείο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Πέμ 04 Ιούλ 2024, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιζει και αριστερά ο Μασουρας? Ειχα την αισθηση οτι τον βαζουν αποκλειστικά δεξια. Κυριως γιατι εκει τον βαζει στην εθνικη γ αυτο το λεω...
Ακομη κι αυτος τοτε θα ηταν μια καλη λυση.
Εγω θεωρω οτι θα πρεπε να χαμε φερει πελκα για αντιμουργκ αλλα οκ, αυτοί π αποφασιζουν ξερουν...
Εγω θεωρω οτι θα πρεπε να χαμε φερει πελκα για αντιμουργκ αλλα οκ, αυτοί π αποφασιζουν ξερουν...
- john4serres
Καιρός ήταν με τον Δανό Γκαμπιαντίνι, τζάμπα φάγαμε 20-25 μέρες αναμονής.
- Μπαρκαρούτσος
Άρα αύριο παίρνει το αεροπλάνο για Ολλανδία, μια χαρά.Mitsospaoki4 έγραψε:Αποσυρομαστε και από Μπραθγουειτ.
Το είπε ο Κόλκας πριν λίγο.

Αφού εχει συμβόλαιο ρε gospi ο Μουργκ πως θα έφερναν στην θέση του τον Πελκα;Gospi έγραψε:Παιζει και αριστερά ο Μασουρας? Ειχα την αισθηση οτι τον βαζουν αποκλειστικά δεξια. Κυριως γιατι εκει τον βαζει στην εθνικη γ αυτο το λεω...
Gospi έγραψε:Παιζει και αριστερά ο Μασουρας? Ειχα την αισθηση οτι τον βαζουν αποκλειστικά δεξια. Κυριως γιατι εκει τον βαζει στην εθνικη γ αυτο το λεω...
Ο Μουργκ θα μεινει εκτος ευρωπαικης λιστας. Στο δεκα θα χες Ντελια πελκα και θα εφερνες αριστερο εξτρεμ ξενο. Ασε π μεχρι τελος καλοκαιριου θα μπορουσες να σπρωξεις τον Μουργκ καπου με την σεζον π εκανε περσι. Αλλα ακομη κι αν δεν εφερνες ξενο εξτρεμ θα παιζες με Ταισον Ντελια Πελκα Μουργκ Ζιφκο και Ντεσποντοφ στους μεσοεπιθετικους.markos4 έγραψε:Αφού εχει συμβόλαιο ρε gospi ο Μουργκ πως θα έφερναν στην θέση του τον Πελκα;Gospi έγραψε:Παιζει και αριστερά ο Μασουρας? Ειχα την αισθηση οτι τον βαζουν αποκλειστικά δεξια. Κυριως γιατι εκει τον βαζει στην εθνικη γ αυτο το λεω...
- Shivaspace
Παιδιά ξεχάστε και Μασούρα και Φορτούνη..Ο πρώτος ανανεώνει και ο δευτερος αν δεν κλείσει γαύρο παέι Αραβία με πολύ μεγάλο συμβόλαιο...Είναι τελειωμένες υποθέσεις..
500 χιλιάρικα συμβόλαιο για να μείνει εκτός ευρωπαικης λίστας και ένας παίχτης που ο Λουτσεσκου ζήτησε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του;
Δύσκολο ρε φίλε αυτό που λες ,αν και συμφωνώ 100% μαζί σου.
Δύσκολο ρε φίλε αυτό που λες ,αν και συμφωνώ 100% μαζί σου.