Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Νέα διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Για να δούμε θα φτάσουμε τουλάχιστον το νούμερο που είχαμε με το σωτήρα το δρόσο;
αυτή η είδηση (http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4883595) σχολιάστηκε καθόλου στο φόρουμ????...
Το έγραψα στο θέμα του Πανελούδη αλλά κλειδώθηκε και δεν μπορέσαμε να τα σχολιάσουμε.......ΚΑΛΥΤΕΡΑpalok έγραψε:kostasff έγραψε:Διάψευση από τον Πανελούδη!
Επέστρεψε χωρίς τη θέλησή του στην επικαιρότητα ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, μετά από σειρά αναφορών σε εφημερίδες και sites στο Ίντερνετ. Τονίστηκε – και σε χθεσινό πρωτοσέλιδο αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας – ότι «άναψε φωτιές» και αναφέρεται ότι ήθελε να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ! Το «Μ» επικοινώνησε με τον Τάκη Πανελούδη ο οποίος διέψευσε οποιαδήποτε ενασχόληση του και πάλι με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. «Τα λάθη μου τα έχω πληρώσει πολύ ακριβά και δεν πρόκειται να τα ξαναπκηρώσω» είπε χαρακτηριστικά. «Την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται τίποτα να τη σβήσει, αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν επιστρέφω πουθενά, ενημερώθηκα κι εγώ για κάποια πράγματα που γράφτηκαν, αλλά δεν ισχύει τίποτα. Βεβαίως και παρακολουθώ τις εξελίξεις, βεβαίως και ενημερώνομαι για όλα, όπως πρέπει κάθε άνθρωπος να κάνει, αλλά αυτό και τίποτα παραπάνω» υπογράμμισε.
http://www.metropolisradio.gr/8241
- DimisK
- Επικοινωνία:
palok έγραψε:χαχαDimisK έγραψε:Θεός φυλάξει Παναγια μου!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μη γελάς ρε! Καρδιακό θα με κάνεις!!!

ωραιο το site , μπραβο ρε παιδια πραγματικα τρομερο ειναι. τα παντα ανανεωμενα παλι μπραβο
- paok4kyriakos
Πολύ ωραίο site!
Αντε με γεια και να συνδιαστεί και με επιτυχίες στο παρκέ!
Αντε με γεια και να συνδιαστεί και με επιτυχίες στο παρκέ!
Εξαιρετική δουλειά και μπράβο..
Αποδεικνύεται ότι πλέον ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ..
Αποδεικνύεται ότι πλέον ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ..
Τώρα αν το τσεκάρω και γω να δούμε...Πάντως μίλαγε ο Σαλτζίδης πριν καιρό αν δεν απατούμαι και έλεγε πως το νέο σάιτ της ομάδας θα είναι το καλύτερο όλων των ομάδων της Α1.!!!!

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλό και σίγουρα 100 φορές καλύτερο από το προηγούμενο...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κι άλλο αγκάθι εν όψει. Προσφυγή κατέθεσε ο Τομάσεβιτς και ζητά περισσότερα απο 100.000 ευρώ...(Δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ).
Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....
Το πεπρωμένο φυγήν αδύνατον....
Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....

Το πεπρωμένο φυγήν αδύνατον....
αυτά τα χρέη που βγαίνουνε κάθε μέρα (ή χρέη που ήταν να ρυθμιστούν και δε ρυθμίστηκαν) και δεν έχουν υπολογιστεί από τους διοικούντες ήταν (απ ότι κατάλαβα) και ένας από τους λόγους (ή αφορμές) που έφυγε και ο ζαγόρ...