Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maezono Masakiyo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

joshua έγραψε:Μηπως μας δινει η Καλιαρι πακετο τον Κουρφαλιδη με τον Μαριν?

Kαι τον Deiola δώρο!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο Πλάτων πήγε τρεις φορές στις Συρακούσες και γλύτωσε και τις τρεις στο παρά τσαφ...δεν αμφισβητεί κανείς την σοφία του. :mrgreen:

Η πιο δύσκολη μεταγραφή είναι του επιθετικού και γιατί τα ποσά είναι πολύ μεγάλα για τούς παίκτες αυτής της θέσης αλλά και γιατί οι λύσεις είναι πολύ περιορισμένες.
Φαντάζομαι ότι αν αύριο στείλει το συμβόλαιο ο μπρειθ δεν θα πούμε περίμενε μέχρι τον Αύγουστο.
Όπως είμαστε εμείς με τον σαματτα υπάρχουν δεκάδες ομάδας,οι οποίες περιμένουν να κλείσουν παίκτη για να αποδεσμεύσουν.
Όταν αρχίσουν οι πρώτες 3-4 μεταγραφές θα προκαλέσουν αλυσιδωτή αντίδραση και οι επιλογές θα αυξηθούν κατακόρυφα.
Το να φέρω έναν νέο σαματτα, απλά για να έρθει ιούλιο δεν το θέλω.

Υγ ποιος προπονητής δεν θα ήθελε το ρόστερ του έτοιμο 1η Ιουλίου?
Όπως και ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον μπελιγχαμ?
Δυστυχώς ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να έχουν αυτό που θέλουν
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Μόνο οι τυφλοί και οι εθελοντικά τυφλοί δεν βλέπουν το τεράστιο κενό στην επιθετική γραμμή και την ανεπάρκεια για προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι ξέρω, μ' αυτούς πήραμε πρωτάθλημα αλλά δεν χρειάζεται να δυσκολεύουμε τους εαυτούς μας συνέχεια.

Στο μεταξύ μας κάνουν οι τρελοαραβες προσφορές για το πανάκριβο παλτό τον Σαματά και δεν μπορούμε να τον δώσουμε γιατί κυριολεκτικά δεν υπάρχει άλλος, κι εμείς δώσαμε τον Τζήμα δανεικό. Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ποιον φορ βρε?
Φερτε του ανθρωπου έναν χαφ ακομη να μην παιζει με τον Τσιγγαρα,και ενα εξτρεμ για να μην παλευει να αναστησει τον Κουαλιατα και να ξανανιώσει τον Βιειρινια! Αμαρτια ειναι ο ΠΑΟΚ του 2024 και των προκριματικων του τσου λου να ελπιζει σε 2 37-38χρονους εξτρεμ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποιες είναι οι τρελές προτάσεις από Αραβία; έχουμε κάτι χειροπιαστό;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τοπικ μεταγραφών ή ημερολόγιο με καταγραφή σκέψεων κ αγωνιών είναι; Η επανάληψη με ελαφρές παραλλαγές κουράζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τετ 03 Ιούλ 2024, 21:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο μπρεθγουειτ δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει με τίποτα ούτε μια στο δις. Αν θέλει περισσότερα βρισκει τα δίπλα στην σαουδικη αραβια, αν θέλει καλύτερο πρωτάθλημα έχει είδη πρόταση από την Βαλένθια και μιλάει με την λεστερ από ότι γράφουν ακόμα ακόμα αν θέλει μένει και στην εσπανιολ. Και αν θέλει έναν συνδυασμό των δυο σίγουρα δεν θα επιλέξει τον ΠΑΟΚ. Εξαρχής δεν ήταν ρεαλιστικός στόχος, απορώ γιατί τον περιμένουν ΑΝ το περιμένουν
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

sourmenetes έγραψε:Ποιες είναι οι τρελές προτάσεις από Αραβία; έχουμε κάτι χειροπιαστό;
Δεν είπα τρελές προτάσεις, είπα τρελοί άραβες που κάνουν προσφορά για τον Σαματά.

Όχι, δεν έχω κάτι "χειροπιαστό" γιατί δεν έχω πρόσβαση στο εμαιλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το διάβασα στο ίντερνετ.

Ωραία θα ήταν να μη μου μιλάς σαν να είσαι ο μπαμπάς μου.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εκογκ συνεχίζει από εκεί που τελείωσε, Σαματα δεν, Κουαλιατα;;;
3 παίχτες είπε, πρέπει να του βγάλουν την ψυχή και φέτος;;; Φέρτε τον Κεντζιορα έλεος με την κωλυσιεργία
dev

Δημοσίευση από dev »

και οι today ειπαν για Πετκο σημερα οτι ειναι στην λιστα
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Κάτι καινούριο θα μας πουν οι "ρεπόρτερ"? Για όλους το λέω

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Πετκοβιτς πρεπει εχει προταθει σε οποιον εχει να πληρωσει στην Ευρωπη.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Jim_Chatz έγραψε:Κάτι καινούριο θα μας πουν οι "ρεπόρτερ"? Για όλους το λέω

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι ρεπόρτερ, πλέον δεν υπάρχει ρεπορτάζ. Αυτά που τους λένε στην ΠΑΕ να πούνε λένε.

Σήμερα πραγματικά με έκανε να κλάψω από τα γέλια, κυριολεκτικά να κλάψω. Ο κολκας με τον τσορμπα που ειναι στην Ολλανδία η δουλειά τους ήταν να τραβήξουν ένα βιντεάκι 4 λεπτών που απλά ο τσορμπα περιέγραφε τι έγινε στο παιχνίδι και ο κολκας έκανε γκριμάτσες :lol: 4 λεπτά, ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:rene θα συμφωνούσα για τον μεσοεπιθετικο,όχι για το φορ και αυτό πάει και στον Tolaros. Ο επιθετικος δεν μπορεί να έρθει στο τέλος. Το να προκαλείς συνεχώς την τύχη σου δεν είναι δείγμα σοφίας.
+1
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Κυριαρχεί η εντύπωση οτι αφου πέρσι πήγαμε στους 8 και πήραμε πρωτάθλημα φτάνει το υπάρχων ρόστερ.Δέν φτάνει κύριοι.Είδαμε με την Μπριζ οτι εχουμε ταβάνι πολύ χαμηλότερο απο τις προσδοκίες μας.
Ως οπαδός του ΠΑΟΚ που δεν κατάφερε να παίξει σε ομίλους θεωρώ οτι δεν ξέρουμε κάν τι γολγοθά θα τραβήξουμε μέχρι να πετύχουμε αυτό το στόχο. Χρεαζόμαστε ενίσχυση και ταχύτητα και στις τρείς γραμμές.Αυτά για πινελίες και κερασάκια σου δίνουν πρωτάθλημα αλλά μέχρι εκεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”